jajecznical 28.10.02, 07:03 a gdy rano wroce chce widziec duzo postow do mnie bo jak nie to taki wpier..l spuszcze ze tu nie wrucicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WC Re: ide spac IP: *.sympatico.ca 29.10.02, 01:59 co tatus za uszka wytargal i kazal sie polozyc bo to juz 2:00 w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: 130.94.107.* 29.10.02, 03:29 Gość portalu: WC napisał(a): > co tatus za uszka wytargal i kazal sie polozyc bo to juz 2:00 w nocy? WC nie gadaj do falszywej jajecznicy, bo za uszy wytargam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: *.sympatico.ca 29.10.02, 03:32 Prawdziwy jajecznica lepiej robi druta ... hehehe! Nawet sie tak nie slini ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: 130.94.107.* 29.10.02, 03:36 Gość portalu: gadula napisał(a): > Prawdziwy jajecznica lepiej robi druta ... hehehe! Nawet sie tak nie slini ... ro-bot sie skarzyl , jajecznicy zeby wypadly i nie ciagnie jak trzeba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: *.sympatico.ca 29.10.02, 03:38 Doszly mnie sluchy ... przeciong czy cos takiego? To nieprzyjemne, fe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: 130.94.106.* 29.10.02, 03:42 Gość portalu: gadula napisał(a): > Doszly mnie sluchy ... przeciong czy cos takiego? To nieprzyjemne, fe! nie slyszales jeszcze Przyjacielu ze karelcia wlaczy o pierwsze miejsce u ro-bota ale aniutek i luiza trzymaja sie rekami i nogami ( ta pierwsza nawet cycami przyssala). Oj biedna ta nasza karelcia musiala sie wczoraj zadowolic jajecznica1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: ide spac IP: *.sympatico.ca 29.10.02, 04:09 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: WC napisał(a): > > > co tatus za uszka wytargal i kazal sie polozyc bo to > juz 2:00 w nocy? > > > WC nie gadaj do falszywej jajecznicy, bo za uszy > wytargam. jak ty to cholero robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: ide spac IP: 168.143.123.* 29.10.02, 04:17 Gość portalu: WC napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: WC napisał(a): > > > > > co tatus za uszka wytargal i kazal sie polozyc bo to > > juz 2:00 w nocy? > > > > > > WC nie gadaj do falszywej jajecznicy, bo za uszy > > wytargam. > > jak ty to cholero robisz? co? Odpowiedz Link Zgłoś