Dodaj do ulubionych

GACIE MĘSKIE

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 14:55
Temat GACI pęta się od czasu do czasu po różnych wątkach. A jest to przecież
zagadnienie kluczowe, zasługujące na wątek odrębny. A więc Panie, a także
Panowie - GACIE.
Jakie GACIE lubicie u mężczyzn - bokserki z płótna, jedwabiu, dzianiny,
majtki z rozporkiem, lub bez, wysoko wycięte na udach czy z nogawkami,
dziewiczo białe, czy we wzorek i kolorek?
Panowie, pójdźcie na całość. Ujawnijcie drżącym z ciekawości forumowiczkom
całą PRAWDĘ o Waszych GACIACH.
Obserwuj wątek
    • Gość: timur Re: GACIE MĘSKIE IP: *.dialup.enter.net 07.09.02, 14:59
      Byly brudne i obsrane teraz czyste i wyprane

Timur i jego druzyna
    • Gość: dorota Re: w celu dogłębnego zbadania tematu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 16:25
      udaję się na zwiad. Wszyscy baczność.
    • Gość: drapieznik Re: GACIE MĘSKIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 16:39
      Ja to chodze bez gaci. Ja lubie jak u wyspianskiego , musi byc naturalnie. mam
      tegiego chuja i dwa fest jaja , to co mam te skarby skrywac, zwlaszcza ze nnie
      znalazlem tego na smietniku . O nie !!!

Wiesz dorota, znasz Wesele Wyspianskiego? Tam Pan Mlody sie chepli ze pod
      spodem nic nie nosi...ja tez tak lubiem

ale ostatnio mi sie meskie zcarne stringi spodobaly, tylko musze sie zapytac
      Dona co on mysli o tym??
    • Gość: :) Re: GACIE MĘSKIE IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 16:42
      Gość portalu: dorota napisał(a):

> Temat GACI pęta się od czasu do czasu po różnych wątkach. A jest to przecież
      > zagadnienie kluczowe, zasługujące na wątek odrębny. A więc Panie, a także
      > Panowie - GACIE.
      > Jakie GACIE lubicie u mężczyzn - bokserki z płótna, jedwabiu, dzianiny,
      > majtki z rozporkiem, lub bez, wysoko wycięte na udach czy z nogawkami,
      > dziewiczo białe, czy we wzorek i kolorek?
      > Panowie, pójdźcie na całość. Ujawnijcie drżącym z ciekawości forumowiczkom
      > całą PRAWDĘ o Waszych GACIACH.
      piękna pani Doroto mnie GACIE kojarzą się z jednym..a mianowicie z
      ZIMĄ...skoro mamy piękną polską latojesień to na skojarzenia z zimą cipeńke za
      wcześnie..to pisałem ja, stary używany koń...prosze o łagodny wymiar karysmile
      • Gość: Angol Oj Dorota Dorota IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 17:02
        Wspolczuje ze musisz pracowac w sobote, bo nie przypuszczam bys placac za
        dostep do internetu pisal takie pojebstwa z domu.
        Temat zerzniety zywcem z forum "Pedal", oficjalnie znanym jako "Mezczyzna".
        Tylko po co przerzucac to na Forum "Polonia"?
        Przeciez wiadomo, ze Polakom za granica powodzi sie tak chujow, ze chodza bez
        gaci a niektorzy w ogole nago.
    • Gość: Artur .....zalezy IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 17:06
      ja posiadam, rozne modele. Ale najbardziej lubie tzw. boxerki, z rozporkiem...i
      jakims wesolym...moze byc erotycznym nadrukiem. Lubie tez nosic obcisle, z
      troche dluzszymi nogawkami. Mam nadzieje, ze zaciekawilem twoja ciekawosc,
      Dorota. Zadne Tabu
      • mordyga komfort jaj 07.09.02, 17:18
        Moj maz ceni sobie takie z 'komfortem jaj'??!!! Nie pytaj mnie o co chodzi- to
        tylko pewnie on potrafi wyjasnic.
        • Gość: Artur Re: komfort jaj...albo-albo IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 17:26
          mordyga napisała:

> Moj maz ceni sobie takie z 'komfortem jaj'??!!! Nie pytaj mnie o co chodzi-
          to
          > tylko pewnie on potrafi wyjasnic.
          .............
          albo lubi porzadek w galotach, wtedy obcisle...bo jajce swoje miejsce musza miec
          albo jest Freek...i lubi luzne...i daje swoim wortką...wolnosc. he he
        • Gość: burak gacie IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 17:28
          w usmiechniete sloneczka
          • Gość: Artur tez dobre, he he IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 17:35
            Gość portalu: burak napisał(a):

> w usmiechniete sloneczka
            .............
            ma takie nadrukowanym krawiecka miarka, i napisem praca milimetrowa.
            ale sloneczka...pierwsza liga!
            • Gość: dorota Re: ale ryzykowne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:03
              czy nie boisz się, że kobieta się zaczyta?
              • Gość: Artur a nie sobie czyta...news IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 21:26

> czy nie boisz się, że kobieta się zaczyta?
                ................
                tez dobrze: ona bedzie mnie "czytala"...ja ją bede tez "studiowal"...i pasuje

• gazeta.wyborcza.pl Re: gacie 05.10.02, 16:40
            buraczkowi brakuje sloneczka?
      • Gość: dorota moja ciekawość jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 20:21
        zdecydowanie zaciekawiona.
    • Gość: Artur wy tu i piedolach... IP: *.access.nacamar.de 07.09.02, 17:40

> Temat GACI pęta się od czasu do czasu po różnych wątkach. A jest to przecież
      > zagadnienie kluczowe, zasługujące na wątek odrębny. A więc Panie, a także
      > Panowie - GACIE.
      > Jakie GACIE lubicie u mężczyzn - bokserki z płótna, jedwabiu, dzianiny,
      > majtki z rozporkiem, lub bez, wysoko wycięte na udach czy z nogawkami,
      > dziewiczo białe, czy we wzorek i kolorek?
      > Panowie, pójdźcie na całość. Ujawnijcie drżącym z ciekawości forumowiczkom
      > całą PRAWDĘ o Waszych GACIACH.
      ...a mnie sie zarcie spalilo...ooo!
    • giermo_gidroz Systematyczne podejscie naukowe. 07.09.02, 17:41

Jako ze nie chce panstwa zanudzac szczegolowa anliza tematu przedstawie
      jedynie,krotko uzasadnione wnioski:

1. Panie, tylko strings and thongs. Uzasadniam krotko: VPL.

2. Panowie troche trudniej ale tez prosto! "Fine Rib Boxer Trunk". Klasyczne
      bokserki moga doporowadzic to otarc i innych nieprzyjemnosci
      wlanczajac "zagubienie". Nic tak nie podkresla linii posladkow jak "Fines ...".
      A jak ktos wiezy ze M.Jordan nosi hannes to mam dla niego super akcje
      FURNITURE.com.
      Z powazaniem
      Giermo Gidroz.
      • mordyga Re: Systematyczne podejscie naukowe. 07.09.02, 17:45
        giermo_gidroz napisał:

>
        > Jako ze nie chce panstwa zanudzac szczegolowa anliza tematu przedstawie
        > jedynie,krotko uzasadnione wnioski:
        >
        > 1. Panie, tylko strings and thongs. Uzasadniam krotko: VPL.
        >
        > 2. Panowie troche trudniej ale tez prosto! "Fine Rib Boxer Trunk". Klasyczne
        > bokserki moga doporowadzic to otarc i innych nieprzyjemnosci
        > wlanczajac "zagubienie". Nic tak nie podkresla linii posladkow
        jak "Fines ...".
        >
        > A jak ktos wiezy ze M.Jordan nosi hannes to mam dla niego super akcje
        > FURNITURE.com.
        > Z powazaniem
        > Giermo Gidroz.

....zagubienie.....ciekawe.....
        • giermo_gidroz Co ja poradze na to ze mam malego freda? 07.09.02, 18:34
          mordyga napisała:
          > ....zagubienie.....ciekawe.....

Z genetyga nie wygrasz. Te wszystkie faldy i zakladki, latwo sie mozna zgubic a
          ja wole trzymac sprzet blisko ciala, bo tak praktyczniej i bezpieczniej. Zawsze
          gotowy to uzycia.
          • Gość: dorota Re: Co ja poradze na to ze mam malego freda? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 20:22
            My tu jesteśmy od oceniania co jest mały. Kawe na ławe panie giermo.
            • Gość: marcee Re: Co ja poradze na to ze mam malego freda? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 20:24
              wlasnie panie Giermo...chetnie ocenimy z Dorota. TZn chetnie-niechetnie. MOze
              sie panw kazdym razie z tym problemem zdac na nas
              • Gość: dorota Re: suwmiarka i kątomierz jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:08
                ale wątpię czy rycerstwo z tego skorzysta. Wielokrotnie i ostentacyjnie
                odżegnywali się od jakichkolwiek kontaktów z Polkami krajowymi szermując przy
                tym zdumiewającą ilością dość idiotycznych argumentów. Uraz jakiś czyco?
                • Gość: --Michal Banialuki i Pustoslowie! IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 22:20

> ale wątpię czy rycerstwo z tego skorzysta.

Pewnie ze skozysta! Prosze podac sczegoly! Ale po co miezyc skoro mowie ze MALY!

> Wielokrotnie i ostentacyjnie
                  > odżegnywali się od jakichkolwiek kontaktów z Polkami krajowymi szermując przy
                  > tym zdumiewającą ilością dość idiotycznych argumentów. Uraz jakiś czyco?

PUSTOLOWIE! GDZIE I JAK! Pani sobie z tego nie zdajesz sprawy ale ja i
                  ya_bolek, to jestesmy TACY kumple!
                  • Gość: dorota Re: Komisja Pomiarowa zdecyduje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:38
                    czy pomiar zostanie dokonany za pomocą przyrządów czy organoleptycznie.
                    Regulamin pomiarów zostanie przedstawiony w odpowiednim terminie
                    • Gość: --Michal HA_HA - TYPOWE! IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 22:42

> ... w odpowiednim terminie

Obiecanki cacanki!

PPS
                      Oczekuje ciagle na potweirdzenie zarzutow ze sie odcianm i krnabrnie knuje
                      przeciwko obywatelom najjasnijeszej!
                      • Gość: marcee Re pan Giermo Gidroz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 23:54
                        ma tylko kompleksy ze jest maly...podobno kazdemu facetowi tak sie wydaje
                        • Gość: --Michal Jakie kompleksy. Mowie o faktach! IP: *.client.attbi.com 09.09.02, 01:43
                          Jako naukowiec nie ulegam zludzeniom!
        • Gość: cohiba Re: Systematyczne podejscie naukowe. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 19:41
          To kwestia mody.Dawniej byly to tanga,pozniej luzne bokserki,ale te czasem
          wprawiaja w zaklopotanie poniewaz sa zbyt luzne(to akurat dobrze)ale w pewnych
          sytuacjach widoczny wzwod (nieukierunkowany) jest niepozadany.Dlatego w chwili
          obecnej spodenki typu B.Borg,CK itp.z rozporkiem.Ale to tez zalezy od
          sytuacji.A dla Pań-jakie Wy lubicie?To mnie bardziej interesuje
          • Gość: maniak Re: Systematyczne podejscie naukowe. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 20:05
            Jest mi sie do tego strasznie ciezko przyznac ale ze wzgledow ogolnych /ciezka
            sytuacja w kraju ,duze bezrobocie/chodze bez a spac absolutnie nago.A co niech
            inni zazdroszcza!
          • Gość: dorota co to znaczy wzwód nieukierunkowany? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 20:25
            Kurde. Do środka. Czy w poprzek. Czyco?
            • Gość: Artur wzwód, wzwodzik czy wzwodzisko IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 21:56

> Kurde. Do środka. Czy w poprzek. Czyco?
              .............
              roznica delikatna, a jednak potezna...dlatego nieukierunkowany
            • Gość: :) Re: co to znaczy wzwód nieukierunkowany? IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 23:54

> Kurde. Do środka. Czy w poprzek. Czyco?
              tzw. wzwód majtanysmile
    • canadian Re: Walnieta Dorota 07.09.02, 20:06
      A co masz brudne gacie?
      Idz sie wybzykac to ci pomoze na problemy z glowa
      • marcee_ma_ciote Re: Walnieta Dorota 07.09.02, 20:30
        canadian napisał:

> A co masz brudne gacie?
        > Idz sie wybzykac to ci pomoze na problemy z glowa

Ty durny kanadyjski cwelu, wez sie wyj......!
    • canadian Re: GACIE MĘSKIE 08.09.02, 02:10
      Dorota pamietaj: zolte z przodu, brazowe z tylu
      • marcee_ma_ciote Re: GACIE MĘSKIE 08.09.02, 03:43
        Ty durny kanadyjski cwelu, wez sie wyj......!
    • Gość: dorota z rozporkiem czy bez IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 20:11
      i czy mężczyźni w ogóle korzystają z rozporka?
      • Gość: Artur Dorota!!! IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 21:29

> i czy mężczyźni w ogóle korzystają z rozporka?
        kurcze, zdecycowanym krokiem dochodzisz do fujary...nie za duzo?
        • Gość: dorota Re: to Michał zaczął o małym IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:43
          ja tylko badam temat GACI. Dogłębnie i szczegółowo. Rozumiem, Królu, że czujesz
          się naruszony i deprawowany. Czyżby jakieś TABU?
          • Gość: Artur cos mnie sie wydaje... IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 21:52

> ja tylko badam temat GACI. Dogłębnie i szczegółowo. Rozumiem, Królu, że
            czujesz
            >
            > się naruszony i deprawowany. Czyżby jakieś TABU?
            ...........
            ze temat gatkow to juz masz przebadany w te i wewte...dogłębnie i
            szczegółowo...i bez Tabu...nooooo

• Gość: dorota Re: słusznie Ci się wydaje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 22:27
              oto wyniki badań terenownych:
              1. bokserki nadają się dla szczupłych facetów, obfitsi wyglądają w nich głupawo
              2. w obcisłych gatkach dobrze wyglądają jedynie bardzo zgrabne męskie pośladki
              3. wysokie wycięcia na udach nie prezentują się zbyt mądrze
              4. opaleni mężczyźni dobrze wyglądają w białych majtkach, reszta niezbyt
              5. rozporki są fajne (nie wchodzę w szczegóły dlaczego) ale chyba nie za
              użyteczne - nie znam nikogo kto by przez nie siusiał
              6. zabawne wzorki i nadruki są dobre dla małolatów - odwracają uwagę

*zastrzegam prawo zmiany zdania w dowolnie wybranym momencie
              • Gość: Artur Re: słusznie Ci się wydaje IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 23:30

> oto wyniki badań terenownych:
                > 1. bokserki nadają się dla szczupłych facetów, obfitsi wyglądają w nich
                głupawo
                > 2. w obcisłych gatkach dobrze wyglądają jedynie bardzo zgrabne męskie
                pośladki
                > 3. wysokie wycięcia na udach nie prezentują się zbyt mądrze
                > 4. opaleni mężczyźni dobrze wyglądają w białych majtkach, reszta niezbyt
                > 5. rozporki są fajne (nie wchodzę w szczegóły dlaczego) ale chyba nie za
                > użyteczne - nie znam nikogo kto by przez nie siusiał
                > 6. zabawne wzorki i nadruki są dobre dla małolatów - odwracają uwagę
                >
                > *zastrzegam prawo zmiany zdania w dowolnie wybranym momencie
                • Gość: Artur Re: słusznie Ci się wydaje IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 23:42
                  Gość portalu: Artur napisał(a):

> Gość portalu: dorota napisał(a):
                  >
                  > > oto wyniki badań terenownych:
                  > > 1. bokserki nadają się dla szczupłych facetów, obfitsi wyglądają w nich
                  > głupawo
                  > > 2. w obcisłych gatkach dobrze wyglądają jedynie bardzo zgrabne męskie
                  > pośladki
                  > > 3. wysokie wycięcia na udach nie prezentują się zbyt mądrze
                  > > 4. opaleni mężczyźni dobrze wyglądają w białych majtkach, reszta niezbyt
                  > > 5. rozporki są fajne (nie wchodzę w szczegóły dlaczego) ale chyba nie za
                  > > użyteczne - nie znam nikogo kto by przez nie siusiał
                  > > 6. zabawne wzorki i nadruki są dobre dla małolatów - odwracają uwagę
                  > >
                  > > *zastrzegam prawo zmiany zdania w dowolnie wybranym momencie
                  ..................
                  mnie, najbardziej podoba sie:
                  "*zastrzegam prawo zmiany zdania w dowolnie wybranym momencie"....tak jak
                  gacie, kobieta zmienna jest.
    • Gość: zofia Re: GACIE MĘSKIE IP: *.ipt.aol.com 09.09.02, 03:31
      nie mowi sie gacie tylko slipki, barbapapo
    • luiza-w-ogrodzie Re: GACIE MĘSKIE 09.09.02, 05:33
      Alez, doroto, "gacie" i "meskosc" to dwa wykluczajace sie pojecia. Mezczyzna
      bez gaci jest znacznie dostepniejszy. Szczegolnie mezczyzna w kilcie albo
      sarongu, mniam!

Jeden szkopul: jak sie nie nosi gaci, bezpieczniej jest zakladac sarong, kilt
      albo spodnie z guzikami niz portki z zamkiem:

www.smh.com.au/articles/2002/09/08/1031115974216.html
      Zycze wszystkim przewiewnego samopoczucia
      Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: BURAK Re: GACIE IP: *.proxy.aol.com 09.09.02, 06:10
      Kościół
      Kościół się bogaći
      A Naród bez gaci

bpm.150m.com/index.html
    • Gość: dorota Jak tu zapytać żeby nie pytać (no txt) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:46
      • Gość: maniak Re: Jak tu zapytać żeby nie pytać (no txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 13:13
        Tylko rozebrac i samej sprawdzic, zachowujac cisze
        • Gość: Renka Re: ja zauwazylam, ze .. IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 22.09.02, 14:31
          nie ma sexy bielizny dla panow.Mam wieloletnie doswiadczenie w kupowaniu i
          szczyt seksu to M. Jordan, black color( gaci ).Inne sie rozwlekaja po praniu.
          • Gość: dorota Re: Renia, nosisz męske gatki???!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 22:09
            baba w męskich bokserkach, coś może w tym jest.
            • Gość: Renka Re: Renia, nosisz męske gatki???!!! IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 05:29
              Osobiscie nie lubie nogawek..wole slipy smile
          • Gość: --Michal Daj mezowi szanse! IP: *.client.attbi.com 23.09.02, 05:47
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> nie ma sexy bielizny dla panow.Mam wieloletnie doswiadczenie w kupowaniu i
            > szczyt seksu to M. Jordan, black color( gaci ).Inne sie rozwlekaja po praniu.

Renka daj mezowi szanse! Jak go kochanka "sprawdzi" w Hanes'ach to po sprawie!

Np:
            www.accessatlanta.com/ajc/living/fashion/underwear/images/sehorn1.jpg
        • Gość: ipfreely Re: surprise, tj. IP: 208.4.19.* 22.09.02, 15:11
          styl 'commando' preferuje, zwlaszcza w lecie. Bez bielizny... szorty na goly
          tylek. Jimmy w towarzystwie tych dwoch (00)... swoboda i latwy dostep.
    • dekster Re: GACIE MĘSKIE 22.09.02, 20:09
      7 Par bokserek męskich po jednej parze na każdy dzień tygodnia posiadłem.

Tak było do dziś.

Czuję, że nadchodzi nowe, nadciąga zmiana.

To postanowienie, i choć zmiany bol.ą
      już go nie odmienię.

Czy bokserki pozostaną na swym miejscu ?

Czy pospiesznie zdjęte już na zawsze oziębłe pozostaną ?

Nie pytaj !

Nie wiem, za wcześnie o Tym.

Czuję jak robi się gorąco to mikrob.

On sponsorem odmiennych stanów świadomości dzisiejszego wieczora
      • Gość: dorota Re: mikrob? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 20:22
        tylko nie smarkaj w gacie dekster bo to niehigienicznie.
        • dekster łópsz !I I did it again 22.09.02, 20:24

• szwedka_ mozna dostac obrzydzenia 06.10.02, 11:42
          Jak to sie dzieje ze tyle osob pisze na taki temat?
          Wywoluje to u mnie reakcje wymiotna.
          • Gość: Artur bo to jest tak, szwedka IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 13:38
            szwedka_ napisał(a):

> Jak to sie dzieje ze tyle osob pisze na taki temat?
            > Wywoluje to u mnie reakcje wymiotna.

W ten sposob widzisz jakich wątkow potrzeba ludowi, Gacie smile
            • szwedka_ OK, lud chcesz igrzysk, opowiem wam... 06.10.02, 14:08
              Lubie delikatnych i wrazliwych facetow w obyciu, jezeli zas chodzi o sprawy
              lozkowe to preferuje panow z duzym zwisem, szczodrze obdarzonych przez nature.
              • Gość: Artur yaeah !!!!!!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 14:12
                szwedka_ napisał(a):

> Lubie delikatnych i wrazliwych facetow w obyciu, jezeli zas chodzi o sprawy
                > lozkowe to preferuje panow z duzym zwisem, szczodrze obdarzonych przez nature.
                ................................................................
                no prosze...i wyszlo "szydlo" z worka

P.S.
                chcialby zobaczyc tych twoich dobrze ulozonych panow tytaj na forum.
                jakie by dawali anonimowo popisy.
                Pozdr.
                • luiza-w-ogrodzie Re: yaeah !!!!!!! 13.10.02, 13:07
                  Artur,
                  to nie jest prawdziwa Szwedka - dales sie nabrac!
              • mampieknegohuja szwedko spelnily sie twoje marzenia 13.10.02, 12:59
                szwedka_ napisał(a):

> Lubie delikatnych i wrazliwych facetow w obyciu, jezeli zas chodzi o sprawy
                > lozkowe to preferuje panow z duzym zwisem, szczodrze obdarzonych przez
                nature.

Cieszy mnie ze nareszcie trafilem na koneserke meskich genitaliow,
                przejde od razu do sedna sprawy, moj penis ma ksywe "brutal" laczy w sobie
                odpowiednie parametry(duzy leb), wytrzymalosc(endurance),jak i walory
                estetyczne,
                po kilku minutach patrzenia na niego mozesz wejsc w stan hipnotyczny, no i
                dobrze lezy w buzi.
    • plesser Re: GACIE MĘSKIE 13.10.02, 14:40
      gacie dobieram kazdorazowo do dresu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka