Dodaj do ulubionych

od gara do gara smiga se kuchara

IP: *.home.cgocable.net 13.06.02, 08:21
Nie bylo mnie kilka dni, a tu juz sie namnozylo managerow od zarcia i kucharzy
z 50 cioletnia (hyhyhyhyhy)praktyka. A jusci! Fora do garow!
Tylko jedna i jedyna www.polishrestaurant.com dostarczy wam, najdrozsi
klienci, niezapomnianych przezyc przy stoliku pelnym polskich przysmakow smile)))))
Ewentualnie mozecie sie spotkac ze mna,
Renka jestem.

Zapraszam wszystkich w potrzebie na zupe za darmo.
Obserwuj wątek
    • majka14 Re: tak tez myslalam 13.06.02, 08:58
      Gość portalu: Renka napisał(a):
      > Zapraszam wszystkich w potrzebie na zupe za darmo. >

Mimo wielu atakow na Ciebie, Renka, oraz Twoich (czasami)
      kontrowersyjnych wypowiedzi, czulam, ze na kogos takiego zawsze
      mozna liczyc.
      Powaznie, tak sie kiedys zastanawialam, do kogo z tego Forum,
      powinien zalamany czlek sie udac. Renka, oczywiscie !
      Pomarudzi, ochrzani, ale do swego dobrego serca przytuli i na
      deszcz nie wyrzuci.
      Ot takie jest moje spostrzezenie. Caluski Renka.

• karelia Re: tak tez myslalam 13.06.02, 09:37
        dzisiaj mam ochote na zupe szczawiowa, z jajkiem!!!
        • Gość: mordyga Re: lot do Renki IP: *.bauboden.com, 13.06.02, 09:46
          ja szukam najtanszego lotu!
          • karelia Re: lot do Renki 13.06.02, 13:55
            sluchaj Mordka, a moze zrobimy nalot na garkuchnie Renki? Inspekcja,
            degustacja, a pozniej sprawozdanie na Phorum,oczywiscie hmmm bezstronne wink
            • Gość: mordyga Re: Inwazja IP: *.bauboden.com, 13.06.02, 13:57
              To jest dobra mysl! Szukac dla Ciebie tez taniego lotu?
            • bruno555 A zurek masz ? 13.06.02, 13:58
              Bo ten co teraz w knajpach w Polsce podaja to porzygac sie nieraz mozna.
              • karelia Re: A zurek masz ? 13.06.02, 14:02
                szukaj, szukaj , jak najtanszy, moze nawet byc w kabinie bagazowej, bede sie
                rozgrzewac hirebatka z rumem i racuchami .

Oczywiscie , zurek i ZALEWAJKA!!!!!!na zmianesmile
                • Gość: mordyga Re: Bratwurst i kapusta IP: *.bauboden.com, 13.06.02, 14:07
                  Zurka na rynku brak ale w zastepstwie zabiore bratwursty, kapuste i piwo co by
                  tak z tym rumikiem na zmiane.

Bruno, przybij piatke i zabieraj sie z nami.
                • dojarz Re: A zurek masz ? 13.06.02, 14:07
                  Renka a ty nto zaproszenie na zupem czy na dupem za darmo dajesz?
                  • Gość: mysz Re: A zurek masz ? IP: *.ab.hsia.telus.net 13.06.02, 16:09
                    No masz cholera jasna! Przez tego dojarza apetyt mi odebralo.Pstragi w maselku
                    Rencia masz?
                    • karelia Re: A zurek masz ? 13.06.02, 16:14
                      dojarz wraz z oborovym poleci kukuruznikiem na Kamczatke. Tam moga sobie nawet
                      kanarki doic w ziemiance .
                      • papierz Karelia chodz tu ... 13.06.02, 16:24
                        HaHaHa, Ty to Karelciu jak dopierdolisz do pieca to ino iskry idom! Dobrze
                        sobie ta Szwecje wybralas ... tak jak kiedys Hlasko mowil, to temat dla
                        slusarza a nie piszacego!
                        Pozdrawiam i czekam na wiecej Twoich dowcipow, hehehe!
                        • karelia Re: Karelia chodz tu ... 13.06.02, 18:20
                          Papierowy , ze mnie sie nie wysmiewaj, jam prosta kobita i takich
                          intelektalnych dofcipow nie rozumiem. Znaczy sie co? Chwalisz mnie , czy
                          ganisz? Bo nie zrozumialam wszystkich slow, szzcegolnie to na d.... jest mi
                          jakos nieznane. Ale ja prosta baba, nie wszystko wiem.
                          • Gość: Renka Re: no to przybywajcie... IP: *.home.cgocable.net 13.06.02, 20:28
                            Zalewajka...o to jest COS. Zalejem sie w trupa przy tej zalewajce, a co tam !
                            A te Dawidsony niech tam jezdza wokol, zeby nam ci, co sie nie znajom na
                            polskiej kuchni nie przeszkadzali sie zalac zalewajka, no nie ?
                            Pozdrowki, Renka smile
                            • karelia Re: no to przybywajcie... 13.06.02, 20:39
                              oczywiscie, zalewajka na prawdziwym zakwasku , z czosnkiem i pietrucha+ polski
                              chleb.
                              "Zawadzajac" o knajpe Dona przywieziemy moze jaki maluski kontentenerek z
                              butelkami. Don, chyba nie poskapisz nam , na konto przyjecie u Renki, jak nie
                              prezent, bron Boze nie wymagam, jeszcze bys z torbami poszedl, to jakis
                              rabacik, albo jaka REA sie zdarzy?wink Ze niby %%% przeterminowane, do zalewajki
                              ujdzie. Musza to byc jednak czyste , typ: wyborowa, absolut, finlandia...
                              Zreszta sam wiesz , bos fachowiec z tej branzy. A moze zabierzesz sie z nami.
                              Na miejscu wyjasnicie sobie z Renka zawilosci kulinarne w garkuchni na
                              zapleczu, a my bedziemy degustowac zaliwajke, zaliwajac sie przeceniona woda
                              ognistawink))))))))w czesci oficjalnej tzw goscinnej knajpy.
                              • Gość: Casey Re: no to przybywajcie... IP: *.proxy.aol.com 13.06.02, 22:02
                                Renka; czy w tej PolishRestaurant pice albo chamburgowca tez mozna dostac????
                              • dojarz Re: no to przybywajcie... 13.06.02, 22:05
                                Karelka, po co mnie jechac na Kamczatku doic kanarki? A ty w szfecji no podoisz
                                mi kanarka? kanarek jezt polski.
                                • Gość: Renka Re: no to przybywajcie... IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.06.02, 23:42
                                  Szczerze przyznam, ze pizze robie czasem dla domu, ale mamy na Wyandotte St.E.
                                  kilka (nascie) bardzo dobrych pizzerni. Pizza tu, to cos takiego, jak w Polsce
                                  nasz powszedni chleb smile Oh,przepraszam, te pita bread zawijane z czyms tam to
                                  tez co pare metrow.
                                  I jak tu linie trzymac.
                                  Hamburgi sa, a jakze w Polish Restaurant Piast. Mojej produkcji, ze smazonymi
                                  grzybami z cebulka tez.
                                  • jajecznica1 Re: no to przybywajcie... 15.06.02, 03:24
                                    Tak wlasnie przybywajcie do pani renki bylej barmanki z baru mlecznego w
                                    Szczecinie co sciera lala po ryjach drobnych pijaczkow a dzis przez zbieg
                                    okolicznosci znalazla sie w Canadzie i w Missisuaqga polskim gettcie serwuje
                                    w starej budzie przecenione zarcie !!! a na forum zgrywa wielka
                                    reesstaurantke,babsko 198 funtow zywej wagi jak sciera przywali w ryja to sie
                                    przy stolikach w klebek zwiniecie, a cene wystawi ze poczciwy Burger King to
                                    taniocha,odpowiedni ludzie tam juz byli i sprawdzili,typowy polski kiosk,mydlo
                                    i powidlo, oraz przeterminowana polska gazeta na stoliku dla tych co
                                    na "wakacjach".
                                    • Gość: Renka Re: jajecznica, sp..lac i nie moncic IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.06.02, 06:36
                                      Jajecznice podaje na boczku(byl, ale sie zmyl?)i z cebula, do tego polskie
                                      kartofle, podsmazane i salatka. Chleb zytni z maslem, moze byc miodek.
                                      Z WARSZAWY JEZDEM, durna jajecznico1. W Szczecinie nigdy nie bylam i mnie tam
                                      nie ciagnie.Twoje wulgaryzmy juz nie robia na mnie zadnego wrazenia, mysle, ze
                                      jestes NUDNY.
                                      • jajecznica1 Re: jajecznica, sp..lac i nie moncic 15.06.02, 07:46
                                        hahahah !!!!! ,hihihihih !!! nerwy ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka