Gość: theend IP: 213.78.96.* 21.06.02, 22:21 czyli tzw zlamasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunotszypiatki Re: ZLAM-ASY 21.06.02, 22:27 Gość portalu: theend napisał(a): > czyli tzw zlamasy Pisze, pisze, ale co pisze, to tego nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ZLAM-ASY IP: 213.78.96.* 21.06.02, 22:28 Gość portalu: theend napisał(a): > czyli tzw zlamasy czyli o zle ktore dotyka masy.. a zaslepienie? b nieswiadomosc? c brak dostepu? poprosze o glosowanie..na literke.. z rozwinieciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonstop Re: ZLAM-ASY IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.06.02, 22:32 glosuje na turalnie na c i czekam az sie rozwina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ZLAM-ASY IP: 213.78.96.* 21.06.02, 22:35 Gość portalu: nonstop napisał(a): > glosuje na turalnie na c > i czekam az sie rozwina d plod-swiadomosc? e rzadza? f obsesja? g kosmos? czyco? do z kilka razy skrotowo i szczerze.. z punktu widzenia mas oczywiscie..bez wynoszenia swej litery ponadminusprzecietnosc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonstop Re: ZLAM-ASY IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.06.02, 22:40 przeintelektualizowane...troche mi niedobrze; dolacze kromke chleba i np. zapasy na igrzyskach a wogole o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ZLAM-ASY IP: 213.78.96.* 21.06.02, 22:43 Gość portalu: nonstop napisał(a): > przeintelektualizowane...troche mi niedobrze; > dolacze kromke chleba i np. zapasy na igrzyskach > a wogole o co chodzi? od a do z ..kilka razy..wymienic wszylkie demony..poznij zrobimy samo-spalenie.. jak ostro..to hardminuscore..dobre checi.. to nieprze..tego sie nie da inaczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ZLAM-ASY IP: 213.78.96.* 21.06.02, 22:41 Gość portalu: theend napisał(a): > Gość portalu: nonstop napisał(a): > > > glosuje na turalnie na c > > i czekam az sie rozwina > > d plod-swiadomosc? > e rzadza? > f obsesja? > g kosmos? > czyco? do z kilka razy skrotowo i szczerze.. > z punktu widzenia mas oczywiscie..bez wynoszenia swej litery > ponadminusprzecietnosc.. C?..brak do-wstepu czy do stepu czy dostepu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonstop Re: ZLAM-ASY IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.06.02, 22:48 wstep zrobiles g) kosmos wylaczam szczerze zamiast tego g) szczerosc h) szczesliwy theend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: ZLAM-ASY IP: 213.78.117.* 23.06.02, 02:08 Gość portalu: nonstop napisał(a): > wstep zrobiles > g) kosmos wylaczam > szczerze zamiast tego > g) szczerosc > h) szczesliwy theend *hh wlasnie na to trafilem..pani zachwycajaca niesamowita psycho-anal(i)tik-tak.. jestem szczery..czasem upiekszam..jak kazdy;.. i ja.. szczesliwy to nie-mozliwe..gdybym stal sie szczesliwy bylbym nie- szczesliwy..poco?..zwal sie jak ktos probuje wykreowac kompleks ktory nastepnie masz spelnic oczyszczajac dusze i polysk np Chirurg Plastyk.. hej..cyrk+wesole-miasto+ciasteczko.. *gg TYLKO..aco..scenariusze nie do wy-pelnienia??? i) pro-motion? Odpowiedz Link Zgłoś
maczacz Re: ZLAM-ASY 17.08.02, 20:31 A lekarze wcionrz bezradni ... rence opadajom ... lecz siem kutasie, poki nie za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś