Dodaj do ulubionych

Polska to Matka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:15
Nie pluje sie na matke dla tego , ze ktos ja wczesniej napadl , obrabowal
i oszpecil .

No chyba ze jest sie motherfuckerem .
Obserwuj wątek
    • szakal25 Re: Polska to Matka 15.03.05, 19:18
      czy jest jaiks lekarz psychiatra ? na forum, moze by milosiernie pomogl temu
      czlowiekowi wyzej !
    • brian_nichols Czesc syfie, jak sie masz! 15.03.05, 19:18
      Otoz jak matka jest wariatka, analizujac twoja analogie, to matce odbieraja
      prawa rodzicielskie. To tak w skrocie a poza tym to nie bierz nas pod ckliwy
      wlos, ok?

Gość portalu: exile napisał(a):

> Nie pluje sie na matke dla tego , ze ktos ja wczesniej napadl , obrabowal
      > i oszpecil .
      >
      > No chyba ze jest sie motherfuckerem .
      • Gość: Polka Re: Jaka by nie byla, jednak matka IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 19:26
        Nawet jak ma odebrane prawa rodzicielskie, zawsze jednake pozostanie
        biologiczna matka. Innych matek mozna miec wiele, biologiczna jest tylko jedna.
        • brian_nichols Re: Jaka by nie byla, jednak matka 15.03.05, 20:57
          no i co z tego? Lac na taka.
      • Gość: exile Re: Tez cie kocham bracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:27
        W moim swiecie matce sie pomaga , w twoim spierdziela od niej do drugiego
        stanu.
        Co do wlosow ,to te lonowe wokol ciebie powinni powyrywac , zebys nie spal
        na miekkim hehe .
        • brian_nichols Shocking language! 15.03.05, 20:58
          What a shocking language!

> W moim swiecie matce sie pomaga , w twoim spierdziela od niej do drugiego
          > stanu.
          > Co do wlosow ,to te lonowe wokol ciebie powinni powyrywac , zebys nie spal
          > na miekkim hehe .
    • mxp4 Re: Polska to Matka 15.03.05, 19:49
      Nie ta matka co urodzi tyko ta co wychowa i zywi. Kto ci dal chleba? Polska czy
      Ameryka? W Polsce mialam same problemy-wiecznie. w Stanach wystarczy solidnie
      pracowac i jestes ustawiony. A co to wogole za slogany: Polska matka nie
      matka. Polska to kraj w ktorym niestety zostali nasi krewni jak na
      zeslaniu.Polska to kraj w ktorym mialam pecha sie urodzic. Wcale sie nie dziwie
      ze wszyscy lub prawie wszyscy chca emigrowac. Co tam sie wyrabia afery, kradna,
      rzad, prezydent podejrzani o maczanie lap w aferach. Przeciez to wstretne nie
      do pomyslenie. Gdzie honor. Pies ich jebal.
      • Gość: exile Re: Polska to Matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:06
        Ja wcale nie wymagam od uposledzonych dzieci opieki nad napadnieta matka.
        To ze zostalas adoptowana to dobrze , tylko szkoda ze przez wujka
        "Jalte ", ktory gwalcil twoja matke , a ze ci z tym dobrze to juz
        twoja sprawa.
        • szakal25 Re: Polska to Matka 15.03.05, 20:54
          dla tego wyzej jest potrzebny lekarz psychiatra !!! chyba NFZ nie pokrywa
          kosztow ?
        • brian_nichols exile, nie uwazasz wiec powtarzam 15.03.05, 21:01
          i nie gadaj mi tu o wlosach cipicznych):

Polska to kraj a nie jakas matka bo to slogan z czytanek autorstwa pulkownikow
          Jaroszewicza, Spychalskiego i Moczara. O jalcie to powiemm ci tyle: trzeba bylo
          glupote moich przodkow przerwac stad zmiana wujka. Oni wierzyli ale ja juz
          bylem cwaniszy. A poza tym dostajesz punkt za caloksztalt i upor.

> Ja wcale nie wymagam od uposledzonych dzieci opieki nad napadnieta matka.
          > To ze zostalas adoptowana to dobrze , tylko szkoda ze przez wujka
          > "Jalte ", ktory gwalcil twoja matke , a ze ci z tym dobrze to juz
          > twoja sprawa.
      • Gość: Polka Re: Polska to Matka IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 21:18
        Jak by nie bylo jednak wymaga szacunku, o nic nie chodzi tylko o to. Ale jak to
        latwo dac sie przekupic?! "Pies ich jebal",dobre, moze nie ich a , Ciebie? Bo
        jak widac dla pieniedzy i lepszego zycia mozna nawet zapomniec kim sie jest.
        • mario71 Re: Polska to Matka 15.03.05, 21:26
          To kim sie jest definujesz sama. To ze urodzilas sie w Polsce moze byc tego
          czescia ale nie musi - kwestia twoich osobistych odczuc i preferncji. A Polska
          jako matka nasuwa jakies nieprzyjemne skojarzenia z Vaterland i jemu
          posluszenstwem i wiernoscia. Podobna ideologia, nie ?
          • Gość: Polka Re: Polska to Matka do: mario 71 IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 22:28
            Ale jezeli przestajesz definiowac sie z tym czyms, nie oznacza jednoczesnie, ze
            musisz to zdeptac i zniszczyc. Mozesz to pozostawic w stanie nienaruszonym i
            zaczac sie definiowac z czyms zupelnie innym. Kazdy ma prawo wyboru, oczywiscie.
            • mario71 Re: Polska to Matka do: mario 71 15.03.05, 23:36
              Wg twojej logiki jako Polacy nie powinnismy niczego w Polsce krytykowac
              bo... ? Wszystko jest jednym slowem OK - jak w Korei Pln. One big Potiomkin
              village ?

Dialog i krytyka sa podstawami demokracji. Rozmawiajac z obywatelami innych
              krajow (z nielicznymi wyjatkami) mozna zobaczyc ze jakos wszyscy sa w stanie
              swobodnie krtykowac to co wich albo innych krajach im sie nie podoba, i chwalic
              to co podoba. Czy dociera do ciebie ze krytyka to nie jest deptanie i
              niszczenie ??
              • Gość: Polka Re: Polska to Matka do: mario 71 IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.03.05, 11:42
                Co innego luzna wymiana pogladow, jak ostre slowa kierowane pod tym katem przez
                niektorych, moim zdaniem zbyt ostre, az do tego stopnia, ze zbyt mocno
                uwlaczaja godnosci Polaka mieszkajacego w kraju, nieraz wrecz kluja w serce.
                Niech do ciebie dotrze mario71, ze krytyka taka jaka ty przejawiasz, nie jest
                podobna do tej, ktora w wulgarny sposob wyrazaja inni. Ich stwierdzenia
                typu "sram w swoje gniazdo", "Polska to sciera" itd., sa jeszcze bardziej
                wulgarne (przytoczylam jedne z tych delikatniej brzmiacych), kojarza mi sie
                jednak z tym deptaniem i niszczeniem. Byc moze nie czytales wiekszosci postow.
                Rozmawiajac z obywatelami innych krajow gdybys wydarl mu sie w twarz, ze jest
                smieciem, ciekawe czy by ta kulturalna swobodna rozmowe prowadzil z toba nadal.
                Moze tobie to nie uwlacza tak bardzo jak mi, bo definiujesz sie juz z innym
                krajem. I tym samym patrzysz na to troche z innej perspektywy. Ale uwierz, ze
                gdyby bylo inaczej, czul bys jednak to samo co ja, bo czuje to kazdy prawdziwy
                Polak jak widzi tu wypisy co niektorych. A tak w ogole to ty jako jedyny
                przyznales mi(chociaz po czesci) racje, ze w ogole ktos moze tyle zarobic
                (szczesliwie, ze znasz akurat takiego kogos), bo inni nieustannie twierdza, ze
                to niemozliwe, ze tylko oni tyle moga. Albo ze, ja marze i wszyscy moi znajomi
                rowniez o wizie i chce bardzo byc tam gdzie oni, a nie moge. Nie czules tych
                dyskusji na wlasnej skorze. Ja juz uzeram sie od tygodnia walkujac jedno i to
                samo, nawet juz na polskim forum ten temat tez byl poruszany niejednokrotnie.
                Chwilami mam wrazenie, ze zatrzymali sie w czasie i ten dzien wyjazdu z kraju
                ciagle maja przed oczami.
                • mxp4 Re: Polska to Matka do: mario 71 16.03.05, 20:46
                  Gość portalu: Polka napisał(a):

> Co innego luzna wymiana pogladow, jak ostre slowa kierowane pod tym katem
                  przez
                  >
                  > niektorych, moim zdaniem zbyt ostre, az do tego stopnia, ze zbyt mocno
                  > uwlaczaja godnosci Polaka mieszkajacego w kraju, nieraz wrecz kluja w serce.
                  > Niech do ciebie dotrze mario71, ze krytyka taka jaka ty przejawiasz, nie jest
                  > podobna do tej, ktora w wulgarny sposob wyrazaja inni. Ich stwierdzenia
                  > typu "sram w swoje gniazdo", "Polska to sciera" itd., sa jeszcze bardziej
                  > wulgarne (przytoczylam jedne z tych delikatniej brzmiacych), kojarza mi sie
                  > jednak z tym deptaniem i niszczeniem. Byc moze nie czytales wiekszosci
                  postow.
                  > Rozmawiajac z obywatelami innych krajow gdybys wydarl mu sie w twarz, ze jest
                  > smieciem, ciekawe czy by ta kulturalna swobodna rozmowe prowadzil z toba
                  nadal.
                  >
                  > Moze tobie to nie uwlacza tak bardzo jak mi, bo definiujesz sie juz z innym
                  > krajem. I tym samym patrzysz na to troche z innej perspektywy. Ale uwierz, ze
                  > gdyby bylo inaczej, czul bys jednak to samo co ja, bo czuje to kazdy
                  prawdziwy
                  > Polak jak widzi tu wypisy co niektorych. A tak w ogole to ty jako jedyny
                  > przyznales mi(chociaz po czesci) racje, ze w ogole ktos moze tyle zarobic
                  > (szczesliwie, ze znasz akurat takiego kogos), bo inni nieustannie twierdza,
                  ze
                  > to niemozliwe, ze tylko oni tyle moga. Albo ze, ja marze i wszyscy moi
                  znajomi
                  > rowniez o wizie i chce bardzo byc tam gdzie oni, a nie moge. Nie czules tych
                  > dyskusji na wlasnej skorze. Ja juz uzeram sie od tygodnia walkujac jedno i to
                  > samo, nawet juz na polskim forum ten temat tez byl poruszany niejednokrotnie.
                  > Chwilami mam wrazenie, ze zatrzymali sie w czasie i ten dzien wyjazdu z kraju
                  > ciagle maja przed oczami.

Ty sobie tu szukasz poloijnego chlopa do zbajerowania i wyjazdu z Polski. Teraz
                  robisz podchody do Maria? Z twoim zachowaniem napewno nikogo tu nie
                  uwiedziesz. Zreszta za granica jest pelno atrakcyjnych kobiet po co komu
                  poluska i koszty z nia zwiazane.
                  • Gość: Polka Re: Polska to Matka do:mxp4 IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.03.05, 00:33
                    Ha! Ha! mxp4, jetes tak tepa, ze ty chyba "chlopa"(oczywiscie jak dla Ciebie to
                    w sensie doslownym) musisz zaczac szukac natychmiast, nie wierze by ktos taki z
                    taka prostaczka wytrzymal, powiedz co ty tu starasz sie doszukiwac, jak sie
                    odezwiesz to niewiadomo do czego to dopiac. Zastanow sie troche nad tym, bo ani
                    to nie jest zabawne, choc troche, ani zbyt madre. Zeby chociaz posmiac sie
                    mozna bylo, a tu , ani w te, ani we w te .Mxp4 zastanow sie zanim cokolwiek
                    napiszesz.
                    • mxp4 Re: Polska to Matka do:mxp4 17.03.05, 00:40
                      Gość portalu: Polka napisał(a):

> Ha! Ha! mxp4, jetes tak tepa, ze ty chyba "chlopa"(oczywiscie jak dla Ciebie
                      to
                      >
                      > w sensie doslownym) musisz zaczac szukac natychmiast, nie wierze by ktos taki
                      z
                      >
                      > taka prostaczka wytrzymal, powiedz co ty tu starasz sie doszukiwac, jak sie
                      > odezwiesz to niewiadomo do czego to dopiac. Zastanow sie troche nad tym, bo
                      ani
                      >
                      > to nie jest zabawne, choc troche, ani zbyt madre. Zeby chociaz posmiac sie
                      > mozna bylo, a tu , ani w te, ani we w te .Mxp4 zastanow sie zanim cokolwiek
                      > napiszesz.

Logiczne rozumowanie masz na poziomie zera. Co ma tepota do szukania chlopa?
                      (owszem przydalby sie jakis swiezy bo stary mi sie znudzil)
                      • Gość: Polka Re: Polska to Matka do:mxp4 IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.03.05, 00:54
                        Wobec tego szukaj, zapewniam Cie, ze nie jestem zainteresowana nikim. Wiec
                        spokojnie, bez obaw rob podchody, a u mnie nie doszukuj sie tego rodzaju
                        zachowan. P.S. Logicznym rozumowaniem nie dysponujesz wcale (nawet okresle
                        mniej niz zero) : tepota ma to do tego, ze moze takowy "chlop" z toba dlugo nie
                        wytrzymac, wiec proponuje znalezc paru na zapas, jak jeden tak stwierdzi, to
                        zawsze cos ci jeszcze zostanie w zanadrzu. To taka dodatkowa porada dla Ciebie
                        prosto z serca.
                • mario71 Re: Polska to Matka do: mario 71 17.03.05, 01:05
                  Argumenty na forum niestety dosc czesto zjezdzaja na poziom o ktorym
                  wspominalas, niestety padaja z obu stron. I owszem, jak mieszkasz gdzie
                  indziej perspektywa sie zmienia. Mozna to raczej okreslic jako nieco wiekszy
                  obiektywizm. Inna perspektywa jest zreszta bardzo cenna - kazdy by chcial
                  swoje chwalic, wady pomijac. Nigdy do krytyki mojego kraju nie odnosilem sie
                  jako czegos wrogiego (sa forumowicze ktorzy tak odbieraja kazda krytyke), ale
                  zawsze uwazalem prawo do krytyki - konstruktywnej i popartej argumentami - jako
                  cos oczywistego i w stosunku do Polski i innych krajow w ktorych mieszkalem
                  (cala dyskusje od poczatku czytalem...). Niestety tutaj dyskusja dosc szybko
                  stacza sie do poziomu przedszkola.

Pozdr.
                  • Gość: Polka Re: Polska to Matka do: mario 71 IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.03.05, 01:55
                    Sam widzisz,ale mnie powoli zaczyna to bawic, nie biore tego juz tak bardzo
                    powaznie jak poczatkowo, ale tez nie lubie pozostawac nikomu dluzna, chocby
                    mialo byc to znizeniem sie do czyjegos poziomu. Nie umiem pozostawic, czegos
                    bez komentarza, bo nie spalabym spokojnie. Kazdy reaguje roznie na zaczepki, ja
                    traktuje kazdego w taki sposob jak on mnie. Na poczatku przezylam szok, ale
                    teraz traktuje to jako zabawe, zaczyna mnie to smieszyc po prostu.
                    Pozdr.rowniez.
      • nadau Re: Polska to Matka 15.03.05, 23:19
        Pieniądze ci rozum przyćmiły.
        Jednak pieniądze to nie wszystko dla człowieka.
        Nie dla kopola oczywiście.
        Nie wszyscy chcą emigrować.
        Nawet nie wyemigrowała 1/5 przewidywanej niedawno liczby i to głównie na saksy,
        czas określony.
        Nawet wręcz przeciwnie. Wielu wraca i coraz więcej cudzoziemców z Europy Zach.
        się tu osiedla.

Zastanawiam się tylko po co łazisz po polskich witrynach?
        A może masz ten sam syndrom co w tym linku?

www.racjonalista.pl/kk.php/s,3570
    • Gość: ! Re: Polska to Matka IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 15.03.05, 20:52
      Kochanienki, widze ze odstawili Cie od tej matki juz kawal czasu temu, bo w
      polskich szkolach uczono mnie, ze "dla tego" pisze sie ZAWSZE RAZEM!!!
      No, chyba ze nie kazdy chodzil do szkoly...
      • szakal25 Re: Polska to Matka 15.03.05, 21:01
        nie ,ja nie chodzilem do szkoly ! i jak widzisz nie umiem pisac,heheheheh !
      • brian_nichols skoro jestes tak biegly w ortografii 15.03.05, 21:03
        to powiedz kiedy w Polsce zmieni sie pisownie na bardziej normalna. Nawet
        uparci Niemcy dokonali juz zmian.

Gość portalu: ! napisał(a):

> Kochanienki, widze ze odstawili Cie od tej matki juz kawal czasu temu, bo w
        > polskich szkolach uczono mnie, ze "dla tego" pisze sie ZAWSZE RAZEM!!!
        > No, chyba ze nie kazdy chodzil do szkoly...
        • nadau Re: skoro jestes tak biegly w ortografii 15.03.05, 23:25
          Jak zmienią uparci Arabowie, Japończycy, Chińczycy, Duńczycy, Holendrzy,
          Francuzi, Szwedzi, Rosjanie...... czyli większa liczba ludzi na świecie.
          Wtedy Polacy też zmienią.

Co za bałwan, "bo Niemcy dokonali już zmian"
          No to co, że Niemcy.
          Typowe dla pokolenia 50 latków. Zachłyśnięcie się wszystkim co obce.
          Polacy nie gęsi. Co za debile te kopole.
          • brian_nichols aaa, zachlysniecie sie... who's talking... 16.03.05, 22:05
            ostatnio to ty sie zachlysnales kawa z syfem waniliowym na stacji benzynowej w
            Austrii oraz 'pyszna' zupa grzybowa, gamoniu!

nadau napisał:

> Jak zmienią uparci Arabowie, Japończycy, Chińczycy, Duńczycy, Holendrzy,
            > Francuzi, Szwedzi, Rosjanie...... czyli większa liczba ludzi na świecie.
            > Wtedy Polacy też zmienią.
            >
            > Co za bałwan, "bo Niemcy dokonali już zmian"
            > No to co, że Niemcy.
            > Typowe dla pokolenia 50 latków. Zachłyśnięcie się wszystkim co obce.
            > Polacy nie gęsi. Co za debile te kopole.
      • Gość: exile Re: Polska to Matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:24
        Gratuluje debiutu , widze ze nie pogram dlugo na tym boisku
        z kims kto tak bezpardonowo potrafi wyluskac blad tak wazny
        dla istoty rzeczy .

Do szkoly chodzilem ale chlonolem wybiorczo , deklamowanie wierszy
        o bajkoloamurskiej magistrali zostawialem dziewczynkom taki jak Ty.

• nadau Re: Polska to Matka 15.03.05, 23:27
        Masz jeszcze jakieś inne argumenty, czy tylko tak dla podtrzymania dyskusji
        zagaiłes?
    • muszek0 Re: Polska to Matka 15.03.05, 22:13
      nie.. nie moge pisać... popłakałem sie ze wzuszenia...POLSKA TO MATKA.
      • mxp4 Re: Polska to Matka 15.03.05, 22:25
        muszek0 napisał:

> nie.. nie moge pisać... popłakałem sie ze wzuszenia...POLSKA TO MATKA.

Co to za matka, ze tyle dzieci od nie ucieka a drugie tyle marzy by uciec
        • Gość: Polka Re: Polska to Matka IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.03.05, 22:32
          Kazdy jak dorosnie wyrywa sie spod matczynych skrzydel i idzie w swiat, ale
          nieraz do niej wraca i ma szacunek, nie kala jej imienia i nie wypomina, ze
          kiedys byla dla niego zla.
        • Gość: exile Re: Polska to Matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:40
          Bo to sa te dziatki-kalmuczeta hehe .
      • Gość: exile Re: Polska to Matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:39
        Nie placz kalmuk , nie placz , ja wiem zes chleba z cebula dawno nie
        wpierniczal , a i boczku Polska ci nie zalowala. Ech Zagan , Zagan
        nie wroci sie co ?
        • mxp4 Re: Polska to Matka 15.03.05, 22:52

> Nie placz kalmuk , nie placz , ja wiem zes chleba z cebula dawno nie
          > wpierniczal , a i boczku Polska ci nie zalowala. Ech Zagan , Zagan
          > nie wroci sie co ?

boczus nie jest zly, cebulka toze
        • muszek0 Re: Polska to Matka 15.03.05, 22:58
          czy ty do mnie rozmawiasz?
          i co to jest wogóle kalmuk?
          i jaka cebula i boczek?
          człowieku ja sie wzruszyłem, bo tpo piękny tekst był: POLSKA TO MATKA!
          zagan nie wróci?
          tutaj jest mi ciężko zrozumiec
          • Gość: exile Re: Polska to Matka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:01
            Czy jest tu na sali translejter ?
    • ontarian tak, tak, matka, ale twoja buraku kolchozniany 15.03.05, 22:58
      matka, ktora wszyscy dookola
      na lewo i prawo roohaja, hehehe
      lacznie z jej "synami", kwachami, lepperami i spolka
      • Gość: exile Re: tak, tak, matka, ale twoja buraku kolchoznian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:09
        > matka, ktora wszyscy dookola
        > na lewo i prawo roohaja, hehehe
        > lacznie z jej "synami", kwachami, lepperami i spolka

To akurat sila przybrana rodzina , i nie mow mi ze w wolnych wyborach
        wybrana , bo teraz dopiero publiczna TV pokazuje na czym polega
        choroba golenia, a radio niestety nie dociera na wies , np.RMF FM.
      • muszek0 Re: tak, tak, matka, ale twoja buraku kolchoznian 15.03.05, 23:10
        czy ty nadajesz z psychiatryka? chyba tak... obsesja na punkcie kołchozu.
        bardzo ciężka choroba, trudna do zdiagnozowania i wyleczenia. kołchozomania
        dotyka z reguły dzieci poczetych na sianie.
        • Gość: VIP-1 Re: tak, tak, matka, ale twoja buraku kolchoznian IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.03.05, 23:39
          muszek0 napisał:

> kołchozomania
          > dotyka z reguły dzieci poczetych na sianie.
          dlatego kolchoznikami jestescie
    • Gość: walrus2 Re: Polska to Matka IP: *.abhsia.telus.net 16.03.05, 04:35
      Matka?raczej kochanka.Matka jesc daje,kochanka wszystko inne.pozdr.
    • Gość: Soup Nazi Re: Polska to Matka IP: *.unch.unc.edu 16.03.05, 05:12

> i oszpecil .

Hehehe, diabel ubral sie w ornat i ogonem na msze dzwoni. Wy, czerwone
      polazjatyckie kmioty, ja napadliscie, przyniesieni zza Uralu, w dziadowskich
      krasnoarmiejskich plecakach z workow po kartoflach. Wy ja rabowaliscie i
      robiliscie z niej posmiewisko przez 40 lat z gora. Wy ja oszpecaliscie i
      oszpecacie samym faktem waszej buraczanej egzystencji,

>

Wiesz cos, o tym, co? Ruchaliscie ja kiedys i ruchacie do dzisiaj - grupowo.
      Niech was, ch..ow, za to lues buraczany wydusi, hehehe.
    • prawdziwystarywiarus W temacie maci 16.03.05, 10:38
      Równo 23 lata temu Macierz, czyli Mamusia, znaczy Ojczyzna, wezwała mnie do
      siebie o trzeciej nad ranem. Mamusia siedziała za biurkiem, byla pijana, z
      rozmazaną szminką i bez majtek. Pod biurkiem klęczał jakiś Mongoł w mundurze
      Armii Czerwonej i robił jej minetę.

Mamusia w krótkich żołnierskich słowach zawiadomiła mi, że mnie wydziedzicza i
      mam z domu rodzicielskiego w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć ze skutkiem natychmiastowym, a
      jak nie, to najpierw mi znowu w.p.i.e.r.d.o.l.i pałą, a potem mnie zamknie z
      powrotem do komórki.

Jako kochający syn mojej matki powiedzialem "tak jest, mamusiu" i zrobiłem jak
      kazała. Pamiętam, że jak wychodziłem z gabinetu, to ten Mongoł cholernie
      mlaskał. Potem osiedliłem się gdzie indziej i zostałem przez kogo innego
      adoptowany, i wszystko było dobrze.

A teraz, jak Alzheimer i niedowład zwieracza odbytu, a Mongoł dawno już jest
      niezależnym biznesmenem dagestańskim w Paryżu, to "syneczku wróć"? Takiego wała.

Teraz to, synowie waszej Macierzy, mogę wam ewentualnie przysłać z
      sentymentalnych pobudek paczkę z pachnącymi, kolorowymi gąbeczkami. Ale podmywać
      nimi pomarszczoną d.u.p.ę Macierzy i użerać się z objawami demencji będziecie sami.

Enjoy!
      • Gość: exile Re: W temacie maci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:11
        Wiarus , tobie sie matka z mataczeniem pomylila.
        To nie Mongol robil minete , tylko ty Mongolowi i to wielokrotnie ,
        i nie zostales adoptowany tylko wsliznales sie cichaczem w odbyt dupy swiata
        az pod sama watrobe , i to nie matka ma problemy ze zwieraczami
        tylko ty , bo jako kopol ochoczo jestes stukany przez autochtonow ,
        i nie zblizaj sie nawet do Polski bo to jednak nie twoja matka .

• mxp4 Re: W temacie maci 16.03.05, 17:02
        prawdziwystarywiarus napisał:

> Równo 23 lata temu Macierz, czyli Mamusia, znaczy Ojczyzna, wezwała mnie do
        > siebie o trzeciej nad ranem. Mamusia siedziała za biurkiem, byla pijana, z
        > rozmazaną szminką i bez majtek. Pod biurkiem klęczał jakiś Mongoł w mundurze
        > Armii Czerwonej i robił jej minetę.
        >
        > Mamusia w krótkich żołnierskich słowach zawiadomiła mi, że mnie wydziedzicza i
        > mam z domu rodzicielskiego w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć ze skutkiem natychmiastowym,
        a
        > jak nie, to najpierw mi znowu w.p.i.e.r.d.o.l.i pałą, a potem mnie zamknie z
        > powrotem do komórki.
        >
        > Jako kochający syn mojej matki powiedzialem "tak jest, mamusiu" i zrobiłem jak
        > kazała. Pamiętam, że jak wychodziłem z gabinetu, to ten Mongoł cholernie
        > mlaskał. Potem osiedliłem się gdzie indziej i zostałem przez kogo innego
        > adoptowany, i wszystko było dobrze.
        >
        > A teraz, jak Alzheimer i niedowład zwieracza odbytu, a Mongoł dawno już jest
        > niezależnym biznesmenem dagestańskim w Paryżu, to "syneczku wróć"? Takiego
        wała
        > .
        >
        > Teraz to, synowie waszej Macierzy, mogę wam ewentualnie przysłać z
        > sentymentalnych pobudek paczkę z pachnącymi, kolorowymi gąbeczkami. Ale
        podmywa
        > ć
        > nimi pomarszczoną d.u.p.ę Macierzy i użerać się z objawami demencji będziecie
        s
        > ami.
        >
        > Enjoy!

Pie.. pie..a walizka na siodmym peronie.
      • nadau Jakie wróć? 17.03.05, 00:49
        • nadau Kto powiedział wróć? 17.03.05, 00:50
          • nadau Zostaw wreszcie tę biedną, chorą kobitę w spokoju! 17.03.05, 00:52
            Ona cie już nie woła.
            To ty ciągle o nią wypytujesz i do niej wydzwaniasz!
      • Gość: palkownik mylycyi Re: W temacie maci IP: *.47-203-24.mc.videotron.ca 17.03.05, 03:17
        i to ma byc zagluszanie ?
        trzecia rano a na sluzbie niedopity pluton w spiaczce
        niechno tylko trep zrana zajrzy na to bezmuzgowie to bedziecie biegac tow. na wysokosci lamperi w kolchoznianym baraku
        a ze szpary to niejeden moze wypasc bo tak was odzywiaja
        a teraz marsz ton zagluszarki bo wycinaczke wam znowu ukradli
        tak trzymac i zeby swiat zatrzymal sie na pol wieku to i tak goowno nie dogonicie bo wy sie cofacie tylko problem ze zauwazyles gliniak a boisz
        sie odezwac do stracisz miske kaszy oj cofacie sie szybko poldupki zasrane
      • bobasek_i_cala_klasa Re: W temacie maci 19.03.05, 06:39
        prawdziwystarywiarus napisał:

> Równo 23 lata temu Macierz, czyli Mamusia, znaczy Ojczyzna, wezwała mnie do
        > siebie o trzeciej nad ranem. Mamusia siedziała za biurkiem, byla pijana, z
        > rozmazaną szminką i bez majtek. Pod biurkiem klęczał jakiś Mongoł w mundurze
        > Armii Czerwonej i robił jej minetę.
        >
        > Mamusia w krótkich żołnierskich słowach zawiadomiła mi, że mnie wydziedzicza i
        > mam z domu rodzicielskiego w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć ze skutkiem natychmiastowym, a
        > jak nie, to najpierw mi znowu w.p.i.e.r.d.o.l.i pałą, a potem mnie zamknie z
        > powrotem do komórki.
        >
        > Jako kochający syn mojej matki powiedzialem "tak jest, mamusiu" i zrobiłem jak
        > kazała. Pamiętam, że jak wychodziłem z gabinetu, to ten Mongoł cholernie
        > mlaskał. Potem osiedliłem się gdzie indziej i zostałem przez kogo innego
        > adoptowany, i wszystko było dobrze.
        >
        > A teraz, jak Alzheimer i niedowład zwieracza odbytu, a Mongoł dawno już jest
        > niezależnym biznesmenem dagestańskim w Paryżu, to "syneczku wróć"? Takiego wała
        > .
        >
        > Teraz to, synowie waszej Macierzy, mogę wam ewentualnie przysłać z
        > sentymentalnych pobudek paczkę z pachnącymi, kolorowymi gąbeczkami. Ale podmywa
        > ć
        > nimi pomarszczoną d.u.p.ę Macierzy i użerać się z objawami demencji będziecie s
        > ami.
        >
        > Enjoy!

Podciagnij plastikowe gacie frajerze z dooooopy swiata.
        Buraczana glowka juz ci sie swieci od polysku.
    • Gość: Remember- Re: Polska to Matka IP: *.sympatico.ca 16.03.05, 17:15
      Matka, jest tylko jedna!!!!!
      Tak powiedzial pijany tata do pijanej mamy, gdy ta kazala mu przyniesc z
      lodowki kolejne dwie flaszki Siwuchy.
    • maniek_the_porcupine I dlatego chcecie pieniedzy? 17.03.05, 00:38
      Odwalcie sie ode mnie z "matka" i "patriotyzmem", tak naprawde chodzi wam o
      zarobienie pieniedzy na sprzedazy paszportow.
      • nadau Re: I dlatego chcecie pieniedzy? 17.03.05, 00:47
        Pewnie, że tylko o to chodzi. Gratuluję błyskotliwego umysłu.
        Jak do tego doszedłeś? Długo myślałeś?
        Polacy głównie żyją z tych pieniędzy.
        Ale nie martw się tak tym.
        Część tej kasy wraca do kopoli z powrotem.
        Tak jak utopione rydzykowe siano na falach eteru:

www.youforgotpoland.com/yfp/
    • Gość: pzm Re: Polska to Matka IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 19.03.05, 01:15
      absolutnie tak!

choc rozumiem, ze ludzie mieli rozne matki...

pzdr

P.

swiat jaki jest
      tworzymy sobie sami...

• bobasek_i_cala_klasa Re: Polska to Matka 19.03.05, 06:38

> i oszpecil .
      >

zgadza sie ale ty chyba nie jestes ten za kogo sie podszywasz.
      Wszyscy opluwacze Polski na tym forum maja czerwony blyszczace glowki
      (bezkapturkow)od plastikowych majtek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka