Dodaj do ulubionych

studio flat -szukam

09.11.05, 18:38
kobietki, szukam mieszkania studio flat w rozsadnej cenie...spodziewam sie
dziecka i raczej nie wchodzi juz w gre dzielenie mieszkania...
gdzie w londynie jest w miare tanio? moze byc 3,4 strefa...
Obserwuj wątek
    • izucha1205 Re: studio flat -szukam 09.11.05, 20:40
      Witam cie serdecznie!Mysle, ze moge ci pomoc, poniewaz ja mam do odstapienia w
      dobre rece studio na Stretham.Mieszkanko jest bardzo przytulne i dosyc duze,
      mieszkalismy tez z dzidziusiem i nie bylo problemow z wstawieniem
      łozeczka,zabawek itp.Bardzo blisko piekny park z basenem takze dla dzieci.
      doslownie 2 min. do polskiego sklepu. Uliczka mozna powiedziec, ze jest przy
      glownej ulicy, ale jest bardzo spokojna.Landlord jest bardzo fajny nie sprawia
      zadnych problemow, nie wtraca sie, a poza tym bardzo ugodowy czlowiek.My
      niestety musimy opusic to mieszkanko bo nasz maly pojechal do polski bo nie
      mogl sie tu zaklimatyzowac, wiec idziemy do dzielonego mieszkania ze wzgledu na
      oszczednosc.Koszt mieszkania to 650 na miesiac+ rach.Jezeli masz ochote
      zobaczyc to daj znac i umowimy sie.Naprawde jest to super miejsce dla rodzinki,
      poniewaz wszystkie sklepy, park i komunikacja bardzo blisko. dokladnie to jest
      Stretham SW16 1RB.Pozdrawiam Iza
      • mimi778 Re: studio flat -szukam 09.11.05, 20:58
        dzieki, ale troche za drogie dla nas...sad
    • wysokieobcasy7 Re: studio flat -szukam 10.11.05, 14:47
      hey Iza
      jaka jest najblizsza stacja metra? jak duze (metrazowo) jest to mieszkanie?
      pytam bo tez z mezem myslimy o przeprowadzce choc myslelismy o 1 bed flat
      rather.. czy to jest tylko 1 pokoj i to wszystko? czy masz moze jakis 1 bed
      flat do wynajecia?
      dzieki
      ewa
      • edavenpo Re: studio flat -szukam 10.11.05, 16:19
        Zajrzyjcie tutaj...

findaproperty.com/
      • izucha1205 Re: studio flat -szukam 12.11.05, 23:35
        Czesc Wysokieobcasy! Sorki, ze dopiero teraz odpisuje. Najblizsza stacja metra
        to (w sumie jest ich 3) Tooting bec(ok.8min.autobusem),Tooting Brodway
        (ok.12min.)i Brixton(ok20min).Mieszkanko jak dla mnie jest dosc duze.Wchodzac
        do mieszkania jest przedpokoj i z niego wchodzisz wszedzie, sa osobne drzwi do
        toalety, kuchni i pokoju.mMy mieszkalismy z 2-latkiem(bardzo aktywnym), wiec
        musial miec dosyc miejsca.Mieszkanko jest naprawde super, sprawia wrazenie
        bardzo cieplego i przytulnego.Ja nie mam mieszkan do wynajecia to jest flat w
        ktorym my teraz mieszkamy ipomagam landlordowi kogos znalezc na nasze miejsce
        bo nasza decyzja o wyprowadzce byla dosc nagla i glupio jest mi chlopa tak
        zostawic. Ono jest drogie, ale jezeli by wam sie spodobalo to on napewno
        zejdzie z ceny bo jest naprawde bardzo ok.jezeli bedziesz chciala jeszcze cos
        wiedziec to daj znac.pozdrawiam
        • wysokieobcasy7 Re: studio flat -szukam 15.11.05, 11:41
          dzieki Izka pogadalam wczoraj z mezem ale on jednak chce 1 albo nawet 2 bed
          flat wiec chyba nei skorzystamy ;-(( moja mama chce do nas wpadac troche i
          noela rodzice tez czasem do london na wekend przyjezdzaja wiec extra room
          jednak bedzie niezbedny..
          dziekuje bardzo anyway! ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka