roseanne 04.10.02, 20:46 prosze sie czestowac barek tez otwarty dzis mam imieninki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: narval Re: tort orzechowy czeka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.02, 21:02 poprosze jedna porcje gdzie duuuuuuuuzo orzechow i druga na zas + jakie tam masz %%%-ynta w barku ale gratka! sie nie spodziewalam sie, ze na druga bibke sie zalape) tylko jutro bede czuc, jak to krasnoludki w lepetynce beda kopalnie odkrywkowa eksplodowaly) a czego sie zyczy na imieniny? no to czego tam dusza zapragnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: tort orzechowy czeka IP: *.tin.it 04.10.02, 21:06 To ja tez poprosze kawalek, tortu ma sie rozumiec. I wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: tort orzechowy czeka 04.10.02, 21:16 szczescia i pomyslnosci za tort dziekuje dzisiaj byl "kanellbulldagen" a alkoholu nie moge bo sluzba ;-( powachac ino moge niech sie roza rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: tort orzechowy czeka IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.02, 21:19 szwedka mam malutkie pytanie ten "kanellbulldagen" to sie da wypowiedziec czy tylko zrozumialy w pisowni?? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: tort orzechowy czeka 04.10.02, 21:23 Kanel-bull-dagen.Dzien ciastka z cynamonem. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: tort orzechowy czeka 04.10.02, 21:23 da sie ino trzeba dluuugo trenowac a czyta sie to mnie wiecej tak : kaneellbuulldoogen w tlumaczeniu dzien buleczek cynamonowych jak w Bullerbyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: tort orzechowy czeka IP: *.peaknet.net 04.10.02, 21:22 powodzenia i stu lat zycze. Tort schowaj bo Ci caly zezre jak nikt nie bedzie patrzyl. Szampanem popije... W pasie sciskam I.P-freely Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: tort orzechowy czeka 04.10.02, 21:24 Wszystkiego NAJ! I kawaleczek tortu nie zaszkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_w Re: tort orzechowy czeka IP: *.com 04.10.02, 21:28 Ja tez czekam.. na swoja porcje.Dziekuje zapewne smaczny.Andy_w Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: tort orzechowy czeka 04.10.02, 21:58 wszystkiegio najlepszego, milych chwil rannych i wieczornych, bukiecik jesiennych astrow i floxow + winko z dzikiej rozy i glogu Odpowiedz Link Zgłoś
qki133 Re: tort orzechowy czeka 05.10.02, 00:17 Samych przepięknych dni i wiele, wiele radości. Proszę przyjąć ten bukiecik stokrotek... czy został jeszvze kawałek tortu? Qki Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: tort orzechowy czeka 05.10.02, 01:05 roseanne napisała: > prosze sie czestowac > barek tez otwarty > > > > > > > dzis mam imieninki Rosean, przepraszam, ze nie moge odwiedzic Cie w tak milym dla Ciebie dniu ale jestem bardzo zajeta. Pozwolisz wiec, ze droga internetowa zloze Ci zyczenia: aaaaaaa ........... z y j s z c z e s l i w i e ................lalalalalala poprosze gin z tonikiem za torcik dziekuje, wierze ze pyszny ale wiesz co od tego rosnie Biala Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: tort orzechowy czeka 05.10.02, 02:22 Wszystkiego Najlepszego!!! A kwitnij nam Rozyczko duzo zdrowka, bo reszta nie tak wazna....... P.S Ktos zwinal z czata tort, kwiaty i wino (zostawilam tam dla Ciebie) teraz widze, ze nic nie ma(((( Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: tort orzechowy czeka 05.10.02, 09:08 Ahh, mam nadzieje ze nie spoznilam sie za barzdo i na tort sie zalapie)) Wszystkiego naj naj naj Rozalka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: tort orzechowy czeka IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 09:12 przestancie jesc bo bedziecie grube Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: tort orzechowy czeka 05.10.02, 09:47 no to co , nam to nie przezkadza, a tobie?? Jestes cwiklowy czy pastewny? Tak z ciekawosci pytam, zeby miec lepszy obraz czlowieka-nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: tort orzechowy czeka IP: *.prem.tmns.net.au 05.10.02, 11:06 Gość portalu: burak napisał(a): > przestancie jesc bo bedziecie grube juz jestesmy!!! ha....! Odpowiedz Link Zgłoś