Gość: artek IP: *.bredband.skanova.com 22.07.02, 02:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicius Re: plusy i minusy urynoterapii wsrod polonni IP: *.speed.planet.nl 22.07.02, 10:24 artek, z urynoterapia to troche bledne kolo,podobno jak jesz tylko zielone warzywa twoj mocz nabiera smaku najlepszej wody mineralnej i wtedy mozesz go pic,zeby wyleczyc sie ze wszystkich chorob.Niestety,nie wystarczy zjesc zielonego sniadania ,zeby uzyskac ten pitny efekt,wiec plan przerzucenia sie na gospodarke ustrojowa samowystarczalna musialam zarzucic.Wsrod Polonii jest rowniez popularna slino-terapia-tak przynajmniej wynika z jednej z powiesci wybitnej pisarki emigracyjnej Manueli Gretkowskiej,ktorej bohaterka w ostatnim stadium anoreksji zywi sie zamrozona slina(co wywoluje u niej euforie).Jeden pomysl wydaje mi sie bardziej obrzydliwy od drugiego,wydaje mi sie,ze nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_wa_spod_Boryny Re: gretkowska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 14:13 manuela lze jak pies w ostatnim stadium anoreksji to sie lezy podlaczonym do kroplowki lub jest sie karmionym z butelki skad gretkowska wymyslila jedzenie sliny???? kolejna debilka ktora sie zlapala za pioro...a te jej ksiazczyny,...pozal sie boze slowo JEDZENIE to najwieksze tabu jakie istnieje w anoreksji a po wyjsciu z tej choroby zostaje i tak wiele anomalii np. strach kiedy ktos mnie dotyka, np w pracy czy autobusie, napady lekow polazcone z agresja i wiele innych, zaleznie od tzw zmiennosci osobniczej Odpowiedz Link Zgłoś
zmien_sie_marcee jestes postacia tragiczna marcee 09.08.02, 14:35 czyli po naszemu pierdolnieta Odpowiedz Link Zgłoś