las_vegas 01.09.02, 00:05 Kolega mi mowil ze najsympatyczniejsze dziewczyny pochodza z Krakowa czy to prawda ????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniak Re: Krakow???????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 15:03 Znam taka, jest zadziorna ,kasliwa ale sympatyczna /marcee/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Krakow???????????? IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.02, 15:39 Haha, coz mam odpowiedziec na to pytanie! Jasne)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Krakow???????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 15:46 Dzieki maniak ))))) Najsmieszniejsze jest to ze kiedys na jakims poscie wsparles mnie w argumentacji z jakims malolatem Only (udajacym kobiete zreszta ) i potem uswiuadomilam sobie ze w ferworze walki o malo nie zaczelam atakowac ciebie ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: BRAWOOOO8888 01.09.02, 23:43 to co wlasnie napisala marcee o niejakim malolacie 0nly udajacego kobiete jest najlepszym argumentem na to, jak pani marcee nigdy sie nie myli i zawsze ma racje...... akuratnie tutaj wielkie brawa dla marceee..... 5glupia pingwa HE HE HE.....) malolat 0nly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Krakow???????????? IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 02.09.02, 15:22 Ja jestem Krakowianka, maz z Poznania. Jezdzil biedak do Poznania co roku a do Krakowa tylko raz i od razu huczne weselisko. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Krakow???????????? 02.09.02, 23:58 to dobrze gosiu ze meza masz z poznania, a nie ze w ciemno bralas....)) Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_karelii_zegna Re: Krakow???????????? 03.09.02, 11:53 las_vegas napisał: > Kolega mi mowil ze najsympatyczniejsze dziewczyny > pochodza z Krakowa czy to prawda > ????????????????????????????? strzel se w czolo maniak Odpowiedz Link Zgłoś
prento Re: Krakow???????????? 03.09.02, 12:57 Kazda regula ma swoje wyjatki, tutaj akurat posluze sie przykladem- marcee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Krakow???????????? 03.09.02, 14:29 w krakowie mozliwe ze wszystkowiedzace i wyszczekane przemadrzalskie sa nazywane osobami sympatycznymi...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Krakow???????????? IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 03.09.02, 15:00 Only smieszny jestes. A co jakas Krakowianka wystawila cie do wiatru ale po twoim zachowaniu to nie dziwnie - toz zadna by cie nie chciala. Ucz sie kultury, a nie obrazaj wszystkich, grzecznosc jeszcze nikomu nie zaszkodzila i ludzie cie polubia. Pozdrowienia od Krakowianki Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Grzecznosc werbalna. 03.09.02, 16:48 Gość portalu: gosia napisał(a): > Only smieszny jestes. A co jakas Krakowianka wystawila cie do wiatru ale po > twoim zachowaniu to nie dziwnie - toz zadna by cie nie chciala. Ucz sie > kultury, a nie obrazaj wszystkich, grzecznosc jeszcze nikomu nie zaszkodzila [...] To ze grzecznosc jeszcze nikomu nie zaszkodzila nie znaczy ze jest do czego kolwiek potrzebna. Grzecznosc szczegolnie ta stosowana nieswiadomie i oparta jedynie na przekonaniu ze: "tak jest dobrze bo tak Pani-Matka kazala robic" jest absolutnie bezuzytecznym przezytkiem pochodzacym z czasow kiedy to morde nalezalo trzymac w kuble, bo inaczej mozna ja bylo miec obita! Z powazaniem Giermo Gidroz. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Grzecznosc werbalna. 03.09.02, 16:54 ej, Michasiu, przesadzasz Moze grzecznosc nie jest potrzebna, moze. Ale jak to milo, gdy ktos sie do Ciebie uprzejmie zwraca, niz jak bluzga, bo sie nie boi moic obitej mordy, ze przypomne twe slowa ps. woda nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Jestem przeciw! 03.09.02, 17:10 roseanne napisała: > ej, Michasiu, przesadzasz > Moze grzecznosc nie jest potrzebna, moze. Ale jak to milo, gdy ktos sie do > Ciebie uprzejmie zwraca, niz jak bluzga, bo sie nie boi moic obitej mordy, ze > przypomne twe slowa > > ps. woda nie dziala Nie mam zamiaru zmieniac zdania tylko dlatego ze ktos mnie po dobroci przekonuje. Dla mnie sie licza fakty, najlepiej poparte badaniami amerykanskich naukowcow. Z woda to niewieze! Powtorz eksperyment kilka krotnie, byc moze nie zachowalas warunkow! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Krakow???????????? 03.09.02, 19:50 nie moge byc smieszny, no i przepraszam ale co najwiecej smieszna..... a to o krakowiankach to w sensie poparcia dla marcee....ja osobiscie nic nie mam do krakowianek......a troche grzecznosci ze strony marcee to chyba na dzien dobry (po pierwszym moim wpisie wyleciala na mnie z tzw pelna buzia) moglam tez sie spodziewac...... to tyle w sensie grzecznosci.... pozdr dla gosi 0nly - malolat....))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Krakow???????????? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.02, 20:22 tak ale z Wroclawia tez Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Krakow???????????? 03.09.02, 20:30 Wszystkie kobiety sa sympatyczne a w szczegolnosci jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Krakow???????????? IP: *.sympatico.ca 03.09.02, 20:44 las_vegas napisał: > Wszystkie kobiety sa sympatyczne a w szczegolnosci jedna. Dziekuje!!!!!!!!!!!!! Na zawsze Twoja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś