kuciapka1 23.07.02, 14:59 mywebpages.comcast.net/polonia/ W numerze: - kim jest "student"? (listy goncze) - rozne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojne Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 23.07.02, 16:13 Czy to prawdziwe zdjecie tego durnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.02, 16:43 Alez oczywiscie! Nie znasz go jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
jojne Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 23.07.02, 18:26 W porownaniu z taka twarza nawet moja odbytnica wyglada jak modelka. Gość portalu: X napisał(a): > Alez oczywiscie! Nie znasz go jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student TROY czy to ty jestes tym GEJEM z watku o ........ IP: *.ipt.aol.com 24.07.02, 01:24 mezczuznach ?????? popatrz w lustro zanim cos napiszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 23.07.02, 17:03 to ilu sie tych studentow placze po forum? przepis ciekawszy wyznania modelek ***** Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 24.07.02, 00:17 wyznania modelek fajne - prawdziwe???? list gonczy.......... nie znasz czlowieka a silisz sie na jego osmieszanie, malo to hmmmm szlachetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 24.07.02, 02:24 No, student jak student. Widac ze lubi sport.Pewnie w pilke gra Odpowiedz Link Zgłoś
kuciapka1 Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 24.07.02, 12:12 > list gonczy.......... nie znasz czlowieka a silisz sie na jego osmieszanie, malo to hmmmm szlachetne Ja znajduje obrazki dla slow ktore sa uzywane. Czy szlachetniejsze jest ublizanie ludziom pod plaszczykiem anonimowosci? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 27.07.02, 03:27 kuciapka1 napisała: > > list gonczy.......... nie znasz czlowieka a silisz sie na jego osmieszanie > , > malo to hmmmm szlachetne > > Ja znajduje obrazki dla slow ktore sa uzywane. Czy szlachetniejsze jest > ublizanie ludziom pod plaszczykiem anonimowosci? Kuciapa, kurcze, wyciagasz z kontekstu jego wypowiedzi... w ten sposob kazdego mozna zalatwic. a ublizanie pod plaszczykiem anonimowosci jest male i glupie- chyba tu sie zagadzamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: *.fastres.net 27.07.02, 04:09 kuciapka1 napisała: > > list gonczy.......... nie znasz czlowieka a silisz sie na jego osmieszanie > , > malo to hmmmm szlachetne > > Ja znajduje obrazki dla slow ktore sa uzywane. Czy szlachetniejsze jest > ublizanie ludziom pod plaszczykiem anonimowosci? Moim zdaniem,jestes zwyklym gnojem........... Idiota i glabem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: 168.143.113.* 24.07.02, 04:12 kuciapka1 napisała: > <a href="anon.free.anonymizer.com/http://mywebpages. comcast.net/polonia/"target="_blank">mywebpages.comc > ast.net/polonia/</a> > W numerze: > > - kim jest "student"? (listy goncze) > - rozne ...I zmien do kurwy nedzy ten pokoj! Jest ochydny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: do tato IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 24.07.02, 05:04 Tato, wzrasta twoj niepokoj(dlaczego?), co objawia sie zwiekszona uzywalnoscia brzydkich wyrazow. Odprez sie i usmiechnij sie do monitora, zanim zabluzgasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: do tato IP: 168.143.113.* 24.07.02, 16:23 Gość portalu: Renka napisał(a): > Tato, wzrasta twoj niepokoj(dlaczego?), co objawia sie zwiekszona uzywalnoscia > brzydkich wyrazow. Odprez sie i usmiechnij sie do monitora, zanim zabluzgasz Dzieki Renka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 18:15 eee..jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 24.07.02, 20:53 Ja chce duzo zdjec, images do ogladania, moga byc z dowcipnym komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
viva_us Re: Zwierciadlo Polonii - wydanie Nr. 2 26.07.02, 22:18 Oto moja propozycja na przepis: ziemniak (obrany) garnek (z woda) ugotowac caly wsadzic studentowi do odbytnicy (albo w usta - mala roznica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: viva us IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 26.07.02, 22:21 Co chcesz przez swoja wzniosla wypowiedz zasugerowac? Ze gotowane ziemniaki sa dobre na lewatywe? Odpowiedz Link Zgłoś