Dodaj do ulubionych

salatka z czerwonej kapusty

IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:11
Czy ta salatka jest tuczaca?Zjadlem caly sloiczek .

--
Miedzy rajem a codziennoscia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / 144.138.141.* 06.01.03, 03:14
      Bedziesz mial sraczke.
      • Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:16
        Gość portalu: Sydney napisał(a):

> Bedziesz mial sraczke.

Wyprzedziles mnie.Prosilem o powane odpowiedzi a nie durnowate uwagi.

--
    • Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:15
      Tylko jak macie glupio odpowiadac to lepiej nie odpowiadajcie.

--
    • Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / 144.138.141.* 06.01.03, 03:20
      Ty glupi ozpool glupie pytanie glupia odpowiedz -poza tym matole nia wiesz ze
      salatki nie tucza ????????
      • Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:25

> Ty glupi ozpool glupie pytanie glupia odpowiedz -poza tym matole nia wiesz ze
        > salatki nie tucza ????????

Glupi to Ty jestes !Ja salatek prawie nic nie jem szczegolnie z czerwonej
        kapusty , dlatego pytam ale widze ze to za ciezkie pytanie dla Ciebie bo burak
        jestes i burakiem zostaniesz.

--
        • Gość: Renka Re: salatka z czerwonej kapusty IP: *.home.cgocable.net 06.01.03, 03:42
          Lubie salatke z czerwonej kapusty i dla mnie nie jest ona tuczaca, bo ja nie
          uzywam do niej zadnego majonezu tylko kilka kropli oleju.Jezeli zawierala
          jablko, swieza cebulke i troche cukru, to tylko ja zalecic do kawalka
          pieczonego kurczecia, albo wolowego.
          Jednak jest z nia troche roboty, bo trzeba kapuste ugotowac i ostudzic, zanim
          sie te salatke zrobi.
          • Gość: ozpol dzieki Renka IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:45
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> Lubie salatke z czerwonej kapusty i dla mnie nie jest ona tuczaca, bo ja nie
            > uzywam do niej zadnego majonezu tylko kilka kropli oleju.Jezeli zawierala
            > jablko, swieza cebulke i troche cukru, to tylko ja zalecic do kawalka
            > pieczonego kurczecia, albo wolowego.
            > Jednak jest z nia troche roboty, bo trzeba kapuste ugotowac i ostudzic, zanim
            > sie te salatke zrobi.

Nie miala rzadnego majonezu tylko z olejem i japkami i chyba czerwona
            papryka .Taka byla smaczna ze nie moglem sie oderwac od tego sloika.Dzieki za
            odpowiedz.

--
            • watanacipie Re: dzieki Renka 06.01.03, 05:10
              tylko Rebka zapomniala ci powiedziec ze vedziesz po tym pierdzal jak i ona.
              Donrze ze nie masz klientow wokol siebie.
              • Gość: Renka Re: produkcja gazu z kapusty IP: *.home.cgocable.net 07.01.03, 01:57
                Pewnie, ze pierdziec komus pod nos nie nalezy do milych i oczekiwanych
                tradycji polskiej szlachty.Ale kazdemu sie moze zdarzyc, jak watroba jest
                napchana jak balon i wiecej nie moze strawic(np po swietach).Kapusta zawsze
                produkuje GAZ, wiec niebezpieczenswo skazenia klienta istnieje.Dlatego,ja nic
                nie jem przed lunchem.Dopiero jak wszyscy sobie pojda, zasiadam do sniadania *)
                ad*)
                temat o pierdzeniu dobry jak kazdy inny, przynajmniej wiadomo dlaczego sie
                pierdzi, a wiedzy nigdy nie za wiele
              • Gość: Renka Re: produkcja gazu z kapusty IP: *.home.cgocable.net 07.01.03, 01:57
                Pewnie, ze pierdziec komus pod nos nie nalezy do milych i oczekiwanych
                tradycji polskiej szlachty.Ale kazdemu sie moze zdarzyc, jak watroba jest
                napchana jak balon i wiecej nie moze strawic(np po swietach).Kapusta zawsze
                produkuje GAZ, wiec niebezpieczenswo skazenia klienta istnieje.Dlatego,ja nic
                nie jem przed lunchem.Dopiero jak wszyscy sobie pojda, zasiadam do sniadania *)
                ad*)
                temat o pierdzeniu dobry jak kazdy inny, przynajmniej wiadomo dlaczego sie
                pierdzi, a wiedzy nigdy nie za wiele
              • Gość: ozpol Re: dzieki Renka IP: proxy / *.cinfo.com.au 07.01.03, 02:42
                Na czyjej cipie masz ta wate?

--
                Miedzy raejm a codziennoscia.
    • Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: 3* / 144.138.141.* 06.01.03, 03:52
      OJ ozpool masz naprawde problemy dlaczego tak dbasz o linie ?

• Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 07.01.03, 02:44

> OJ ozpool masz naprawde problemy dlaczego tak dbasz o linie ?
        >
        Nie ma zadnych problemow.Musze Cie zmartwic.A o linie kazdy ma prawo dbac tym
        bardziej gdy czlowiek sie starzeje .

--

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka