mufka Re: szwedzkie BABISZONY ;-)))))))))))))))))) 28.11.02, 16:05 Czesc babiszonie juz sie nie moge doczekac, zostala godzinka.....hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: szwedzkie BABISZONY ;-)))))))))))))))))) 28.11.02, 16:10 zycze Wam prawdziwej babskiej nasiadowy, duuzo plot i duuuzo wina. Czekam niecierpliwie na raport. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: malutkie sprostowanie... 28.11.02, 17:37 Ja tez szwedzki babiszon, ale z poludnia. Troche dla mnie za daleko, ale nr 6 interesujacy. Moge wsiasc do pociagu byle jakiego....(np. X2000) i na nastepne spotkanie moge sie pojawic. Mycket nöje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-Läkare Re: malutkie sprostowanie... IP: *.kawiarenka.gorzow.pl 29.11.02, 14:03 morsa napisała: Moze uda mi sie dolaczyc kiedys po nowym roku,bede sledzic ogloszenia na Forum na ile czas pozwoli.Na razie siedze jeszcze w Polsce i walcze ze "schodami",ktorymi nas raczy Migrationsverket.Zycze nastepnych rownie udanych spotkan.))))) > Ja tez szwedzki babiszon, ale z poludnia. > Troche dla mnie za daleko, ale nr 6 interesujacy. > Moge wsiasc do pociagu byle jakiego....(np. X2000) > i na nastepne spotkanie moge sie pojawic. > Mycket nöje! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: malutkie sprostowanie... 29.11.02, 14:34 Ale Ty chyba gdzies na polnoc mialas jechac....Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-Läkare Re: malutkie sprostowanie... IP: *.kawiarenka.gorzow.pl 29.11.02, 14:49 aka10 napisała: > Ale Ty chyba gdzies na polnoc mialas jechac....Pozdrowienia! Na srodek mnie sie zdaje ,ale moze tylko sie zdaje ,zreszta zalezy skad sie patrzy-Landstinget Västernorrland.Jak skoncze walki z MV i znajde sie juz w ciemnosciach i zimnosciach to sie odezwe-jak czas pozwoli- Pozdrawiam i na razie znikam -czas nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: zglaszam sie po punkt 7....milego / ntx 28.11.02, 17:43 Jezu! ale rajcary! Odpindola sie na amen, pujda do knajpy, beda podrywac swensonow, wtranzalac te ich cudactwa i ... na pewno obmyslac plany, jak tu mi odbic Granta!) tylko nie za dlugo siedzta, bo Szwedka jeszcze do chalupy dzisiaj musi wracac! a za moje zdrowko nie zapomnijcie lyczka wyduldac) to to "bafta sie dopsze" i piszta jak wieczorek przelecial) haj i czuwaj _______________ narval Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re:))))))))))) czesc babiszony z innych krajow;) 29.11.02, 00:01 Juz. Po spotkaniu, melduje sie jako pierwsza. Sprawozdanie napewno napisze Kareliahehehe powiem w skrocie tylko, ze Karelia nie miala deski, ale Szwedka miala buty)))))))))))) Bylo super, wypilysmy lyczki za Was owszem, ale jutro nie sobota,wiec musialysmy sie zerwac (chociaz paplalysmy prawie 6 godzinek Morsa - super, ze chcesz dolaczyc, bedzie jeszcze weselej, chociaz smiechu bylo co niemiara ))))))))))))))))))) cdn sprawozdania nastapi Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re:))))))))))) czesc babiszony z innych krajow;) 29.11.02, 01:17 Wyglada na to ze mialyscie dobra zabawe - tak trzymac i chichotac! A ja tu siedze na australijskim kontynencie z Dundee i Sar, tylko trzy forumowe kobity na taki wielki kraj, nijak sie spotkac nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student a co ja mam powiedziec? IP: *.ipt.aol.com 29.11.02, 02:13 w USA lepiej sie nie spotykac z niektorymi.. bo jeszcze gotowi zabic z nienawisci, ze i mi sie udalo tutaj dostac.. baaaaaa.. a moze oni na to spotkanie z INSem przyjada.. to ja juz wole z Amerykancami biesiadowac niz z egoistycznymi i chamskimi rodakami (achaaaa.. nie uogolnialem !!! sa wyjatki od zasady)... Karelia i reszta babek ze Skandynawii.. nastepnym razem wypic i za mnie, ja stawiam, Wy placicie.. bo tym razem mi sie nawet nie odbilo.. czyli na moj temat nikt nic nie powiedzial, cholera jasna !!!!!! :o) bastard Odpowiedz Link Zgłoś
atoja Re: a co ja mam powiedziec? 29.11.02, 03:47 Hey,dziewczyny...jak wam sie spotkanie udalo??...mam nadzieje,ze jakies picturesy beda??..a jesli nie to chociaz jakies ploteczki...ojjj...tez wam zazdroszcze(..pozdrawiam bardzo cieplo B.- atoja( Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: a co ja mam powiedziec? 29.11.02, 04:25 ja tez Wam zazdrosze, nie ma to jak pozadne damskie ploty odczasu do czasu buuuuu ide ryczec ((( czemu ta ameryka taaaak daleko buuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student jako pierwszy ... IP: *.ipt.aol.com 29.11.02, 08:19 .. dziekuje za pozdrowienia.. a mi jak sie nie odbijalo tak nie odbija do tej pory czyli nie tak o wszystkich znow plotkowano hehehe cheers bastard P.S. 2:20am.. spac sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Pare niescislosci,kochana Karelciu...... 29.11.02, 15:48 karelia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba Re: szwedzkie BABISZONY ;-)))))))))))))))))) IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 29.11.02, 10:58 Hejus Fajnie ze sie wam spotkac udalo i ze bylo milo)))) Oby do nastepnego)))) NIe ma to jak plotkarska rundka))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Uffffffffffffff 29.11.02, 11:02 Dotarlam do mojej wsi szczesliwie... padam ze zmeczenia... nie mam czasu wiecej pisac teraz... Dzieki wszystkim za mile slowa cdn Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Uffffffffffffff 29.11.02, 11:40 No,coz...Zmeczony czlowiek troche;cale szczescie,ze pol piatku wolnego.Karelia juz wszystko napisala-cale forum rozpracowane Ps.Dzieki za SMS-y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Pierogi hehehe 29.11.02, 16:07 Tak za moment, za chwile pakuje manatki i do domu na konsumpcje delikatesow: pierogi z kapusta i grzybami a potem sernik i makowiec mniam Aby zniesc to fizycznie sprawilam sobie trening zamiast lunczu hehehe Opowiedzialam tez memu koledze w pracy (tyz Polak) co mam w lodowce hihihi Byscie widzieli jego mine Mufka! On prosi o adres tego sklepu! Morsa! Zamiast X2000 wez SAS odbiore cie z Arlandy bo mam blizej niz nollottor Hehehe ale kupa smiechu wczoraj byla hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 szwedzko - polskie dozynki 03.12.02, 01:40 tak to byly dozynki polskie w szwedzkim wydaniu,ubogich emigrantow czyli jedna kaszanka na 5 - ciu i butelka kwasnego taniego wina wypita w parku z gwinta !!!!!!! a potem szybko do domu bo po polnocy linie metra sa drozsze . wiec szkoda wydac krwawo zarobione korony !!!! a Karelia byla pijana w sztok !! wystarczy mala szklanka sikacza ,teraz beda wszyscy ciulac na bilet metra zeby za rok sie spotykac w parku ponownie albo w Tavernie po "Zdechlym Bykiem" tam najtaniej sie dostanie kwasne ,tanie wino robione z winogron lekko nadsputych !!! to fillia knajpy Dona a ten co ja obsluguje to to biedny chlop z prowincji Galicja najety na kelnera zeby bardziej foklor byl widoczny. A swoja droga co z was za polki skora zadna nie umie upiec makowca czy sernik tylko kupuje !!! oj bidoki from sweden, nie lepij juz to siedziec u siebie w tym Zambrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Oj jajo, jajo!!! 03.12.02, 11:37 Zadna Polka ze mnie... bo umiem, no nie umiem robic ani sernika ani makowca hehehe No i co jajo? Moje szsnase u ciebie pewnie nikle sa teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re:Nie- Polka.. 03.12.02, 11:47 Oj chyba mi obywatelstwo polskie odbiora. Ani pieroga nie skleje, ani makowca nie ulepie. Barszcz sam nie wystarczy, zeby moja polskosc potwierdzic. Karelia, pozycz deske !!! Kran Nie Umiejacy Gotowac Po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś