lolo271 Re: Gielda 2003 19.12.02, 18:12 ........procie,procie! Interesujesz sie gielda? Troche to dziwne jak na kobiete..............mha...... Jezeli chodzi o wydatki dzienne w sklepie,to sie nie boj,jakos to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Gielda 2003 19.12.02, 22:40 Nalezy sie ewakuowac. Spokojny domek z bateria sloneczna na dachu, gdzies nad brzegiem oceanu, komplet wedek i kacik z warzywami w ogrodku. Gielda - obstawiac wszystko na szort, wlacznie z akcjami zlota, ktorych wartosc Putin obnizy jednym kiwnieciem palucha. Pozdrawiam w pelni przygotowan ewakuacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Gielda 2003 20.12.02, 01:01 Karelciu, zaprzaszam do nas - mozesz sobie nakopac diamentow i opali ile chcesz! Albo odwiedzic sklepy zasilane przez koncern Argyle ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Gielda 2003 20.12.02, 12:05 Luiza , a w ogrodku masz te kamyki??? Nie? eeeeeee kiesciutko Bo z kolei latanie i petanie sie gdzies w okolicach Alice Springs z lopatka, wiaderkiem jakos tak mi srednio odpowiada. No , za goraco. Chyba ,ze sie pod ziemie zejdzie- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Gielda 2003 IP: *.sympatico.ca 19.12.02, 22:55 luiza-w-ogrodzie napisa?a: > Nalezy sie ewakuowac. Spokojny domek z bateria sloneczna na dachu, > gdzies nad brzegiem oceanu, komplet wodek No i skrzynka Ryzlynga Luizo! Wtedy bendzie pelnia szczenscia ... trochem witaminy "S" tyz nie zaszkodzi panience ... hehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gielda 2003 IP: *.acn.waw.pl 20.12.02, 00:01 wiem jak jest w 2002 roku Bardzo przyzwoicie w tym roku. Na dzien dzisiejszy 57,29% bezposredniej dochodowości. Byłbym bardzo szczesliwy gdybym powtórzył ten wynik w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
nsdap wiesz co smieszku, 20.12.02, 05:27 pierdolisz koles jakby cie nadwymiarowy karp w wannie pogryzl. Takich chujow jak ty to trzeba strzelac jak wscieklego psa. Ty rodem z Lublyna? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: plusy i minusy, 20.12.02, 12:05 <>...Karelcia,jak chcesz to ci troche pozycze kasy............ Trzeba sobie pomagac,no nie? Wyciagne jotka z US,ty zagrasz na gieldzie i jakos bedzie.......... Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: plusy i minusy, 20.12.02, 12:17 <>Karelcia,jak to mozliwe,to cud?!?! Przeciez macie cieniutkie Korony?!?!?!.......... Odpowiedz Link Zgłoś
xurelore Karelia nie trac wiary bo masz racje, ze 20.12.02, 13:23 do tego trzeba miec zylke. W pracy jeden kolega opowiadal jak to naprawde jest z tym inwestowaniem. Otoz pierwszym razem jak mu nie wyszlo to stracil jakies sto tysiecy. Ale on sie takim rzeczami nie przejmuje i poszedl na kurs na ktory go zaprosil kolega, day trader. Chodzi tam na wiele godzin i wszyscy sobie te zylki symuluja. Nauczyl sie fajnych terminow takich jak np. minute trading choc mnie sie wydaje ze to jest bardziej jak sekondowe trading. Trenuja options, future options, candle stics etc. Jest naladowany informacjami jak sprzedawca amway. Na razie jeszcze nie ma rezultatow ale jego kolega to hoho. Ten robi pieniadze garsciami.. Tak ze masz racje ludzie robia pieniadze i najwazniejsjze zeby nie poddawac sie. To nie jest zadna gra w totka; to sie tak tylko glupim zlosliwcom wydaje. Ja juz wyjelam z konta $220 ktore zostaly sie po maklerze (ktorego juz wyrzucili a fundusz zmienil nazwe i wlascicieli kilka razy, ale co mnie to obchodzi? Co sie stalo to sie nie odstanie, trzeba do przodu zyc.) W telewizji tez pokazali jednego pana ktory wie jak inwestowac i nawet podali jego nr 800. Sa tez rozne biuletyny informacyjne. Ostatnio to tylko nic ale w zloto pakowac, bo dolar traci z godziny na godzine. Jest taki ekspert z Deutsche bank, Yardeni, ten to wielka czaszka i zna sie. To tak jak ze wszystkim innym: jak zrobisz to sama to i rezultat dobry. felice navidad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wiesz co smieszku, IP: *.acn.waw.pl 21.12.02, 20:29 widze, ze masz ochote to chetnie udziele Tobie darmowych lekcji. Dzisiaj lekcja numer 1 PŁYNIE CHUJ PRZEZ WODĘ WODA GO NIE CHWYTA NIE TEN CHUJ CO PISZE TYLKO TEN CO CZYTA!!!!!!!! pomimo WSZYSTKO pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: wiesz co smieszku IP: *.sympatico.ca 21.12.02, 20:36 No ladny wierszyk ... to z Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wiesz co smieszku IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 19:49 Gość portalu: gadula napisał(a): > No ladny wierszyk ... to z Rydzyka? nie ale probuj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie jest wybitny znawca gieldy J23 IP: *.acn.waw.pl 23.12.02, 22:50 nie wiem zapewne zamieniony został za kare w łosia i pijany włóczy sie po norweskich lasach... Odpowiedz Link Zgłoś