Dodaj do ulubionych

Polonia w DEUTSCHLAND :-)))

IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 02:38
Hej, jestem tu nowa ale juz mi sie spodobalo. Mam nadzieje, ze tak bedzie
dalej smile))
Sama mieszkam w Kolonii, moze jest tutaj ktos z mojego miasta ?
p.s. tesknie za ojczyzna, za rodakami i ciesze sie, ze moge tutaj porozmawiac
z Wami, na codzien nie mam takiej okazji, na szczescie internet buduje
mosty smile))
pozdrawiam, aha ja codziennie jestem tutaj www.forum.cxa.de
Wlasnie polskie forum dla Polakow w Niemczech, no i nie tylko.
Teraz ide spac, odezwe sie niebawem, papa smile))
Obserwuj wątek
    • Gość: saba Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 08:55
      A co Ci sie tu konkretnie podoba?
      • Gość: australopitek Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: 203.212.145.* 05.09.02, 10:30
        Czesc Syrenka!

Poczytalem chwile wasze posty na stronie ktora podalas i stwierdzam ze bardzo
        tam u was kulturalnie smile)

Tutaj u nas na Poloni spotkasz mieszanke z calego swiata i co sie z tym wiaze
        cala skale charakterow i charakterkow...smile) od ludzi rzucajacych miesem na
        prawo i lewo bez zadnego powodu, do ludzi ktorzy sa bardzo interesujacy smile)

Ja tez jestem tu stosunkowo krotko i dopiero sobie wyrabiam charakter(erek wink)

Zycze powodzenia i duzo cierpliwosci

Pokoj
        Australopitek
    • Gość: Artur 500 km na poludnie, Stuttgart IP: *.access.nacamar.de 05.09.02, 11:29
      chyba dla ciebie za daleko
      Pozdr.
      • mordyga Re: 500 km na poludnie, Stuttgart 05.09.02, 11:33
        Ja mieszkam troszke blizej Köln, w Mainz.
        pozdrawiamsmile)

• Gość: Syrenka Re: witajcie ponownie IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 17:05
          a podoba mi sie juz sam fakt, ze moge porozmawiac z rodakami, doceniam dzieki
          temu ten cholerny internet smile))

Stuttgard i Mainz, do spotkania rzeczywiscie troche daleko, ale pogadac zawsze
          mozna, no nic, co jakis czas bede tu wpadac, pozdrowka !!! smile))
          • mikus4 Re: witajcie ponownie 05.09.02, 17:25
            Gość portalu: Syrenka napisał(a):

> a podoba mi sie juz sam fakt, ze moge porozmawiac z rodakami, doceniam dzieki
            > temu ten cholerny internet smile))
            >
            > Stuttgard i Mainz, do spotkania rzeczywiscie troche daleko, ale pogadac
            zawsze
            > mozna, no nic, co jakis czas bede tu wpadac, pozdrowka !!! smile))

A wpadaj czemu nie.A z rodakami mozesz pogadac na kazdym rogu ulicy.nie
            musisz korzystac z intern.
            • Gość: Porte Re: 50km od Kolonii IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 20:39
              Pozdrawiam z miasta w ktorym spadla kolejka wiszaca do rzeki.
              • Gość: Syrenka Re: 50km od Kolonii IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 22:10
                Gość portalu: Porte napisał(a):

> Pozdrawiam z miasta w ktorym spadla kolejka wiszaca do rzeki.

czyzby Wuppertal ? smile))
                www.syrenka.cxa.de odwiedz moja stronke !!
              • Gość: Heinz Re: 50km od Kolonii IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 22:30
                Ze sloniem?
    • Gość: DOBRY Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: *.proxy.aol.com 05.09.02, 21:55
      wy folksdojcze pieprzone .
      spadac na helmuckie strony a nie do prawdziwych POLAKOW pyskowac!
      • Gość: Heinz Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.02, 22:32
        Sprzedales Polske za pare judaszowych euro.
        • Gość: Artur Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: *.access.nacamar.de 06.09.02, 11:56
          Gość portalu: Heinz napisał(a):

> Sprzedales Polske za pare judaszowych euro.
          ............
          Jasiu, co sie stalo! w pokrzywy wpadles?
      • mordyga Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) 06.09.02, 06:44
        Gość portalu: DOBRY napisał(a):

> wy folksdojcze pieprzone .
        > spadac na helmuckie strony a nie do prawdziwych POLAKOW pyskowac!

DOBRY, poprawnie jest: a nie nam prawdziwym Polakom pyskowac. Popraw swoja
        polszczyzne bo jak na razie to wstyd przynosisz tym PRAWDZIWYM POLAKOM uzywajac
        niepoprawnych form w swoim JEZYKU OJCZYSTYM.

• Gość: Artur pluj sie tak Józek, zasmarkasz wąsy IP: *.access.nacamar.de 06.09.02, 11:59
        Gość portalu: DOBRY napisał(a):

> wy folksdojcze pieprzone .
        > spadac na helmuckie strony a nie do prawdziwych POLAKOW pyskowac!
        ...................
        he he, prawdziwku
        • mikus4 Re: pluj sie tak Józek, zasmarkasz wąsy 06.09.02, 15:09

Wy ,ktorzy mieszkacie w niemczech odpowiadacie na takie prymitywne
          prowokacje ? Myslalem,ze macie wiecej oleju w glowie.
          • Gość: Artur Re: pluj sie tak Józek, zasmarkasz wąsy IP: *.access.nacamar.de 06.09.02, 15:16
            hey, to tylko zabawa...usmiechnij sie...z przymruzeniem oka
            • Gość: Syrenka Nie rozumiem czemu.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.02, 18:54
              Dlaczego jest jakas bariera miedzy Polakami mieszkajacymi w kraju a tymi za
              granica ?? Nie rozumiem, zazdroscicie nam, ze moze wiecej zarabiamy czy w czym
              problem ? Wyjechalam z Polski, bo pochodze z bardzo ubogiej rodziny, nawet nie
              stac by mnie bylo w Polsce na studia, Teraz zyje w Niemczech, ucze sie,
              pracuje, mam swietnego partnera, i przyslowiowej biedy nie klepie. Stac nas na
              podroze, auto i normalne zycie. W Polsce byloby mi o wiele trudniej cokolwiek
              osiagnac... Nie rozumiem co komu przeszkadza, ze ktos wyjechal i ma sie dobrze.
              Tymbardziej mi przykro, bo chetnie wracama do kraju, chetnie jezdze w polskie
              gory i odwiedzam rodzine, wies, morze... To, ze jakis kretyn tutaj nas wyzywa,
              swiadczy po prostu o jego skonczonym debilizmie i arogancji i zawisci.
              pozdrawiam, www.syrenka.cxa.de (mam strone na niemieckim serwerze, bo
              jeden swiat i jedna rasa)
              • Gość: :) Re: Nie rozumiem czemu.. IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 18:56
                Gość portalu: Syrenka napisał(a):

> Dlaczego jest jakas bariera miedzy Polakami mieszkajacymi w kraju a tymi za
                > granica ?? Nie rozumiem, zazdroscicie nam, ze moze wiecej zarabiamy czy w
                czym
                > problem ? Wyjechalam z Polski, bo pochodze z bardzo ubogiej rodziny, nawet
                nie
                > stac by mnie bylo w Polsce na studia, Teraz zyje w Niemczech, ucze sie,
                > pracuje, mam swietnego partnera, i przyslowiowej biedy nie klepie. Stac nas
                na
                > podroze, auto i normalne zycie. W Polsce byloby mi o wiele trudniej
                cokolwiek
                > osiagnac... Nie rozumiem co komu przeszkadza, ze ktos wyjechal i ma sie
                dobrze.
                >
                > Tymbardziej mi przykro, bo chetnie wracama do kraju, chetnie jezdze w
                polskie
                > gory i odwiedzam rodzine, wies, morze... To, ze jakis kretyn tutaj nas
                wyzywa,
                > swiadczy po prostu o jego skonczonym debilizmie i arogancji i zawisci.
                > pozdrawiam, <a
                href="http://www.syrenka.cxa.de"target="_blank">www.syrenka.cxa.
                > de</a> (mam strone na niemieckim serwerze, bo
                > jeden swiat i jedna rasa)
                mnie od Ciebie poza "pcią" nic nie różnismilesmile
                pozdrawiamsmile
              • Gość: GENTLEMAN Z BONN HALLO SYRENKO Z KÖLN IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 06.09.02, 19:04
                Ja jestem z Bonn. Czy masz juz cos zaplanowane na Wochenende ? Jesli nie to
                mozemy sie eventualnie spotkac na spacer nad Renem w Bonn lu Koloni lu na
                Pützchens Markt (dzis sie zaczyna). Ja jestem po studiach nauk gospodarczo
                prawnych ktore skonczylem w RFN i pracuje w Controlling w jedenym z koncernow w
                Bonn. Przczytaj Post na tym forum "GLUPAWA POLSKA EMIGRACJA ?" (Zalozylem
                wlasnie ten watek) to dowiesz sie czegos o mnie. Cieszy mnie ze chcesz
                studiowac i myslisz o wyksztalceniu a nie robieniu tzw. kasy. Jestem w
                internecie do 19:30 wiec odpisz zaraz prosze ! Pozdrawiam Universytecki Emigrant
                • jot-23 Re: HALLO SYRENKO Z KÖLN 06.09.02, 19:09
                  Gość portalu: GENTLEMAN Z BONN napisał(a):

> Ja jestem z Bonn. Czy masz juz cos zaplanowane na Wochenende ? Jesli nie to
                  > mozemy sie eventualnie spotkac na spacer nad Renem w Bonn lu Koloni lu na
                  > Pützchens Markt (dzis sie zaczyna). Ja jestem po studiach nauk gospodarczo
                  > prawnych ktore skonczylem w RFN i pracuje w Controlling w jedenym z koncernow
                  w
                  >
                  > Bonn. Przczytaj Post na tym forum "GLUPAWA POLSKA EMIGRACJA ?" (Zalozylem
                  > wlasnie ten watek) to dowiesz sie czegos o mnie. Cieszy mnie ze chcesz
                  > studiowac i myslisz o wyksztalceniu a nie robieniu tzw. kasy. Jestem w
                  > internecie do 19:30 wiec odpisz zaraz prosze ! Pozdrawiam Universytecki
                  Emigran
                  > t

Hallo, to bedzie pamietny spacer...Upojny wieczor nad woda..Gentelman, Syrenka
                  i jej partner. nie zapomnijcie zrobic fotek!
                  • Gość: hexe Re: HALLO SYRENKO Z KÖLN IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.02, 17:46
                    jot-23 napisał:

> Gość portalu: GENTLEMAN Z BONN napisał(a):
                    >
                    > > Ja jestem z Bonn. Czy masz juz cos zaplanowane na Wochenende ? Jesli nie t
                    > o
                    > > mozemy sie eventualnie spotkac na spacer nad Renem w Bonn lu Koloni lu na
                    > > Pützchens Markt (dzis sie zaczyna). Ja jestem po studiach nauk gospodarczo
                    >
                    > > prawnych ktore skonczylem w RFN i pracuje w Controlling w jedenym z koncer
                    > now
                    > w
                    > >
                    > > Bonn. Przczytaj Post na tym forum "GLUPAWA POLSKA EMIGRACJA ?" (Zalozylem
                    > > wlasnie ten watek) to dowiesz sie czegos o mnie. Cieszy mnie ze chcesz
                    > > studiowac i myslisz o wyksztalceniu a nie robieniu tzw. kasy. Jestem w
                    > > internecie do 19:30 wiec odpisz zaraz prosze ! Pozdrawiam Universytecki
                    > Emigran
                    > > t
                    >
                    > Hallo, to bedzie pamietny spacer...Upojny wieczor nad woda..Gentelman,
                    Syrenka
                    > i jej partner. nie zapomnijcie zrobic fotek

Jeżeli nie masz nic do powiedzenia to lepiej wogóle nic nie pisz. Głupota
                    ludzka nie zna granic. Po co komu takie wywody. Nie na daremnie wszędzie bębni
                    się o zawiści, głupocie i innych ujemnych cechach Polańskich.

Pozdrawiam z Berlina.
                    • ad_3201 hexenschuss 11.09.02, 05:51
                      maul halten, du schlampe!

Deutchland, Deautchland
                      Ueber Alles...

A lzy szczescie masz w oczach podczas spiewania? Bo wiadomo ze na bacznosc
                      musisz drygac.
                • Gość: Syrenka Re: HALLO SYRENKO Z KÖLN IP: *.dip.t-dialin.net 06.09.02, 20:20
                  Gość portalu: GENTLEMAN Z BONN napisał(a):

> Ja jestem z Bonn. Czy masz juz cos zaplanowane na Wochenende ? Jesli nie to
                  > mozemy sie eventualnie spotkac na spacer nad Renem w Bonn lu Koloni lu na
                  > Pützchens Markt (dzis sie zaczyna). Ja jestem po studiach nauk gospodarczo
                  > prawnych ktore skonczylem w RFN i pracuje w Controlling w jedenym z koncernow
                  w

witaj, troche sie spoznilam, wiec nie wiem, ale ja jutro biore udzial w
                  demonstracji Anti Pelz, a wieczorem bedzie weganskie grill-party, jak pogoda
                  dopisze. Poza tym w Niedziele posiedze w domku no i nie wiem w jakim celu
                  chcesz sie spotkac. Ja mieszkam z chlopakiem, mozemy wiec byc znajomymi, tylko
                  nie chcialabym sytuacji nieco niezrecznych smile) pozdrowka !!!
                  • Gość: GENTLEMANN Z BONN DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? IP: *.dialo.tiscali.de 07.09.02, 15:15
                    Hi Syrenko, ja tez jestem przeciwny noszeniu Pelz itd. Ale konsequentnie rzecz
                    biorac nie nosisz chyba tez kurtki ze skory. Na Twojej Homepage widzialem, ze
                    Twoj przyjaciel nosi spodnie ze skory !!! Jak Ty do tego podchodzisz ? Uwazam,
                    ze rosliny tez musisz pozbawic zycia, by je skonsumowac ! Dlaczego rosliny
                    miallyby miec mniej prawa do zycia niz zwierzeta ? Jako konsequentna
                    Vegetarianka nie powinnas wiec spozywac rowniez roslin ! Jedynie owoce i
                    warzywa nie pozbawia sie zycia przed konsumpcja, bo one spadaja same z drzewa
                    lub z krzaku gdy sa dojrzale. Ciekaw jestem Twojego stosunku do prawa roslin do
                    zycia !!! Ja tez mam dziwczyne w Bonn, wiec jestem zainteresowany WYLACZNIE
                    znajomoscia z Toba. Mozemy sie eventualnie spotkac we czworke gdzies w Köln lub
                    Bonn in einem Cafe oder Biergarten o ile rowniez Twoj przyjaciel to chce (moja
                    dziewczyna nie ma nic przeciwo temu) W jakiej dzielnicy Köln mieszkasz ? Ja %0
                    • Gość: hgfik Re: DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? IP: 2.4.STABLE* / *.61.77.86.host.de.colt.net 11.09.02, 09:45
                      Gość portalu: GENTLEMANN Z BONN napisał(a):

> Hi Syrenko, ja tez jestem przeciwny noszeniu Pelz itd. Ale konsequentnie
                      rzecz
                      > biorac nie nosisz chyba tez kurtki ze skory. Na Twojej Homepage widzialem, ze
                      > Twoj przyjaciel nosi spodnie ze skory !!! Jak Ty do tego podchodzisz ?
                      Uwazam,
                      > ze rosliny tez musisz pozbawic zycia, by je skonsumowac ! Dlaczego rosliny
                      > miallyby miec mniej prawa do zycia niz zwierzeta ? Jako konsequentna
                      > Vegetarianka nie powinnas wiec spozywac rowniez roslin ! Jedynie owoce i
                      > warzywa nie pozbawia sie zycia przed konsumpcja, bo one spadaja same z drzewa
                      > lub z krzaku gdy sa dojrzale. Ciekaw jestem Twojego stosunku do prawa roslin
                      do
                      >
                      > zycia !!! Ja tez mam dziwczyne w Bonn, wiec jestem zainteresowany WYLACZNIE
                      > znajomoscia z Toba. Mozemy sie eventualnie spotkac we czworke gdzies w Köln
                      lub
                      >
                      > Bonn in einem Cafe oder Biergarten o ile rowniez Twoj przyjaciel to chce
                      (moja
                      > dziewczyna nie ma nic przeciwo temu) W jakiej dzielnicy Köln mieszkasz ? Ja
                      > %0
                      o jasny gwint, juz widze ze niektore towarzycho z tego forum to nie dla mnie,
                      nie znam czlowieka ktory nie je miesa i jest przy tym normalny. ci ktorzy nie
                      jedza miesa sa dla mnie totalnymi wariatami. a wy znacie normalnego
                      wegeterianina???
                  • Gość: GENTLEMANN Z BONN DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? IP: *.dialo.tiscali.de 07.09.02, 15:15
                    Hi Syrenko, ja tez jestem przeciwny noszeniu Pelz itd. Ale konsequentnie rzecz
                    biorac nie nosisz chyba tez kurtki ze skory. Na Twojej Homepage widzialem, ze
                    Twoj przyjaciel nosi spodnie ze skory !!! Jak Ty do tego podchodzisz ? Uwazam,
                    ze rosliny tez musisz pozbawic zycia, by je skonsumowac ! Dlaczego rosliny
                    miallyby miec mniej prawa do zycia niz zwierzeta ? Jako konsequentna
                    Vegetarianka nie powinnas wiec spozywac rowniez roslin ! Jedynie owoce i
                    warzywa nie pozbawia sie zycia przed konsumpcja, bo one spadaja same z drzewa
                    lub z krzaku gdy sa dojrzale. Ciekaw jestem Twojego stosunku do prawa roslin do
                    zycia !!! Ja tez mam dziwczyne w Bonn, wiec jestem zainteresowany WYLACZNIE
                    znajomoscia z Toba. Mozemy sie eventualnie spotkac we czworke gdzies w Köln lub
                    Bonn in einem Cafe oder Biergarten o ile rowniez Twoj przyjaciel to chce (moja
                    dziewczyna nie ma nic przeciwo temu) W jakiej dzielnicy Köln mieszkasz ? Ja
                    mieszkam w Bonn-Hoholz (Naturschutzgebiet mit toller Landschaft und
                    Luftverhältnissen). Co chcesz studiowac na jakim universitecie? Ja skonczylem
                    studia nauk gospodarczo-prawnych na Universitecie Oldenburg (bei Bremen)i
                    pracuje w Controlling w jednym z koncernow w Bonn na stanowisku kierowniczym. A
                    co robisz Ty zawodowo? Pozdrawiam Ciebie und Grüsse auch an Deinen Freund !
                    Gentleman z Bonn
                    • staua Re: DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? 07.09.02, 17:55
                      Chyba zartujesz sobie nazywajac woskowa figure Nicholasa Cage'a przyjacielem
                      Syrenki??? (no, chyba ze Syrenka mnie poprawi i jej przyjaciel jest ludzaco
                      podobny do Cage'a???)
                    • tramp8 Re: DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? 07.09.02, 18:12

UUUUUUUUU BUUUUUUU. Wyzej sram jak dupe mam. Nudziarz sie spotka z idiotka.to
                      bedzie wspaniale spotkanie dwojga kretynow ,zyjacych w wyimaginowanym
                      swiecie.pogadaja sobie po niemiecku aby bylo w stylu.Potem kazdy zaplaci za
                      siebie i ade.chcialbym byc przy takim spotkaniu.O ile sie nie myle to ta
                      wykwintna dama pewno uda sie na spotkanie bez wiedzy swego
                      tureckiego "opiekuna" na wyamioty sie zbiera czytajac wasze pierdoly.
                      • morssik Re: DO SYRENKI Z KÖLN Anti-Pelz Demo ? 10.09.02, 19:58
                        Na jakimś forum przeczytałem, że istnieje www.matołki.cxa.de. Szukałem i
                        znalazłem www.forum.cxa.de. Okazało się, że faktycznie jest to forum dla
                        polaczków matołków. Tam każdy matołek może sobie puścić matołka (jak bąka).
                        Zachwalając to prywatne forum, Syrenka ściąga tam matołki z innych forum.
                        Matołki wszystkich krajów łączcie się (z polaczkami)
    • Gość: VE PYTANIE DO SYRENKI IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.02, 11:38
      czesc,
      czy posiadasz jakis adres e-mai?
    • Gość: Czlowiek Anti Pelz Demo IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 10.09.02, 19:05
      Jak sie udala demonstarcja w sobote ?
    • Gość: Co jest grane! Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 11.09.02, 01:40
      Jak to jest z pedalstwem w DE, podobno co krok to facet z kolczykami!!!
      Co by na to powiedzial FURER!!!!!!!
      • ad_3201 Re: Polonia w DEUTSCHLAND :-))) 11.09.02, 06:00
        Fuehrer prywatnie sam byl pedalem, synem zydowki, mial rozne deviacje seksualne
        i upraszczasz sprawe myslac ze przywodca musi wierzyc w swoja ideologie.
        Popatrz na Kwacha a zrozumiesz ze osobiste przekonania sa guzik warte, widzac
        Jolke calujaca pape po lapach i to na kolanach. Ciekawe czy zauwazyl?

A pedalow jest pelno czyli jest to moj raj. Przeszkadza ci, ze jestem inny niz
        ty? Nigdy sie w mamusi laszki nie ubierales? A kudlatych mysli o panach nie
        miales? Fuj, jaki ty niedorozwiniety. Koniecznie pisz na prv jak chcesz sie
        podszkolic a zaprosze cie na goracy weekend w Dallas.

Gentleman z Dallas i okolic

PS Poczytaj o mnie na forum mezczyzna a dowiesz sie wiecej o mnie. Pisze tam o
        wyzszosci towotu nad normalnym plynem przekladniowym w celach mocno osobistych.
        Mniam!
        • Gość: psycholog syrenka-nimfo IP: 212.237.42.* 11.09.02, 12:15
          syrenka czy Ty nie jestes nimfo ?wygladasz na taka ,ale nie obrazaj sie jestes
          sliczna i masz to w oczach.
          • morssik Re: syrenka-nimfo 11.09.02, 20:19
            Gość portalu: psycholog napisał(a):

> syrenka czy Ty nie jestes nimfo ?wygladasz na taka ,ale nie obrazaj sie
            jestes
            > sliczna i masz to w oczach.

Jaka śliczna, ma krzywe nogi, jedyny walor to młodość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka