rubi21 31.08.05, 18:02 chciałam zapytać czy ktoś wie jaki dostawca internetu oferuje taki bezprzewodowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrufkaa Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 31.08.05, 23:32 Ja mam. Linie mam BT, provider AOL. Trzeba miec ten najwyzszy abonament. Mysmy zaczeli od konca,kupilismy router, potem dopasowalismy abonament w AOLu. Chodzi jak zloto, na pececie i na laptopie. Kosztuje to chyba ok.29L na m-c, a router kolo 100L.(jednorazowo) jak dalej masz pytania, to bede pytac meza))) Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 01.09.05, 02:10 To nie zalezy od providera. Wystarczy, zeby lacze bylo broadband i odpowiedniej pojemnosci. A co sobie zalozysz w domu na koncu tej linii (siec komputerowa, wireless), to juz Twoja sprawa i zalezy od hardware'u u Ciebie w domu. U nas jeden komputer jest podlaczony kablem, a laptopem podlaczamy sie do sieci bezprzewodowo. Dobrze pamietac tez, zeby przy sieci bezprzewodowej zainstalowac sobie jakis firewall, zeby sasiad z Waszego lacza internetowego nie mogl korzystac ). Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 01.09.05, 07:40 ale u nas nie można założyć zadnych kabelków Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 02.09.05, 00:01 A ja czasem korzystam z sasiada 3 domy dalej... Aga, jak to nie mozna kabelkow? Przeciez do sieci telefonicznej musisz sie podlaczyc...i do pradu Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 02.09.05, 07:43 Nie ma telefonu stacjonarnego, korzystamy z komórek, a wolałabym internet bezprzewodowy, bo można go mieć szybciej i nie trzeba zgody landlorda, bo tak naprawdę nic w domu nie zmieniamy. Prąd na szczęście jest. Słonko czy my się spotkamy w L? Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 03.09.05, 00:23 Aga, no pewnie Tylko ja teraz na zadupiu mieszkam, w Dagenham ( District Line w strone Upminster). Traz jade na wakcje, wracam za dwa tygodnie, a potem przechodze na 2/3 etatu, czyli bede mialam wiecej czasu A Wy gdzie mieszkacie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 03.09.05, 19:55 na Peckham, ale obecnie w Polsce jesteśmy (moze niezbyt dobrą sławą szczyci się dzielnica, ale ten fragment jest spokojny) Odpowiedz Link Zgłoś
ps18 Re: Internet bezprzewodowy w Londynie 04.09.05, 10:38 z tego co wiem to BT oferoje take cos za ta lacze trzeba zaplacic ok 100£ Odpowiedz Link Zgłoś