Dodaj do ulubionych

Dzis rocznica stanu wojennego...

IP: ftpproxy.DeutschePost.de:* / 10.144.96.* 13.12.02, 12:56
...i nikt o tym tu nie pisze ? Ja wkrotce po jego wprowadzeniu wyjechalem z
Polski i osobiscie mam (przez to ze kojarze go z emigracja na tzw. Zachod)
zwiazane ze stanem wojennym dobre wspomnienia. A jak Wy wspominacie ten
czas ? Dziekuje za posty.
Obserwuj wątek
    • jan.kran Re: Dzis rocznica stanu wojennego... 13.12.02, 13:28
      Na tym forum nie warto czegokolwiek pisac, bo i tak zginie w zalewie spamu.Zajrzyj na forum GW, jest na tej stronie co Polonia jest tam
      duzo ciekawych wypowiedzi. Takze mozesz znalezc cos na forach prywatnych.
      Na Bisie, w Dziupli tylko musisz sie zalogwac i poczekac na wpuszczenie przez admina. Pozdrawiam Urszula Maria
      • foki Re: Dzis rocznica stanu wojennego... 13.12.02, 13:38
        Bylam za mala i nie pamietam
        • nsdap Re: Dzis rocznica stanu wojennego... 13.12.02, 18:45
          a najgorsze ze jest rocznica polskiej narodowej glupoty. Zaraz potem trzeba
          bylo wyciagnac dolce z siennika zeby kupic kafelki.
          • kiszczak Moj tata mowi 13.12.02, 18:56
            Moj tata mowi ze stan wojenny byl bardzo potrzebny i wprowadzony slusznie .Anarchia ogarnela cala
            Polske i trzeba bylo ta holote bolszewicka zdystyplinowac . Stan wojenny byl bardzo na reke krzjom
            zachodnim razem z USA .Amerykanie wiedzieli przszlo rok ze stan wojenny bedzie wprowadzony od
            swojego szpiega Kuklinskiego i nie zrobili nic by temu zapobiec bo bylo to im na reke .
            Bolszewicki zwiazek Solidarnosc domagal sie wprowadzenia sprawiedliwej komuny i przyjazni
            z ZSRR .Dzisiaj pozostalosci bolszewizmu w Polsce to Rzadania gornikow , hutnikow i stoczniowcow .
            W wymienieni byli wybrancami komuny najlepiej zarabiali i dzisiaj chca tego samego .Tak mowi moj
            tata , a jak ja mysle to jest tajemnica.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka