olciablue 03.07.05, 23:58 Witajcie. Czy ktos moglby mi polecic dobrego (= kompetentnego, i komunikatywnegoginekologa w Toronto? Mocno mi na tym zalezy..Dziekuje z gory, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingamamaemilki Re: dobry ginekolog w Toronto 04.07.05, 04:58 mam super ginekologa w North Yoprku ale ma tez druga klinike w Richmond Hill i rowniez pracuje jako chirurg od spraw babskich w szpitalu. Wyslalam Ci maila z moim telefonem, bede w Toronto sroda-czwartek wiec zadzwon to podam Ci tel. i adres do niego. pa, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: dobry ginekolog w Toronto 04.07.05, 21:49 Ja tez Ci wysylam namiary na ginekologa, do ktorego chodze. Wiem, ze inne dziewczyny z forum tez do niego chodza i bardzo sobie chwala. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: dobry ginekolog w Toronto 05.07.05, 15:41 A ma mowic po polsku? Podejzewam, ze monhann2 wyslala Ci namiary na ginekologa do ktorego ja tez chodze. To musisz poczekac z wizyta. bo do 18 lipca jest na urlopie. ;o) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anna7777 ma.pi...- 05.07.05, 16:25 -jak samopoczucie,duzo Ci jeszcze zostalo do konca...?pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: ma.pi...- 05.07.05, 18:18 anna7777 napisała: > -jak samopoczucie,duzo Ci jeszcze zostalo do konca...?pozdr. 16 days to go. ;o) A moje samopoczucie zalezy od temperatury na zewnatrz. Przy tych 40-sto stopniowych upalach po prostu wysiadalam. Mam nadzieje, ze w lipcu nie bedziemy bic rekordow temperatury. ;o) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anna7777 Re: ma.pi...- 05.07.05, 18:24 m > > A moje samopoczucie zalezy od temperatury na zewnatrz. Przy tych 40-sto > stopniowych upalach po prostu wysiadalam. Mam nadzieje, ze w lipcu nie bedziemy > > bic rekordow temperatury. ;o) > > Pozdr. > no tak,my tez cale dnie w domu,dopiero wieczory zostawaly na przechadzki...a dzis juz lepiej,zaraz wychodzimy no to powodzenia,a ja zmykam juz z tego watku,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dradam1 Re: dobry ginekolog w Toronto 06.07.05, 02:51 www.cpso.on.ca/Doctor_Search/dr_srch_hm.htm Pozdr.. dradam1 Odpowiedz Link Zgłoś