Gość: ozpol IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:11 Czy ta salatka jest tuczaca?Zjadlem caly sloiczek . -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / 144.138.141.* 06.01.03, 03:14 Bedziesz mial sraczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:16 Gość portalu: Sydney napisał(a): > Bedziesz mial sraczke. Wyprzedziles mnie.Prosilem o powane odpowiedzi a nie durnowate uwagi. -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:15 Tylko jak macie glupio odpowiadac to lepiej nie odpowiadajcie. -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / 144.138.141.* 06.01.03, 03:20 Ty glupi ozpool glupie pytanie glupia odpowiedz -poza tym matole nia wiesz ze salatki nie tucza ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:25 Gość portalu: Sydney napisał(a): > Ty glupi ozpool glupie pytanie glupia odpowiedz -poza tym matole nia wiesz ze > salatki nie tucza ???????? Glupi to Ty jestes !Ja salatek prawie nic nie jem szczegolnie z czerwonej kapusty , dlatego pytam ale widze ze to za ciezkie pytanie dla Ciebie bo burak jestes i burakiem zostaniesz. -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: salatka z czerwonej kapusty IP: *.home.cgocable.net 06.01.03, 03:42 Lubie salatke z czerwonej kapusty i dla mnie nie jest ona tuczaca, bo ja nie uzywam do niej zadnego majonezu tylko kilka kropli oleju.Jezeli zawierala jablko, swieza cebulke i troche cukru, to tylko ja zalecic do kawalka pieczonego kurczecia, albo wolowego. Jednak jest z nia troche roboty, bo trzeba kapuste ugotowac i ostudzic, zanim sie te salatke zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol dzieki Renka IP: proxy / *.cinfo.com.au 06.01.03, 03:45 Gość portalu: Renka napisał(a): > Lubie salatke z czerwonej kapusty i dla mnie nie jest ona tuczaca, bo ja nie > uzywam do niej zadnego majonezu tylko kilka kropli oleju.Jezeli zawierala > jablko, swieza cebulke i troche cukru, to tylko ja zalecic do kawalka > pieczonego kurczecia, albo wolowego. > Jednak jest z nia troche roboty, bo trzeba kapuste ugotowac i ostudzic, zanim > sie te salatke zrobi. Nie miala rzadnego majonezu tylko z olejem i japkami i chyba czerwona papryka .Taka byla smaczna ze nie moglem sie oderwac od tego sloika.Dzieki za odpowiedz. -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
watanacipie Re: dzieki Renka 06.01.03, 05:10 tylko Rebka zapomniala ci powiedziec ze vedziesz po tym pierdzal jak i ona. Donrze ze nie masz klientow wokol siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: produkcja gazu z kapusty IP: *.home.cgocable.net 07.01.03, 01:57 Pewnie, ze pierdziec komus pod nos nie nalezy do milych i oczekiwanych tradycji polskiej szlachty.Ale kazdemu sie moze zdarzyc, jak watroba jest napchana jak balon i wiecej nie moze strawic(np po swietach).Kapusta zawsze produkuje GAZ, wiec niebezpieczenswo skazenia klienta istnieje.Dlatego,ja nic nie jem przed lunchem.Dopiero jak wszyscy sobie pojda, zasiadam do sniadania *) ad*) temat o pierdzeniu dobry jak kazdy inny, przynajmniej wiadomo dlaczego sie pierdzi, a wiedzy nigdy nie za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: produkcja gazu z kapusty IP: *.home.cgocable.net 07.01.03, 01:57 Pewnie, ze pierdziec komus pod nos nie nalezy do milych i oczekiwanych tradycji polskiej szlachty.Ale kazdemu sie moze zdarzyc, jak watroba jest napchana jak balon i wiecej nie moze strawic(np po swietach).Kapusta zawsze produkuje GAZ, wiec niebezpieczenswo skazenia klienta istnieje.Dlatego,ja nic nie jem przed lunchem.Dopiero jak wszyscy sobie pojda, zasiadam do sniadania *) ad*) temat o pierdzeniu dobry jak kazdy inny, przynajmniej wiadomo dlaczego sie pierdzi, a wiedzy nigdy nie za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: dzieki Renka IP: proxy / *.cinfo.com.au 07.01.03, 02:42 Na czyjej cipie masz ta wate? -- Miedzy raejm a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydney Re: salatka z czerwonej kapusty IP: 3* / 144.138.141.* 06.01.03, 03:52 OJ ozpool masz naprawde problemy dlaczego tak dbasz o linie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozpol Re: salatka z czerwonej kapusty IP: proxy / *.cinfo.com.au 07.01.03, 02:44 Gość portalu: Sydney napisał(a): > OJ ozpool masz naprawde problemy dlaczego tak dbasz o linie ? > Nie ma zadnych problemow.Musze Cie zmartwic.A o linie kazdy ma prawo dbac tym bardziej gdy czlowiek sie starzeje . -- Miedzy rajem a codziennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś