Gość: JA IP: *.246.78.247.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.09.01, 05:38 GDYBY NIE MOJA CORKA NIGDY NIE WROCILABYM DO POLSKI BO POCO ALE MUSZE PRZEJSC PRZEZ ROZWOD KTORY MOZE STAC SIE MYM WYBAWIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: °°°°°°°° Re: POWROT i co z tego? IP: 213.98.114.* 17.09.01, 17:30 Gość portalu: JA napisał(a): > GDYBY NIE MOJA CORKA NIGDY NIE WROCILABYM DO POLSKI BO POCO ALE MUSZE PRZEJSC > PRZEZ ROZWOD KTORY MOZE STAC SIE MYM WYBAWIENIEM Gdybym wczoraj nie zapomnial kluczy do samochodu to bym nie wrocil sie do domu.A tam zauwazylem,ze pies zabiera sie za gryzienie dywanu.dalem mu kopa w dupe i to moglo byc moim wybawieniem(gniew zony)I to tyle samo kogos obchodzi jak twoj powrot do Polski,Stuknij sie w durna lepetyne -masz o czym pisac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: POWROT i co z tego? IP: 193.194.145.* 17.09.01, 17:32 nie czepiaj sie...bo temat jest dobry. na szczescie ja nie musze spowrotem wrocic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°° Re: POWROT i co z tego? IP: 213.98.114.* 17.09.01, 18:59 Gość portalu: ober napisał(a): > nie czepiaj sie...bo temat jest dobry. na szczescie ja nie musze spowrotem > wrocic Ober ja sie nie czepiam.Wybacz ale tez nikogo nie obchodzi czy ty masz szczescie lub nie jezeli chodzi o powrot.To sprawy czysto osobiste i basta!Jezeli chodzi o ciebie to szczescie ma Polska ! W reichu jest twoje miejsce o tym marzyles i to masz .Bez takich sk...synow powietrze w Polsce jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: POWROT i co z tego? IP: 193.194.145.* 17.09.01, 19:18 no i dlaczego czepiasz sie mojej najukochanszej matki? czyzby ci cos zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: Ober nie wciagaj... IP: 213.98.114.* 17.09.01, 19:59 Gość portalu: ober napisał(a): > no i dlaczego czepiasz sie mojej najukochanszej matki? czyzby ci cos zrobila? Ober to nie ladnie! Nie wciagaj matki w takie rozmowy.Mimo wszystko to matka ! A to ,ze urodzila takiego wyrodka jak ty to jej pech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Ober nie wciagaj... IP: 193.194.145.* 17.09.01, 20:01 pechem bym tego nie nazwal, kazda matka bylyby dumna takiego syna na swiat przyniesc ktory jest dumny ze swojego heimatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: Ober nie wciagaj... IP: 213.98.114.* 18.09.01, 00:14 Gość portalu: ober napisał(a): > pechem bym tego nie nazwal, kazda matka bylyby dumna takiego syna na swiat > przyniesc ktory jest dumny ze swojego heimatu Z jakiego "heimatu" ? Z tego co go opusciles,gdy bylo mozna robic siebie ofiare w reichu i na tym zarobic! Czy z tego w ktorym nazywaja ciebie sch...pole? Ty nie masz prawdziwego heimatu i to dobrze wiesz. Ty mozesz tylko odgrywac slazkiego blazna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: Ober nie wciagaj... IP: 193.194.145.* 18.09.01, 10:46 widze ze jestes przesaczony typowa polska kultura ktora nakazuje uzywania wolgaryzmow przynajmniej 3 w jednym zdaniu. szkoda mi ciebie jestes stracony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna i...znowu to samo... IP: *.extern.kun.nl 18.09.01, 13:11 Na jaki temat nie wejsc, wszedzie szczekacie na siebie jak wsciekle psy...i po co???????????? ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: i...znowu to samo... IP: 193.194.145.* 18.09.01, 13:18 cze anna, masz racje z tym szczekaniem....ja sie wycofuje co mesco za swoje zyciowe osiagniecie bedzie widzial ale co mi tam ciaooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: i...znowu to samo... IP: 213.98.114.* 18.09.01, 14:42 Gość portalu: ober napisał(a): > cze anna, masz racje z tym szczekaniem....ja sie wycofuje co mesco za swoje > zyciowe osiagniecie bedzie widzial ale co mi tam ciaooooo Ty sie nie wycofujesz ! Bys nie mogl spac ani jesc ! Ty musisz na Polske i na Polakow szczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: ANNA SMUTNA MA TWARZ... IP: 213.98.114.* 18.09.01, 14:53 Gość portalu: Anna napisał(a): > Na jaki temat nie wejsc, wszedzie szczekacie na siebie > jak wsciekle psy...i po co???????????? ((((((((( Anno delikatne slowka i mile rozmowki to na stronach np;kobieta ,rodzina,dziecii kotki itp. Jezeli nie rozumiesz,czemu czesto jezyk jest "ostry" na wielu stronach forum to wybacz.jak ci sie nie podoba to nie czytaj.jak jeszcze raz napiszesz ,ze szczekam to cie tak objade ty glupia cipo,ze zrozumiesz o co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: ANNA SMUTNA MA TWARZ... IP: 12.15.16.* 18.09.01, 18:38 Popieram. Wszystkie glupie tepe cipy niech udaja sie na strony przepelnione wzajemna miloscia i milosierdziem. Niech tam czytaja popisy zniewiescialych erudytow, ktore doprowadza je do ekstazy. My tymczasem bedziemy pisali w jezyku polskim takim jaki jest. Bez cenzury, poniewaz taki jezyk jest bogatszy. Nie nadarmo istnieja w jezyku polskim slowa jak chuj, kurwa, cipa itd. Dlaczego te slowa wlasnie mialyby byc gorsze od innych. Wszak uzywali ich najwieksi Polacy. Wystarczy zajrzec do literatury - Krasicki lub poczytac wystapienia Pilsudskiego. Co wiecej, gdyby nie istnialy, trzebaby je wymyslic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ANNA SMUTNA MA TWARZ... IP: 204.244.10.* 18.09.01, 19:35 P A L A N T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: ANNA SMUTNA MA TWARZ... IP: 213.98.114.* 18.09.01, 19:41 Gość portalu: ? napisał(a): > P A L A N T PALANTEM jestes ty lub palantowa-to zdrowy instynkt meski tak cie irytuje co?nie podoba ci sie co napisal to przynajmniej podaj plec jaka dysponujesz"w chwili pisania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: POWROT IP: 204.244.10.* 18.09.01, 17:59 Dwa ciezkie przypadki kliniczne. Dla takich jak wy, gazeta powinna uruchomic forum na temat zdrowia psychicznego. Zaloze sie, ze mielibyscie spore pole do popisu, panowie prostacy. Nie watpie, ze byloby to poczytne forum. Musicie byc teraz bardzo dumni z siebie, ze udalo wam sie obrazic kogos bez powodu, kretyni. Zajelibyscie sie czyms wartosciwszym..., tak dla waszego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°°° Re: POWROT IP: 213.98.114.* 18.09.01, 19:36 Gość portalu: sisi napisał(a): > Dwa ciezkie przypadki kliniczne. Dla takich jak wy, gazeta powinna uruchomic fo > rum na temat > zdrowia psychicznego. Zaloze sie, ze mielibyscie spore pole do popisu, panowie > prostacy. Nie > watpie, ze byloby to poczytne forum. > Musicie byc teraz bardzo dumni z siebie, ze udalo wam sie obrazic kogos bez pow > odu, kretyni. > Zajelibyscie sie czyms wartosciwszym..., tak dla waszego dobra. czesc Princessa Sisi ! Ja prostak witam w naszym kregu,slownik juz masz zblizony.Zanim Ci powiem co o Twoim poscie mysle(to mi chyba wolno?)zapytam tak z ciekawosci prostaka:juz glupszego i bardziej egzaltowanego nicka nie moglas znalezc,gwiazdo intelektu? Dalszy tekst nie potrzebny bo znowu powiesz,ze kogos udalo sie nam obrazic.Po tobie powtarzam"zajelabys sie czyms wartosciowszym" np Idz do garow moze choc raz zrobisz cos pozytecznego.Dla Twojego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: POWROT IP: *.244.228.162.Dial1.Washington1.Level3.net 19.09.01, 20:28 Widzicie coscie narobili. Niesczesna JA z Nowego Jorku juz Wam nic nie powie o rozwodzie. Ja bym poczytala, bo ....w tej chwili nie mam nic lepszego do roboty. Bzykanko dopiero za 6 godzin jak maz z pracy wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: POWROT IP: 12.15.16.* 19.09.01, 22:24 Po co czekac 6 godzin? Wpadnij do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: POWROT IP: *.proxy.aol.com 19.09.01, 23:35 ja tez bym poczytala o tym rozwocie. a na bzykanko to nie musze az tak dlugo czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graff Re: POWROT bzykanka IP: 213.98.114.* 20.09.01, 15:10 Gość portalu: mika napisał(a): > ja tez bym poczytala o tym rozwocie. a na bzykanko to nie musze az tak dlugo > czekac To mi sie podoba Masz racje Mika ! O czym by sie nie mowilo -konczy sie na jednym i tym samym BZYKANKU.I to lepszy temat i kazdy sie wypowie spokojnie i rzeczowo i na temat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: POWROT bzykanka IP: *.proxy.aol.com 20.09.01, 20:50 Graff! masz racje! wsystko sprowadza sie do jednego! przesylam buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: POWROT IP: 204.244.10.* 20.09.01, 17:31 Wdajac sie z Toba w jakakolwiek dyskusje, musialabym znizyc sie do Twojego poziomu, a na to szkoda mi checi i czasu. Juz nawet przytoczone przez Ciebie stanie "przy garach" wydaje sie bardziej interesujacym zajeciem niz konwersacja z Toba. A co do mojego nicka, to i tak wszyscy wiedza, ze jego nazwa jest akurat najmniej istotna. Dla odmiany, Twoj mi sie podoba. Coz, zycze Ci samych pozytecznych dni w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: POWROT IP: 12.15.16.* 20.09.01, 18:04 Twoje rozumowanie jest nielogiczne albowiem sam wpis poswiadcza, iz znizac sie nie musisz, poniewaz juz to zrobilas. Uwazaj abys nie walnela o dno. Chyba, ze juz to zrobilas i takze nie zauwazylas. Z wzajemnoscia zycze samych szczesliwych dni. DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°° Re: POWROT sisi do garow IP: 213.98.114.* 20.09.01, 18:33 Gość portalu: Sisi napisał(a): > Wdajac sie z Toba w jakakolwiek dyskusje, musialabym znizyc sie do Twojego pozi > omu, a na to > szkoda mi checi i czasu. Juz nawet przytoczone przez Ciebie stanie "przy garach > " wydaje sie > bardziej interesujacym zajeciem niz konwersacja z Toba. > A co do mojego nicka, to i tak wszyscy wiedza, ze jego nazwa jest akurat najmni > ej istotna. Dla > odmiany, Twoj mi sie podoba. > Coz, zycze Ci samych pozytecznych dni w zyciu... wiesz sisi (uf-suczka sasiadki wabi sie sisi)mam chorobliwa manie odpowiadania takim durnym cipa jak ty.Nic z tego nie mam ,ale to mania -na to nie ma lekarstwa. ales zarozumiala"a co do mojego nicka,to i tak wszyscy wiedza....." To byl cytat.Sisi(nie moge!)o twoim nicku to wiedza akurat 3 osoby Ty DM i ja.i to sa wszyscy ) tak wiec Sisi( nie to sie nie da spokojnie wymawiac)pozostaje ci zmienic nick i do garow bo tam twoje miejsce.Jak napotkam gdzies ten SISI nickto zamorduje! mam jakas sisi manie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: POWROT sisi do garow IP: *.tnt8.me2.uunet.de 20.09.01, 20:01 =:-X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 przy garach... IP: *.244.227.132.Dial1.Washington1.Level3.net 20.09.01, 20:11 Wcale nie jest tak zle przy garach. Gary przynajmniej nikogo nie wyzywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: °°°°°°° Re: przy garach... IP: 213.98.114.* 20.09.01, 23:05 Gość portalu: Anna26 napisał(a): > Wcale nie jest tak zle przy garach. Gary przynajmniej nikogo nie wyzywaja. Anno nie mysle ,ze zostaniesz przy garach,nie bierz tak tego doslownie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: POWROT sisi do garow IP: 204.244.10.* 23.09.01, 07:40 Gość portalu: °°°°°°° napisał(a): > Gość portalu: Sisi napisał(a): > > > Wdajac sie z Toba w jakakolwiek dyskusje, musialabym znizyc sie do Twojego > pozi > > omu, a na to > > szkoda mi checi i czasu. Juz nawet przytoczone przez Ciebie stanie "przy g > arach > > " wydaje sie > > bardziej interesujacym zajeciem niz konwersacja z Toba. > > A co do mojego nicka, to i tak wszyscy wiedza, ze jego nazwa jest akurat n > ajmni > > ej istotna. Dla > > odmiany, Twoj mi sie podoba. > > Coz, zycze Ci samych pozytecznych dni w zyciu... > > wiesz sisi (uf-suczka sasiadki wabi sie sisi)mam chorobliwa manie odpowiadania > takim durnym cipa jak ty.Nic z tego nie mam ,ale to mania -na to nie ma > lekarstwa. ales zarozumiala"a co do mojego nicka,to i tak wszyscy wiedza....." > To > byl cytat.Sisi(nie moge!)o twoim nicku to wiedza akurat 3 osoby Ty DM i ja.i t > o > sa wszyscy ) tak wiec Sisi( nie to sie nie da spokojnie wymawiac)pozostaje ci > > zmienic nick i do garow bo tam twoje miejsce.Jak napotkam gdzies ten SISI nickt > o > zamorduje! mam jakas sisi manie czy co? Czlowieku, przeciez Ty wcale nie zrozumiales, co ja Ci napisalam. Nawet nie bede tego wyjasniac. Smiac mi sie chce ... Utwierdziles mnie tylko w przekonaniu, ze moj pies ma wiecej rozumu od Ciebie. Jestes zalosny, az do bolu. A ten chamski epitet swiadczy o Twojej slabosci, podejrzewam, ze musisz miec ogromny problem sam ze soba. Zycie Cie przerasta i wcale sie nie dziwie. Jestes ograniczony i wasko pojmujesz otaczajaca Cie rzeczywistosc, a to wszystko rodzi frustracje i powoduje, ze szczekasz do ludzi na tego typu forach. To jest "rzucanie grochem o sciane", male szanse, ze zrozumiesz. I BET YOUR DICK IS THE SIZE OF A PEANUT. Odpowiedz Link Zgłoś