Dodaj do ulubionych

waniliowa kola -

IP: *.tiaa-cref.org 14.06.02, 23:08
Pil to ktos? Ja dopiero 3 dni temu "przyuwazylem" goscia ja popijal to dziwo.
Taki smak juz chyba byl w dawnych czasach kiedy kola - zaslugiwal na miano
coca. W kazdym razie nie ma jeszcze w "rozdawaczu" na moim pietrze wiec chyba
skocze do "bufet".
Obserwuj wątek
    • Gość: posel Re: waniliowa kola - IP: *.client.attbi.com 14.06.02, 23:32
      Trabili o tym juz dawno, dopiero wchodzi na rynek.
      A cytrynowa? syfffffff
      Niedlugo ma wejsc Pepsi blue, brrrrrrrrr
      • Gość: --Michal wanilia i cytryna IP: *.tiaa-cref.org 15.06.02, 01:44

cytrynowa to faktycznie syf - cos jak pomieszanie diet coke z lipton Brisk. ale
        podobno vanila jesy OK.
        • Gość: posel Re: wanilia i cytryna IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 01:49
          Gość portalu: --Michal napisał(a):

>
          > cytrynowa to faktycznie syf - cos jak pomieszanie diet coke z lipton Brisk. ale
          >
          > podobno vanila jesy OK.

byc moze, jeszcze nie kosztowalem. czekam raczej na pepsi blue.
        • Gość: emer Re: wanilia i cytryna IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.06.02, 01:50
          no no ciekawe
        • Gość: jot-23 Re: wanilia i cytryna IP: *.dyn.optonline.net 15.06.02, 02:25

>
          > cytrynowa to faktycznie syf - cos jak pomieszanie diet coke z lipton Brisk. ale
          >
          > podobno vanila jesy OK.

vaniliowa na razie tylko w 20oz butelkach (tylko takie wuidzialem) , calkiem
          dobra...

• aniutek Re: wanilia i cytryna 15.06.02, 04:19
            Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
            >
            > >
            > > cytrynowa to faktycznie syf - cos jak pomieszanie diet coke z lipton Brisk
            > . ale
            > >
            > > podobno vanila jesy OK.
            >
            > vaniliowa na razie tylko w 20oz butelkach (tylko takie wuidzialem) , calkiem
            > dobra...
            >
            vanilla- yakhhhh,
            chyba dla minorities- bez urazy
            • Gość: --Michal mniejszosci? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 04:58
              aniutek napisał(a):

> Gość portalu: jot-23 napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: --Michal napisał(a):
              > >
              > > >
              > > > cytrynowa to faktycznie syf - cos jak pomieszanie diet coke z lipton
              > Brisk
              > > . ale
              > > >
              > > > podobno vanila jesy OK.
              > >
              > > vaniliowa na razie tylko w 20oz butelkach (tylko takie wuidzialem) , calki
              > em
              > > dobra...
              > >
              > vanilla- yakhhhh,
              > chyba dla minorities- bez urazy

Troche dziwaczny stereotyp? IMO: J to sie nie kfalifikuje do zadnego mniejszosci,
              wrecz przeciwnie. Moze rozwin ta mysl? Cos mi sie zdaje ze to moze byc nowy dobry
              produkt concernu z Atlanty.
              • aniutek Re: mniejszosci? 15.06.02, 05:13
                z doswiadczenia- cherry cola - pija dzieci i kolorowi / nie chce nikogo obrazic/ to samo z
                vanilla, ot kwestia gustu, ja jesli juz to pijam cole to classic z buronem smile
                • Gość: Renka Re: kola IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.06.02, 07:39
                  Przykro mi, ale dla mnie to toksyna.Jezeli pije, to bardzo rozcienczona lodem.
                  • Gość: jot-23 Re: kola IP: *.dyn.optonline.net 15.06.02, 14:30
                    Gość portalu: Renka napisał(a):

> Przykro mi, ale dla mnie to toksyna.Jezeli pije, to bardzo rozcienczona lodem.

czemu ci przykro? bo pijesz a nie lubisz? hehe.. ponoc wolno jeszcze wybierac.
                    • Gość: theend Re: kola IP: 213.78.112.* 15.06.02, 14:33
                      Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
                      >
                      > > Przykro mi, ale dla mnie to toksyna.Jezeli pije, to bardzo rozcienczona lo
                      > dem.
                      >
                      > czemu ci przykro? bo pijesz a nie lubisz? hehe.. ponoc wolno jeszcze wybierac.

poprosze o zestaw nr 3 + pieprz+walilia
                • Gość: --Michal Re: mniejszosci? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 15:19
                  aniutek napisał(a):

> z doswiadczenia- cherry cola - pija dzieci i kolorowi / nie chce nikogo obrazi
                  > c/ to samo z
                  > vanilla, ot kwestia gustu, ja jesli juz to pijam cole to classic z buronem smile

Nie ma sie co obrazac, dzieci i kolorowi to nie najgorsze wyzwisko jakie
                  slyszalem. Z vanila jeszcze nie wiadomo bo chyba za krotko na rynku, ale glownie
                  dobre opinnie o tym produkcie slysze od kobiet, wiec moze masz racje z tymi
                  mniejszosciami tak sam jak z dolewaniem do Bourbon roznych plynow. Ale to jest
                  OK, mniejszosci tez maj swoje prawa.
                  • Gość: jot-23 Re: mniejszosci? IP: *.dyn.optonline.net 15.06.02, 15:44

> aniutek napisał(a):
                    >
                    > > z doswiadczenia- cherry cola - pija dzieci i kolorowi / nie chce nikogo o
                    > brazi
                    > > c/ to samo z
                    > > vanilla, ot kwestia gustu, ja jesli juz to pijam cole to classic z buronem
                    > smile
                    >
                    > Nie ma sie co obrazac, dzieci i kolorowi to nie najgorsze wyzwisko jakie
                    > slyszalem. Z vanila jeszcze nie wiadomo bo chyba za krotko na rynku, ale glowni
                    > e
                    > dobre opinnie o tym produkcie slysze od kobiet, wiec moze masz racje z tymi
                    > mniejszosciami tak sam jak z dolewaniem do Bourbon roznych plynow. Ale to jest
                    > OK, mniejszosci tez maj swoje prawa.

pamietacie jak chodzily sluchy, ze do roznych "mniejszosciowych" napoji ( jaka
                    to byla nazwa , z duzym "20 oz - 99 cents" na butelce) dodawano jakies
                    chemikalaia majace powodowac bezplodnosc?
                    • Gość: --Michal chyba Colt czy jakos tak? IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 16:45
                    • Gość: kk oooo, to wychodzi taniej niz... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 15.06.02, 21:40
                      ...Trojans!

> pamietacie jak chodzily sluchy, ze do roznych "mniejszosciowych" napoji ( jaka
                      > to byla nazwa , z duzym "20 oz - 99 cents" na butelce) dodawano jakies
                      > chemikalaia majace powodowac bezplodnosc?

• Gość: --Michal waniliowa kola - jak z domieszka ruma IP: *.client.attbi.com 15.06.02, 20:44
      Wlasnie zbadalem organoleptycznie. Smakuje jakby byla z domieszka Kapitana
      Morgana smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka