Gość: jr IP: 203.129.132.* 27.09.02, 02:00 poniewaz 90% australijskiej emigracji to "ciule z wroclawia" ja mysle ze lepiej pytac kto nie jest z wroclawia - "odzielmy ziarno od plew!!!" ja bylem urodzony w gdansku obecnie sydney Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur tu Wroclaw IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.09.02, 02:12 Gość portalu: jr napisał(a): > poniewaz 90% australijskiej emigracji to "ciule z wroclawia" ja mysle ze > lepiej pytac kto nie jest z wroclawia - "odzielmy ziarno od plew!!!" > > ja bylem urodzony w gdansku > > obecnie sydney ........................ hey ty, "bylem urodzony....w gdansku", a gdzie znowu sie w swojej reinkarnacji urodziles? w Ciciborze? dlaczego zioniesz takim komplexem w stosunku do W-wia? Pozdrowko, ja JESTEM urodzony we W-wiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: tu Wroclaw IP: 203.129.132.* 27.09.02, 04:42 Gość portalu: Artur napisał(a): > hey ty, "bylem urodzony....w gdansku", a gdzie znowu sie w swojej reinkarnacji > urodziles? w Ciciborze? > dlaczego zioniesz takim komplexem w stosunku do W-wia? > Pozdrowko, ja JESTEM urodzony we W-wiu. prosze bardzo teraz wiemy gdzie ta agresja sie bierze na forum - od CIULI Z WROCLAWIA!!! nie wiem czy wam zaszkodzily opary z kopalni czy co ale o grzecznosci wiele nie wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: tu Wroclaw IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 27.09.02, 13:03 ale dales do pieca koles, agresja...he he...spojz do lustra zobaczysz agreje i glupote. dwoja z geografii misiu!!!! we W-wiu nie ma kopalni Zaszkodzic, to chyba zaszkodzil tobie...smrod z Zatoki Gdanskiej...tego to juz sie nie pozbedziesz. trwale uszkodzenie mozgu. Komplexy mozna leczyc...u psychiatry...zastanow sie, moze to szansa twojego zycia. To tyle jesli chodzi o ciebie. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Klopp Re: tu Wroclaw IP: *.sympatico.ca 27.09.02, 16:14 Breslau? Danzig? To je egal, wszytkie jezdecie z Reichu, to sie i nie klucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Dundee_girl IP: 203.129.132.* 27.09.02, 04:45 jak to sie stalo ze urodzona warszawianka wyszla za kangura? hehehe jesli moge zapytac: ile mialas lat jak wyemigrowalas? no i co u licha robisz w hunter valley??? czy odwiedzilas ostatnio warszawe? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Dundee_girl 27.09.02, 04:51 Ha! jak na jedne raz za duzo chcialbys o mnie wiedziec))) W Warszawie bylam dokladnie 13 miesiecy temu. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Dundee_girl IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.09.02, 05:03 Dundee, mnie tez mija 13 miesiac od powrotu na obczyzne. jak sie czujesz? jak oceniasz miniony rok? ja w sumie jestem zadowolona, tesknie ale duzo mniej niz lata temu , na poczatku jakos doceniam co mam - na wszelkie mozliwe sposoby. pozdrawiam, aniutek dundee_girl napisała: > Ha! jak na jedne raz za duzo chcialbys o mnie wiedziec))) > > W Warszawie bylam dokladnie 13 miesiecy temu. > > pa Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Dundee_girl 27.09.02, 09:29 Aniutek, mysle ze powoli sie przyzwyczailam, ale na poczatku to byla mordega... tesknie starsznie i mysl ze nie bede i na ta Gwiazdke w domu mnie przeraza, mam nadzieje ze Wielkanoc wypali. Na razie na wszystko musze pracowac od poczatku i to chyba jest najciezsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: ok ok... IP: 203.129.132.* 27.09.02, 08:26 dundee_girl napisała: > Ha! jak na jedne raz za duzo chcialbys o mnie wiedziec))) > > W Warszawie bylam dokladnie 13 miesiecy temu. > > pa przecie nie pytam jakiego mydla uzywasz pod prysznicem... moze po prostu jestem za ciekawski ale intencje mialem czyste. mnie mija 75 miesiac poza granicami polski i chyba stracilem uczucie co to jest miec ojczyzne... mam nadzieje zobaczyc moja rodzinke w przyszlym roku. chce jechac tam na sezon sliwkowy!!! MNIAMMMM tu sliwki sa: shit shit shit!!! TFUUU Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ok ok... 27.09.02, 09:27 Pewnie o mydle bym Ci od razu powiedziala, a wyjechalam jak mialam 26 wiosen O jedzeniu z Polski prosze nie wspominac bo dostaje slinotoku.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: ok ok... IP: *.flow.com.au 27.09.02, 15:42 dundee_girl napisała: > O jedzeniu z Polski prosze nie wspominac bo dostaje slinotoku.... > czy jest cokolwiek z jedzenia w australi co by smakowalo Ci bardziej niz w polsce - pomijam mango? czy macie tam polska restauracje w hunter valley?? hehehe juz sobie wyobrazam jak wpieprzasz te "pies" - HA nawet nie wiedzialem ze te pies po polsku czytamy "pies" - smakuja chyba gorzej niz psie jedzenie tak czy inaczej! TFUUU Odpowiedz Link Zgłoś