maluszek100 18.01.06, 09:27 wpisujcie sie ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joa33 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 14:00 Hej, rodze ok 19 czerwca. Obecnie mieszkamy w Peterborough, ale w maju przenosimy sie do Kornwalii. Pozdrawiam! Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
kate1975 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 15:05 Dopisze sie - ale juz na krociotko !! za 7 dni mam cesarskie ciecie. Pozdrawiam przyszle mamusie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bobby5 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 15:08 termin na 14 marca, royal free, Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19662 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 15:25 termin na 27 styczen, Shepperton Odpowiedz Link Zgłoś
wysokieobcasy7 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 15:39 Kate1975 to ty tez urodzilas sie w 1975 tak jak ja?? powodzenia w czasie rodzenia i duzo sily i.. radosci!!! koniecznie daj znac jak poszlo i czy.. bardzo boli...??? ja mam termin na 18 czerwca, mieszkam na sth- east london na Woolwich a za 6 mcy przeprowadzamy sie do Blackheath. bede rodzic w Queens Elisabeth Hospital moze ktos tam juz rodzil?? Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
bobby5 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 16:10 ja tez jestem z 1975, dokladnie 4 sierpien pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wysokieobcasy7 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 16:31 no to mosze zrobimy liste z uk z 1975 przyszle mamy?? )) ja tez z 1975 z 26 lipca. to bedzie moje pierwsze dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
kate1975 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 16:37 Ale fajnie! Ja jestem z wrzesnia 1975, mam 5.5 letniego syna, ktory tez urodzil sie przez cesarskie ciecie ale w Polsce, wiec samego zabiegu sie nie boje. Tym razem ma byc dziewczynka. Nie moge sie doczekac, a to jeszcze caaaaale, dluuuuugie 7 dni ....... Odpowiedz Link Zgłoś
bobby5 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 17:51 to moje pierwsze dziecko, chlopiec, ma jeszcze dwa tgodnie na odworcenie, jesli nie to tez mnie czeka cesarka pozdrawiam cieplo kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lokukaty Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 17.02.06, 23:02 ja rodze za 9 dni auuuu!!! drugiego syna, pierwszy w polsce rodzony (cesarka) ma 4 lata. i tez jestem1975 a co karol, hackney Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 18:11 oczekuję na sierpień, około 8!!! to będzie mój drugi dzidziuś... mieszkamy w Irlandii Północnej - tu też urodziła się Amelka... niestety nie jestem z rocznika '75 tylko '78 pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
gobisha Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 21:55 pierwsze Dziecie, termin porodu (w Norhwick Park Hosp) na 23/06. Mieszkamy na South Harrow. Aha, i rocznik '78, wcale nie niestety Aska. Odpowiedz Link Zgłoś
agaimichalek Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 18.01.06, 22:14 No to zaczyna sie lista '78-to ja tez.Termin porodu to 7.07.Drugi dzidzius.Mieszkamy w Londynie na Wood Green. Pozdrowienia Aga Odpowiedz Link Zgłoś
paola_k2 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 19.01.06, 22:41 Dołaczam i ja. Termin mam na ok. 30 maja. Mieszkam w Cumbrii. Odpowiedz Link Zgłoś
agulag Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 20.01.06, 14:32 To ja też tu chcę.Mam termin na 10 lipca. Mieszkam w pd-wsch Londynie, a własciwie to juz poza Londynem, bo w Dartford. To moje pierwsze maleństwo i rodzic będę w Darent Valley Hospital to jak sie jedzie do Bluewater Shopping Centre. Nie znam tego szpitala, moze ktos cos wie? Ja nie z 1975, ale 73 też fajny rocznik hihihihi! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie cieplutko! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek100 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 20.01.06, 17:21 czy na prawde nie ma tu przyszłych mam mieszkających w Edynburgu ????????? ale pozdrawiam cały LONDYN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margarita97 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 21.01.06, 20:06 Siemanko, nie jestem z rocznika '75 ani '78 jestem z '80. Różni mnie jeszcze to że ja noszę pod serduchem dwójkę. Nasze bliżniaki mają przyjść na świat 3 maja, ale czuję że to będzie wcześniej.Tak wogóle to też jestem z Londynu okolice seven sisters.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 19:08 Mam pytanie w jakim szpitalu bedziesz rodzic? JA mieszkam na Edmonton. mam termin na kwiecien i rodze w NMUH. Pozdrawim. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 19:10 margarita97 napisała: > Siemanko, nie jestem z rocznika '75 ani '78 jestem z '80. Różni mnie jeszcze to > > że ja noszę pod serduchem dwójkę. Nasze bliżniaki mają przyjść na świat 3 maja, > Mam pytanie w jakim szpitalu bedziesz rodzic? JA mieszkam na Edmonton. mam termin na kwiecien i rodze w NMUH. Pozdrawim. Magda > ale czuję że to będzie wcześniej.Tak wogóle to też jestem z Londynu okolice > seven sisters.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 19:15 agaimichalek napisała: > No to zaczyna sie lista '78-to ja tez.Termin porodu to 7.07.Drugi > dzidzius.Mieszkamy w Londynie na Wood Green. > Pozdrowienia > Aga Ja tez 78 termin na kwiecien Chlopiec pierwszy dzidzius szpital North Middlesex University Hospital LONDON. Co myslicie o tym szpitalu?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gobisha Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 19:23 moze tu znajdziecie odpowiedz, a jak nie to przynajmniej podciagnijcie watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=36523131 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=36523310 Odpowiedz Link Zgłoś
agaimichalek Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 23:27 magdzia.1978 napisała: > > Ja tez 78 termin na kwiecien Chlopiec pierwszy dzidzius szpital North > Middlesex University Hospital LONDON. Co myslicie o tym szpitalu?? > Pozdrawiam Ja tez rodze w tym szpitalu.Dzis bylam na usg i bedzie drugi chlopak!O szpitalu nic nie wiem,ludzie sa tam przyjemni,jest czysto.Pozdrawiam Cie serdecznie.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 15.02.06, 10:47 agaimichalek napisała: > magdzia.1978 napisała: > > > > Ja tez 78 termin na kwiecien Chlopiec pierwszy dzidzius szpital North > > Middlesex University Hospital LONDON. Co myslicie o tym szpitalu?? > > Pozdrawiam > Ja tez rodze w tym szpitalu.Dzis bylam na usg i bedzie drugi chlopak!O szpitalu > > nic nie wiem,ludzie sa tam przyjemni,jest czysto.Pozdrawiam Cie serdeczni JA dzis sie wybieram, na 4 juz usg w tym szpitalu, niestety mam co 2 tygodnie ze wzgledu na wielowodzie Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Na kiedy masz termin?? JAk znajdziesz jakies opinie na temat tego szpitala , prosze daj znac. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
agaimichalek do magdzia.1978 15.02.06, 14:35 Termin mam na 7 lipca,ale cos czuje ze bedzie wczesniej.Pierwszego syna urodzilam dwa tygodnie przed terminem. Szukalam ale nic nie znalazlam o tym szpitalu.Z jednej strony to dobrze,bo widocznie nic strasznego sie tam nie dzieje.Chyba to Ty bedziesz moim informatorem bo masz wczesniejszy termin porodu. Przykro mi ,ze masz problemy ale wierze ,ze wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie cieplutko i daj znac jak usg.Pozdrowienia.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: do agaimichalek 16.02.06, 11:43 Niestety nic sie na lepsze nie zmienilo wciaz przybieram wody jak Wisla na wiosne Znowu zrobili ctg serduszka i wszystko jest ok. Zlecili tez monitoring co tydzien. Na Usg wszystko tez wyglada ze jest ok. Tylko dzidzius jest WIELKI. Ma niecale 2400 a to dopiero 32+5tyg. Nastraszyli mnie tylko, ze mam byc bardzo czujna bo moze chciec juz z tamtad wyjsc. Co do szpitala jestem dobrej mysli. Opieke mam dobra jak na razie robia wszystko co moga zeby ustalic czy wszystko jest ok. Rozmawialm wczoraj rowniez polska lekarka (raczej jeszcze studentka)w tym szpitalu ta rozmowa tez mnie troche uspokoila. Jak narazie wazne zeby byc dobrej mysli. Mam pytanie jakiego przydzielili Ci lekarza prowadzacego?? No i jak Ty sie czujesz?? Goraco Cie pozdrawiam. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
agaimichalek Re: do magdzia.1978 16.02.06, 12:54 Czesc!Trzymam mocno za Ciebie kciuki,zeby Twoj dzidzius jeszcze sobie tam posiedzial.Moj Michal jak sie urodzil wazyl 3860g.Tez byl spory. Moj konsultant to Mr.Llahi Camp.A pan doktor,ktorego widzialam w 13-tym tygodniu to S.Karavokos.Zas polozna mam u siebie na Wood Green. Teraz to moj 20 tydz.W 28 musze isc na zastrzyk Anti-D ,bo mamy z mezem konflikt serologiczny.Jutro o 10.30 mam spotkanie z polozna w szpitalu,ma mi podac wyniki testu potrojnego. Ogolnie czuje sie dobrze,tylko jestem strasznie zmeczona,a moj Michas do tego zadaje tysiace pytan,np.dlaczego jest noc i on musi chodzic spac? Pozdrawiam.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agaimichalek Re: do magdzia.1978 16.02.06, 13:10 Magda!To nasze chlopaki beda z tego samego rocznika.Moze ich zapoznamy,co? Macie imie?My myslelismy,ze tym razem bedzie dziewczynka i miala byc Alexandra (zreszta Michal tez mial byc Ola) A co do chlopaka to nie mamy pomyslu. Jak dlugo jestescie w Londynie?My 2 lata. Czy w zwiazku z tym wielowodziem masz jakies dolegliwosci? Troche zabawilam sie w mojego Michasia-tyle pytan )) A moze Ty wisz dlaczego trzeba chodzic spac,bo mnie skonczyly sie juz pomysly,zreszta zaden go nie przekonal Aga Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia.1978 Re: do agaimichalek 17.02.06, 14:05 W Londynie jestesny juz 2 i pol roku, ale zlecialo.. CO do wielowodzia, to ja czuje sie świetnie, nic w sumie takiego sie nie dzieje. Tyle ze jest mi coraz ciezej, dzidzius jest bbbbbbardzo aktywny wiec a szczegolnie w nocy( tu pewnie ma te same pytania co Twoj Michaś i spi w dzien a nie w nocy) no i obawy czy dzidzius bedzie zdrowy. Co do Anti-D dostalam rowniez w 28 tygodniu a teraz trzeba powtorzyc w 34. czyli w za rowny tydzien W sumie u nas nie ma konfliktu ale tu daja zapobiegawczo jesli jestes Rh-. Tak bardzo bym chciala zeby byl juz kwiecien A co do imienia, to wybralismy Natan. Nie moglismy znalezc dla dziewczynki, ale zapewne by byla Natalia. Trzymam kciuki za Twoje wyniki!! Moze masz gg?? Mogly bysmy czasem pogadac Pozdrawim i zycze mielego weekendu. Madzia. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_19 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 21.01.06, 20:40 a czesc ja juz mieszkam miesiac jutro dokadnie jak jestem w angli jest spoko zapraszam na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1975 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 14.02.06, 23:37 Mieszkam na Wembley, rocznik 75, drugie dziecko rodze przez CC 24/06 w Qeen Charlotte. Pierwsze dziecko niestety nie zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
tintaja Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 15.02.06, 20:54 Mieszkam na Fulham, rocznik 75, to moje pierwsze dziecko. Termin mam na 6 sierpnia, bede rodzic w Queen Charlotte. Odpowiedz Link Zgłoś
rita771 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 16.02.06, 14:35 Termin na 10 sierpnia,mieszkam w Milton Keynes,jestem z 77 r. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja1 Re: a może zrobić liste PRZYSZŁYCH mam na Wyspach 16.02.06, 15:04 witam moje pierwsze maleństwo przyjdze na świat ok.19 czerwca (już widziałam w tym wątku tą datę), urodzi się najpewniej w Londynie gdzie teraz mieszkamy (choć czeka nas jeszcze znalezienie wygodniejszego mieszkanka). prawdopodobnie będzie to córeczka z czego bardzo się cieszę)) reprezętuję rocznik 76, jakby to kogoś interesowało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś