ptaszek21 15.10.05, 16:19 dziewczyny jakie wozki polecacie, ktore mozna kupic na wyspach? Sporo sie naczytalam i naogladalam polskich wozkow, ktore bardzo mi sie podobaja ale nie chce kupowac przez internet. moze mi cos polecicie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bobby5 Re: jaki wozek??:( 15.10.05, 19:59 Ja tez zastanawiam sie nad wyborem wozka, moje typy to M&P z duzymi kolkami i Bugaboo Cameleon, raczej zdecyduje sie na ten drugi. Polskie(polskiej produkcji) wozki moze i sa niektore ladne, ale waga ponad 20 kg jest dla mnie nie do przyjecia, mozna nawet kupic na angielskim ebay'u. Odpowiedz Link Zgłoś
anitakubus123 Re: jaki wozek??:( 15.10.05, 22:01 Wszysko zalezy od wieku dziecka, ja dla malenstwa mialam polski ale teraz mam sportowy M&P i jest swietny-lekki, wygodny bo miekki w srodku dla dziecka, kolka lekko skrecaja, ale mozna je zablokowac jak ktos nie lubi, rozkladany, folia przeciwdeszczowa, i budka-maz kupil w sklepie z uzywanym sprzetem tanio a wyglada na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapol75 Re: jaki wozek??:( 15.10.05, 22:15 My mamy Mountain Buggy Urban 3 wheeler,nadaje sie od urodzenia bo rozklada sie do plaskiej pozycji,ma skretne przednie kolo,jest lekki i super lekko sie go prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazuk Re: jaki wozek??:( 16.10.05, 12:35 Ja mam Ultimo 3 in 1 z Mamas&Papas i jest naprawde super. Jest i gondola i czesc do spacerowki, krzeselko samochodowe i inne bajery. Odpowiedz Link Zgłoś