gusia29 06.09.05, 18:46 Czy ktoras z was wie jak mozna zalatwic sobie polska satelite ze stanow legalnie? Cos ostatnio slyszalam, ze jest taka mozliwosc i nie mam pojecia gdzie szukac. Wiecie cos moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borowka Re: Toronto - polska satelita 07.09.05, 16:34 tak calkiem legalnie to nie mozna, ale mozna nie nielegalnie, omijajac prawo kanadyjskie. Musisz kupic zestaw w Stanach, tam go zarejestrowac na czyjs adres i przywiezc do Kanady. Potem placic rachunki. Nie lamie to prawa kanadyjskiego, ktore zabrania sprzedazy tych zestawow na terenie Kanady, i nie kradniesz sygnalu, bo za niego placisz, to taka troche szara strefa. Nie jest to zabronione, ale dozwolone tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Toronto - polska satelita 07.09.05, 17:10 gusia29 napisała: > Czy ktoras z was wie jak mozna zalatwic sobie polska satelite ze stanow > legalnie? Cos ostatnio slyszalam, ze jest taka mozliwosc i nie mam pojecia > gdzie szukac. Wiecie cos moze? > > Na temat satelity to nic nie wiem, alr gratuluje "linku". :o) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Toronto - polska satelita 09.09.05, 15:23 Dzieki Borowka, tak bede musiala chyba zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Ma.pi 09.09.05, 15:27 Czesc Ma.pi tez dzieki, dalej jestem w lekkim szoku nie mam pojecia jak to bedzie z dwojka ale mysle, ze fajnie (przynajmniej pozniej ) Co u Ciebie? ma.pi napisała: > gusia29 napisała: > > > Czy ktoras z was wie jak mozna zalatwic sobie polska satelite ze stanow > > legalnie? Cos ostatnio slyszalam, ze jest taka mozliwosc i nie mam pojec > ia > > gdzie szukac. Wiecie cos moze? > > > > > > Na temat satelity to nic nie wiem, alr gratuluje "linku". :o) > > Pozdr. > > Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Ma.pi 09.09.05, 17:26 gusia29 napisała: > Czesc Ma.pi tez dzieki, dalej jestem w lekkim szoku nie mam pojecia jak to > bedzie z dwojka ale mysle, ze fajnie (przynajmniej pozniej ) > > Co u Ciebie? > E tam przezyjesz, ja jeszcze przy trzecim nie wikitowalam, chociaz co to spanie to juz zapomnialam ;o) Aby to emerytury, a pozniej to mi wnuki do bawienia podrzuca ;o) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gusia29 Re: Ma.pi 09.09.05, 19:51 ma.pi napisała: > gusia29 napisała: > > > Czesc Ma.pi tez dzieki, dalej jestem w lekkim szoku nie mam pojecia jak t > o > > bedzie z dwojka ale mysle, ze fajnie (przynajmniej pozniej ) > > > > Co u Ciebie? > > > > > E tam przezyjesz, ja jeszcze przy trzecim nie wikitowalam, chociaz co to spanie > > to juz zapomnialam ;o) > Aby to emerytury, a pozniej to mi wnuki do bawienia podrzuca ;o) > > Pozdr. No wlasnie sie zczynalam przyzwyczajac do przesypiania calych nocy itp.... chyba rzeczywiscie byle do emerytury i w nogi, zeby wnukow nie podrzucali zbyt czesto (jak to robi moja mama ) Odpowiedz Link Zgłoś