vvedera1 25.05.05, 17:00 Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala. Czy ktos wie co mozna w tej sytuacji zrobic? Dealer nie chce ze mna gadac i dziala na zwloke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdr1 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:09 Kup sobie mowe auto kobieto. Bo starzyzna to co chwila bedzie sie psuc! Odpowiedz Link Zgłoś
vvedera1 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:21 nowe auto? To jest nowe auto!! Za kazdym razem jak jest problem to mam zaraz nowe auto po nowym brac? Moj chlopak jest bardzo wrazliwy na temperatury bo ma ekzeme i dlatego staram sie to auto szybko naprawic ale nikt nie wie jak to zrobic. To jest moj ostatni lexus i ostatni jag. Co proponujecie na nastepce? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:31 Jak air con. nie pasuje powiedz chlopcu niech sie przebiegnie za autem, swieze powietrze jest o.k. Lex & jag powinny byc na gwarancji . Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Problem z moim Lexusem 25.05.05, 18:32 vvedera1 napisał: > lexus i ostatni jag. Co proponujecie na nastepce? konia z wozem Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 Re: Problem z moim Lexusem ,jakim lexusem ?? 25.05.05, 19:02 jezdzisz starym trepem typu 10 letni Chevrolecik Metro ,a glupoty piszesz ze Lexusem ,ehehheheeheh,to jeden z najlepszych samochodow pod wzgledem jakosci gdzie cena nie schodzi ponizej 45.000$ i napewno sie nie psuje a zwlaszcza w takich glupotach jak ty to piszesz,myslisz ze ktos ci uwierzy . Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Problem z moim Lexusem ,jakim lexusem ?? 25.05.05, 19:15 to nie wedera, tylko v v edera a ta, to kij wie czym jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Konia z wozem, a jak się zwali babę z wozu... 25.05.05, 19:45 to koniowi będzie lżej. Szybki będzie jak po tuninugu! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwawadera2 Re: do piszacych na tym watku!. 25.05.05, 19:50 poniewaz ten idiot uzywajacy 2-ch v v i podpisujacy sie vvadera, pisze paszkwile pod moim nickiem, od dzis uzywam nowego nicku- prawdziwawadera2. Wszystko co tutaj pisala pseudo v v vvadera, to jego wpisy. Lexus sprawuje sie bardzo dobrze! Tak jak ktos tutaj napisal jest to najlepsze auto jakim do tego czasu jezdzilam. Pozdrawiam prawdziwawadera2 Odpowiedz Link Zgłoś
szakal25 kto jezdzi lexusem ?? 25.05.05, 20:57 wadera czy vdera czy penera czy sknera ,kto jest kto ?? pozatym taki Lexus kosztuje najskromniej 45.000$ albo lepiej i nie tak szybko stac byle kogo go kupic ,no chyba ze na leasing !! ale wtedy koszt insurance za auto zje cie z kopytami. Odpowiedz Link Zgłoś
wedera1 Re: kto jezdzi lexusem ?? 25.05.05, 21:07 Szakal-ja jezdze Lexusem SUV 350) za 47 tysiecy dol bo mi sie navigacjii "zachcialo".Dlaczego uwazasz, ze nikogo nie stac na taki samochod.Mnie stac, a czy Ty wierzysz, czy nie to juz Twoj problem.Notabene, patrzac na drogi u nas sporo "lata" Lexusow, duzo wiecej jak Jaguarow.Nie wiem skad takie podejscie do ceny. Jaguary tez byly w moim zyciu- te nowe . Niestety od kiedy Ford wszedl w korporacje , Jaguary technicznie sa do niczego. Pisalam o problemach z moimi Jaguarami. Lexus jak dotad sprawuje sie super! Mam juz 20 tys mill i jak narazie chodzi jak przyslowiowy szwajcarski zegarek. Jutro jade na zmiane oleju i przeglad gwarancyjny/ robie to co 5 tys mill/. PS. To co dla niektorych jest marzeniem dla innych jest realnoscia. Tak juz w zyciu bywa. Pozdrawiam Prawdziwawadera2 Odpowiedz Link Zgłoś
keily Re: kto jezdzi lexusem ?? 30.08.05, 20:31 45.000$ albo lepiej i nie tak szybko stac byle > kogo go kupic ,no chyba ze na leasing !! ale wtedy koszt insurance za auto > zje cie z kopytami. Z ty, ze Wada lata Lexiem RX 350 (pisala to co najmniej dwukrotnie) a takiego nie ma po prostu na swiecie, czyli tanio ja wychodzi. Mysle, ze go leasuje Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 LUBIA TAKICH IDIOTOW 25.05.05, 21:04 Problem z moim Lexusem Autor: vvedera1 Data: 25.05.2005 17:00 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala. Czy ktos wie co mozna w tej sytuacji zrobic? Dealer nie chce ze mna gadac i dziala na zwloke. ---------------------------------------------- Wprost uwielbiam takich idiotow. To takie polskie idioctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: LUBIA TAKICH IDIOTOW 26.05.05, 00:06 wami41 napisała: > Najpierw ten jaguar robil problemy no ale dealer dal mi nowy lexus. teraz > lexus zablokowal sobie okna i klimatyzacja nie dziala. Klimatyzcja okienna? LOL Odpowiedz Link Zgłoś