Dodaj do ulubionych

maly tescik

IP: *.dyn.optonline.net 14.11.02, 01:56
www.mazafaka.ru/lol/btest/index.php
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: maly tescik 14.11.02, 02:56
      15 out of 20 correct
      • Gość: maz Re: maly tescik IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 14.11.02, 03:05
        hehehehehehehe
        Jestem lepszy "fachowiec"....mialem 17 hihihihihihi
        • Gość: student :(:(:(:(:(:(............ IP: *.ipt.aol.com 14.11.02, 03:21
          ino jedno dobrze na 20.. widac nie znam sie na CYCKACH sad

cheers..

bastard
        • Gość: grzes Re: maly tescik IP: *.59.103.102.Dial1.Weehawken1.Level3.net 14.11.02, 04:42
          16 /20 i wcale sie nie chwale
    • lolo27 Re: maly tescik 14.11.02, 03:23
      <>Chujowo..........tylko 10.
      • jot-23 Re: maly tescik 14.11.02, 03:23
        lolo27 napisała:

> <>Chujowo..........tylko 10.

haha europka....sztucznych cycek w zyciu nie widzieli.... hehe ani golonych
        beaverow
        • lolo27 Re: maly tescik 14.11.02, 03:27
          jot-23 napisał:

> lolo27 napisała:
          >
          > > <>Chujowo..........tylko 10.
          >
          > haha europka....sztucznych cycek w zyciu nie widzieli.... hehe ani golonych
          > beaverow
    • Gość: jr Re: znowu 17 IP: 203.129.132.* 14.11.02, 03:32
      jestem ciekaw czy ktos dostanie 18 lub lepiej???
      doswiadczenie robi swoje... hehehe
    • roseanne Re: maly tescik 14.11.02, 03:40
      13
    • dreptak2k Re: maly tescik 14.11.02, 03:41
      Sam trafilem 15 - kolega siedzacy obok mial pelne 20!

Cholerni Chinczycy sa bardziej doswiadczeni

• Gość: jr Re: maly tescik IP: 203.129.132.* 14.11.02, 03:51
        dreptak2k napisał:

> Sam trafilem 15 - kolega siedzacy obok mial pelne 20!
        >
        > Cholerni Chinczycy sa bardziej doswiadczeni
        >

to dlatego ze co druga chinka ma sztuczne cycki - plastic but fantastic! hehehe
        • aniutek Re: maly tescik 14.11.02, 04:30
          hmmmmm wynik mojego meza 19 .......
          i co ja mam o tym myslec??? expert czy co??
          • Gość: jr Re: maly tescik IP: 203.129.132.* 14.11.02, 04:32
            aniutek napisała:

> hmmmmm wynik mojego meza 19 .......
            > i co ja mam o tym myslec??? expert czy co??

jesli umie rosyjski to moze on ten test ukladal... ale kto bral zdjecia???
            hehehe
          • Gość: maz Re: maly tescik IP: *.arach.net.au / *.arach.net.au 14.11.02, 04:47
            hehehehe
            Dobry jest !!!!!!!
            A ze expert to co sie dziwisz ,przeciez Ciebie wybral na zone.
            • Gość: Renka Re: maly tescik IP: *.home.cgocable.net 14.11.02, 06:01
              17 na 20, ale w dwoch przypadkach naprawde mialam watpliwosci nr 3 i nr 4.
    • Gość: zlotko9m Re: maly tescik IP: *.80-202-238.nextgentel.com 14.11.02, 09:44
      A ja uzyskalam 18??????? Az sama sie zdziwilam, wysle narzeczonemu do pracy i
      zobaczymysmile
    • xurek Re: maly tescik 14.11.02, 11:37
      17 ouf of 20 correct. Zle ocenilam 14, 17 i 20, wygralam World Cup. I co teraz
      dostane za to?

Xurek
      • cree Re: maly tescik 14.11.02, 12:17
        No coz...... Ja juz moge przyjmowac gratulacje...
        19 trafionych!
        • baloo1 Re: maly tescik 14.11.02, 12:20
          o skubany(a) ... ;oD

a ja tylko 17
        • dreptak2k Re: maly tescik 14.11.02, 12:23
          cree napisała:

> No coz...... Ja juz moge przyjmowac gratulacje... 19 trafionych!

A moj kolega Chinczyk to co? Nie nalezy mu sie?

• cree Re: maly tescik 14.11.02, 12:48
            dreptak2k napisał:

> cree napisała:
            >
            > > No coz...... Ja juz moge przyjmowac gratulacje... 19 trafionych!
            >
            > A moj kolega Chinczyk to co? Nie nalezy mu sie?
            >

Nalezy mu sie, czemu nie. Jemu za doswiadczenie, mnie za oko.
            BTW, w paru przypadkach chirurgom wlepilabym kare sa skopana robote.
    • Gość: --Michal No wiec jeste TAK! IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 14:39
      Oczywiscie mama tylko 19, bo tak spierdolonej roboty jak 8 to nie widzialem w
      zyciu! Jewrobie sie wybacza bo niby skad maja biedaki wiedziec! Reszta dwojka!
      • xurek Re: No wiec jeste TAK! 14.11.02, 14:53

> Oczywiscie mama tylko 19, bo tak spierdolonej roboty jak 8 to nie widzialem w
        > zyciu! Jewrobie sie wybacza bo niby skad maja biedaki wiedziec! Reszta dwojka!

Czy to znaczy, ze jezeli Baloo i Xurek z Jewropy odgadneli az 17 mimo handicapu
        niewiedzy, to dla nas piatka?
        • Gość: --Michal Nie droga Pani! IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 14:58
          Odzywa sie w was brelko-przyjaciel-nauczyciela czyco? To byl test wyboru! Wiec
          17 to pala! Tam sie nie bylo gdzie pomylic a zaraz do ruzkich pisze zeby mi
          przyslali zaswiadczenie lekarskie od tej 8. Ogladalem pod lupa i wyglada na to
          ze troche chyba wystaje augmentacja ale bede sie klucil bo to bylo conajmniej
          podchwytliwe pytanie, jezeli nie pomylka.
    • ma_teusz Re: maly tescik 14.11.02, 15:04
      19 na 20 moze byc, ta 12 calkiem, calkiem...
      • panna-migotka Re: maly tescik 14.11.02, 15:10
        17/20.
        A ta 12 to chyba jest ruda? sadzac po kolorze skory smile)))
    • Gość: gaga Re: maly tescik IP: *.pool80116.interbusiness.it 14.11.02, 15:26
      18 z 20. Tyle sie czlowiek polnagich panieniek naoglada we wloskiej TV, a
      teraz jeszcze te sexy kalendarze do kazdego magazynu dodaja...
    • xurek a moze male badanie rynku? 14.11.02, 15:56
      Skoro juz mamy pod reka taki katalog, to moze teraz kazdy napisze, jaki biust
      mu sie najbardziej podoba? Kto wie, moze sie kiedys komus wyniki w drodze do
      chirurga przydadza albo poprawia humor jakiejs pani przed lustrem....
      Ja (jezeli dobrze pamietam) glosuje na 14.

Xurek
      • Gość: --Michal Co to ma byc? VETO! IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 16:01
        Jako osoba interesowna nie masz prawa, bo rezultat zdeformujesz!
        • xurek interesowna? 14.11.02, 16:07
          Hmmm.... Co poeta chce przez to wyrazic?...

Interesowna, czyli taka, ktora nic nie robi "za darmo". Michal, czy Ty kiedys
          widziales interesownego HIPI? Cos tu nie gra, wiec wersja druga...

czyli osoba zainteresowana? Czyli ze co, myslisz ze po sprawdzeniu wynikow
          biust sobie naprawic polece a przez to, ze sama juz odpowiedzialam wynik bedzie
          niewlasciwy? No i znowu, czy mozesz sobie wyobrazic HIPI, co leci sobie
          naprawic biust?

Co za ludzie, co za poglady....

A tak w ogole, to ktory Ci sie najbardziej podoba?

No i oczywiscie ankiete mozemy rozszerzyc. Podeslij jakis link meskich klat
          piersiowych albo tylkow i zaczniemy nowe badania.

Xurek caly (jeszcze) naturalny
          • Gość: --Michal Poeta to nie wiem! JA ZA TO: IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 16:16
            Oczywiscie ze knujesz i chcesz wynik zdeflorowac. I plawic sie przed lustrem w
            swietle wyniku takiego nie innego!

I prosze sie nie zaslaniaczyc hipicznoscia, bo skad ja mam wiedziec czy ty tej
            maski hipicznej nie przybierasz tylko kiedy Ci wygodnie? Nie moge! CONIE? Jako
            ze czasy szufladyzmu i oceniania sztuk pieknych przeminely u mnie wraz z szkola
            podstawowa i kiedy wydaje mi sie ze cos jest nie tak to sobie predko tlumacze
            ze poprostu sprawy nie rozumie i musze ja zgnebic i wytarmosic. Tak samo tutaj
            przyznaje exekwo miejsce 1 wszystkim startujacym. HA!

Chlopskim cialem sie brzydze istotnit i niepomijalnie i prosze mi tu takich nie
            wypisywac bo musialem zwymiotowac do smietnika biurowego, jak sie to powtorzy
            to moze przebrac!
            • xurek Re: Poeta to nie wiem! JA ZA TO: 14.11.02, 16:48
              > Oczywiscie ze knujesz i chcesz wynik zdeflorowac. I plawic sie przed lustrem
              > w swietle wyniku takiego nie innego!

Ja tu niewinny zarcik w postaci ankiety a ten takie pomowienia? Co ja ci
              zrobilam, ze mnie tak zle osadzasz? A poza tym, moj drogi, jak tylko sciagne
              bryle i stane przed lustrem to i tak jestem tak piekna, ze mucha nie siada i
              nikt nie dorowna. No a jak jest za jasno i widze troche lepiej, to zawsze
              jeszcze mam taki telewizor, co wydluza i widac w nim tylko nogi...

> I prosze sie nie zaslaniaczyc hipicznoscia, bo skad ja mam wiedziec czy ty
              tej maski hipicznej nie przybierasz tylko kiedy Ci wygodnie? Nie moge! CONIE?

To nie ja zakladam wciaz to nowe maski, tylko ty mi przypinasz wciaz to nowe
              latki, jak ci akrat do konceptu pasuje. Ty to jestes taki "negatywny kameleon",
              znaczy sie jak ja czerwone, to tym mi czarna latke itd.

> przyznaje exekwo miejsce 1 wszystkim startujacym. HA!

Ha! To mi dopiero przypomina bajki z podstawowki o tym, jak to niby wszyscy
              ludzie sa rowni (prawie ze uwierzylam, te jestem rownie glupia jak Jozek mimo
              lepszych stopni).

> Chlopskim cialem sie brzydze istotnit i niepomijalnie i prosze mi tu takich >
              > nie wypisywac bo musialem zwymiotowac do smietnika biurowego, jak sie to > >
              > powtorzy to moze przebrac!

Jako ze tez lubie wypatroszyc wszystko, czego nie rozumiem pytanie nedyskretne:
              czy masz w domu (a glownie w lazience) jakiekolwiek lustro? A jezeli tak, to
              jak sobie z nim radzisz (czy obok stoi kubel?)

Xurek ciekawski
              • Gość: --Michal Codzi o ten traktor co nie chodzi! IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 17:19
                xurek napisała:
                "To nie ja zakladam wciaz to nowe maski, tylko ty mi przypinasz wciaz to nowe
                latki, jak ci akrat do konceptu pasuje. Ty to jestes taki "negatywny kameleon",
                znaczy sie jak ja czerwone, to tym mi czarna latke itd."

Nie nie jeste. Nie wiem ile czasu poswiecilas na czytanie watku o
                tytule "Czesc!" Tam bowiem znajduje sie odpowiedz wlasciwa. Dodaj do tego
                warkoczyki i mam nadziej ze nie masz zazdrosnego meza. Bo to podonbno plaga!
                Chodzi oczywiscie o trening, o wiedze, ktoraj mi TRUMAN tak zachlannie skapil!

Metnie gadam chyba!
                xurek napisała:
                "Ha! To mi dopiero przypomina bajki z podstawowki o tym, jak to niby wszyscy
                ludzie sa rowni (prawie ze uwierzylam, te jestem rownie glupia jak Jozek mimo
                lepszych stopni)."

Nie chodiz o to ze rowni tylko ROZNI! Rowni, Rozni! Mala roznica pismiennicza
                (pewnie i tak zle napisalem) a znaczeniowo bardzo istotna. Jak mowilem w szkole
                podstawowje zarlem tylko wodzionke, a tu "jerona" tyle roznych ZUP na swiecie!

W kwesti kopania lezacego!
                xurek napisała:
                "czy masz w domu (a glownie w lazience) jakiekolwiek lustro? A jezeli tak, to
                jak sobie z nim radzisz (czy obok stoi kubel?)"

Zdradze Ci sekret! Tez nosze bryle!

• xurek Chopie! dyc tam jes 120 wpisow! 17.11.02, 15:32

> Nie nie jeste. Nie wiem ile czasu poswiecilas na czytanie watku o
                  > tytule "Czesc!" Tam bowiem znajduje sie odpowiedz wlasciwa. Dodaj do tego
                  > warkoczyki i mam nadziej ze nie masz zazdrosnego meza. Bo to podonbno plaga!
                  > Chodzi oczywiscie o trening, o wiedze, ktoraj mi TRUMAN tak zachlannie skapil!

Watku czesc nie czytalam wcale, mialam po przeczytaniu Twojej odpowiedzi nawet
                  taki zamiar, ale tam jest 120 wpisow a ja tutaj siedze nad podatkami i nie mam
                  czasu. Czy moglbys wiec w skrocie wyjasnic o co chodzi i co ma do naszej
                  ankiety ewentualna zazdrosc mojego meza? Zazdrosc to rzeczywiscie plaga, ale on
                  nie jest bardziej niz przecietna gatunku ludzkiego.

Xurek
                  • Gość: --Michal No to teraz, wszystko zalezy od tego ... IP: *.client.attbi.com 17.11.02, 17:15
                    No to teraz, wszystko zalezy od tego jak bardzo Cie na mnie zalezy. Jak kocha
                    to przeczyta. Co nie? Wlasciwie to juz nie aktualne bo odkrylem nowy sport i
                    siem tem pasjonuje jedynie. Poszukuje literatury i tejpow czy cos.
                    Aloha. Zmarzlaku.
      • Gość: --Michal Prosze kolejno! najpierw trzeba wybrac komisje! IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 16:03
        Niech panowie przygotuja legitymacje!
      • aniutek Re: a moze male badanie rynku? 14.11.02, 16:06
        ciezko bylo wybrac, po dokladnym obadaniu eksponatow chyba najponetniejsze wydaly mi
        sie te pod nr 4 a moze to ten rozchylony dekolt......
        • xurek cztery? no nie wiem... 14.11.02, 16:10
          dekolt i owszem, erotyczny, bo nie "nachalnie erotyczny" jak jakies czerwone
          sztuczne koronki, ale ten biust to jakis taki dla mnie przyciezkawy... Ale masz
          racje, wybor jest trudny. Tez sie wahalam.

Xurek
    • Gość: theend tylko 15 IP: 213.78.106.* 17.11.02, 18:24
      ale skad wiecie ze punkt wyjsciowy nie jest punktem widzenia tworcy tej lami-
      glowki i wcale nie musi zgadzac sie z prawda, moze byc to prosta gowno-prawda.
      • Gość: MM heh.. expert ze mnie IP: *.ny5030.east.verizon.net 17.11.02, 18:54
        19/20 smile
        • rune_ Re: Prawie expert - 18/20. 18.11.02, 02:49
          Na #3 i #4 ten koneser sie podknal. Jakos mi sie nie chce wierzyc, ze #4 to
          pawdziwki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka