bruno5 05.05.05, 20:07 Na cale 2 tygodnie.Pogoda gwarantowana jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grynblak Re: Jade niedlugo na Kube 05.05.05, 21:14 Na Kube, synku, jezdzi sie zima. Wiosna poniewaz jest bardzo tanio jezdza biedaki. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Jade niedlugo na Kube 05.05.05, 22:42 grynblak napisał: > Na Kube, synku, jezdzi sie zima. > Wiosna poniewaz jest bardzo tanio jezdza biedaki. no popatrz prawie masz racje, najlepszy sezon to koniec listopada do konca marca, pozniej juz jest duzo taniej bo wszedzie jest cieplo... miedzy wrzesniem a listopadem jest sezon huraganow.. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jade niedlugo na Kube 06.05.05, 04:14 Taniej już chyba nie można znależć. To tak jakbys jechał do skansenu komuszego. Tam za grosze będziesz odwalał panisko, że chej. Tanie pifko. O pogodę się niemartw. W Toronto nie raz przygrzało a ty i tak bez AC siedzisz to jesteś przyzwyczajony. Sam wiele opowiadałeś że u podstaw twojej filozofi życia leżą nauki wielkiego Fidela. Znajdziesz sie tam jak u siebie w domu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak Re: Jade niedlugo na Kube 06.05.05, 04:16 zazdroscisz bo twoj policyjny kraj nie zezwala tam jechac Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywiarus Re: Jade niedlugo na Kube 06.05.05, 05:39 bruno5 napisał: > Na cale 2 tygodnie.Pogoda gwarantowana jak zawsze. Bruno, Kuba to jest w zasadzie jedyne miejsce na ziemi, gdzie jestes wysokim, smuklym, atrakcyjnym mezczyzna. Korzystaj z desperacji gospodarczej Kubanek, bo jak Fidela juz niedlugo diabli wezma, to ty bedziesz juz tylko strugal marchewe przed komputerem w bibliotece publicznej, i zamkna cie za to. Odpowiedz Link Zgłoś
walrus2 Re: Jade niedlugo na Kube 06.05.05, 07:34 bruno5 napisał: > Na cale 2 tygodnie.Pogoda gwarantowana jak zawsze. Po jaka ,,chorobe,, tam jedziesz?Nic nie zlapales w Dominikan Republic? Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Jade niedlugo na Kube 06.05.05, 08:31 Bruno !! ty ciagle jezdzisz po najtanszych rejonach ,jak Cuba,Republika Dominkana,itp,itd i do tego jeszcze w terminach takich kiedy nikt szanujacy sie nie jedzie czyli "martwym sezonie",bo to najtaniej dla ciebie,w sumie za 500 - 600 $ mozesz udawac bogacza. Jedz raz w zyciu do Las Vegas albo na Bahama albo do Boca Raton na Florydzie,ale tam nie pojedziesz !!,heheheh bo cie nie stac siermiego chlopska !!,hehe siedzaca na zasilku od 15 lat !! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian hehehe, brunon 06.05.05, 13:18 widze, ze jak sie bimbru ozlopiesz to i fantazje masz niesamowita tobie, z tej twojej dziadowizny to nawet na przelot nie starczy chyba ze ty kajakiem chcesz wioslowac, co brunon? Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Kuba tania jak inne 06.05.05, 17:21 Najtaniej na Kube jest jechac na poczatku stycznie w pazdzierniku i listopadzie Woda ciepla jak na Florydzie czy Fidzi jedzenie wysmienite i kubanki chetne do zgreda co wiecej potrzeba.Jade dopiero w sierpniu wiec dajcie sobie luz. W Las Vegas bylem 2 razy i jest to wielkie gowno kapac sie w basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Kuba tania jak inny shitt 06.05.05, 17:38 heeheh ! Bruno a ty nawet na Florydzie nie byles ,hehe,choc kazdy bidok z USa byl tam raz w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak hahaha 06.05.05, 17:46 od razu widac ze ty jestes biedak w sierpniu jest hurricane season i jezdza tylko ci ktorych nie stac na zaden inny miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 [...] 06.05.05, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Bruno ty bidoku kanadyjski 07.05.05, 06:07 tak piszesz o tej Kubie jakbys nie wiem gdzie mial jechac !! a sam nawet nie znasz dobrze Kanady ,nigdy nie byles w Montrealu ani w Vancuover ani w w Edmonton a juz nie mowiac o Winnipeg albo o USa jak NYC,Chicago ,San Francisko itp. na to nie masz bidoku $$$ bo w tych miejscach za 25 centow na dzien nie przezyjesz jak na Cubie dlatego tam lecisz ,heheheheheh !! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: floryda to wielkie g... 07.05.05, 20:58 nawet na plazy mozesz dostac w leb,ciagle czlowiek musi uwazac ,kuba to jednak sliczne plaze no i ta muzyka,floryda do piet nie siega kubie Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 [...] 07.05.05, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Floryda to wielkie gowno 07.05.05, 21:23 bylem kilka razy i to z dziecmi,i jeszcze raz powtarzam wieeelkie G,nawet ludzie tacy olbrzymi ze myslelismy ze jestesmy z krainy liliputow,orlando w kolejce do zabaw dla dzieci stoja te olbrzymy ok 60,jedyne co warto zobaczyc to cape canaveral,milionerzy mieszkaja za drutami z ochrona haha Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Floryda jest piekna 07.05.05, 21:30 po prosu za i przeciw wakacje na kubie i florydzie i nie ma co sie rzucac ,dla mie wakacje na florydzie to udreka i szajs,na kubie jak pisalem dobra zabawa,plaza no i nie ma olbrzymow,a cenie sobie estetyke przynajmniej kubancy sa szczupli Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: tu was boli,wam nie wolno na kube hyhyhy 07.05.05, 21:34 amerykancom nie wolno na kube,5000$ kary i wiezionko a my z kanady mozemy gdzie chcemy,no moze nie wszedzie wy mozecie do iraku a nam nie wolno hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: floryda to wielkie g... 07.05.05, 21:22 Ciekawe co ty masz takiego że ja ciebie nie widzę a mam ochotę w ten durny łeb dać. Co dopiero na plaży. Poza tym wiadomości swoje posiadasz z jakiś durnych filmów bo napewno nie ze swojego doświadczenia. Florydę zjeżdziłem w każdym kierunku i jakoś nigdy nie natknąłem się na opisane przez ciebie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: floryda to wielkie g... 07.05.05, 21:45 Belzebub Ty musisz miec cos dyńką niewporządku skoro twierdzisz że Florydzie jest daleko do Kuby. Na Kubie się żyje a Floryda to pryszcz!!!??? Podaj bracie recepturę na swoje drinki może czasem się przyda coś co tak w łeb wali. Widać że jak byłeś to tylko w jednym miejscu, i musiałeś nocować w najgorszym motelu 50 mil od czegokolwiek. Inaczej byś takich bzdur nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: floryda to wielkie g... 07.05.05, 21:47 rozmawiamy o wakacjach rodzinnych z kupa bachorow Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 [...] 07.05.05, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: floryda =olbrzymy karmione frank food 07.05.05, 21:52 kazdy wyjazd na kube kosztuje mnie ok 8000$ na rodzine,na 10 dni tak ze nie gledz ze chodzi o forse,chodzi o przyjemniosc i zabawe Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: cuba is the best ! 07.05.05, 21:53 poczekajcie troche az fidel zemrze to i wy mozecie tam pojechac Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: cuba is the best ! 07.05.05, 22:30 ale pierdoly opowiadasz !!,heheheh pekne ze smiechu !! 8000 $ na tydzien ?? chyba pomyliles sie 800 $ to uwierze !! Za 8000 $ w hotelu Westin w Boca Raton- Floryda, kelner serwuje ci szampany w bialych rekawiczkach,do tego sa sauny ,olimpic swiming pool,masaze,sporty wodne i super jedzenie i picie Chevis Regal w extra gourmet restaurant, - a nie na Cubie wpie..c czarny przepalony cukier ,i przeterminowane potrawy sprowadzane z bylego ZSRR !!,heheheh! i do tego te smierdzace male uliczki i kupa glodnej i obdartej dzieciarni biegajaca za toba zeby dostac 1 $ !!,hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: cuba is the best ! 08.05.05, 00:36 Ty naprawdę masz coś z dyńką Belzebub. $8000.00 na Kubę wydać. Ciekaw jestem na co??????? Poza tym za 8 pateyków to ty masz dobre wakacje wszędzie gdzie nie pojedziesz. Podejżewam że nigdy nie wydałeś takiej sumy na wakacje bo miałbyś pojęcie co można za te pieniądze dostać w zamian. I to w każdym resorcie na świecie. Tak jak to Szakal napisał. Mieszkasz w najlepszych hotelach-resortach w granicach $300-400 za noc. Na kiwnięcie masz obsługę. Obiad z rodziną kosztuje ciebie $150.00-200.00. Do tego drineczki w hotelowym basenie po $15.00 za sztukę. Z nudów śniadanie jesz na dole w bufecie gdzie masz większy wybór. Niektóre hotele wliczą śniadanie w koszty pokoju. Dodatkowo masz masaże odnowy, golf, wycieczki itp. Często gęsto wliczone w koszty pokoju. W Walt Disney World Resort doba kosztuje w granicach $250-360.00. Wliczają tobie bilety do parków. Dostajesz także kilka Disney Dolars do wydania w resorcie. Takze nie porównuj wakacji na Kubie. Tam za $8000.00 to możesz całą wioskę kupić, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Jade niedlugo na Kube 08.05.05, 02:16 3 dzieci i nas dwoje ,8000$ za 5 osob ,wszystko wliczone ,jezdzimy zawsze na swieta zimowe,od 24 grudnia na 10 dni,hotel 4 albo 5 gwiazdek,niestety tak w kanadzie sie placi,na floryde jezdza od nas emeryci przezimowac bo niestety sroga zima u nas,do europy to my jezdzimy do paryza albo rzymu ale tylko max na tydzien na zwiedzanie ,za tloczno Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Jade niedlugo na Kube 08.05.05, 15:35 belzebub00 napisał: > 3 dzieci i nas dwoje ,8000$ za 5 osob ,wszystko wliczone ,jezdzimy zawsze na > swieta zimowe,od 24 grudnia na 10 dni,hotel 4 albo 5 gwiazdek,niestety tak w > kanadzie sie placi,na floryde jezdza od nas emeryci przezimowac bo niestety > sroga zima u nas,do europy to my jezdzimy do paryza albo rzymu ale tylko max na > tydzien na zwiedzanie ,za tloczno no tak, koles fantazjujesz... jesli dzieci male to do 2 latek nie tylko za darmo leca ale i za darmo maja wakacje, jesli do 16 roku zycia to lataja za pol ceny... i wakacje maja za pol ceny... applevacations.com/index.do?command=showHome (to z USA gdzie jest drozej niz z Canady) www.tripadvisor.com/SmartDeals-g147270-Cuba-Hotel-Deals-GTEST94886.html a to z Kanady na Kube poza tym jak kupujesz wakacje na 10 dni to masz taryfe ulgowa bo przewaznie ludzie lataja na 5-6 dni a wiec w 10 dniach nie bylyby to dwa przeloty (w obie strony) a tak masz jeden na cala rodzine wiec tutaj masz znizki... na Kubie nie ma miejsc w ktorych mozesz wydac taka kase na 5-cio osobowa rodzine, tam jest naprawde tanio, poza tym jak dla mnie to za duzo szkopow, duzo europejczykow przylatuje bo te wakacje sa tansze niz np na Majorce ktora jest duzo blizej niz Kuba.... poza tym ludzie sa nie przyjemni, jak cie stac to polecam arube.... co do Florydy to jest duzo drozsza niz Kuba koles, i to w kazdym sezonie, i tam rzeczywiscie mozna wydac kupe forsy na wakacje co do kubanskiego "all inclusive" to dlatego tak jest abys sie z hotelu nie ruszal i nie ogladal kuby... poza tym z tym all inclusive to jest roznie, zarcie i picie... ale nic poza tym gdybys mi powiedzial ze odwiedzasz resorty takie jak "sandals" (ktorych nei ma na Kubie) to bym uwierzyl ze tyle wydac mozesz, bo tam 5-6 dni na osobe kosztuje mniej wiecej $2.5-2.9K, 10 dni kosztuje $3.5-4K, ale nie Kuba koles.... co do zwiedzania europy to najlepsze zwiedzanie jest wtedy gdy jest rok szkolny, wtedy nie ma tlumow. z tego co napisales to cos mi sie wydaje ze malo jezdzisz po swiecie. nastepnym razem polecam wiecej poczytac to moze zablysniesz lepiej milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Jade niedlugo na Kube,palcem po mapie ! 08.05.05, 20:53 hahaahha,dobrze mu napisalaes Viper,ten osilek nigdzie nie byl tylko fantazjuje na temat wyjazdow,uczepil sie tej Cuby jak pijany plotu,wszyscy dobrze wiedza ze tam jest szajs !!!! i cieniutko !! i ubogo ,powod dla ktorych jezdrza canadole to jest tylko jeden ,jest tanio i jest przebitka na ich dollarze ,takiej przebitki nie maja natomiast jesli by chcieli spedzic wakacje na Florydzie,albo Bahamas,albo Bermuda,nie jada tam bo nie starcza kasy na to,hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
artystkaznanajako_myszka Re: Jade niedlugo na Kube 09.05.05, 00:58 pieprzycie glupoty,dzieci placa full od 12 lat bilet lotniczy tez,floryde wam zostawiamy hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Jade niedlugo na Kube 09.05.05, 14:06 artystkaznanajako_myszka napisała: > pieprzycie glupoty,dzieci placa full od 12 lat bilet lotniczy tez,floryde wam > zostawiamy hyhyhy tak masz racje nie 16 ale 12 latek... moja pomylka... ja wiem ze floryde nam zostawicie bo ona drozsza niz kuba poza tym nie przesadzajmy kuba ma niezle plaze i niezle osrodki (ale sa sa niezle na calych karaibach)z tym ze to nie zmienia postaci rzeczy jest bardzo tania, dlatego duzo ludzi tam lata.. z tym ze np tak jak w puerto rico czy na dominikanie tak samo na kubie ludzie nie sa zbyt przyjemni, niby usmiech na twarzy.... ale czuje sie te niechec czuje sie tez na kazdym kroku chec zrobienia w konia glupiego amerykanina czy kanadyjczyka ( w sumie do kazdego bialego), duzo dzieci wyciaga reke po kase... itd... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Do szakala 25 09.05.05, 22:54 Bylem kilkakrotnie w Kaliforni znam San Francisco ,Bylem Los Angeles,San Diego Zwiedzilem cale srodkowe i zachodnie stany , bylem tez w Nowym Jorku i Chicago Kanade zjechalem od Vancuwer po Montreal.I co teraz powiesz .Pieniedzy to ja mam wiecej od Ciebie bo handel poplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Do szakala 25 10.05.05, 12:42 bruno5 napisał: > Bylem kilkakrotnie w Kaliforni znam San Francisco ,Bylem Los Angeles,San Diego > Zwiedzilem cale srodkowe i zachodnie stany , bylem tez w Nowym Jorku i Chicago > Kanade zjechalem od Vancuwer po Montreal. w to akurat moge uwiezyc miejsce w szoferce u Janka nic nie kosztuje a i puszke z bula na lunch tez mozna w niej zjesc > I co teraz powiesz. to, ze na Kube w szoferce nie polecisz > Pieniedzy to ja > mam wiecej od Ciebie bo handel poplaca. hehehe 1. a skad ty dziadu mozesz wiedziec ile on ma kasy? 2. na handelku tymi skretami, to co najwyzej na piwo uda ci sie czasami zarobic zebys mial czym bimber zapijac Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Jade niedlugo na Kube 12.05.05, 23:35 zawsze ceny w czasie swiat sa wyzsze,kupowalem w sunny holiday.com sprawdz sobie i zobaczysz ,moze od was placi sie pare setek ale nie od nas z kanady,ale wy nie mozecie tam jechac,czy ty tego nie kapujesz Odpowiedz Link Zgłoś
tato1 Re: Jade niedlugo na Kube 13.05.05, 03:25 bruno5 napisał: > Na cale 2 tygodnie.Pogoda gwarantowana jak zawsze. ........bru...Ja tam nie czytam bzdety(odpowiedzi)ale tak sie sklada ze bylem ostatnio na tym zadupiu.Syf syfa pogania(AIDS).Na plaze to Kubanczyk wchodzi i wychodzi za dolce.Pokojowka mi wyczyscila pokoj na jeden dzien przed wyjazdem (lodowka).Glod(jedza jakies szczury)...........ale wodki ichnej to do oporu......Na kazdym kroku podkreslano ze Polska ostatnio laduje w nich towar i jest nr.1(Doskonale stosunki gospodarcze).Wyjechalem troszeczke wkur.....y......................... Powodzenia bru......... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: Jade niedlugo na Kube 14.05.05, 17:37 Wyjazd nastapi prawdopodobnie na poczatku czerwca.Cieply ocean wysmienite jedzenie i slonce co wiecej potrzeba.Koszt nieduzy a wspaniale wczasy jak na Fidzi.Mozna wydac kupe forsy i miec doslownie to samo.Pieniadze trzeba szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Re: Jade niedlugo na Kube 14.05.05, 21:36 na Kube jada tylko bidoki z Canady ,porzadnie zarabiajacy gosc canadyjski,nawet nie chce slyszec o tym "raju",gdzie nedze widac na kazdym kroku. Wyspy Sandals albo Bermuda albo Fort Lauderdale Florida to jest klasa swiatowa , a nie skansen komunizmu jakim jest Cuba. No ale jak sie nie ma "miedzi" to sie na dupie siedzi !!,heehehehhehe! Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jade niedlugo na Kube 14.05.05, 22:29 Od 8-go listopada ubiegłego roku zabronione jest używanie US Dollars na Kubie. Tak samo nie można używać kart kredytowych wydanych w USA. Jeszcze jedno ostrzeżenie: Bardzo duże zagrożenie Hepatitis A, B, C, D, E. Szczepionka jest tylko dla dwóch rodzajów A i B. Jeżeli Bruniak poczujesz objawy jak: - gorączka, dreszcze, ból głowy, zmęczenie, osłabienie fizyczne, bóle, wymioty, sraczka, ciemne szczochy, bóle dolnego przewodu pokarmowego, zżółcenie skury i oczów, bladość twarzy to duże szanse masz, że załapałeś któres z powyższych "goowien". Pić przegotowaną wodę albo ze znanego żródła (europejskie lub CAN) Nie pieprzyć lokalnych panienek. Myć często ręce i twarz. Jak walisz w żyłe to nie wymieniaj się igłami. Jak pijesz gorzałkę to pilnuj swojego kielicha. Nie przestrzeganie powyższych zaleceń doprowadzi ciebie do zaniechania twojego ulubionego handlu produktami tytoniowymi od indian. Zwiększy się też twoje zapotrzebowanie na zdrową wątrobę. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jade niedlugo na Kube 15.05.05, 00:25 Czarnorynkowy kurs dollara równy jest 35-40 pesos. Ludzie średnio zarabiają 250-400 pesos. Profesionalne dziwki zaczynają negocjacje od $10.00 ale jak chcesz to znajdziesz też za $2.00-$4.00. Dużo jest cichodajek za drobny podarunek, parę drinków lub kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Jade niedlugo na Kube 15.05.05, 00:40 Czarne czy białe te profesjonalistki? I co jest za te $10 ? W pipu czy w paszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jade niedlugo na Kube 15.05.05, 00:46 Za $10.00 malutki sex lub oral. Znajdziesz taniej. Za $40 masz całą noc ciupciania i na dodatek wypierze ci ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
rockandpole ja tez, ale dopiero na emeryture 15.05.05, 00:45 cygara, rum i gorace tancerki - coz wiecej potrzeba staruszkowi do szczescia... miejmy nadzieje, ze nastepcy Fidela nigdy nie oddadza tego przedsionka raju amerykanskiej swoloczy Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: ja tez, ale dopiero na emeryture 15.05.05, 00:50 Bruniak pochwal się gdzie się wybierasz? Jakiś resorcik czy na przyczepę do znajomego kubańczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Bruno to sknerus !!!!!! 15.05.05, 06:50 jedzie tylko tam gdzie tanio !!!! heheheheh!!! i udaje bogacza wsrod bidokow !! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: do wszystkich amerykancow-kto byl na kubie-nik 15.05.05, 16:07 wszyscy co mieszkaja w us nikt nie byl na kubie,no moze byl lecac z innego kraju ale nie bezposrednio z us,tak ze mozecie plesc co slina przyniesie na jezor,WAM TAM NIE WOLNO,WOT CO,MOZECIE SNIC O PIEKNEJ KUBIE'OGLADAJAC GRUBE TYLKI NA FLORYDZIE I STARUSZKOW Z PARKINSONEM Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 glupoty koles opowiadasz !! o Cubie 15.05.05, 19:08 to tak jak bys chwalil Kacze Doly w Polsce i porownywal je do wielkich i luxusowych kurortow na Caraibach [ Bermudy,Bahamas itp] w ktorych nigdy nie bedziesz bo poprostu cie nie stac,wiec chwalisz dziadowstwo na Cubie ,bo to jedyna twoja mozliwosc taniego spedzenia paru dni wakacji w tym klimacie,heheheheeheh ! Ot !! cala tajemnica !! ,wszystko rozbija sie o kase. Podobnie jak ze samochodami nie majac kasy jezdzisz szajsowata KIA albo innym Huyndaem i chwalisz pod niebiosa ,bo nie stac cie na Cadillaka albo Lincolna !!,hehehehe! - proste ?? Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Jade niedlugo na Kube 15.05.05, 20:35 w zyciu bym nie kupil amerykanskiego szajsu,tylko japonskie samochody Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Jade niedlugo na Kube 15.05.05, 20:37 a wogole to chodzi o to ze my mozemy jezdzic gdzie chcemy,a wy nawet w europie chodzicie w koszulkach canada hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz Re: Jade niedlugo na Kube 16.05.05, 00:23 fajnie piszesz 'my' i 'wy'. To brzmi jak 'zima wasza wiosna nasza' z czego zreszta wielki guzik wynikl! Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 bredzenie glupka !! 16.05.05, 01:53 ktos ci do leba nakladl glupot o chodzeniu w koszulkach canadyjskich i powtarzasz jak ciele !!,hehehehe ! Wszystko co made in USa to wzbudza zachwyt w Europie !! ,ja jak lece do Danii to zawsze mam na walizkach naklejki z WTc i NYC i zawsze z szacunkiem jestem obslugiwany i mam jak byk na koszulce napisane US - ARmy ,heheheheeh!! Odpowiedz Link Zgłoś
klient.z.comcast.tx Re: bredzenie glupka !! 16.05.05, 02:29 Tak, tak... To takie niegrozne bredzenie canadyjskie hehehehehe. Wez to ode mnie bo jako canuck do texas'u zawedrowalem. Oni (my) mamy taki lekki komplex nizszosci przed wielkim mocarstwem ktore bylo nie bylo jest zaraz next door i ktore niby takie agresywne i sie biednych dzikich na swiecie czepia, a jakos nas, canucks bez armii jakiejkolwiek co rozdaje dzikusom kocyki i goraca czekolade, nie tyka. No moze tylko w ramach 'teorii konspiracji' hehehehehe. Daj im niech sobie na te cubanskie dziwki lataja. No przeciez America ma i Floryde i Californie, ze o Hawaii juz nie wspomne. No niech sobie lataja tacy jak brunon do tej Cuby do woli i malo orgazmu nie dostana ze Amerykana tam nie wolno hehehehehe. Wez to ode mnie ze z Fidelem o te resorty to bym stosunkow politycznych nie odnawial hehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Na ostatnia chwile 16.05.05, 17:57 Beda wykupione moje wczasy i kolegi tak jest najtaniej.Beda co najmniej 4 gwiazdki.Pieniadze nieduze a wrazenia lepsze jak z fLorydy.Nie bede ogladal tych spasionych amerykanow.W resortach na Kubie jest atmosfera 5 gwiazdkowych hoteli europejskich.Co wiecej potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz Bruno, nie zapomnij napisac po powrocie 16.05.05, 18:20 jak bylo naprawde. I napisz koniecznie jak zona cie przywitala jak cie znowu muziala zobaczyc. Juz nie wspomne o pierwszym zblizeniu, ten jej obled w oczach, hehehehe PS mam wrazenie ze nie mylisz 4 gwiazdki z czterema diamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Bruno jestes analfabeta 16.05.05, 18:28 i to jest twoj problem !,boisz sie gdziekolwiek indziej jechac bo ni w zab po angielsku i oczywiscie brak ci $$$$$, bo wymieniajac twoje canadajskie na Us $$ dostajesz w dupe na kazdym dollarze 35 centow,ahahahhaah !!!!!! pozatym jakosc i standart tych niby 4 gwiazdkowych na Cubie to rowna sie jakoscia do byle moteliku na Florydzie, tam jestes na Cubie otoczony biedota wkoolo i kupa dzieciarni zebrzaca na kazdym kroku,a za taxi sluza stare zdezelowane amerykanskie Chevrolety z lat 50 tych,bez klimatyzacji ,z okien hotelu masz widok na odrapane budynki i slumsy,ehheheehehhe !! ale mi tez wakacje !!,ehehheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Ostrzezenie o hepitattys !! 17.05.05, 08:41 Bruno uwazaj !!!, hepitatys tj. zapalenie wirusowe watroby,nigdy nie wyleczalne ,choroba rozwija sie latami ukryta i trudno ja wylapac,ma dlugie stadium rozwoju. Najwiecej zaraznych wlasnie w klimacie tropikalnym ,cieplym, wskutek nie przestrzegania podstawowej higieny,przenoszona w jedzeniu i servisie kulinarnym przoduje pod tym wzgledem Haiti ,Cuba i Republica Dominikana,co roku tysiace nowych zachorowan z powodu braku higieny,brud,i nie prawidlowe przechowywanie zywnosci w tym klimacie.Wszystkie agencje podrozy i USFDA Department przestrzegaja obywateli US udajacych sie w te rejony. [ ale nie Canadoli,heheehhe] Tak ze Bruno ,wakacje ??,pod groza zarazenia,hahahaahha! ale mi przyjemnosc,heheheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: Ostrzezenie o hepitattys !! 17.05.05, 18:12 ministerstwo ostrzega obywateli us przed kuba 5000 kary plus wiezienie Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Co to mnie obchodzie 17.05.05, 18:49 Jakas bieda na Kubie.Ja jade do dobrego hotelu i na piekna plaze.Wode na Kubie pije tylko butelkowana.Bieda tez jest na Florydzie i wszedzie na Karaibach. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Co to mnie obchodzie 17.05.05, 23:54 bruno5 napisał: > Jakas bieda na Kubie.Ja jade do dobrego hotelu i na piekna plaze.Wode na Kubie > pije tylko butelkowana.Bieda tez jest na Florydzie i wszedzie na Karaibach. Z ta butelkowaną wodą to też uważaj. tinyurl.com/ds4n4 Jest to opis pobytu w ponoć najlepszym hotelu na Kubie. "Bottled water is hard to come by. I have never been to a resort where it is so hard to receive bottled water. The only time you receive bottled water is in your fridge but you better leave money in order to get it. In the restaurants they appear to fill your glass with bottled water until we discovered that they filled the water bottles with regular water from the tap. The restuarants and lobby bar are told not to give out bottled water and many times we had to put the money down first and then ask for the water and only sometimes would the employee actually give you a bottle. Now once you got the bottle the seal was often broken....because they refill them with tap water so the only way you get unopened bottled water is in your mini fridge. For the money you pay to go there you should receive bottled water on request." Także się specjalnie nie podniecaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz makabryczne z ta woda. 18.05.05, 05:31 tu jest wiecej o wodzie: tinyurl.com/d2xts a tu o lowieniu ryb na oceanie tinyurl.com/aoebd Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 do tego dochodza huragany 18.05.05, 08:32 juz zapowiadaja 15 huraganow w tym rejonie caraibow,tak ze Bruno bedziesz siedzial w hotelu i trzasl sie ze strachu,hehehehe. A oprocz tego nie mysl ze bacterie hepitatis sa tylko w wodzie pitnej,wiekszosc jest przenoszona przez rece tzn brak higieny osobistej wsrod kucharzy hotelowych i kelnerow,tak ze Bruno pozostana konserwy przywiezione z Canady zrec caly tydzien ,hheeheheheheheh!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockandpole Ernest Hemingway byl zalamany gdy prez.Kennedy 18.05.05, 09:54 nakazal mu opuscic Kube Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Np Cayo Coco 18.05.05, 17:02 Resort polozony na wyspach.Zadnego dziadostwa do ogladania.Wokol tylko przyroda ocean i obsluga hotelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Np Cayo Coco 18.05.05, 17:13 bruno5 napisał: > Zadnego dziadostwa do ogladania. ale to tylko pod warunkiem ze nie bedziesz w lustro zagladal Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 Bruno ! ciagle tylko ! 19.05.05, 19:23 piszesz o sobie samym ,ze jedziesz tu lub tam ! ,a co na to twoja stara ????? siedzi w chalupie na dupie i ,zapie...rdala w fabryce p 12 godzin 7 dni w tygodniu zeby zarobic na oplaty na prad ,gaz i ogrzewanie i za ta smierdzaca nore co wynajmujesz w kolchozie [czytaj - multifamily blok] gdzie na klatce schodowej obok ciebie mieszkaja Hindusy i Araby !! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Ain' no pain 19.05.05, 20:19 bruno5 napisał: > Bede o Was myslal lezac na plazy. ► ja bym wolal lezec obok zgrabnych Kubanek... badz li tylko myslec o nich Odpowiedz Link Zgłoś