Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 20:12 te wszystkie steki ,piwa pierd.lne se w lep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: znudzily mi sie IP: *.access.nacamar.de 02.09.02, 20:16 Gość portalu: burak napisał(a): > te wszystkie steki ,piwa > pierd.lne se w lep .... wierze, ale co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur hm IP: *.access.nacamar.de 02.09.02, 21:50 Gość portalu: burak napisał(a): > pustka ........ wierze Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l wazne ze bozenka ci sie nie znudzila 02.09.02, 21:51 wazne ze bozenka ci sie nie znudzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend daj spokoj.. IP: 213.78.112.* 02.09.02, 22:27 ..melodramatycznie o(d)pusc to miejsce.. nic sie nie stanie.. potwierdzam.. tak,tak.. zwolnienie materialowe bez wytrzymalosci w miare silnej.. wypij piwo w innym gronie.. a stek potrzymaj pod siodlem.. po tatarsku staraj zlapac sie hiv.. potem obdaruj nim kogo sie da.. napisz bestseller..dla rodziny..ktorej pewnie jestes wiele winien.. pojedz do wesolego miasteczka..i odepnij pasy na roler-koszteze.. jak znajda w miedzyczasie lekarstwo..to sie powies.. ale idz wczesniej do kilku terapeutow..i w liscie pozegnalnym obarcz ich wina.. ..moze pojda do roboty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: znudzily mi sie IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 02.09.02, 23:50 Popros zonke zeby ci knedle zrobila. Znajomemu to zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: rozejrzyj sie wokol, buraki kwitna IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 03.09.02, 00:45 Cholerne buraki, zawsze maja jakies problemy. Znajdz sobie jakas samosiejke buraczana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: rozejrzyj sie wokol, buraki kwitna IP: *.proxy.aol.com 03.09.02, 05:31 Renka prosze mi tu samosiejka nie macic ja droge znam i barszcz w Piascie poprobuje wczesniej czy pozniej a potem do kasyna.. Odpowiedz Link Zgłoś