Dodaj do ulubionych

Problem z moim Lexusem

25.05.05, 17:00
Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz
lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala. Czy ktos wie co mozna
w tej sytuacji zrobic? Dealer nie chce ze mna gadac i dziala na zwloke.
Obserwuj wątek
    • ontarian Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 17:07
      a po co ci klima?
    • zdr1 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:09
      Kup sobie mowe auto kobieto. Bo starzyzna to co chwila bedzie sie psuc!
      • vvedera1 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:21
        nowe auto? To jest nowe auto!! Za kazdym razem jak jest problem to mam zaraz
        nowe auto po nowym brac?

Moj chlopak jest bardzo wrazliwy na temperatury bo ma ekzeme i dlatego staram
        sie to auto szybko naprawic ale nikt nie wie jak to zrobic. To jest moj ostatni
        lexus i ostatni jag. Co proponujecie na nastepce?
        • a74-7 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:31
          Jak air con. nie pasuje powiedz chlopcu niech sie przebiegnie za autem, swieze
          powietrze jest o.k.
          Lex & jag powinny byc na gwarancji .
        • ontarian Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:32
          vvedera1 napisał:

> lexus i ostatni jag. Co proponujecie na nastepce?
          konia z wozem
          • szakal25 Re: Problem z moim Lexusem ,jakim lexusem ?? 25.05.05, 19:02
            jezdzisz starym trepem typu 10 letni Chevrolecik Metro ,a glupoty piszesz ze
            Lexusem ,ehehheheeheh,to jeden z najlepszych samochodow pod wzgledem jakosci
            gdzie cena nie schodzi ponizej 45.000$ i napewno sie nie psuje a zwlaszcza w
            takich glupotach jak ty to piszesz,myslisz ze ktos ci uwierzy .
            • ontarian Re: Problem z moim Lexusem ,jakim lexusem ?? 25.05.05, 19:15
              to nie wedera, tylko v v edera
              a ta, to kij wie czym jezdzi
          • fan.club1 Konia z wozem, a jak się zwali babę z wozu... 25.05.05, 19:45
            to koniowi będzie lżej.
            Szybki będzie jak po tuninugu!
            • prawdziwawadera2 Re: do piszacych na tym watku!. 25.05.05, 19:47
              • prawdziwawadera2 Re: do piszacych na tym watku!. 25.05.05, 19:50
                poniewaz ten idiot uzywajacy 2-ch v v i podpisujacy sie vvadera, pisze
                paszkwile pod moim nickiem, od dzis uzywam nowego nicku- prawdziwawadera2.
                Wszystko co tutaj pisala pseudo v v vvadera, to jego wpisy.
                Lexus sprawuje sie bardzo dobrze! Tak jak ktos tutaj napisal jest to najlepsze
                auto jakim do tego czasu jezdzilam.
                Pozdrawiam
                prawdziwawadera2
                • szakal25 kto jezdzi lexusem ?? 25.05.05, 20:57
                  wadera czy vdera czy penera czy sknera ,kto jest kto ?? pozatym taki
                  Lexus kosztuje najskromniej 45.000$ albo lepiej i nie tak szybko stac byle
                  kogo go kupic ,no chyba ze na leasing !! ale wtedy koszt insurance za auto
                  zje cie z kopytami.
                  • wedera1 Re: kto jezdzi lexusem ?? 25.05.05, 21:07
                    Szakal-ja jezdze Lexusem SUV 350smile) za 47 tysiecy dol bo mi sie
                    navigacjii "zachcialo".Dlaczego uwazasz, ze nikogo nie stac na taki
                    samochod.Mnie stac, a czy Ty wierzysz, czy nie to juz Twoj problem.Notabene,
                    patrzac na drogi u nas sporo "lata" Lexusow, duzo wiecej jak Jaguarow.Nie wiem
                    skad takie podejscie do ceny.
                    Jaguary tez byly w moim zyciu- te nowe . Niestety od kiedy Ford wszedl w
                    korporacje , Jaguary technicznie sa do niczego. Pisalam o problemach z moimi
                    Jaguarami. Lexus jak dotad sprawuje sie super! Mam juz 20 tys mill i jak
                    narazie chodzi jak przyslowiowy szwajcarski zegarek. Jutro jade na zmiane oleju
                    i przeglad gwarancyjny/ robie to co 5 tys mill/.
                    PS.

To co dla niektorych jest marzeniem dla innych jest realnoscia. Tak juz w
                    zyciu bywa.
                    Pozdrawiam
                    Prawdziwawadera2
                  • keily Re: kto jezdzi lexusem ?? 30.08.05, 20:31
                    45.000$ albo lepiej i nie tak szybko stac byle
                    > kogo go kupic ,no chyba ze na leasing !! ale wtedy koszt insurance za auto
                    > zje cie z kopytami.

Z ty, ze Wada lata Lexiem RX 350 (pisala to co najmniej dwukrotnie) a takiego
                    nie ma po prostu na swiecie, czyli tanio ja wychodzi. Mysle, ze go leasuje smile
    • wami41 LUBIA TAKICH IDIOTOW 25.05.05, 21:04

Problem z moim Lexusem
      Autor: vvedera1
      Data: 25.05.2005 17:00 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz
      lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala. Czy ktos wie co mozna
      w tej sytuacji zrobic? Dealer nie chce ze mna gadac i dziala na zwloke.
      ----------------------------------------------

Wprost uwielbiam takich idiotow. To takie polskie idioctwo.

• edytkus Re: LUBIA TAKICH IDIOTOW 26.05.05, 00:06
        wami41 napisała:
        > Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz
        > lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala.

Klimatyzcja okienna? LOL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka