bergo1 16.11.02, 21:35 Ale mnie wrylo jak wlasnie przelaczylam program i na NK2 i leci "Duze zwierze" Stuhra!!! Ale fajnie )))))) poczulam sie prawie jak w domu jak uslyszalam ten polski jezyk!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur polski jezyk? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 21:38 czyli byla to wersja dwujezyczna? bergo1 napisała: > Ale mnie wrylo jak wlasnie przelaczylam program i na NK2 i leci "Duze > zwierze" Stuhra!!! Ale fajnie )))))) > poczulam sie prawie jak w domu jak uslyszalam ten polski jezyk!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergo Re: polski jezyk? IP: *.80-202-238.nextgentel.com 16.11.02, 22:43 wersja byla polska z norweskimi napisami - jak zawsze w tutejszej telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: polski jezyk? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 22:55 tak to u was jest zorganizowane? u nas jest tzw. podwujny kanal, tzn. gdy posiadasz TV-stereo, to na jednym np. lewym kanale masz wersje oryginalna, a na drugim tlumaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiveden Re: polski jezyk? IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.02, 23:16 Dzieki takim a nie innym praktykom w prawie calej skandynawi ( prawie bo nie wiem jak to w Finlandi jest) mowia Norwedzy i Szwedzi tak dobrze po Angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Socjolog Re: polski jezyk? IP: *.sn.g.bonet.se 17.11.02, 00:07 Gość portalu: Tiveden napisał(a): > Dzieki takim a nie innym praktykom w prawie calej skandynawi > ( prawie bo nie wiem jak to w Finlandi jest) mowia Norwedzy i Szwedzi tak > dobrze po Angielsku. Bez przesady nie tylko dzięki temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur racja ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 00:13 Gość portalu: Socjolog napisał(a): > Gość portalu: Tiveden napisał(a): > > > Dzieki takim a nie innym praktykom w prawie calej skandynawi > > ( prawie bo nie wiem jak to w Finlandi jest) mowia Norwedzy i Szwedzi ta > k > > dobrze po Angielsku. > > Bez przesady nie tylko dzięki temu Odpowiedz Link Zgłoś
puola Re: polski jezyk? 18.11.02, 14:26 Gość portalu: Tiveden napisał(a): > Dzieki takim a nie innym praktykom w prawie calej skandynawi > ( prawie bo nie wiem jak to w Finlandi jest) mowia Norwedzy i Szwedzi tak > dobrze po Angielsku. W Finlanddi jest tak samo, jezyk oryginalny+napisy. Co jest dziwne ze jesli ktos chce ogladac filmy po polsku to musi czekac az Norwegowie go pokaza. Czy nie wie ze z satelity mozna to ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś