Dodaj do ulubionych

I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnestii

02.12.05, 18:48
krysmusowej pewnie. Podpisywalem sie "nazi.soup", ale to nie to samo.
Cieszycie siem?
Obserwuj wątek
    • ontarian Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 18:51
      soup.nazi napisał:

> Cieszycie siem?
      no pewnie! osiolek az uszami zaklaskal
    • fan.club1 Tę odwyrtkę możesz zaliczyć do Twoich najlepszych 02.12.05, 18:52
      numerów. Pewnie udało Ci się wszystkich nabrać. Nawet jedna cicha a bystra
      wielbicielka poszła na ten lep. No, no..
      • anna521 Re: Tę odwyrtkę możesz zaliczyć do Twoich najleps 03.12.05, 02:39
        fan.club1 napisał: "numerów. Pewnie udało Ci się wszystkich nabrać. Nawet jedna
        [...] wielbicielka poszła na ten lep. No, no.."

Owszem, poszlam i dziekuje fun.club za poprawke. Ilu z nas nabiera sie na te
        cholerna zmore? A tu przynajmniej to nie zmora byla tylko normalny forumowicz,
        na chwile odstawiony do lamusa.
    • anna_sakramencka Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 18:52
      czy ktos moze za ciebie zareczyc? Ja watpie ze ty to ty bo piszesz jak ociezaly
      umyslowo.
      • ontarian Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 18:54
        palmiasty, dlaczego jestes taki niegrzeczny?
        • anna_sakramencka Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:05
          czy ty myslisz, ze jak ja mam nick anna_sakramencka a cenzor balmy jest z
          Sakramento, to ja i cenzor to musi byc ta sama osoba?
        • anna521 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 03.12.05, 02:41
          ontarian napisał: "palmiasty, dlaczego jestes taki niegrzeczny?"

Odpowiedziales zmorze Waldka, nie Annie521.
      • soup.nazi Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:48
        anna_sakramencka napisała:

> czy ktos moze za ciebie zareczyc?

Nnnnnie, ale ja za to moge cie osobiscie opjerdolic, hehehe. Moze byc?
        • anna_sakramencka [...] 03.12.05, 03:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • anna521 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 03.12.05, 04:23
            anna_sakramencka napisała: "dopiero sie teraz polapales ty kucajacy cieciu?
            chrum chrum"

Zdawalo sie, ze juz powiedziales swoje pozegnania. Odwal sie od ludzi, ktorzy
            tutaj cos wnosza, w przeciwienstwie do Ciebie.
            Rozumiem z energii, ktora tu poswiecasz, ze czlonkowie tych wszystkich przewal
            z kradzionymi danymi osobowymi wypieli sie na Ciebie wiec tu sobie to
            rozczarowanie kompensujesz. A kysz, zmoro.

• anna_sakramencka do pana admina 03.12.05, 05:08
              panie balmy prosze skasowac post anny521 z uwagi na zlamanie nietykiety juz go
              poslalm. Dziekuje bo takich jak ona to trzeba uczyc zachowania na forum.
    • klient.z.comcast.tx Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:02
      Ja siem bardzo cieszem. Bez Ciebie nie jest tak samo. Juz myslalem zes sie na
      te forum obrazil, albo znudzil... A szkoda by bylo. Witam spowrotem i zycze
      duzo wirtualnego obijania elementu tubylczego 'normalnego inaczej' a sobie
      dobrej zabawy. Od dzis znowu zaczynam uzywac wyszukiwarki w celach odnajdywania
      Twoich postow. Pozdrawiam.
      • soup.nazi Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:41
        klient.z.comcast.tx napisał:

> Ja siem bardzo cieszem. Bez Ciebie nie jest tak samo. Juz myslalem zes sie na
        > te forum obrazil, albo znudzil...

Jedno i drugie jest czesciowo prawda. Straszny zalew baranich watkow ostatnio
        plus cenzura... zniecheca lekko. Baranstwo sie rozplenilo, tepic nie mozna bo
        wytna, ciekawsze glosy trudniej odszukac w nawale smiecia...

A szkoda by bylo. Witam spowrotem i zycze
        > duzo wirtualnego obijania elementu tubylczego 'normalnego inaczej'

"Normalnego inaczej"? Touche, hehehe!

a sobie
        > dobrej zabawy. Od dzis znowu zaczynam uzywac wyszukiwarki w celach odnajdywania
        >
        > Twoich postow. Pozdrawiam.

Milo, ale nie rozczaruj sie, bo sam czuje, ze jakos nie mam weny. Moze dlatego,
        ze jakosc durniow marna. Sa, ale nudni jacys. Wystepowalem troche goscinnie na
        forum "Praca w UK i Irlandii czyli przygody wiesniakow polskich na Wyspach
        Brytyjskch", ale ambitnego cenzora tam maja, wiec co ciekawsze moje watki zaraz
        znikaly. Sladu nawet po wycieciu nie zostawia. Robie mu za to szlaczki od czasu
        do czasu, hehehe.
      • anna521 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 03.12.05, 02:44
        klient.z.comcast.tx napisał: "Ja siem bardzo cieszem. Bez Ciebie nie jest tak
        samo. Juz myslalem zes sie na te forum obrazil, albo znudzil... A szkoda by
        bylo. Witam spowrotem i zycze duzo wirtualnego obijania elementu
        tubylczego 'normalnego inaczej' a sobie dobrej zabawy. Od dzis znowu zaczynam
        uzywac wyszukiwarki w celach odnajdywania Twoich postow. Pozdrawiam."

Chcialam napisac cos w tym rodzaju ale Klient mnie ubiegl. Podpisuje sie pod
        jego postem i pozdrawiam, soup.nazi.

• waldek.usa Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:18
      soup.nazi napisał:

> krysmusowej pewnie. Podpisywalem sie "nazi.soup", ale to nie to samo.
      > Cieszycie siem?
      >

Calkiem ja za komuny, hehehe, wypuscili na krysmus...
    • jutka1 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:37
      Ja tak.
      Cicha wielbicielka
      smile))
      • soup.nazi Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 19:45
        Ach, juteczko, rozczarowalas mnie dzisiaj oblesnie, e.. nie, bolesnie chyba,
        nie poznalas mnie w innym watku. Zwatpilas... w zupe nasza powszednia...
        • jutka1 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 20:00
          Zupko nasza powszednia, bije sie w piersi - myslalam, ze ktos Cie tak zrecznie
          podrabia smile))

Wiecej nie bede! big_grin
          • waldek.usa Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 20:08
            Zupy nie da sie podrobic, nawet zrecznie.
            Do tego trzeba, hehehe, "ludzi i sprzetu".
        • viper39 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 02.12.05, 20:04
          soup.nazi napisał:

> Ach, juteczko, rozczarowalas mnie dzisiaj oblesnie, e.. nie, bolesnie chyba,
          > nie poznalas mnie w innym watku. Zwatpilas... w zupe nasza powszednia...
          >

no zupa, brawo....dobrze ze wrociles, to jestes zresocjalizowany czy nadal
          myslisz politycznie inaczej?heheheh
    • legendarny_ertes A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 21:50
      Ta kropka podejrzanie wyglada.
      • anna_sakramencka Re: A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 22:15
        o znowu krecia robota legendarnego. Wy tomacie we krwi. Przeciez ci napisal ze
        mu odblokowali.
        • legendarny_ertes Re: A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 22:28
          Ania mysl czasami do cholery i staraj sie zrozumiec slowo pisane.
          • anna_sakramencka Re: A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 22:50
            legendarny, prosze wytlumacz mie gdzie sie pomylilam? Na innym watku wydales mi
            sie sympatyczny. dziekuje za cierpliwosc ale jestem obecnie bardzo podejrzliwa.
            • legendarny_ertes Re: A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 23:09
              Anusia to jaki ja ci sie wydaje to ja mam gleboko w ... juz wiesz gdzie.
              • anna_sakramencka Re: A gdzie soup_nazi ? 02.12.05, 23:18
                twoje zachowanie nie jest normalne najpierw dajesz mi zludzenie ze jestes
                normalnym Polakiem a za chwile (masz jakies bole na ktore nie ma lekarstwa?)
                wystawiasz sobie swiadectwo chamstwa i prostactwa. Nie mam zamiaru z toba wiecej
                rozmaiac bo widze ze jestes niebezpiecznie niestabilny. Prosze zacznij leczyc te
                swoje fochy bo to jest gorzej niz gdybym ja to pisala. W kazdym razie zapewniam,
                cioe ze takcih chamusiow jak ty widze na okraglo i codziennie i jestem
                przyzwyczajona do was. Na codzien to mzoe i musze czasem znosic takie ataki
                wrogosci na siebie al le tutaj nie musze i powiem ci otwarcie: spadaj chamie do
                swojej gawry skad co chiwla wylazisz zeby popsuc ludziom dzien! Ulzylo mi i
                teraz ide sobie zrobic jeszcz ejedna herbatke smile)))))
          • anna521 Re: A gdzie soup_nazi ? 03.12.05, 02:48
            legendarny_ertes napisał: "Ania mysl czasami do cholery i staraj sie zrozumiec
            slowo pisane."

Mnie czasami rzeczywiscie zdarza sie ominac bardzo wazne szczegoly w postach
            forumowiczow. Pamietaj jednak, ze tym to nie byl moj post: odpowiedziales tej
            cholernej zmorze.
    • grafiti Mnie tez odblokowali-chyba nowy prezydent ich... 02.12.05, 22:06
      ...zmusil do tego.
      hehehe.
      ten nik juz bardzo dlugo byl zablokowany, chyba ponad 1 rok!
      • legendarny_ertes Re: Mnie tez odblokowali-chyba nowy prezydent ich 02.12.05, 22:29
        My name is Cares, Who Cares.
        • anna_sakramencka Re: Mnie tez odblokowali-chyba nowy prezydent ich 02.12.05, 22:51
          chyba "who carves" chciales powiedziec.
          • anna_sakramencka albo moze tez 02.12.05, 22:52
            "who craves" bo "who cares" to jest bez sensu wedlug mnie.
            • mylycyant Re: albo moze tez 03.12.05, 04:37
              mylem widzialem polanezje z bliska
              wytrzymalem 5 dni
              jezd przekrasnie i wiecej moja noga tam nie stanie
              co za banda tepych burakow nie moge jeszcze dojsc do siebie jak oni moga
              byc take prymitywy i cepy ?
              • anna_sakramencka Re: albo moze tez 03.12.05, 04:46
                mowisz jakims dziwnym narzeczem i moge cie prosic o tlumaczenie? Cos myles ale
                nie wiem co i komu.
              • mylycyant Re: albo moze tez 03.12.05, 04:51
                sluchaj gliniak jak nie rozumiecie to wescie sie skupcie albo zapytajcie
                tow.kaprala bo ja na emeryturze i nie mam sily dla was
                rence mi opadajam tracem sily nie mam czasu dla gliniastych
        • starypierdola Ale was ten wielonikowy Ertes nabiera :))) 03.12.05, 04:54
          Widac odbilo mu juz zupelnie do dechy.

SP
          • starapierdola Re: Ale was ten wielonikowy Ertes nabiera :))) 03.12.05, 06:53
            wracaj do lozka bo ja na ciebie czekam i czekam a ty ciagle latasz za duchem co
            cie przesladuje

zwariujesz do cna jak tak dalej bedzie
    • starypierdola A co stalo sie z psem ratlerkiem?? n/t 03.12.05, 05:29
      • karmin-cynober Re: A co stalo sie z psem ratlerkiem?? n/t 03.12.05, 13:27
        Znowu sie usmialam.
    • donk Zatwardzenie minelo, to niedobrze. 03.12.05, 20:09
      Teraz bendzie rozwolnienie. heheh
    • emre_baran jak to ojciec zawsze mowil!? 04.12.05, 08:39
      Jestes zupa profesorem tego forum. A w mojej skromnej opini to jedna z postaci
      w panteonie legendy i ideologi Poloni. obok wiarusa i janka.

Naro Jaro.
      • starywiarus Re: jak to ojciec zawsze mowil!? 06.12.05, 12:32
        emre_baran napisał:

> Jestes zupa profesorem tego forum. A w mojej skromnej opini to jedna z postaci
        > w panteonie legendy i ideologi Poloni. obok wiarusa i janka.
        >
        > Naro Jaro.

Bóg ci zaplać, synu, ale właściwy tytuł to St.Wiarus.
    • luiza-w-ogrodzie Zupko, wrociles - bardzo sie ciesze! 06.12.05, 00:15
      Zupko, wrociles - bardzo sie ciesze i od razu zabieram do czytania :oD

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      • etres zdjecie luizy 06.12.05, 01:41
        luiza to zdjecie to z czasow mlodosci?
        tak wyglada na circa lata trzydzieste
        • lulu13 Re: zdjecie luizy 06.12.05, 01:50
          gdzie te zdjecie ??
        • luiza-w-ogrodzie Re: zdjecie luizy 06.12.05, 01:55
          To jest zdjecie z lat dwudziestych.
          • ciota521 Re: zdjecie luizy 06.12.05, 02:13
            sweetlegs.upskirtmania.org/

niezla z ciebie laska.
    • starywiarus WELCOME BACK, zupa! n/t 06.12.05, 12:33
    • soup.nazi Qrva! Kumie, chwalom nas! 06.12.05, 17:17
      Kto?
      Wy mnie, a ja was, hehehe!

I co tu robic? Nie odpowiedziec - niegrzecznie, odpowiedziec - wyglada na
      krygowanie sie.

W zyciu Romana nie spodziewalbym sie, ze mam tu tylu dobrych znajomych. Czlowiek
      tak sobie pisze a gliniakom/gluptakom, a ludzie czytaja - kto by to pomyslal!
      Cieplo sie zrobilo, choc to grudzien w Kanadzie a nie w Australii. Tak sie
      sklada, ze ci ktorzy mnie tu tak friendly powitali z powrotem, to akurat ci,
      ktorych posty ja tez otwieram zawsze z zaciekawieniem, i nie pisze tego z
      kurtuazji. Towarzystwo wzajemnej adoracji zatem? Byc moze, ale szerokie, bo
      obejmujace wszystkich z wyjatkiem gliniakow i gluptakow (co czesto jest
      rownoznaczne, hehehe). OK, bardzo mi przynajmniej, ze mam z wami do naczynia.

Przy okazji nasunelo mi sie ciekawe pytanie - do "spolecznych" cenzorow (tzw.
      opiekunow, hehehe). Jezeli tyle osob, o bardzo zroznicowanych pogladach i
      zachowaniach, z roznych krajow i srodowisk, nie ma nic przeciwko pisaniu na
      forum takiego zupy, forumowego chuligana i trolla, to moze oznaczac, ze taki
      zupa i podobni nie sa moze tak do konca trollami i chuliganami, a samozwanczy
      cenzorzy nie sa wlasciwie nikomu potrzebni z wyjatkiem nielicznych
      swietopierdzacych zamordystow. Jestescie pewni, ze zaspokajacie potrzeby tego
      forum, a nie swoje wlasne?
      • viper39 Re: Qrva! Kumie, chwalom nas! 06.12.05, 17:38
        soup.nazi napisał:

> Kto?
        > Wy mnie, a ja was, hehehe!
        >
        > I co tu robic? Nie odpowiedziec - niegrzecznie, odpowiedziec - wyglada na
        > krygowanie sie.

jak wiesz zupa ze niektorzy nie patrza na forme ale na tresc wypowiedzi, wiec
        przestan sie dziwic ale bierz sie do roboty...heheh

(taki bruner to patrzy na tresc zoladkowa po tym jak sie przebudzi np, no ale
        on tyle wie ile to jego przechlapane zycie)

>
        > W zyciu Romana nie spodziewalbym sie, ze mam tu tylu dobrych znajomych.

nie pamietasz samych swoich? tam powiedziano ze lepszy swoj wrog niz
        obcy...heheh

> Czlowiek
        > tak sobie pisze a gliniakom/gluptakom, a ludzie czytaja - kto by to pomyslal!

tu sie nadal nie zmienilo nic "gliniaki" nie mysla, oni maja twardo postawione
        wytyczne wiec je realizuja

> Cieplo sie zrobilo, choc to grudzien w Kanadzie a nie w Australii. Tak sie
        > sklada, ze ci ktorzy mnie tu tak friendly powitali z powrotem, to akurat ci,
        > ktorych posty ja tez otwieram zawsze z zaciekawieniem, i nie pisze tego z
        > kurtuazji.

poczulem sie jak w domu, na piwo jak kiedys mowilem zapraszam zupa...daj zanc
        jak bedziesz w poblizu

> Towarzystwo wzajemnej adoracji zatem? Byc moze, ale szerokie, bo
        > obejmujace wszystkich z wyjatkiem gliniakow i gluptakow (co czesto jest
        > rownoznaczne, hehehe). OK, bardzo mi przynajmniej, ze mam z wami do naczynia.

raczej blizej byc moze, aby sie adorowac trzeba sie spotykac a cyber swiatek to
        jednak nie spotkanie... wiec raczej podobne poglady

> Przy okazji nasunelo mi sie ciekawe pytanie - do "spolecznych" cenzorow (tzw.
        > opiekunow, hehehe). Jezeli tyle osob, o bardzo zroznicowanych pogladach i
        > zachowaniach, z roznych krajow i srodowisk, nie ma nic przeciwko pisaniu na
        > forum takiego zupy, forumowego chuligana i trolla, to moze oznaczac, ze taki
        > zupa i podobni nie sa moze tak do konca trollami i chuliganami, a samozwanczy
        > cenzorzy nie sa wlasciwie nikomu potrzebni z wyjatkiem nielicznych
        > swietopierdzacych zamordystow. Jestescie pewni, ze zaspokajacie potrzeby tego
        > forum, a nie swoje wlasne?

hmmm... oni sa od formy, jak wiesz tresc sie liczy tylko dla tych ktorzy moga
        ja zrozumiec, wiec daj im troche luzu (choc ich nie bronie, ale rozumiem)
        czekam tez kiedy np takiego brunera skoryguja te nasze tuzy od cenzury, bo i u
        niego sygnaturka daje wiele do powiedzenia no i forma (a raczej jej wielki
        brak) o tresci nie mowiac daje wiele do zyczenia
        podsumowujac to czyzby to bylo przesladowanie zupy bo go ktos nie lubi? bruner
        wydaje mi sie jest duzo gorszy

nic zupa po powitaniu czas sie wziac za robote...heheh
        • flipflap Za co siedziałeś? 06.12.05, 18:01
          Za jakie grzechy zbanowali twojego nika?
          Czy cioty dały tobie jakąś eksplanacje "dlaczego", hehehe?
      • _czosnek_ Re: Qrva! Kumie, chwalom nas! 06.12.05, 17:55
        No to cieciu zeby sie tobie w doopie nie poprzewaracalo od tego cacy cacy.
      • borasca0107 Re: Qrva! Kumie, chwalom nas! 06.12.05, 18:19
        smile)))))))))

Towarzysio rozpasalo sie w trakcie
        Twojej nieobecnosci, ze az granaty same
        w kieszeni sie odbezpieczaly, wiec nie
        gadaj tyle tylko bierz sie do roboty,
        bo masz sporo zaleglosci do nadrobieniawink)))

....to tak w ramach mojego powitaniawink
      • fan.club1 Kumie, 06.12.05, 18:32
        piszesz ostro ale z sercem.
        Cenzorzy to smutasy - zero pojęcia o poezji.
      • luiza-w-ogrodzie Re: Qrva! Kumie, chwalom nas! 07.12.05, 01:35
        Zupko, jestes tu lubiany za tresc (no, czasami tez za forme ;oD).
        Co do cenzorow i moderatorow, nie znaja tego forum i jego bywalcow tak, jak ci
        forumowicze, ktorzy pisuja tutaj od lat. Cenzorzy nie sa w stanie sledzic
        niuansow i subtelnosci nastrojow, dla nich brzydkie slowo to brzydkie slowo. No
        i jeszcze te wytyczne...
        Anylej, sprawy wygladaja dobrze: zaczelo sie lato i Zupka wrocil!

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
    • sylwek07 Re: I'm back - odblokowali m nicka w ramach amnes 06.12.05, 20:58
      tez zapraszam na piwo ...
    • anna_sakrannencka o kuzwa! komitet powitalny tu przyszedl, hehehe 06.12.05, 23:14
      jeszcze tylko kwiatow i orkiestry tu brakuje
      bonkus, to az skorkom zaczal czepac z radosci
      ty zupa nie marudz, tylko za robote sie bierz
      i gliniactwo razem z nami niedobitkami, TEP!
      • anna_sakrannencka [...] 06.12.05, 23:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • donk Moze ortalion cus na ten temat wie. 06.12.05, 23:36
      Ja siem tylko zastanawiam jakie connection zupa u wladz ma, ze go ot tak nagle
      odblokowano! A wogole niby dlaczego go zablokowano? Cus mi tu pachnie, jakby
      komus byla przynajmniej skorka trzepana. heheh
      • ontarian Re: Moze ortalion cus na ten temat wie. 07.12.05, 12:45
        donk napisała:

> Cus mi tu pachnie,
        bonk jestes, to 'pachniesz'
        dla innych po prostu smierdzisz
    • blotniarka.stawowa "Jak niezaplacony weksel" (cytat z Zupy) 07.12.05, 00:51
      Zupo, na usprawiedliwienie nieobecnosci w obecnym komitecie powitalnym podaje,
      ze juz witalam cie uroczyscie po Pierwszej Amnestii (krotki epizod z nickiem
      cosmo_kramer).

> Cieszycie siem?
      Tak.
      Zalaczam zupne hehehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka