lily23 07.11.05, 10:27 pytalam juz w poprzednim poscie,jakie sa rewiev dla maluchow.oprocz 18- 24,jaki jest pzredzial dla mlodszego dziecka,??corka ma 8 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugar_mami Re: rewiev 07.11.05, 10:49 9cio miesieczny. Moja mala miala go w 10tym. sugar Odpowiedz Link Zgłoś
lily23 Re: rewiev 07.11.05, 11:02 ojej,to wielkie dzieki,musze sie zapisac do gp.jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mami Re: rewiev 07.11.05, 11:10 Twoj GP lub HV sami powinni ci przyslac wezwanie. sugar Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: rewiev 07.11.05, 12:47 ales Ty zlosliwa Natalio! i to dzis nie tylko na tym forum. Nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: rewiev 07.11.05, 13:23 Bo ja rozumiem literówkę, ale ta osoba dwa razy tak napisała, więc chyba to juz literówka nie jest? Więc ja się pytam - co to jest, bo może jest to słowo, którego ja po prostu nie znam. A lubię uczyć się nowych słówek... A co do złośliwości, to czy chodzi Ci o wuefistę w UK bez znajomosci języka? Nie napisałam tam nic złośliwego - po prostu bądźmy realistami - przecież nie będę pisałą dziewczynie - tak Twój facet bez znajomosci języka może zostać nauczycielem WF-u w UK! No proszę Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: rewiev 07.11.05, 13:27 ALez kazdy kiedys sie uczyl jezyka i moze osoba, ktora rozpoczela ten watek nie zdaje sobie sprawy z bledu, jaki popelnila, ale chodzi mi o to, w jaki sposob to napisalas. Podobnie z nauczycielem WF-u. Zdaje sie, ze niedawno byla o tym wielka dyskusja na innym forum. Mpzna zwracac uwage, ale chodzi o sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
lily23 do natali czy jak jej tam 08.11.05, 08:30 widze,ze najlepiej to sie wogole nie odzywac na tym forum,same madrale.moze az tak glupia to nie jestem jesli chodzi o jezyki bo skonczylam romanistyke i iberystyke,a ze nie wiem jak sie pisze to slowo,to fakt jestem glupia polka ktora nie zna angielskiego,ale za to natalia wie,szkoda ze nie poprawi bledu od razu tylko sie wysmiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: do natali czy jak jej tam 08.11.05, 10:29 Ja się nie wyśmiewam. Zadałam tylko pytanie o słowo niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mami Re: sprawdzilam 09.11.05, 16:05 To to swietnie. Ponoc jak raz sie sprawdzi w slowniku to sie zapamieta raz na zawsze. Ja tam nic nie wytykam, bo jak mi zaczna wytykac to dopiero sie nazbiera. Zreszta ja sama czesto nie dowidze, nie doslysze i teraz jeszcze zmysl wechu mi poszedl w las bo mam katarek...istna inwalidka ze mnie... sugar Odpowiedz Link Zgłoś