mimi778 09.11.05, 18:38 kobietki, szukam mieszkania studio flat w rozsadnej cenie...spodziewam sie dziecka i raczej nie wchodzi juz w gre dzielenie mieszkania... gdzie w londynie jest w miare tanio? moze byc 3,4 strefa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izucha1205 Re: studio flat -szukam 09.11.05, 20:40 Witam cie serdecznie!Mysle, ze moge ci pomoc, poniewaz ja mam do odstapienia w dobre rece studio na Stretham.Mieszkanko jest bardzo przytulne i dosyc duze, mieszkalismy tez z dzidziusiem i nie bylo problemow z wstawieniem łozeczka,zabawek itp.Bardzo blisko piekny park z basenem takze dla dzieci. doslownie 2 min. do polskiego sklepu. Uliczka mozna powiedziec, ze jest przy glownej ulicy, ale jest bardzo spokojna.Landlord jest bardzo fajny nie sprawia zadnych problemow, nie wtraca sie, a poza tym bardzo ugodowy czlowiek.My niestety musimy opusic to mieszkanko bo nasz maly pojechal do polski bo nie mogl sie tu zaklimatyzowac, wiec idziemy do dzielonego mieszkania ze wzgledu na oszczednosc.Koszt mieszkania to 650 na miesiac+ rach.Jezeli masz ochote zobaczyc to daj znac i umowimy sie.Naprawde jest to super miejsce dla rodzinki, poniewaz wszystkie sklepy, park i komunikacja bardzo blisko. dokladnie to jest Stretham SW16 1RB.Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mimi778 Re: studio flat -szukam 09.11.05, 20:58 dzieki, ale troche za drogie dla nas... Odpowiedz Link Zgłoś
wysokieobcasy7 Re: studio flat -szukam 10.11.05, 14:47 hey Iza jaka jest najblizsza stacja metra? jak duze (metrazowo) jest to mieszkanie? pytam bo tez z mezem myslimy o przeprowadzce choc myslelismy o 1 bed flat rather.. czy to jest tylko 1 pokoj i to wszystko? czy masz moze jakis 1 bed flat do wynajecia? dzieki ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: studio flat -szukam 10.11.05, 16:19 Zajrzyjcie tutaj... findaproperty.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
izucha1205 Re: studio flat -szukam 12.11.05, 23:35 Czesc Wysokieobcasy! Sorki, ze dopiero teraz odpisuje. Najblizsza stacja metra to (w sumie jest ich 3) Tooting bec(ok.8min.autobusem),Tooting Brodway (ok.12min.)i Brixton(ok20min).Mieszkanko jak dla mnie jest dosc duze.Wchodzac do mieszkania jest przedpokoj i z niego wchodzisz wszedzie, sa osobne drzwi do toalety, kuchni i pokoju.mMy mieszkalismy z 2-latkiem(bardzo aktywnym), wiec musial miec dosyc miejsca.Mieszkanko jest naprawde super, sprawia wrazenie bardzo cieplego i przytulnego.Ja nie mam mieszkan do wynajecia to jest flat w ktorym my teraz mieszkamy ipomagam landlordowi kogos znalezc na nasze miejsce bo nasza decyzja o wyprowadzce byla dosc nagla i glupio jest mi chlopa tak zostawic. Ono jest drogie, ale jezeli by wam sie spodobalo to on napewno zejdzie z ceny bo jest naprawde bardzo ok.jezeli bedziesz chciala jeszcze cos wiedziec to daj znac.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wysokieobcasy7 Re: studio flat -szukam 15.11.05, 11:41 dzieki Izka pogadalam wczoraj z mezem ale on jednak chce 1 albo nawet 2 bed flat wiec chyba nei skorzystamy ;-(( moja mama chce do nas wpadac troche i noela rodzice tez czasem do london na wekend przyjezdzaja wiec extra room jednak bedzie niezbedny.. dziekuje bardzo anyway! ewa Odpowiedz Link Zgłoś