soup.nazi 14.03.06, 05:48 Wyglada na to, ze wykonczylas forum do spolki z kims tam. Pies z kulawa noga tu juz nie zaglada. To bylo twoim celem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starypierdola No to widze ... 14.03.06, 05:54 .... zes Ty nie "pies z kulawa noga" bo tu zagladzasz. A moze to wlasnie dobrze ze psy tu nie zagladaja?? SP Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: No to widze ... 14.03.06, 06:00 starypie.. napisał: > .... zes Ty nie "pies z kulawa noga" bo tu zagladzasz. Coraz rzadziej, i niechetniej. > > A moze to wlasnie dobrze ze psy tu nie zagladaja?? Problem polega na tym, ze kto inny tez nie. Jakies dziadygi, pierdoly, hoooye mooye, dzikie weze, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Shape up, Man! 14.03.06, 06:36 .... trzeba z mlodymi naprzod isc po szczyty siegac nowe a nie w uwiedlych laurow lisc z uporem stroic glowe.... ))SP Odpowiedz Link Zgłoś
debunker Różowe arbuzy z kryptki zadusiły Polonię. 14.03.06, 14:50 Desant cichych sympatyków Magdalenki (tzw. "kryptostołownicy") Waaściwie to mamy do czynienia z konfliktem interesów pomiędzy otwartym forum i stęchłym domem spokojnej starości. Nawet mnie cieszy wykończenie tego forum, bo poczytalność GW jest kwestionowalna i będę se mógł poświęcić więcej czasu na community.livejournal.com/polska/ Odpowiedz Link Zgłoś
debunker Re: Shape up, Man! 24.03.06, 05:36 Pacaneria wypełzła z krypty i давай uczyć każdego dobrych manier. A kysz! * numerki łowić * Brzechwę cytować * koliberki doić a nie wcinać się do poważniejszych dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
de.chelly Re: No i coz, janie kranie? 14.03.06, 06:48 Gruba Ula ma kompleksy. Jak przysiadzie zadem to kilo orzechow na papke zalatwi. Gdzies trzeba sie wyzyc. a najlepiej na forum wycinac. Odpowiedz Link Zgłoś
369_rzeczy [...] 14.03.06, 07:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fidel.castrol Re: No i coz, janie kranie? 14.03.06, 07:28 unej sie widac od picia kranowy na mozg rzucilo ---( Odpowiedz Link Zgłoś
emre_baran lezka 14.03.06, 11:37 a mnie jest szkoda lata i sie lezka kreci w oku bo za moich czasow to tu byl ful wypas i wogule cud miud - jak to janek pisal? "The end of our empire, if end it should, does not frighten us" niestety Aloha Baran Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie U mnie tez lezka 14.03.06, 22:26 Ech, one czasy sie juz tu nie powtorza. Emre, zal odejsc, strach zostac. Co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Kto ma propozycje? 14.03.06, 15:01 nowej lokalizacji forum Polonia, bez cenzorow, grubej Uli, gliniakow (chociaz pewnie sie i tak napatocza - ale troche folkloru nie zaszkodzi, hehehe) z wygodnym miedzymordziem (interface), na ktorym byloby miejsce na pogawedke, horse play, mud slinging, etc. To bylby numer jakby wykreowac takie zywe, uczeszczane,miejsce, zeby GW do spolki z gruba Ula i sympatykami pocalowala sie ze zlosci w doope przez lewe ramie, hehehe, ze zdychajaca Polonia i zdechla (od dawna krypta). Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Chyba emigracja, Panie Soup 14.03.06, 15:18 groups.google.com/group/alt.pl.emigracja można tam wejść przez GW usenet.gazeta.pl/usenet/0,48200.html?group=alt.pl.emigracja z tym samym nickiem ale ja wchodzę przez gugla, bo jakoś GW nie ufam hehehe Ale rzuć Pan jeszcze okiem na wątek www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?p=4913#4913 soup.nazi napisał: > nowej lokalizacji forum Polonia, bez cenzorow, grubej Uli, gliniakow (chociaz > pewnie sie i tak napatocza - ale troche folkloru nie zaszkodzi, hehehe) z > wygodnym miedzymordziem (interface), na ktorym byloby miejsce na pogawedke, > horse play, mud slinging, etc. > > To bylby numer jakby wykreowac takie zywe, uczeszczane,miejsce, zeby GW do > spolki z gruba Ula i sympatykami pocalowala sie ze zlosci w doope przez lewe > ramie, hehehe, ze zdychajaca Polonia i zdechla (od dawna krypta). > Odpowiedz Link Zgłoś
de.chelly Jogging. 14.03.06, 15:31 zamiast siedziec przedc monitorem powinna pobiegac, nie bedze miala czasu psuc forum. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Kto ma propozycje? 14.03.06, 16:00 Gruba Ula, hehehehe Zauważyłem że jej wycinanie zwiększa się okresowo, hehehe. A ja myślałem że menopauzę ona ma już dawno za sobą, hehehe. Ja pracuję nad stworzeniem forum Polonia. Wolne od jakiejkolwiek cenzury. Niedługo podam link. Czekam na propozycje co forum powinno zawierać. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: Kto ma propozycje? 15.03.06, 08:03 www.attheforum.com/forums/viewtopic.php?p=28&mforum=forumpolonia#28 flipflap napisał: > Gruba Ula, hehehehe > Zauważyłem że jej wycinanie zwiększa się okresowo, hehehe. A ja myślałem że > menopauzę ona ma już dawno za sobą, hehehe. > > Ja pracuję nad stworzeniem forum Polonia. Wolne od jakiejkolwiek cenzury. > Niedługo podam link. www.attheforum.com/forums/viewtopic.php?p=28&mforum=forumpolonia#28 > Czekam na propozycje co forum powinno zawierać. > Odpowiedz Link Zgłoś
nazi_soup Dobrze ze zalozyles te strone. 15.03.06, 14:28 Nic tak nie boli jak uderzenie w kieszen Agory. czekam na info i podaje do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ [...] 15.03.06, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeet-yet Re: No i coz, janie kranie? 16.03.06, 17:48 www.attheforum.com/forums/index.php?mforum=forumpolonia soup.nazi napisał: > Wyglada na to, ze wykonczylas forum do spolki z kims tam. Pies z kulawa noga > tu juz nie zaglada. To bylo twoim celem? > Polonia WYEMIGROWAŁA, bo nie mogła znieść zaduchu kryptki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.enka Re: No i coz, janie kranie? 17.03.06, 11:05 A ty nazisto od zupy to niby sie nie przyczyniles do upadku tego forum? Kto np. donosil do cenzury na kagana? Przeciez nie tylko wiarus! "Kapitalizm wszystkim równo nosa utrze, biednych zniszczy dzisiaj, bogatych pojutrze." - Aleksander hr. Feluisak Odpowiedz Link Zgłoś
tovv.kapelan Wylej Zupę, Ulka, jak możesz hehehe 21.03.06, 16:04 tovv.kapelan napisał: > Wylej Zupę! > jutka1 napisała: > > > Ktory to wycial? > > Nic tam takiego nie bylo przeciez? > > > > Sorry Zupo, ze Rejtana robie, ale, wiadomo. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Re: Wylej Zupę, Ulka, jak możesz hehehe 21.03.06, 16:12 www.attheforum.com/forums/viewtopic.php?t=6&mforum=forumpolonia Odpowiedz Link Zgłoś