Dodaj do ulubionych

jeśli zobaczę kolejny debilny "czy warto" wątek to

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:22
będzie źle. O jaką wartość chodzi? Poznawczą, materialną, zmysłową? O co chodzi
tym ludziom? Czy ich pogięło? Szukają miłości? Czy to jakaś sekta?
Gdzie jest Yoda?
Obserwuj wątek
    • Gość: the-end Re: jeśli zobaczę kolejny debilny IP: 213.78.96.* 10.07.02, 02:24
      Gość portalu: dorota napisał(a):

> będzie źle. O jaką wartość chodzi? Poznawczą, materialną, zmysłową? O co chodzi
      >
      > tym ludziom? Czy ich pogięło? Szukają miłości? Czy to jakaś sekta?
      > Gdzie jest Yoda?

dorotko tylko nie groz..bo poprzez siec to mozna z grozbami raczej na lodzie
      pozostac+samemu..
      • Gość: dorota Re: jeśli zobaczę kolejny debilny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:28
        Poszedł won. Morderca. Nie myśl, że się nie wyda.
        • Gość: theend Re: jeśli zobaczę kolejny debilny IP: 213.78.96.* 10.07.02, 02:31

> Poszedł won. Morderca. Nie myśl, że się nie wyda.

zwariowalas gelatyno..lub mylisz ..w dodatku nie tylko pojecia..idz zalatw
          baloniego..lepiej))..albo wytlumacz sie troszke perlo.
          • pani-i-toto sam się tłumacz chamie 10.07.02, 02:39
            i oddaj galaretę. Przecież to jasne jak słońce, że jesteś dziennikarzem Marcinem
            Mellerem z mordą jak Frankenstein i na dodatek kurduplem, który zamordował, albo
            gorzej jeszcze (trzyma w szafie i używa) theenda. Teraz się pod niego niecnie
            podszywasz w celach komercyjno-erotyczno-nijakich.

Galaretko, kochanie, cóż za straszny los. Co ja pocznę bez Ciebie, na pewno się
            wykoleję (gorzej niż do tej pory). Nigdy Cię nie zapomnę.

A ty perfidna świnio jeszcze się spotkasz ze swoim przeznaczeniem. Złe karaluchy
            cię wpieprzą.
            • Gość: theend Re: sam się tłumacz chamie IP: 213.78.96.* 10.07.02, 02:41
              pani-i-toto napisała:

> i oddaj galaretę. Przecież to jasne jak słońce, że jesteś dziennikarzem Marcine
              > m
              > Mellerem z mordą jak Frankenstein i na dodatek kurduplem, który zamordował, alb
              > o
              > gorzej jeszcze (trzyma w szafie i używa) theenda. Teraz się pod niego niecnie
              > podszywasz w celach komercyjno-erotyczno-nijakich.
              >
              > Galaretko, kochanie, cóż za straszny los. Co ja pocznę bez Ciebie, na pewno się
              >
              > wykoleję (gorzej niż do tej pory). Nigdy Cię nie zapomnę.
              >
              > A ty perfidna świnio jeszcze się spotkasz ze swoim przeznaczeniem. Złe karaluch
              > y
              > cię wpieprzą.

..ale jaja..

pozdrawiam serdecznie..
              Marcin Muller..
          • bulldog3 Ladne masz imie 10.07.02, 02:39
            Dorota to ladne imie -ale widze ze ty klikasz z Warszawy wiec pytanie
            zachodzi ,co do diabla szukasz tu na forum polonijnym, malo masz problemow w
            Polsce i regionalnych internetowych ,wojewodzkich forum ????? po co paletasz
            sie wsrod polonii i wpychasz sie w nie swoje problemy,zajmij sie Lepperem
            lepiej !!!! nie szukaj guza wsrod chicagowskich rozrabiakow !!!
            • Gość: theend Re: Ladne masz imie IP: 213.78.96.* 10.07.02, 02:42
              bulldog3 napisał(a):

> Dorota to ladne imie -ale widze ze ty klikasz z Warszawy wiec pytanie
              > zachodzi ,co do diabla szukasz tu na forum polonijnym, malo masz problemow w
              > Polsce i regionalnych internetowych ,wojewodzkich forum ????? po co paletasz
              > sie wsrod polonii i wpychasz sie w nie swoje problemy,zajmij sie Lepperem
              > lepiej !!!! nie szukaj guza wsrod chicagowskich rozrabiakow !!!

wyjeb sei psie..tu nie ma rezerwacji..
              haha..marcin muller + dziennikarz..pozdrawiam..
              • Gość: dorota Re: Ladne masz imie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:45
                Gość portalu: theend napisał(a):

> bulldog3 napisał(a):
                >
                > > Dorota to ladne imie -ale widze ze ty klikasz z Warszawy wiec pytanie
                > > zachodzi ,co do diabla szukasz tu na forum polonijnym, malo masz problemow
                > w
                > > Polsce i regionalnych internetowych ,wojewodzkich forum ????? po co paleta
                > sz
                > > sie wsrod polonii i wpychasz sie w nie swoje problemy,zajmij sie Lepperem
                > > lepiej !!!! nie szukaj guza wsrod chicagowskich rozrabiakow !!!
                >
                > wyjeb sei psie..tu nie ma rezerwacji..
                > haha..marcin muller + dziennikarz..pozdrawiam..

to ja miałam napisać. Podemnie się też podszyjesz? Świnia.
                • Gość: theend Re: Ladne masz imie IP: 213.78.96.* 10.07.02, 02:49

> Gość portalu: theend napisał(a):
                  >
                  > > bulldog3 napisał(a):
                  > >
                  > > > Dorota to ladne imie -ale widze ze ty klikasz z Warszawy wiec pytanie
                  >
                  > > > zachodzi ,co do diabla szukasz tu na forum polonijnym, malo masz prob
                  > lemow
                  > > w
                  > > > Polsce i regionalnych internetowych ,wojewodzkich forum ????? po co p
                  > aleta
                  > > sz
                  > > > sie wsrod polonii i wpychasz sie w nie swoje problemy,zajmij sie Lepp
                  > erem
                  > > > lepiej !!!! nie szukaj guza wsrod chicagowskich rozrabiakow !!!
                  > >
                  > > wyjeb sei psie..tu nie ma rezerwacji..
                  > > haha..marcin muller + dziennikarz..pozdrawiam..
                  >
                  > to ja miałam napisać. Podemnie się też podszyjesz? Świnia.

wlasnie to zrobilem..bez zachety..

MM
    • Gość: jr czy warto odpisac??? IP: 203.129.132.* 10.07.02, 02:35
      kosztowalo mnie to 3 minuty zycia aby odpisac ale zyskalem 6 minut bo sie
      usmialem z ciebie...
      tak wiec 6-3=3 minut zysku !!!
      a wiec warto - hehehe
    • __redakcja Droga pani Doroto, 10.07.02, 03:33
      Plan byl wspanialy a jego egzekucja jeszcze lepsz. Jestes obiektem uwielbienia
      meskiej polowy tego forum. Co prawda chodza sluchy od niezyczliwych ze jestes
      Dorotem, czyli pedalem ale ja im tam nie chce tym rumorom dawac wiary.

Nie stac mnie na kwiaty jak niejakiego pana Baloo1 (the end z panem Baloo1 nigdy
      nie wiadomo i mnie to te kwiaty wygladaja co najmniej dwuznacznie, tzn ten @
      wyglada jak worek mosznowy a ta reszta na prawo jak chuj, jakby sie wyrazil
      pandondwa. Na pewno sie zgodzisz ze mna jak przechylisz glowe. Ladne mi
      kwiaty...Tylko nie mow o tym Dorocie, bo jak ona jest "Dorota" to wtedy bede mial
      kreche i powie mi zebym sie jeba o noge stolu, co zreszta uwielbiam i jestem
      wlasnie w trakcie robienia).

Oczywiscie czytalem cie chetnnie theend, zastanawiajc sie czy jestes chory
      umyslowo powaznie, czy tez ciagnales za duzo kleju w dawnych dobrych czasach
      butaprenu. Sklanialem sie do tego drugiego, szczerze ci wspolczujac. Wkurwiles
      mnie do bialosci swoja promocja, jak ten PawelD ze swoja negocjacja (w jego
      przypadku wystarczy kupic ksiazke na ten temat, no lae nie bedzie wspomnien z
      Polski co on tam wyrabial... czemu go tak nagle splawiono, zastanawialem sie.
      Zarabial dobrze, praca fajna, po co wiac czy wyjezdzac? A do tego jeszcze gleboko
      wierzacy... cos tu sie nie zgadza...)

Poszukalem i co znalazlem na twoj temat:
      www.tvn.com.pl/roz_b.htm
      www.wirtualnemedia.pl/g19-1.htm a wiec jestes Dziennikarzem Polityki?
      polityka.onet.pl/redakcja/redakcja.html tu wystepujesz w dziale spolecznym
      polityki. to jestes w polsce czy w londynie?

www.igol.prx.pl/redakcja.php tu jest David Meller. czy to rodzina?
      polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=4528 tu jest probka twojego
      pisarstwa z czeczeni w polityce. Ciekawe czy wiesz, ze Rosja spuscila powazny
      wpierdol tym czeczenom jak sie dogadala z ameryka o afganistan? No ale 2 lata
      temu mogles o tym nie wiedziec.

wybory.onet.pl/1872,1034494,3,polska.html ciekawe.
      www.proszynski.pl/ksiazki/recenzje/75.htmlhttp://www.radiomaryja.pl/studium.dziennikarskie/samorzady/wyklad09.htm
      tu cie cytuja:
      Marcin Meller przyznawał w postkomunistycznej "Polityce" z 6 października 2001
      r., iż pod koniec 1991 r.: "Jeśli nawet były sekretarz KC PZPR [Miller - J.R.N.]
      nie był wtedy politycznym trupem, to rokowano mu rychły zgon. Mówiłeś 'beton',
      myślałeś 'Miller'. Mówiłeś 'Miller', myślałeś 'moskiewska pożyczka'. (...) Przed
      mikrofonem butny, w parlamentarnej restauracji - szerokim łukiem omijany przez
      dziennikarzy i polityków". 10 lat później ten sam Miller jest premierem rządu,
      który tworzy zdecydowanie dominująca w Sejmie partia.

polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1039234&M=RA
      tu jest artykul p. Mellera o jedwabnem. Nie chce mi sie tego czytac bo nic a nic
      zte go tematu nie kapuje poza tym ze szarpia. Guzik mnie to obchodzi. Ale wiem ze
      sa badacze tych spraw na forum i oni sa proszenie o wycyckanie tego artykulu pod
      katem 'thened' i co on tu wygadywal. Jak byl w porzadku to go zostawcie, a jak
      nie to mu, jak sugeruje p. Dorota, uwielbienie meskiej polowy tego forum (Dorota,
      I AM IN LOOOOVE), dojebcie. cdn.

• __redakcja Re: Droga pani Doroto, #2 10.07.02, 03:50
        polish-jewish-heritage.org/Eng/bozena_szara1.htm tu jest wiecej o sprawach
        polsko-zydowskich.

www.republika.pl/rafiki_yako/podroze/ wojaze z polityka
        czytelnia.onet.pl/0,1057176,czat.html tu wzmianka o artykule p. Marcina
        nt. diaspory zydowskiej

core.preferuje.luzik.pl/~zigi/texts.html tu jest jakis artykul nt.
        miekkiej trawy.

www.zapiecek.com/dziennik/archiwum_004.html tu pisze o p. Teresie
        Kaminskiej. Nie wiem kto zacz. cdn

• __redakcja Re: Droga pani Doroto, #3 NIESPODZIANKA! 10.07.02, 04:07
          www.teatry.art.pl/!recenzje/niesamowiteplm_glo/leszekm.htm cos o jakiejs
          sztuce. Co ci redaktorzy pisza jakby byli na jakichs prochach?

tu napisano, ze napisal artykul "Zydzi sa wszedzie".
          www.iyp.org/polish/history/antypolonizmy/jedwabne_658.html ten artykul
          jest ciekawy i jasny dla odmiany.

www.most.org.pl/pipermail/wobroniezwierzat/2000-November/000465.html
          artykul w obronie zwierzat. fajny gosc.

polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1066997 hmmmm.

O k. ale sie dozukalem. Zaraz leci!!!!!cdn

• __redakcja Re: Droga pani Doroto, #4 NIESPODZIANKA! 10.07.02, 04:15
            Obiecalem niespodzianke: agent.tenbit.pl/wywiady/wywiad_z_marcinem.php

okazuje sie ze tata to Stefan Meller, zona Agnieszka, Siostra Kasia a brat
            Andrzej.

Najbardziej mnie zaciekawil ten tata. To nic ze Marcin ma tate, bardzo dobrze,
            ale jakiego!
            link sie zawieruszyl ale tak bylo:
            W 1996 roku, tata byl podsekretarzem stanu w MSZ.

www.iyp.org/Archives/polska/9805/msg00039.html
            20 grudnia 1995 r. Krzyze Komandorskie Orderu Odrodzenia Polski otrzymali:

Stefan Meller, historyk, dyplomata. Syn dyrektora w MSZ usunietego w roku
            1968. W latach 60 byl pierwszym sekretarzem Komitetu Uczelnianego ZMS na
            Uniwersytecie Warszawskim. W 1990 r. zostal redaktorem naczelnym miesiecznika
            "Mowia Wieki", gdzie eksponowal historykow antynarodowych i filosemickich. W
            roku 1995 Wladyslaw Bartoszewski mianowal go wiceministrem spraw
            zagranicznych, a w 1996 r. zostal ambasadorem Polski we Francji.

Robert Mroziewicz, wiceminister spraw zagranicznych w latach 1995-1997.
            Wychowal sie w "druzynach walterowskich" Jacka Kuronia, a podczas studiow na
            Uniwersytecie Warszawskim zakladal tzw. Klub Michnikowcow. Podczas tzw. afery
            karabinowej oskarzal publicznie polskich obywateli w oparciu o amerykanskie
            materialy agenturalne. Ostatnio nowy minister obrony narodowej, Janusz
            Onyszkiewicz, mianowal go swoim zastepca odpowiedzialnym za kontakty z NATO.

21 grudnia 1995 r. Krzyz Komandorski Orderu Odrodzenia Polski otrzymal
            Andrzej Ananicz, od roku 1991 pracownik Ministerstwa Spraw Zagranicznych,
            najpierw jako dyrektor Departamentu Europy, nastepnie jako wiceminister.
            Pozniej byl zastepca szefa kancelari Prezydenta Walesy. Od 1996 r. jest
            czlonkiem wladz Instytutu Lecha Walesy oraz nalezy do Rady Polityki
            Zagranicznej. Ostatnio Bronislaw Geremek mianowal go wiceministrem spraw
            zagranicznych.

Ordery Nadane Przez Aleksandra Kwasniewskiego

• __redakcja Re: Droga pani Doroto, #5 10.07.02, 04:50
              W latach 1995-96 wiceministrem w tym resorcie byl Stefan ... Meller jest obecnie
              ambasadorem Polski w Paryzu. ... MSZ jest Henryk Szlajfer, syn Ignacego, oficera
              UB we ... niestety ten link zostal usuniety: obywatel.800mph.com/typki.html

www.tg.com.pl/edl/96/06/e960624.html Wiadomości dnia - poniedziałek,
              24.06, godz.11.00

"Polska polityka wschodnia"
              W Krakowie odbedzie sie sesja polityczna "Polska polityka wschodnia". Udzial w
              spotkaniu zapowiedzieli m.in. Zbigniew Brzezinski, Jan Nowak-Jezioranski,
              Wladyslaw Bartoszewski, Stefan Meller, Stanislaw Ciosek, Andrzej Ananicz i Piotr
              Naimski. Organizatorem sesji jest Fundacja "Miedzynarodowe Centrum Rozwoju
              Demokracji". (Na podst. inf. PAP)

kto pamieta tego ch. cioska ze zmusu?

obywatel.800mph.com/typki.html niestety link usuniety al teu jest kawalek:
              Obywatelskie niepos?usze?stwo ... Meller jest obecnie ambasadorem Polski ...
              dyrektorem Centralnej Szkoly Ministerstwa Bezpieczenstwa ... jego najblizszym
              otoczeniu dzialali: Stefan ... W tym nurcie sluzby ...

www.free.net.pl:81/~henry/typki.htm - 15k - Cached: znowu usuniete

ale tu jest kawaleczeksurprisedbywatelskie niepos?usze?stwo
              ... W latach 1995-96 wiceministrem w tym resorcie byl Stefan Meller, ktorego
              ojciec,
              Adam, pracowal w Informacji Wojskowej, a nastepnie, do roku 1968, w
              dyplomacji ...

acha w Informacji Wojskowej? Co to jest?

www.uwb.edu.pl/html/honoris/giedroyc/ tu mozna zobaczyc zdjecie taty

www.yamato.hg.pl
              ... W latach 1995-96 wiceministrem w tym resorcie by? Stefan Meller, którego
              ojciec,
              Adam, pracowa? w Informacji Wojskowej, a nast?pnie, do roku 1968, w ...
              yamato.boo.pl/samiswoi.htm Link nie istnieje, Ale wychodzi ze,
              Adam to dziadek z Informacji wojskowej, potem przejal Stefan (tata) ale go wylali
              w 68 z MSZ no i potem Marcin. Ciekawi ludzie tu na forum, nie ma co!

• __redakcja Re: Droga pani Doroto, #5 wyjasnia sie 10.07.02, 04:52
                www.republika.pl/xyz234/LOBBY%20FILOSEMICKIE.htm
                • __redakcja ... 10.07.02, 05:07
                  www.republika.pl/xyz234/LOBBY%20FILOSEMICKIE.htm
                  STEFAN MELLER, ambasador, pierwszy sekretarz Komitetu Uczelnianego ZMS w latach
                  60., przyjaciel Michnika z tego okresu. Jego ojca, dyrektora MSZ usunięto w 1968
                  roku. W 1990 r. po tym, jak został redaktorem naczelnym czasopisma “Mówią wieki”,
                  Meller eksponował w nim szczególnie mocno autorów z lobby filosemickiego wśród
                  historyków typu Kerstenowej, Eislera, Tomaszewskiego, Paczkowskiego, przy
                  równoczesnym przemilczaniu licznych patriotycznych autorów. W artykułach o
                  problematyce żydowskiej w jego czasopiśmie wyraźnie dominowały jednostronnie
                  podawane racje żydowskie. Dowartościowany przez W.Bartoszewskiego nominacją na
                  wiceministra spraw zagranicznych w 1994 roku. Wyjeżdża, aby objąć stanowisko
                  ambasadora do Francji.
                • Gość: Renka Re: glowa mnie boli i nie moge spac IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 10.07.02, 08:24
                  • _maas Re: glowa mnie boli i nie moge spac 10.07.02, 08:26
                    daj buzi Renka. Ja tobie tez.
    • Gość: theend Bardzo to wszystko -interesujace.. IP: 213.78.125.* 10.07.02, 13:30
      ..nie widze jednak powodu dla ktorego mialbym tracic popoludnie by poznawac
      postac jakiegos dziennikarzyny - na podstawie linkow jakiegos kretyna (dorotka?
      netcom? moze sympatico? a moze Renka?czyzby balon?)..czy kto jeszcze..chuj mnie
      to obchodzi..
      to oczywiscie mile laechta proznosc..porownanie z dziennikarzem) - w dodatku dosc
      znanym..a moze to pan marcin meller we wlasnej osobie..promujacy swoja dupcie?
      np program agent..co to kurwa jest?..ja w Polsce nie mieszkam od kilku lat+nie
      ogladam telewizji..nie mowiac o wystepowaniu..haha..
      blisko mnie do zaslinienia..profilaktycznie ; pierdol sie..jesli chcesz to mozesz
      z fotelami pufkami zlewozmywakami dywanami ..mnie powtarzam nic to nie obchodzi..

w dodatku kwalifikuje cie do smieci+no more comments..jak to juz raz
      zrobilem..tam byla jednak chyba jedna spacja mniej,,nie chce mi sie sprawdzac..
      dziekuje za promowanie mojej osoby..w mysl zasady zle mowia/dobrze..wazne by
      mowili..fafanCiulo! zegnam cie panie wygaszony nr1..bredzisz..

marcin : dimservices@onetel.net.uk
      • Gość: Renka Re: Bardzo to wszystko -interesujace.. IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 10.07.02, 19:12
        Dlaczego puszczaja ci nerwy? chcesz grac tylko w jojo ?
        Blagam, nie karc mnie, bo ja mam depresje i nie moge sie denerwowac.Nie obrazaj
        dobrego dziennikarza.
        Ja lubie twoj styl,ten ze slinieniem sie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka