maczant 29.11.02, 15:56 Jest tu ktos z Phoenix? Mam zamiar sie tam przeprowadzic w przyszlym roku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PULS Re: Phoenix,Arizona... IP: *.tnt39.chi5.da.uu.net 29.11.02, 18:56 maczant napisała: > Jest tu ktos z Phoenix? > Mam zamiar sie tam przeprowadzic w przyszlym roku... Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Phoenix,Arizona... IP: 81.27.69.* 29.11.02, 23:37 A co chcesz wiedziec? Phoenix to raczej nie...Polecam Scottsdale. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Phoenix,Arizona... 30.11.02, 00:16 maczant napisała: > Jest tu ktos z Phoenix? > Mam zamiar sie tam przeprowadzic w przyszlym roku... ________________________________________ <>...Ja jestem............ Jest swietnie!Cudownie i odlotowo........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Phoenix,Arizona... IP: 81.27.69.* 30.11.02, 00:39 Jest super Zima zaczyna sie w grudniu a konczy w styczniu. Caly czas slonce dosytraczajace mnostwo energii. Szerokie ulice i parkingi. Pola golfowe za oknem... Wszystko nowe (mowie o Scottsdale). Jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Phoenix,Arizona... 30.11.02, 00:44 <>...Nie...........rozmyslilem sie,jest kiepsko,bardzo smierdzi i jest nudno........ i brudno.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Re: Phoenix,Arizona... IP: *.proxy.aol.com 30.11.02, 00:52 Gość portalu: lala napisał(a): > Jest super Zima zaczyna sie w grudniu a konczy w styczniu. Caly czas slonce > dosytraczajace mnostwo energii. Szerokie ulice i parkingi. Pola golfowe za > oknem... Wszystko nowe (mowie o Scottsdale). Jest OK. Jest OK czy bylo OK??? Podobno teraz w Londynie szalejesz. Wiec przestan przypierdalac nudnie. W Londynie pada non-stop a nie slonce swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waclaw rak skory zaprasza IP: *.proxy.aol.com 30.11.02, 01:55 pier...i 130 stopni w cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Phoenix,Arizona... IP: 81.27.69.* 30.11.02, 10:19 Mam nadzieje, ze w Arizonie klimat sie nie zmienil? Chyba, ze Waclaw tam pojechal i sloneczko nie wytrzymalo i zwialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Re: Phoenix,Arizona... IP: *.proxy.aol.com 30.11.02, 11:49 pisze ci lalun ze mi sie chce! Chcesz pomoz rodakowi? Odpowiedz Link Zgłoś