karelia 04.12.02, 21:32 Styro, nic nie opiszesz, ale moze czytasz Polonie, zglos sie , sprawa poufna))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladacznica Re: STYRO , zglos sie do tej curvy ze Szwecji 05.12.02, 18:28 i skoncz to zalosne widowisko. Baba ocipiala na twoim punkcie i uzywa kazdego pretekstu. To nieladnie miec siostre Polke tak jawnie w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 04:30 No jestem - wczesniej nie zauwazylem postu. A kolega co? Szuka pracy czy noclegu??? Pozdrawiam... STYRO P.S. Don ! Nie wiem czy to czytasz. Zmieniles numer telefonu? odezwij sie... Pozdrawiam z Madrytu. Styro Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznica1 Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 04:39 a tu ja sie zglaszam jak senna mara !!!! - brrrrrrr !! - hihihihihihi !!! tfu !!!! na psa urok !1 - znowu te jajo !!! -hihhihihi !! cos tak zbiedniala Karelia ?????? Szwecja za droga ??? socjalne benefity obcinaja ??? ze czepiasz sie wszystkich jak tonacy brzytwy ?? a twoja kolezanke najlepsza zaprosilem do Colorado na narty !!! i co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skane.se 09.12.02, 04:42 Styro jak tam w Hiszpani?Czy juz wojsko polskie nie czepia sie Ciebie? Michal of Sweden. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STYRO , zglos sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.02, 07:59 nieeee, STYRO, on tam przebywa, w poblizu. Nie wiem na jakich warunkach, moze Ci sam napisze. Teraz wie, ze masz adres na Gaecie. Moze Ci cos naskrobie. On w poblizu mieszka, czesto bywa na chacie. Skieruje go na odpowiedni adres.Wyglada, ze jest OK, ale jak jest naprawde to kto wie? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Do Michala! i do Karelii!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.12.02, 02:22 dziekuje za troske... Wojsko nadal o mnie pamieta... Ale co tam - nie przejmuje sie. Do Karelii!!! Prosze - jesli masz z nim kontakt - przekaz zeby sie zglosil - chyba zmienil numer komorki - nie moge go zlokalizowac... Pozdrawiam z Madrytu STYRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIAN STYROpian! IP: *.sympatico.ca 10.12.02, 02:52 Przestan siem onanizowac, STYRO! Odpowiedz Link Zgłoś
pingwinzielony Re: STYROpian! 15.07.13, 11:12 Styropian dobrej jakości do ocieplenia domów: Termo Organika. Który jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mariannej87 Re: STYROpian! 09.06.14, 11:34 No właśnie Termo organika, Arbet czy Austrotherm? Który byscie polecali? Odpowiedz Link Zgłoś
ladnydom1234 Re: STYROpian! 26.06.14, 13:29 Ja bym zastanowił się się Austrotherm i Knauf Therm – ich styropiany mają dobre parametry, a poza tym poddają je badaniom w ITB - www.gwarantowanystyropian.pl/dla-konsumentow/lista-certyfikowanych-producentow-styropianu/ Odpowiedz Link Zgłoś
erzecznikknauftherm Re: STYROpian! 14.07.14, 14:27 Styropian Knauf Therm jest jedną z 2 marek styropianu na polskim rynku posiadającym Certyfikat Programu “Gwarantowany Styropian”. Certyfikat jest przyznawany przez Polskie Stowarzyszenie Producentów Styropianu (PSPS) skupiających największe firmy produkujące styropian. e-rzecznik Knauf Therm Odpowiedz Link Zgłoś
kamikami2 Re: STYROpian! 07.08.14, 16:21 dla mnie bez dwóch zdań tylko termoorganiki, wziąłbym ich cały system ociepleń, masz gwaranjce, na polskim rynku jesli chodzi o styro to bezkonkurencyjni, jako jedyni mają rekomendacje ITB, Odpowiedz Link Zgłoś
hubert0710 Re: STYROpian! 17.10.16, 10:13 Moim zdaniem Termo organika najlepszy położyłem go u siebie w domu i jestem bardzo zadowolony. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brylant Re: Don czyta, Don patrzy! IP: *.sympatico.ca 28.03.03, 03:23 A ro-bot se polecial w gume z tym talatajstwem z bisa, hehehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Do Jaja!!!! 10.12.02, 16:42 To co ty??? Po forum sie szlajasz zamiast forse robic? Toc mowilam jakie mam wymagania hehehe Jak tam z samolotem? i czolgiem? No i cholera zadnych kopii jeszcze nie dostalam, a na slowo nie wierze hehehe No to bec jednego pod oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 21:48 Karelia i co??? Czekam na jakiegos maila od tego kolesia a tu nic... Z Donem rozmawialas? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia 11.12.02, 21:58 spokojnie Styro, wlasnie go naprowadzilam na posty, koles troche poczatkujacy w tej dziedzinie i dorwal sie do postow i cvzyta az miloooo))) nie wiem kiedy przestanie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 22:23 Jaja se ze mnie robisz Karelia? A moze ja zle Cie zrozumialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Karelia IP: *.uc.nombres.ttd.es 11.12.02, 23:08 Ok napisalem Ci maila... Odpowiedz Link Zgłoś