Dodaj do ulubionych

STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.12.02, 21:32
Styro, nic nie opiszesz, ale moze czytasz Polonie, zglos sie , sprawa
poufnawink)))))))
Obserwuj wątek
    • karelia Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.02, 21:33

• karelia Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 16:20

• ladacznica Re: STYRO , zglos sie do tej curvy ze Szwecji 05.12.02, 18:28
          i skoncz to zalosne widowisko. Baba ocipiala na twoim punkcie i uzywa kazdego
          pretekstu. To nieladnie miec siostre Polke tak jawnie w dupie.
          • karelia Re: STYRO , zglos sie do tej curvy ze Szwecji 06.12.02, 08:05

• karelia Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.12.02, 20:39

• styro Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 04:30
        No jestem - wczesniej nie zauwazylem postu. A kolega co? Szuka pracy czy
        noclegu??? Pozdrawiam... STYRO P.S. Don ! Nie wiem czy to czytasz. Zmieniles
        numer telefonu? odezwij sie... Pozdrawiam z Madrytu. Styro
        • jajecznica1 Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 04:39
          a tu ja sie zglaszam jak senna mara !!!! - brrrrrrr !! - hihihihihihi !!!
          tfu !!!! na psa urok !1 - znowu te jajo !!! -hihhihihi !! cos tak zbiedniala
          Karelia ?????? Szwecja za droga ??? socjalne benefity obcinaja ??? ze czepiasz
          sie wszystkich jak tonacy brzytwy ?? a twoja kolezanke najlepsza zaprosilem do
          Colorado na narty !!! i co ???
          • Gość: MICHAL Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skane.se 09.12.02, 04:42
            Styro jak tam w Hiszpani?Czy juz wojsko polskie nie czepia sie Ciebie?
            Michal of Sweden.
        • karelia Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 07:59
          nieeee, STYRO, on tam przebywa, w poblizu. Nie wiem na jakich warunkach, moze
          Ci sam napisze. Teraz wie, ze masz adres na Gaecie. Moze Ci cos naskrobie. On w
          poblizu mieszka, czesto bywa na chacie. Skieruje go na odpowiedni
          adres.Wyglada, ze jest OK, ale jak jest naprawde to kto wie? wink)))))
    • papierz Don czyta, Don patrzy! 09.12.02, 05:18
      • Gość: STYRO Do Michala! i do Karelii!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.12.02, 02:22
        dziekuje za troske... Wojsko nadal o mnie pamieta... Ale co tam - nie przejmuje
        sie.

Do Karelii!!!

Prosze - jesli masz z nim kontakt - przekaz zeby sie zglosil - chyba zmienil
        numer komorki - nie moge go zlokalizowac...

Pozdrawiam z Madrytu

STYRO
        • Gość: PIAN STYROpian! IP: *.sympatico.ca 10.12.02, 02:52
          Przestan siem onanizowac, STYRO!
          • pingwinzielony Re: STYROpian! 15.07.13, 11:12
            Styropian dobrej jakości do ocieplenia domów: Termo Organika. Który jeszcze?
            • mariannej87 Re: STYROpian! 09.06.14, 11:34
              No właśnie Termo organika, Arbet czy Austrotherm? Który byscie polecali?
              • ladnydom1234 Re: STYROpian! 26.06.14, 13:29
                Ja bym zastanowił się się Austrotherm i Knauf Therm – ich styropiany mają dobre parametry, a poza tym poddają je badaniom w ITB - www.gwarantowanystyropian.pl/dla-konsumentow/lista-certyfikowanych-producentow-styropianu/
            • erzecznikknauftherm Re: STYROpian! 14.07.14, 14:27
              Styropian Knauf Therm jest jedną z 2 marek styropianu na polskim rynku posiadającym Certyfikat Programu “Gwarantowany Styropian”. Certyfikat jest przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Producentów Styropianu (PSPS) skupiających największe firmy produkujące styropian.
              e-rzecznik Knauf Therm
            • kamikami2 Re: STYROpian! 07.08.14, 16:21
              dla mnie bez dwóch zdań tylko termoorganiki, wziąłbym ich cały system ociepleń, masz gwaranjce, na polskim rynku jesli chodzi o styro to bezkonkurencyjni, jako jedyni mają rekomendacje ITB,
            • hubert0710 Re: STYROpian! 17.10.16, 10:13
              Moim zdaniem Termo organika najlepszy położyłem go u siebie w domu i jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam!!!
      • Gość: Brylant Re: Don czyta, Don patrzy! IP: *.sympatico.ca 28.03.03, 03:23
        A ro-bot se polecial w gume z tym talatajstwem z bisa, hehehe ...
    • _szwedka Do Jaja!!!! 10.12.02, 16:42
      To co ty??? Po forum sie szlajasz zamiast forse robic?
      Toc mowilam jakie mam wymagania hehehe
      Jak tam z samolotem? i czolgiem?
      No i cholera zadnych kopii jeszcze nie dostalam, a na slowo nie wierze hehehe
      No to bec jednego pod oko wink
      • karelia Re: Do Jaja!!!! 11.12.02, 21:29

• Gość: STYRO Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 21:48
          Karelia i co??? Czekam na jakiegos maila od tego kolesia a tu nic... Z Donem
          rozmawialas?
          • karelia Re: Karelia 11.12.02, 21:58
            spokojnie Styro, wlasnie go naprowadzilam na posty, koles troche poczatkujacy
            w tej dziedzinie i dorwal sie do postow i cvzyta az miloooowink)))
            nie wiem kiedy przestanie wink)))
            • karelia Re: Karelia 11.12.02, 22:23

• Gość: STYRO Re: Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 22:23
              Jaja se ze mnie robisz Karelia? A moze ja zle Cie zrozumialem...
              • karelia Re: Karelia 11.12.02, 22:43
                nie rozumiem, napisz na maila
                • Gość: STYRO Re: Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 23:08
                  Ok napisalem Ci maila...
    • mrs.courvoisier karelia, STYRO - jak wam poszło? 15.07.14, 05:54
      pochwalcie się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka