a-polonia Re: lolo27 wracam tutaj za 24.11.02, 05:11 3 godziny wiec przygotuj wazeline abym mogl cie posuwac!!! Przyprowadze kilku kumpli z baru takich co zadna cipa ich nie chce poszalejesz sobie w koncu to sobota no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: lolo27 wracam tutaj za 24.11.02, 05:20 a-polonia napisał: > 3 godziny wiec przygotuj wazeline abym mogl cie posuwac!!! > Przyprowadze kilku kumpli z baru > takich co zadna cipa ich nie chce > poszalejesz sobie w koncu to sobota no nie? _______________________________ <>Przyprowadz lepiej siostre co ciagnie druta....... Morde ma troche brudna,to powiedz by sie troche umyla........ Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: lolo27 wracam tutaj za 24.11.02, 16:23 lolo27 napisała: > a-polonia napisał: > > > 3 godziny wiec przygotuj wazeline abym mogl cie posuwac!!! > > Przyprowadze kilku kumpli z baru > > takich co zadna cipa ich nie chce > > poszalejesz sobie w koncu to sobota no nie? > _______________________________ > <>Przyprowadz lepiej siostre co ciagnie druta....... > Morde ma troche brudna,to powiedz by sie troche umyla........ _____________________________________ <>...No i gdzie twoja siostra........... Znowu zapila morde?............ Odpowiedz Link Zgłoś
a-polonia Re: lolo27 wracam tutaj za 25.11.02, 01:36 twuj laki dej LOLO jestem bek po pierwsze od druta to ty jestes chlopczyku mam nadzieje ze wazelinka juz pupke wysmarowales spusc majteczki bedzie rzniecie o jakim marzyles ty bezzebny kocmoluchu Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: lolo27 wracam tutaj za 25.11.02, 01:48 <>...Kto ci chuja rozmach,poczekaj na swoja siostre lub matke..... A tak miedzy nami,to kazirodztwo jest karalne...... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie O JEZU 25.11.02, 01:55 lolo27 napisała: > A tak miedzy nami,to kazirodztwo jest karalne...... Moj brat jest ojcem mojego syna.Kto wiec zostanie ukarany?On czy ja? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: lolo27 wracam tutaj za 25.11.02, 01:55 <>...Maz pisal ze pierdoliles tez zwierzatka..... A maz pisze zawsze prawde......... p.s..........Jakie?...... Odpowiedz Link Zgłoś
a-polonia Re: lolo27 wracam tutaj za 25.11.02, 04:41 lolo27 napisała: > <>...Maz pisal ze pierdoliles tez zwierzatka..... > A maz pisze zawsze prawde......... > > p.s..........Jakie?...... Oczywiscie ze on nie klamie przeciez wale ciebie i twoje samice. Odpowiedz Link Zgłoś