IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 29.06.02, 15:26
Sieci moga byc uplecione pracowitymi rekami rybakow polinezyjskich, lapia sie w
nie glownie tunczyki i sole.Czasem jakis maly rekin.Mnie osobiscie najbardziej
odpowiadaja niewidzialne sieci, bo jest fajna zabawa, jak ktos wpada, w ogole
sie tego nie spodziewajac..hyhy
Do tego siec, nawet jak jest dziurawa, to moze byc natychmiast zreperowana, w
ulamku sekundy.Dobre,dobre..
Nie oczekuje postow.Jak rowniez zawiadamiam zainteresowanych, ze czuje sie
swietnie.Ciemniak, teraz na ciebie kolej.
Obserwuj wątek
    • luiza-w-ogrodzie Re: siec 29.06.02, 16:08
      Niewidzialne sieci... zastawiaja je ludzie w Internecie, lapiac informacje,
      ktora pozwoli im zidentyfikowac kolejny cel - dziecko, nastolatka, mloda
      samotna kobiete. Latwy polow, bo ofiary same rozsiewaja informacje o sobie,
      zostawiaja po sobie slady na czatroomach, forach, listach dyskusyjnych.

Strzezmy sie sieci!

Luiza-w-Ogrodzie
      • _dorota Re: siec 29.06.02, 16:14
        Tak, macie racje. Ja mialam do tej pory oferty od kilku panow w celach
        wiadomych. Obiecywali mi po $100 na wydatki tylko zebym z nimi poszla na bal w
        Warszawie. Jeden powiedzial, ze jak przysle zdjecie to bedzie mi bardzo
        wdzieczny a potrafi... Oczywiscie poslalam, a on co? Rozpostarl na mnie
        widzialne sieci i obwiazal mnie jak baleron. Zdjecie wiadome: podono bardziej
        podobne do Renk niz do mnie. Smiac sie czy plakac?

Jak to jest mozliwe tak dokladnie obwiazac czlowieka na zdjeciu? Rozumiem
        fotomontaz, ale to jest bardzo realistyczne. Moze cos z glowa? Jak tu nie
        ochujac, dziewczyny?
        • Gość: theend Re: siec IP: 213.78.127.* 29.06.02, 16:48
          _dorota napisał(a):

> Tak, macie racje. Ja mialam do tej pory oferty od kilku panow w celach
          > wiadomych. Obiecywali mi po $100 na wydatki tylko zebym z nimi poszla na bal w
          > Warszawie. Jeden powiedzial, ze jak przysle zdjecie to bedzie mi bardzo
          > wdzieczny a potrafi... Oczywiscie poslalam, a on co? Rozpostarl na mnie
          > widzialne sieci i obwiazal mnie jak baleron. Zdjecie wiadome: podono bardziej
          > podobne do Renk niz do mnie. Smiac sie czy plakac?
          >
          > Jak to jest mozliwe tak dokladnie obwiazac czlowieka na zdjeciu? Rozumiem
          > fotomontaz, ale to jest bardzo realistyczne. Moze cos z glowa? Jak tu nie
          > ochujac, dziewczyny?

i to wszystko za mniej niz 100$..prawdopodobnie..
          no coz niektore rybaczki ciezko maja by zwiazac koniec z koniecem..
          • _dorota Re: siec 29.06.02, 20:30
            a co mi tam, ze mniej niz za sto? Sto to sto, a ze sie troch ludzie posmieja? I
            tak mnie nikt nie zna. theend ile ty dasz, gentleman? No i jaka fotke sobie
            zyczysz: ubrana czy gola? Sznurek twoj- idz w ch. i kawalek szkla.
            • Gość: Renka Re: siec IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.06.02, 02:27
              Te sieci to nowy styl niewolnictwa 21 wieku.Lapia sie na nie rozni ludzie i
              teraz co? Jak sie wyrwac? Jak udowodnic, ze sie jest w sieci?
              nawet takie zdjecia, images, itp video, nakrecone z lalka komputerowa, ktora
              symbolizuje ofiare. Cos w rodzaju lalki woodoo.Napiszcie, prosze, jakie metody
              skutkuja na takich drani. Przeciez kazdy w siec moze wpasc. To moze byc pomocne
              w wyjsciu z pulapki.
              • jean_luc_cretien Re: siec 30.06.02, 03:12
                Gość portalu: Renka napisał(a):

> Te sieci to nowy styl niewolnictwa 21 wieku.Lapia sie na nie rozni ludzie i
                > teraz co? Jak sie wyrwac? Jak udowodnic, ze sie jest w sieci?
                > nawet takie zdjecia, images, itp video, nakrecone z lalka komputerowa, ktora
                > symbolizuje ofiare. Cos w rodzaju lalki woodoo.Napiszcie, prosze, jakie metody
                > skutkuja na takich drani. Przeciez kazdy w siec moze wpasc. To moze byc pomocne
                >
                > w wyjsciu z pulapki.

szukaj siana w stogu igiel / a nigdy nie zapalisz jak nalezy

mustard
                • Gość: Renka Re: siec psychologiczna IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.06.02, 04:29
                  Siec psychologiczna moze byc dla jednych mocna, dla innych slaba.To zalezy od
                  pola elektrycznego wokol ofiary, prawda ?
                  Zastanawiam sie jaki rodzaj niewidzialnego plotu moze poskutkowac (dziura
                  Faradaya ?)
                  • _dorota Re: siec psychologiczna 30.06.02, 04:42
                    dziura Faradaya czyli klatka druciana. Moze byc uziemiona czyli na ziemi.

Niewidzialne pole? A za..c alfonsa EMP. Nawet nie mrugnie. Jak byk w rzezni.
                    • Gość: marcee Re: siec IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 14:39
                      po co sie logujecie z adresem mailowym?
                      • Gość: jot-23 Re: siec IP: *.dyn.optonline.net 30.06.02, 15:19
                        Gość portalu: marcee napisał(a):

> po co sie logujecie z adresem mailowym?

roznie: _dorota zeby nie bylo widac ze to huj z netcom albo sympatico, inni po
                        to zeby bylo jasne ze oni to oni.
                        • jean_luc_cretien Re: siec 30.06.02, 23:54
                          Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: marcee napisał(a):
                          >
                          > > po co sie logujecie z adresem mailowym?
                          >
                          > roznie: _dorota zeby nie bylo widac ze to huj z netcom albo sympatico, inni po
                          > to zeby bylo jasne ze oni to oni.

..i najgorsze ! Marcee wystepuje bez adresu! Zero propozycji - zero odrzucen!
                  • Gość: Artur Re: siec psychologiczna/ Renka IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:05
                    Gość portalu: Renka napisał(a):

> Siec psychologiczna moze byc dla jednych mocna, dla innych slaba.To zalezy od
                    > pola elektrycznego wokol ofiary, prawda ?
                    > Zastanawiam sie jaki rodzaj niewidzialnego plotu moze poskutkowac (dziura
                    > Faradaya ?)
                    ........................
                    no to zrob to, a nie mow o tym.
                    Sama sobie robisz "zwierza" czujnym smile
    • Gość: dorota bez przesady IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 19:22
      Nie demonizujcie. Zjawisko klonów forowych zostało już dosyć ściśle
      zdefiniowane. Są to po prostu jednostki, które posiadając dosyć miałkie i
      duperelne osobowości starają się zdobyć zainteresowanie podszywając się pod
      cudze. Boryka się z tym większość forów. Banał i muł. Nie dorabiajta do tego
      ideologii. Renka do garów, Jot do tropienia i nadawania, marcee kopnij się na
      Wawel i donieś mi czy czakram jest dalej za barierką, bo nadciągam i chcę się
      doenergetyzować.
      • donjajocornio Dorota 30.06.02, 20:07
        sama sie kopnij do garow. Najlepiej w glowke. Gdziezes ty bywal pusty czerepie?
        • Gość: Renka Re: gary IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 30.06.02, 23:10
          Juz robie przy tych garach 8 prawie lat i chyba mi odbija, bo stan mojego
          porabania wzrasta.Chyba jednak powinnam zmienic prace.
      • jean_luc_cretien Re: bez przesady 30.06.02, 23:58
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> Nie demonizujcie. Zjawisko klonów forowych zostało już dosyć ściśle
        > zdefiniowane. Są to po prostu jednostki, które posiadając dosyć miałkie i
        > duperelne osobowości starają się zdobyć zainteresowanie podszywając się pod
        > cudze. Boryka się z tym większość forów. Banał i muł. Nie dorabiajta do tego
        > ideologii. Renka do garów, Jot do tropienia i nadawania, marcee kopnij się na
        > Wawel i donieś mi czy czakram jest dalej za barierką, bo nadciągam i chcę się
        > doenergetyzować.

To odwieczny problem sztuki (w szczegolnosci sztuk-mistrzow)-
        Zaszufladkowanie! Jak ktos chce grac tak jak mu zagraja. Niechaj gra sobie..
        To zostalo zdefiniowane dzis na forum ' Auto-deprecja Renki'
        Sobiepanstwo ! Czyste - nieskarzone(prawie)!
        Mowie to ja ! Znawca forow i ludzkich serc
        Jean Luc Cretien!
      • Gość: marcee Re: dorota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 21:31
        )))))))
        na ciebie zawsze mozna liczyc kiedy czlowiekowi smutno

a daj mi spokój z tym Krakówkiem ,Miastem Szajbusów, od pazdziernnika MŁA
        andciąga do wawy !!!!
        gdzie sie do diabła u was mozna naelektryzować?
        • Gość: Renka Re: marcee, szkoda ze cie tu nie ma IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 07:35
          Tutaj elektryzuja same ciemniaki, ale jak!!!
        • Gość: dorota polskie sieci elektroenergetyczne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 17:57
          za odpowiednią opłatą doenergetyzują każdego. W Warszawie STOEN, korzysta każdy
          Warszawiak, i potem świeci gałami lub odwłokiem (gdy dostanie rachunek). Nadto
          dobre są różne demonstracje, procesje, pochody, przemarsze za, przeciw, i w
          ogóle. Można ich używać jako środka transportu.
          • Gość: Renka Re: polskie sieci elektroenergetyczne IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.07.02, 19:46
            Czy sugerujesz, dorota, ze polskie sieci elektroenergetyczne doelektryzowuja
            pochody i marsze ?

(wow.., to musi dzialac jak napalm !)
    • Gość: marcee Re: OSRAM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 21:19
      moze zarówki OSRAM-u?

osram wszystko i jasne
      • Gość: dorota energia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 00:54
        Sieci nie energetyzują demonstracji, raczej demonstracje energetyzują miasto -
        przez pocieranie.
        Teraz jednak miasta opustoszały, ktoś bowiem rozgłosił, że nadchodzi czas
        rozliczenia za nieudolność i porutę w "cóżzakraju" zwanym także "tymkrajem".
        Mowa była np. o przymusowym trzebieniu i skrobaniu nieodpowiedzialnie
        rozmnażających się. Wiem, że to prawda bo przeczytałam to na tym forze, na
        wątku obok.
        Ludność miejscowa w obawie przed słusznym gniewem emigrantów już ukryła się po
        polach, dekuje się po lasach i innych zaroślach.
        Czuj duch
        • Gość: marcee Re dorota IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 23:54
          energicznie wykop sobie norke abys sie mial gdzie ukryc
          • Gość: renka Re: ciemniaki IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 14.07.02, 01:02
            Hey, ciemniaki, no co z ta elektryzacja ? Maszyna wam wysiadla ?
            heheheheeee
            • Gość: dorota ciemności egipskie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:45
              zapanowały wszędzie. I jeszcze sceny dantejskie - wszyscy po dziurach, norach,
              etc. się kryją, bo upał, klęska urodzaju, wszystkiego za dużo narosło, gęste
              chaszcze, płody rolne sru do rowu, wielka wypierdalanka. Ktoś za to odpowie,
              ale kto?
              Kaszana.
              Wykop se norkę i zasyp się piaskiem.
    • Gość: dorota marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 23:47
      energia w w-wie - może być organza nie mylić z tym drugim.
      • jajecznica1 Balerony made in canada 15.07.02, 01:58
        Zaczyna sie gadka o baleronach wiazanych sznurkiem , jak niegdys zdjecie Renki
        na zapleczu swej budki barowej, radze uzyc sznurka od snopowiazalek jest
        mocny, Renka ma sile w swoich chlopskich lapach zgrabnie powiaze balerony i
        swoje grube nozki !!!
    • Gość: theend Re: siec IP: *.nas.onetel.net.uk 15.07.02, 02:18
      jeden punkt wydaje byc sie najwazniejszy..ale o tym jutro..jezeli dotrwacie do
      miejsc kiedy zmeczony rybak ceruje nici..coz za stymulujace balwo chwalstwo..
      coz za kompletny brak prada genErowanego scenoGrafia..
      dla was film to tylko konczenie tematu..ktory tak na+prawde nigdy sie nie za-
      czol.........w tym podkreslenie niewinnosci...jako slowo klucz...
      jutro wcisne ten guzik..gdy przezyje...

• Gość: Renka Re: siec IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.07.02, 04:29
        Ciemniaki sie poprawily, daly troche czadu na okolice.Daj ten guzik, theend, bo
        juz calkiem nijako sie zrobilo.Nikt nie wie, co jest grane.
        • jajecznica1 Re: siec + balerony 15.07.02, 05:22
          Renka jak idzie wiazanie baleronow ????masz juz sporo powiazanych ??? a tluste
          nozki tez ???
          • Gość: Renka Re: siec + balerony IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.07.02, 08:25
            Nie moge spac, jajecznico, rozsmiesz mnie i ide stad.Te balerony nie sa
            smieszne.Sa nudne. Ciekawe co teraz wymyslicie na mnie? Bo juz mi niektorzy po
            tej reklamie baleronowej dziendobry nie mowia, ale ja ich olewam, bo to kanadole
            ( przepraszam, jesli urazilam czyjes uczucia patriotyczne).

Wszystkie moje teksty sa pisane po konsultacjach z MOJA podswiadomoscia i
            zostaly zdeponowane wiadomo gdzie.Oni juz wiedza kiedy to rzucic na
            pozarcie..wrrr
            smile
            • Gość: Renka Re:theend co z tym guzikiem, kiedy naciskasz? IP: *.home.cgocable.net 16.07.02, 02:03
              Obiecales wcisnac guzik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka