Dodaj do ulubionych

plusy i minusy urynoterapii wsrod polonni

IP: *.bredband.skanova.com 22.07.02, 02:46
Obserwuj wątek
    • Gość: kicius Re: plusy i minusy urynoterapii wsrod polonni IP: *.speed.planet.nl 22.07.02, 10:24
      artek,
      z urynoterapia to troche bledne kolo,podobno jak jesz tylko zielone warzywa
      twoj mocz nabiera smaku najlepszej wody mineralnej i wtedy mozesz go pic,zeby
      wyleczyc sie ze wszystkich chorob.Niestety,nie wystarczy zjesc zielonego
      sniadania ,zeby uzyskac ten pitny efekt,wiec plan przerzucenia sie na
      gospodarke ustrojowa samowystarczalna musialam zarzucic.Wsrod Polonii jest
      rowniez popularna slino-terapia-tak przynajmniej wynika z jednej z powiesci
      wybitnej pisarki emigracyjnej Manueli Gretkowskiej,ktorej bohaterka w ostatnim
      stadium anoreksji zywi sie zamrozona slina(co wywoluje u niej euforie).Jeden
      pomysl wydaje mi sie bardziej obrzydliwy od drugiego,wydaje mi sie,ze nie
      polecam.
      • Gość: k_wa_spod_Boryny Re: gretkowska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 14:13
        manuela lze jak pies
        w ostatnim stadium anoreksji to sie lezy podlaczonym do kroplowki lub jest sie
        karmionym z butelki
        skad gretkowska wymyslila jedzenie sliny???? kolejna debilka ktora sie zlapala
        za pioro...a te jej ksiazczyny,...pozal sie boze

slowo JEDZENIE to najwieksze tabu jakie istnieje w anoreksji a po wyjsciu z tej
        choroby zostaje i tak wiele anomalii np. strach kiedy ktos mnie dotyka, np w
        pracy czy autobusie, napady lekow polazcone z agresja i wiele innych, zaleznie
        od tzw zmiennosci osobniczej
        • zmien_sie_marcee jestes postacia tragiczna marcee 09.08.02, 14:35
          czyli po naszemu pierdolnieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka