07.11.05, 10:27
pytalam juz w poprzednim poscie,jakie sa rewiev dla maluchow.oprocz 18-
24,jaki jest pzredzial dla mlodszego dziecka,??corka ma 8 miesiecy.
Obserwuj wątek
    • sugar_mami Re: rewiev 07.11.05, 10:49
      9cio miesieczny. Moja mala miala go w 10tym.

sugar
      • lily23 Re: rewiev 07.11.05, 11:02
        ojej,to wielkie dzieki,musze sie zapisac do gp.jeszcze raz dziekuje.
        • sugar_mami Re: rewiev 07.11.05, 11:10
          Twoj GP lub HV sami powinni ci przyslac wezwanie.

sugar
          • natalia.brzeska Re: rewiev 07.11.05, 12:28

Co to jest "rewiev"?
            • basia313 Re: rewiev 07.11.05, 12:47
              ales Ty zlosliwa Natalio! i to dzis nie tylko na tym forum. Nieladnie.
              • natalia.brzeska Re: rewiev 07.11.05, 13:23

Bo ja rozumiem literówkę, ale ta osoba dwa razy tak napisała, więc chyba to juz
                literówka nie jest? Więc ja się pytam - co to jest, bo może jest to słowo,
                którego ja po prostu nie znam. A lubię uczyć się nowych słówek...

A co do złośliwości, to czy chodzi Ci o wuefistę w UK bez znajomosci języka?
                Nie napisałam tam nic złośliwego - po prostu bądźmy realistami - przecież nie
                będę pisałą dziewczynie - tak Twój facet bez znajomosci języka może zostać
                nauczycielem WF-u w UK! No proszę Cię...
                • basia313 Re: rewiev 07.11.05, 13:27
                  ALez kazdy kiedys sie uczyl jezyka i moze osoba, ktora rozpoczela ten watek nie
                  zdaje sobie sprawy z bledu, jaki popelnila, ale chodzi mi o to, w jaki sposob
                  to napisalas. Podobnie z nauczycielem WF-u. Zdaje sie, ze niedawno byla o tym
                  wielka dyskusja na innym forum. Mpzna zwracac uwage, ale chodzi o sposob.
                  • lily23 do natali czy jak jej tam 08.11.05, 08:30
                    widze,ze najlepiej to sie wogole nie odzywac na tym forum,same madrale.moze az
                    tak glupia to nie jestem jesli chodzi o jezyki bo skonczylam romanistyke i
                    iberystyke,a ze nie wiem jak sie pisze to slowo,to fakt jestem glupia polka
                    ktora nie zna angielskiego,ale za to natalia wie,szkoda ze nie poprawi bledu od
                    razu tylko sie wysmiewa.
                    • natalia.brzeska Re: do natali czy jak jej tam 08.11.05, 10:29

Ja się nie wyśmiewam. Zadałam tylko pytanie o słowo niezrozumiałe.

• lily23 sprawdzilam 09.11.05, 08:38
                        sprawdzilam w slowniku,fakt byk.
                        • sugar_mami Re: sprawdzilam 09.11.05, 16:05
                          To to swietnie. Ponoc jak raz sie sprawdzi w slowniku to sie zapamieta raz na
                          zawsze. Ja tam nic nie wytykam, bo jak mi zaczna wytykac to dopiero sie
                          nazbiera. Zreszta ja sama czesto nie dowidze, nie doslysze i teraz jeszcze
                          zmysl wechu mi poszedl w las bo mam katarek...istna inwalidka ze mnie...

sugar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka