ontarian 18.10.05, 17:44 cenzoruje caly ranek pozniej balmy tu przychodzi nic nie robi tylko szkodzi cale watki nam kasuje satysfakcje przy tym czuje prawie wszystko wycinaja norme przy tym wyrabiaja mysla ze ich szef doceni i na innych nie wymieni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: janek-kranek to balwanek 18.10.05, 18:33 w sumie mozna by ich lubic tylko najpierw trzeba ubic kranik trza by nam zakrecic palmiastemu leb ukrecic niech sie wszyscy uraduja jak juz w glebie wyladuja Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: janek-kranek to balwanek 18.10.05, 19:34 Piekna poezja,piekna po prostu, nic dodac nic ujac. Prosimy o wiecejNie ma to jak dobbry rym aa/bb/cc/dd....czyli tak zwany parzysty. Ontarski jest mistrzenm rymy parzystego, Konopnicka to mu moze co najwyzej naskoczyc na rym Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: janek-kranek to balwanek 18.10.05, 19:49 o! karelcia z krypty wyszla! i po hooy ty zes tu przyszla?! nie trza nam tu wiedzmy starej wiec odlatuj jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: janek-kranek to balwanek 18.10.05, 20:35 ontarian napisał: > o! karelcia z krypty wyszla! > i po hooy ty zes tutaj przyszla?! > nie trza nam tu wiedzmy starej > wiec odlatuj jak najdalej Bravo, Bravo. Prawdziwy artysta. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui miszczunio 18.10.05, 20:42 (1 wierszyk)8 sylab w kazdym wersie, rymy parzyste, no co jeszcze znajdziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
moulin_rouge Re: janek-kranek to balwanek 18.10.05, 21:38 Cóż tam Konopnicka, nawet profesor Miodek nie zna słowa "kranek" Odpowiedz Link Zgłoś
kakui neologizm 18.10.05, 22:10 hmmm dodam jeszcze ze wiersz ma rymy dokladne .... wiecej nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 01:12 Tak na nich narzekacie a jak macie klopoty z kolegami-forumowiczowami to do kogo sie zwracacie? Dajcie zyc naszym moderatorom. Wyjasnienie: ja moderatorka nie jestem, ale doceniam ich czesto niewdzieczna prace. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 02:12 anna521 napisała: > Tak na nich narzekacie a jak macie klopoty z kolegami-forumowiczowami to do > kogo sie zwracacie? Dajcie zyc naszym moderatorom. Wyjasnienie: ja moderatorka > nie jestem, ale doceniam ich czesto niewdzieczna prace. Jakie kłopoty z forumowiczami? Problemy są tylko z interpretacją własnego "widzimisię" przez dulskie charaktery "opiekujące" się tym forum. Przestań chrzanić wrogą propagandę. Nikt tutaj tych adminów i innych ciot z krypt nie zapraszał i nie potrzebuje. Nikt poza kaganem, który chodzi do nich na skarge i jak widać tobą. Przestań też litować się nad niewdzięczną pracą, bo to śmiechu warte. Sama widocznie jesteś jakąś przepotwarzoną postacią z krypty. Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 02:59 Flipfap, Jestem przepotwarzona postacia z krypty. Do 1980 pisywalam do naszych gadzinowek. Pozniej moje pisanie podobalo sie solidarnosciowej stronie. Osobiscie zapraszam tutaj naszych moderatorow. Oni mi sie czesto nie podobaja, ale to nie oznacza, ze nie doceniam ich pracy. Ty masz prawo do odmiennej opinii ale na mnie nie bluzgaj. Odpowiedz Link Zgłoś
moulin_rouge Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 10:14 Co to za dywagacje? To jest wątek poetycki ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
anna521 Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 11:33 moulin_rouge napisała: "Co to za dywagacje? To jest wątek poetycki !> ))". Oops, poezje lubie, ale sama jej nie umiem tworzyc. No to bawcie sie dobrze upoetycznione dzieci, nic Wam po mnie. Moja strata. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 18:51 Bon soir, przemili forumowicze. Mysle ,ze niejaki Ontarski-Przebieralski powinien dostac nominacje do Nobla przyszlorocznego. Glebie jego poezji jest jeszcze eglebsza niz Row Marianski. Czy dostanie, to zupelnie inne kalosze. Ale nominowac mozna... Stokrotne dzieki za okolicznosciowy wierszyk na moj temat, chociaz pewnie wolalbys 100 dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: janek-kranek to balwanek 19.10.05, 19:44 Epitaph For A Biker. Here lays our beloved Split The ever - famous bandit Truly a perfect misfit Quite opposite from dimwit World - widely wanted culprit With truckload of crimes to commit And enemys's throats to be slit Never to obey court's writ Even when it was in sanskrit His calligraphy as a legit Front for his criminal outfit That never ever was sunlit For it was always starlit Well, I always try to befit So now I have to admit I gotta give him full credit: Should he encounter a twit He would serve him a handsome refit For instance in a form of a butt hit (He always packs, so you know it He made himself his permit) Than he'd be ready to flit Behind his viking-like bowsprit Holding his steering wheel in a cockpit (Or maybe his better half's tit...) (Or maybe fussing feather of his tomtit...) His family and comrades closely - knit Even his chit... With nothing else to omit I have a pledge to submit As he had been finest a wit Without a single backbit We must by all means acquit Well, there you have it! Gotta split! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=9615560&a=9619472 Odpowiedz Link Zgłoś