Gość: ROCK-SE IP: 195.67.240.* 13.05.01, 14:26 DLACZEGO POLACY SA GLUPI I BIEDNI A ZYDZI MADRZY I BOGACI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: DURNI POLACY IP: 212.160.114.* 13.05.01, 14:30 to ty gownojadzie tak twierdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATOlik Re: DURNI POLACY IP: 195.67.240.* 13.05.01, 15:15 No cóz, wszystko juz powiedziano - szkoda tylko ze piece krematoriów mialy tak maly przepust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek S Re: DURNI POLACY IP: *.amdahl.com 21.05.01, 21:08 Gość portalu: KATOlik napisał(a): > No cóz, wszystko juz powiedziano - szkoda tylko ze piece krematoriów mialy tak > maly przepust. Nie obrazaj katolikow mowiac w ten sposob. Chyba masz problem ze soba... Czy wiesz co mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: DURNI POLACY IP: 216.104.228.* 13.05.01, 22:51 coz sa tacy i tacy, zarowno Zydzi jak i Polacy. A moze zobacz jak oni sie wspieraja ? Jesli Polacy sie beda tak organizowac to bedziemy mieli taki samo lobby w mediach. Proste i zarazem skomplikowane, nieee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek S Re: DURNI POLACY IP: *.amdahl.com 21.05.01, 21:11 Gość portalu: Mu! napisał(a): > coz sa tacy i tacy, zarowno Zydzi jak i Polacy. A moze zobacz jak oni sie > wspieraja ? Jesli Polacy sie beda tak organizowac to bedziemy mieli taki samo > lobby w mediach. Proste i zarazem skomplikowane, nieee ? Mu! Trafiles w samo sedno. Ta cecha i dzialalnosc jest potrzebna nam Polakom. Tego mozemy sie uczyc od Zydow. Ale jesli chodzi o glupote to bym tak bardzo nie uogolnial jak prowokujacy przedmowca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: DURNI POLACY IP: 216.104.228.* 13.05.01, 22:51 coz sa tacy i tacy, zarowno Zydzi jak i Polacy. A moze zobacz jak oni sie wspieraja ? Jesli Polacy sie beda tak organizowac to bedziemy mieli taki samo lobby w mediach. Proste i zarazem skomplikowane, nieee ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: DURNI POLACY IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 14.05.01, 12:11 i cale szczescie ze nie wszyscy i to napawa nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mu! Re: DURNI POLACY IP: 216.104.228.* 14.05.01, 20:11 eee ja bym chcial, zebysmy wszyscy byli piekni mlodzi i bogaci i trzymali sie razem (jak zydzi czy Albanczycy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: DURNI POLACY IP: 212.77.224.* 21.05.01, 18:10 Dziwi mnie, ze Gazeta Wyborcza toleruje takie kretynskie dyskusje jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Drogi Panie IP: *.tiaa-cref.org 21.05.01, 19:32 Nie wazne jak bardzo w Panskim odczuciu kretynska jest dyskusja. Gazeta jak rowniez kazde inne szmowne grono bedzie laskawe pozostawic to mojej ocenie co ja uwazam za kretynskie a co nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek S Re: DURNI POLACY IP: *.amdahl.com 21.05.01, 21:07 Gość portalu: ROCK-SE napisał(a): > DLACZEGO POLACY SA GLUPI I BIEDNI A ZYDZI MADRZY I BOGACI Przepraszam, ale czy probujesz nas obrazic czy sprowokowac? Jesli serio to ja bym tak nie uogolnial. Ludzie sa ludzmi i wsrod Polakow i Zydow trafi sie ktos glupi. Poza tym glupota nie trwa wiecznosc i nie koniecznie jest cecha stala. Wielokrotnie glupota to cecha mocno wzgledna. Widziales kiedys bezwzgledna madrosc albo bezwzgeldna glupote? Czasem tak mowimy ale nie jestem pewien czy tak mozna myslec. Jeden wydaje sie byc glupi wzgledem drugiego. Jesli wszyscy sa glupi to kto jest madry? Jakis inny narod? To nie daje miary dla danej kultury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś