bambooko 11.12.05, 19:28 Rozwiazanie jugoslowianskie na horyzoncie. www.cbc.ca/story/world/national/2005/12/11/australia-violence051211.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziecielinek_swierzopski Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 11.12.05, 21:19 australijczycy sie buntuja bo kazdy zbiorowy gwalt to robota islamskich emigrantow. Popieram lac ile wejdzie. A tak wogole wygonic to towarzystwo tam skad przybylo albo ich rodzina przybyla. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 12.12.05, 20:43 ktos komu przyswiecala piekna idea koegzystencji roznych ras byl totalnym idiota. A XXI wiek pokaze to w postaci takich rewolucji az do rewolucji na styl Jugoslawii. Bialy czlowiek nigdy nie bedzie w stanie zyc normalnie z kolorowa czy islamska cholota. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 15.12.05, 14:38 aussie_mate napisał: > A wiesz kto wymyslil te "wielokulturowosc" w Australii? Polski zyd, > niejaki "profesor" Zubrzycki. Mówiłem, Kagan - weź tabletki! Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko [...] 16.12.05, 02:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
australczyk Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 16.12.05, 14:13 Taak, a ja mieszkam w Watykanie... Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 17.12.05, 04:03 nie wiem za co mnie wycinaja ale mieszkam w USA i z Kaganem, Wiarusem i reszta ferajny z d.. swiata nie mam nic wspolnego. I dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aussie_mate Re: Multiracial society w dzialaniu np w Austral 17.12.05, 08:36 Wycınaja cıebıe tak dla przykladu, aby sıe forumowıczom we lbach nıe przewrocılo! bambooko napisał: nie wiem za co mnie wycinaja ale mieszkam w USA i z Kaganem, Wiarusem i reszta ferajny z d.. swiata nie mam nic wspolnego. I dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
aussie_mate [...] 17.12.05, 08:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian jak to mozliwe 15.12.05, 15:16 ze facet polskiego pochodzenia prace na uniwerku w AU dostal pomimo tego, ze w AU tak bardzo Polakow dyskryminuja? Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: jak to mozliwe 15.12.05, 15:38 ontarian napisał: > ze facet polskiego pochodzenia > prace na uniwerku w AU dostal > pomimo tego, ze w AU tak bardzo Polakow dyskryminuja? Miał lepszy źyciorys od Kagana. Z. był spadochroniarzem ze Special Operations Executive, K. był [----] w Impexmetalu. Niby tu front i tu front, a jednak nie to samo. www.abc.net.au/rn/talks/europe/stories/s67372.htm Odpowiedz Link Zgłoś
australczyk Re: jak to mozliwe 16.12.05, 14:11 Tak. Byl Zuberman spadochroniarzem w bajkach dla naiwnych. Cichociemni z reguly przezywali 2-3 miesiace czynnej sluzby. Ze spadochroniarzy przezyla tylko "wierchowka", czyli generalicja - reszta zginela "za krola i lojczyzne"... O naiwny wiarusek, naiwny... Teraz w Oz to kazdy Polak ponad 60 lat "stary" jest kombatantem, koniecznie od Andersa. Podobnie we Francji co roku przybywa kombatantow z okresu 1039-1945... Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: jak to mozliwe II 15.12.05, 15:42 ontarian napisał: > ze facet polskiego pochodzenia > prace na uniwerku w AU dostal > pomimo tego, ze w AU tak bardzo Polakow dyskryminuja? Analitykiem w brytyjskim Foreign Office Z. też był, i to w trudnych czasach, w przeciwieństwie do Kagana, którego nie przyjęto do DFAT w dużo łatwiejszych. www.abc.net.au/rn/bigidea/stories/s859455.htm "I had just completed my Masters degree in demography and Doctorate in Sociology, but at that time I was employed the British Foreign Office in their Research Department. Well I had an exciting job, I had a reasonably high rank, I had good pay. But I couldn?t publish because much of the work inside the Foreign Office was only for internal consumption, and even if it was published, my name was not attached to it. So I wanted an academic career. " Odpowiedz Link Zgłoś
australczyk [...] 16.12.05, 14:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aussie_mate [...] 17.12.05, 08:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
australczyk [...] 16.12.05, 14:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxenofob Zycie z Arabem wszedzie jak z psem 16.12.05, 04:38 www.mateusz.pl/wdrodze/nr382/08.htm Odpowiedz Link Zgłoś
aussie_mate Re: Zycie z Arabem wszedzie jak z psem 19.12.05, 14:06 Jakim cudem ten post sie ostal? Odpowiedz Link Zgłoś
australczyk Re: Zycie z Arabem wszedzie jak z psem 21.12.05, 14:02 Cenzor znow wycina po kolei i jak leci, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś