Dodaj do ulubionych

Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje!!!

IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 15.01.03, 01:28
Okazuje sie, ze prezydent Kwasniewski szturchnal ta mala Edytke Gorniak
podczas mistrzostw swiata w pilce noznej. Gorniak jest w piatym miesiacu
ciazy, Kwasniewski ma mine niepewna i zona Jolanta nie przyjechala do USA z
mezem. Po Warszawie kraza plotki. W "NIE" Miller gratuluje Kwasniewskiemu, a
we Wprost sami zobaczycie.

www.wprost.pl/ar/?O=38227&C=57
Obserwuj wątek
    • ertes Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 15.01.03, 01:32
      No to juz jasne dlaczego tak spiewala hymn.
      Prezydent se zadupczyl Gorniaczke.
      I dobrze, nalezy mu sie. A Jole ja moge pocieszyc.
    • Gość: --Michal Ja nie wierze! IP: *.tiaa-cref.org 15.01.03, 01:37
      Olek mi raczej wyglada na takiego co przedklada. Przedklada mianowice roskosze
      stolu nad alkowy. I w Korei to zarl nie rznal, zarl te male pieski, no chyba ze
      nastapila pomylka bo Edytka troche jest podobna do malego pieska, a Olkowi sie
      mozg lasuje wiec moze zamist zrec rznal, no chyba ze tak bylo. Jak tak bylo to
      moze.
    • roadkill PolishAm 15.01.03, 01:44
      Chyba usuneli artykul bo go tam nie widze. Piatka za wspanialy post!
      • canadian Re: PolishAm 15.01.03, 01:46
        Nic nie usuneli tylkos glupi chuj co nic nie rozumie.
        Czytaj pierwszy z 10 razy paragraf to moze zalapiesz
      • Gość: polishAM Re: PolishAm IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 15.01.03, 02:33
        Przeczytaj "Kto mieczem wojuje od miecza ginie". Pamietajcie, ze to na razie
        domysly, ale 99% prawdziwe. Nikt sie nie posluguje nazwiskami zeby uniknac
        procesow.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 15.01.03, 01:50
      Trzeba poczekac az "Nie" opublikuje wyniki testow DNA...

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
    • roadkill PolsishAM 15.01.03, 02:55
      To jest swietne. Przeczytalem zgodnie z instrukcjami (niestety canadian
      pomyliles sie: nawet z twoimi wskazowkami za cholere bym sie nie domyslil o co
      chodzi. za dlugo jestem poza krajem, pania Gorniak znam tylko dzieki
      forumowiczom z powodu jej spiewu (i myli mi sie z Loska, o ile ta babcia
      jeszcze zyje), a poza Kwachu-Stolz to wlasciwie nikogo nie rozrozniam w rzadzie
      Polskim, a wiec chyba mas racje ze sie tak ruszyles). Musialem ci niezle
      przywalic ze sie tak odgryzles...

A wracajac do pani Gorniak i Kwachu-Stolz to jest to wspanialy, przewspanialy
      numer!

Widze, PolishAM ze twoje rozwiazania na 'samotnosc' sa jednak duzo lepsze,
      hehehehe. Z szacunkiem.
    • starywiarus Genialne posunięcie, brawo! Gratulacje! 15.01.03, 12:23
      Genialne posunięcie, brawo!

Jako piosenkarka to ona miała może jeszcze rok, moze dwa śpiewania. Jako matka
      dzidziusia będzie żyła z wysokich alimentów aż do pełnoletności dziecka, czyli
      do roku 2021. Ojciec jest człowiekiem zamożnym, o czym powszechnie wiadomo,
      więc ma z czego placić, a i wynegocjowanie kwoty nie powinno być trudne. Jakby
      grymasił, że drogo, to ona zawsze może sprzedać parę wywiadów do pism kobiecych
      oceniając jego technikę na skali od 0 do 100%, w każdej konkurencji osobno: gra
      wstępna, erekcja, penetracja, frykcja, szczytowanie, i w ten sposób zabić go
      śmiechem tłumów.

Przecież jak ona da wywiad dla "Nie" albo jeszcze lepiej dla "Elle", nawet bez
      nazwiska, i powie tylko że jej tajemniczy przyjaciel przyszedł nawalony, nawet
      jej nie dał buzi, tylko od razu schodził do parteru, śmierdziało mu z gęby,
      performance było niskiej jakości, wcale jej dobrze nie zrobił, miał
      przedwczesny wytrysk, a potem zaraz zasnął i puszczał bąki, to on jest
      skończony!

A uciechy stołu wcale nie wykluczają uciech łoża i odwrotnie. Przeciwnie,
      numerek lub dwa we właściwym momencie bardzo przyjemnie zaostrzają apetyt, w
      końcu to ćwiczenia fizyczne.
      • student_inzynier GRATULACJE STARY ! - tym razem nie o paszportach ! 15.01.03, 15:53
        az milo poczytac - szkoda ze tak rzadko.

• Gość: polishAM Re: Genialne posunięcie, brawo! Gratulacje! IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 15.01.03, 18:08
        Zupelnie sie zgadzam. Zycze tej malej sporo kasy i z tym nie bedzie zadnego
        problemu. Ale co za ironia. Ja wale sie cale zycie z setkami lasek (w gumie) i
        nic. Zadnego dziecka. A on raz skoczyl na bok i od razu bingo. Czuje sympatie
        do wszystkich stron. Bedziemy mieli dzidziusia.
        • starywiarus Do gumy by nie trafil 16.01.03, 02:58
          Gość portalu: polishAM napisał(a):

Ja wale sie cale zycie z setkami lasek (w gumie) i
          > nic. Zadnego dziecka. A on raz skoczyl na bok i od razu bingo.

No bo pewnie tradycyjnie Olo przyszedl tak nawalony, ze w ogole fakt, ze trafil
          czym trzeba dokad trzeba, to jest materialny dowod na istnienie Pana Boga. Rano
          zapewne zbudzil sie z kacem, panienka do tego czasu zdazyla wstac, wziac
          prysznic, ubrac sie, zjesc sniadanie, wypic kawe i pojsc sobie, a on w ogole
          nie pamietal, skad sie w tym pokoju wzial, nie mowiac o tym, ze pewnie nawet
          nie wiedzial, ze komus strzelil numer - dopiero ochroniarze mu powiedzieli po
          poludniu.

No, a wazektomia jest w Polsce zakazana kodeksem karnym, jako ciezkie
          uszkodzenie ciala. Jak Olo wpadl, to pewnie bedzie pospieszna reforma tego
          paragrafu, bo poslom to podziala na wyobraznie.
    • Gość: Artur no i co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.01.03, 16:54

człowiek nie jest z kamienia! na jego miejscu też bym ją popchnął...ale zaraz
      baby? durny jakiś!
      • Gość: Poczciarz Re: no i co? IP: *.sympatico.ca 15.01.03, 19:33
        Przechwycony list Edytki do Mamy.
        Seul, 2002
        Kochana Mamusiu!
        W Koreii jest bardzo fajnie. Rano wychodzimy na spacer z pieskami, a po
        poludniu je zjadamy. Duzo spiewamy. Wieczorem bawimy sie jak damy, a jak nie
        damy, to siedzimy same w hotelu.
        Buziaki
        Edytka
        • Gość: B. Clinton Re: no i co? IP: *.sympatico.ca 15.01.03, 20:55
          Ha, ha, my kinda guy! Tyle, ze nie bedzie mogl nikomu wcisnac tak jak ja, ze
          dal Edytce tylko loda. By the way, moze ktos zna jakies fajne starzystki?
          • Gość: Tez mis Re: no i co? IP: *.sympatico.ca 15.01.03, 21:07
            Jedno jest pewne, ze kwach-junior nawet jakby wyszedl zolty, gdyby urodzil sie
            nawet na Grenlandii, i nawet gdyby szczekal, to i tak bedzie mial dzieki
            rodzicom polskie obywatelstwo.
            • Gość: Artur Re: no i co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.01.03, 22:08
              ...a bo to panie, tylko na górze siem wszyscy rżną?
              • america Re: no i co? 15.01.03, 23:21
                Wzajemnie? Tzn. Kwach Millera i vi-ce-versa.
                • Gość: Artur Re: no i co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.01.03, 00:19
                  america napisał:

> Wzajemnie? Tzn. Kwach Millera i vi-ce-versa.

trojkącik? hm, nad tym sie nie zastanawialem, myslisz za to mozliwe?
                  • Gość: polishAM Re: no i co? IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 16.01.03, 08:20
                    Niech wedruje w gore.
    • america Boje sie o Kwacha................................. 15.01.03, 21:52
      Pojechal sam do USSSSSA i co bedzie jak przerznie Bushowi zone?
      Bedziem placic Alimenty ameryce.

AMERICA
      • karelia Re: Boje sie o Kwacha............................ 15.01.03, 22:28
        malo tego , ze zostanie matka, a edyta ojcem, ale podobno( tak mowia ludzie na
        miescie) to on nosi peruke!!!!!!
        • Gość: Artur Re: Boje sie o Kwacha............................ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 15.01.03, 22:58
          na klacie???!!!!
          • karelia Re: Boje sie o Kwacha............................ 15.01.03, 23:13

• Gość: :) Re: Boje sie o Kwacha............................ IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 23:19
              karelia napisała:

>
              >
              • Gość: polishAM Re: Boje sie o Kwacha............................ IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 16.01.03, 02:35
                Pierwszy to wyniuchal ten skurczybyk z "NIE". Na Urbanie mozna polegac. Ten
                wynajdzie kazdy kubel z brudami i wszystko starannie oprozni. Ciekawe, czy sama
                Gorniak tego nie oglosila. Nie wiem czy to prawda, ale Jolanta Kwasniewska
                wyprowadzila sie z palacu prezydenckiego.
                • Gość: Tez Mis Re: Boje sie o Kwacha............................ IP: *.sympatico.ca 16.01.03, 15:02
                  Obawiam sie, ze Jola sie tak latwo nie wyprowadzi. Jola kobita swiatowa jest,
                  to wie, ze powinno sie dzielic wszystko 50-50: Belweder, Warszawke i cala
                  Polske. Mowie, panie, unia nas nie zniszczy, to rozbicie dzielnicowe wykonczy.
                  Polske A wezma Niemce, Polske B Ruskie, a Zydzi banki. Boze uchowaj!
                  • Gość: Me- 110 Re: Gratulacje!!! IP: *.bc.hsia.telus.net 16.01.03, 20:31
                    Brawo Panie Prezydencie!Nareszcie udalo sie Panu zrobic Cos z GLOWA.
                    • Gość: polishAM Re: Gratulacje!!! IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 16.01.03, 22:00
                      Zgadzam sie. Pierwszy raz znalazl u mnie sympatie i respekt.
    • roadkill PolishAM 16.01.03, 22:13
      to ty teraz mowisz ze trzeba jechac w gumach?

A ta slodka, mam nadzieje 18ka, wygladala zdrowo. Poza tym jest teoria ze jak
      sie wali strsza kobiete (taka po 25ce) to tak ma licznik podbity dosyc wysoko a
      mlodka to jeszcze nie. A wiec ryzyko zachorowania ze stara rura jest wieksze,
      nie uwaza pan?
      • Gość: polishAM Re: PolishAM IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 17.01.03, 01:24
        Roadkill uwierz mi jak jestes w gumie masz 100% pewnosci. W przeciwnym wypadku
        nie byloby juz mnie na tej planecie. Polecam Ramzesy lub Trojans. Napisz gdzie
        mieszkasz to Ci polece young and fresh fish.
        • Gość: hawk Re: PolishAM IP: proxy / *.vc.shawcable.net 17.01.03, 01:55
          Hm, prawdopdobnie Kwas byl na szkoleniu u Clintona, i zaraz po kursach puscil
          edukacje w praktyke. Hm, ciekawe co Jolanta na to? Czyzby rozwodzik?
        • marcel_prostak Re: taaaa..... 17.01.03, 02:00
          tak wyslij kretynie pazcke gumek panu roadkillowi, tylko arzem z instrukcja
          obslugi. tez dolazc kasete z instruktazem zakladania, ten debil moze miec z tym
          nie lada problem bo chuja ma tegiego , nie wiem czy rozmiar dobierzecie....
          zdaje sie ze ma jednocalowego
          o ile mnie pamiec nie myli a raczej nie
          • Gość: polishAM Re: taaaa..... IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 17.01.03, 02:30
            Marcel przepraszam, ale nie to polecalem Roadkillowi. Young fresh fish to
            dziewczynka i nie chodzi mi o adres tylko z ktorego wybrzeza nadaje, to wtedy
            mi latwiej mu polecic mu wakacje o ktorych jeszcze nie marzyl.
            • marcel_prostak Re: taaaa.....wakacje roadkilla 17.01.03, 03:01
              wyslij mu bilet na teneryfe , on lubi takie wakacje zcasmi, na ogol jednak lubi
              porzadki w swoim podmiejskim grajdolku
              rabie drzewo, piluje tez noz (ulubiony do warzyw) o mrozone mieso, zbiera tez
              gowna ptasie ze schodow

ale teneryfa moze byc w sam raz nie powiem
    • Gość: Sydney Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: proxy / *.prem.tmns.net.au 18.01.03, 03:12
      Dobra kombinacja on ZYD ona Cyganka .
      • Gość: polishAM Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.nas18.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 19.01.03, 02:35
        Normalnie mlodziutkie cyganeczki sa ladniutkie, potem szybko babieja, ale ta
        mala jest niebywale atrakcyjna. Jak to sie stalo, ze ona sobie nie znalazla
        chlopaka. Czyzby przebierala za dlugo.
        • Gość: WC Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.sympatico.ca 19.01.03, 15:33

> Normalnie mlodziutkie cyganeczki sa ladniutkie, potem szybko babieja, ale ta
          > mala jest niebywale atrakcyjna. Jak to sie stalo, ze ona sobie nie znalazla
          > chlopaka. Czyzby przebierala za dlugo.

nie znalazla bo ma chujowy charakter i nikt jej nie chcial
          poza tym 18-tka to ona nie jest, ma ok 30
          szukala, szukala i znalazla frajera (jezeli to w ogole jest prawda)

Jeszcze jedno: POTWIERDZA SIE FAKT, ZE MEZCZYZNI TO NAJWIEKSI PLOTKARZE
          • _pierdzioch Sraczyku, czyzbys mowil o sobie? 19.01.03, 16:34
            TO NIEMOZLIWE.

PS SZUKAJ SOBIE, SZUKAJ, DEBILU.
            • Gość: jurek K Fantastyczne ... IP: 64.141.34.* 19.01.03, 18:59
              Fantastyczny watek i do tego (jak dotychczas) bez wzajemnych wyzwisk ...

>... america 15-01-2003 21:52

>Pojechal sam do USSSSSA i co bedzie jak przerznie Bushowi zone?
              Bedziem placic Alimenty ameryce. ... "

Bush sie wyrazil - cytuje za polonijna prasa z Toronto - ze: "Szkoda, ze Jola
              nie przyjechala ..."

Ciekawe - czyzby George mial chrapke na Jole ?? A moze pytal sie tylko w
              zastepstwie pewnego Billa ?
              • Gość: polishAM Imie dla dziecka. IP: *.nas34.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 20.01.03, 04:09
                Dla dzidziusia proponuje imie Kim (popularne w Korei). Ale Kim to rowniez skrot
                od Kimberley jak najbardziej popularne imie na Zachodzie (np. Kim Bassinger).
    • lilolu Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 20.01.03, 03:18
      Niezla historyjka, jesli to prawda to on jest glupszy niz jego wlasne buty.
      • bywszaja Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 20.01.03, 04:27
        Tak, glupszy jak wlasne buty, bo jak okreslic faceta ktory przy TAKICH
        mozliwosciach nie zalatwil sobie dyplomu a jako dzicko bawil sie w prezydenta.
        Nic, tylko ta mieszanka krwi go dobila. Mieszance maja ciekawe charakterystyki,
        z jedna wada: zawodzi ich w krytycznej chwili. A chwila to byla dla Stolzmana
        krytyczna, nie uwazacie? Wedlug mnie to kompletny debil jako facet ze nie umie
        tak robic zeby nie machnac kobiecie dzieciaka: brawo Gorniak! A taraz pociagnij
        kretyna za jaja i to dobrze, az peknie na papierze. Mamy prezydenta-barana i
        tyle. Rywin zyd, olek tez ponoc, to co oni juz siebie samych nie uszanuja? Ja
        myslalam ze to jakas solidarna sekta!
        • Gość: polishAM Chcecie wiedziec dlaczego? DLATEGO!!! IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 04:49
          www.vipnews.pl/news/grafika/duze3/03a_20_hmg_4686.jpg
          • wiemlepiej Re: Chcecie wiedziec dlaczego? DLATEGO!!! 21.01.03, 05:00
            www.vipnews.pl/php/poszukaj.php?poszukaj=Gorniak
            a tu jest cala seria zdjec tej 30+ latki

Dzieki polishAM!

jakos tak dziwnie ta osoba wyglada. Wyglada na tak co ma w poprzek.

Olek! Zlagrowales sie na sukienke? Mam pomysl: Gorniak jedzie samochodem, nagle
            ciezarowka bez ostrzezenia uderza w samochod Gorniak. Nie pozostaje nic tylko
            wczesniak. Znowu masz pecha. Juz lepiej zapal to cygaro.

• Gość: Wolny Re: Piwko, dzidzius i cygaro IP: *.dialsprint.net 21.01.03, 09:46
              Cytuje:
              "Ja jestem patriotką, zaśpiewać hymn na tak ważnej imprezie sportowej to dla
              mnie zaszczyt" - powiedziała Górniak.

…a miec dzidziusia z prezydentem jeszcze wiekszy zasztyt.

A to ze ten facet zaszczyl czy tez zerznal sie pod wplywem piwa wie zdaje sie
              Prezynent Bush poniewaz powiedzial, poczas poprzedniej wizyty Kwasniewskiego w
              USA:
              " My wszyscy patrzymy….. ile wypije tego piwa.." -tj. tego co sobie sam
              nawarzyl.

Ps.
              Wiemlepiej napisal(a): Juz lepiej zapal to cygaro. - chciales powiedziec cygara
              to powinien rozdawac - najlepiej kubanskie.
              • Gość: Wolny Re: Kindergarten IP: *.dialsprint.net 21.01.03, 10:05
                W ubieglym tygodniu widzialem go w C-SPAN2
                Facet jakal sie lamana angielszczyzna, (moglby przynajmniej nie wyglupiac sie,
                tlumaczka z boku siedziala bez otwartej geby skasowala szmal za siedzenie), w
                pewnym momencie palnal co mial widocznie na mysli:

….Kindergarten…- zwrocil sie do tlumaczki czy to poprawnie po angielsku na co
                ona potwierdzila, po czym to skierowal sie do mikrofonu: Yes! This is
                international word - zadowolony.

Sala w smiech.

Oni chyba tez juz cos wiedza ?

• Gość: Me- 110 Re: Chcecie wiedziec dlaczego? DLATEGO!!! IP: *.bc.hsia.telus.net 21.01.03, 11:00
            bylo,nie bylo,to jednak Piekna Kobieta !
    • Gość: Pro_fesor Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 16:10
      Wszyscy jesteście por....ani,banda idiotow i plotkarzy,czs zastanowić sie nad
      sobą i swoim życiem bo to Wy tym mieczem wymachujecie no i przyjdzie czas na
      Was -radzę zastanpowic sie nad sobą i tym co się mowi gromadka debilowtych,
      niedouczonych prostakow,ktorzy g.... wiedzą o świecie i plotkowc tylko potrafią-
      moze by tak jedno zdanie poprawną polszczyzna napisac i poziom dostosowac do
      tych o ktorych sie mowi....nawet bez szacunku i pozdrowień
      • Gość: tez Pro_fesur jezeli to nie prawda to dlaczego nie wzial Joli? IP: 209.234.157.* 21.01.03, 16:31
        • Gość: Pro_fesor Re: jezeli to nie prawda to dlaczego nie wzial Jo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 18:27
          Jeśli kazda nieobecnośc p.Jolanty ma wzbudzac takie watpliwości to gratuluje
          fantazji i potomkow pozostawionych na świecie -idiotyczne pytanie ,no i na
          takie trzeba odpowiadac sami sobie problemy stwarzacie chyba z nudow bo nie
          wiem jak usprawiedliwic taka głupote...
          • leniwe wiesz co jeleniu z psiej wolki? 21.01.03, 18:36
            mowisz jak ci co porywali samoloty na Kube. Pomylily ci sie kierunki. TO TY
            ZASTANOW sie na soba! MY mamy ten caly kram gleboko zeby ci nie powiedziec W
            DUPIE. Ciekawe jak ty CWELU wyladujesz za 20 lat. Na wszelki wypadek juz teraz
            solidarnie ci zyczymy, OBY CIE SZLAG TRAFIL DZIS za twoj brak manier.
            • Gość: polishAM Re: wiesz co jeleniu z psiej wolki? IP: *.nas17.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 21.01.03, 19:03
              Co do brakow manier profesora, absolutnie sie zgadzam. I braku poczucia humoru
              tez.
          • Gość: tez_Profesur takie scierwo zostalo wybrane przez ten narodzik IP: 209.234.157.* 21.01.03, 22:18
            pijana morda na co powazniejszych miedzynaorodowych
            wystapieniach wzbudza smiech od lat, nawet i tu za
            oceanem. Nieobecnosc jeszcze jednej Joli szlachetnej
            budzi tu blady strach przed nawroceniem Polakow. Czyzby
            sie tez najebala, za nie wlazla do samolotu, a moze Olek
            je wpierdolil?
            • Gość: Pro_fesor Re: takie scierwo zostalo wybrane przez ten narod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 09:08
              No jeSli mi brak manier To Wy w takim wypadku nie podlegacie pod zadna
              kategorie,nawet zwierzeta maja wiecej rozumu,ja ze pare lat za te 20 jak mowisz
              bede zyl jak zyje albo i lepiej a Ty jeden z drugim myslicie ze jak sie
              wyjechalo z Polski to mozna tak kpic z jej prezydenta??Kim Wy tam jestescie
              wielcy sprzatacze ,robole i konowały pracujące dla innych gratulacje to jest
              sukces zyciowy ...Ha ha ha ja moge popatrzec w lustro i powiedziec sobie
              uczciwie ze dupy nie sprzedałem jak niektorzy co tu tak glosno krzycza Pewnych
              rzeczy sie nie mowi i nie robi czas najwyzszy zmadrzec i przestac obrazac innych
              • Gość: tez_Profesur Re: takie scierwo zostalo wybrane przez ten narod IP: 209.234.157.* 22.01.03, 10:06
                Wyjazd z Polski pozwolil mi zobaczyc, to czego nie
                widzialem bedac tam. Zly kraj czynia zli ludzie, a nie
                system itp, tacy jak ty, ktorzy glosuja na szmate, daja
                lapowki chujom, bronia nieswojego. Tobie nie brakuje 20
                lat do dobrobytu, dobrobyt jest poza twoim zasiegiem.
                • Gość: Pro_fesor Re: takie scierwo zostalo wybrane przez ten narod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 10:25
                  I tu sie mylisz ja tez z Polski wyjezdzalem widzialem wiele rzeczy a jesli
                  chodzi o lapowki czy glosowanie na tego czy tamtego nie w tym rzecz sie cala
                  ma..Nie powiedzialem ze jestem zwollenikiem P.Prezydenta to w tej chwili jest
                  najmniej istotne ...istotne jest to ze nikt nie dal Tobie i innym prawa by
                  bezkarnie obrazac innych zajmowac sie takimi plotami ktore sa śmieszne dzieci w
                  przedszkolu maja ciekawsze dyskusje...latwo jest tak obrazac innych ciekawe co
                  by bylo na forum publicznym gdzie trzeba pokazac swoja twarz,takie slowa tez
                  bys wypowiedzial?!zenujace jest to z jaka latwoscia to innym przychodzi
                  bluzganie i mowienie o innych w takich kategoriach wszyscy tworzymy kraj ,ale i
                  swiat i jesli sklada sie on z takich ludzi co inaczej nie potrafia o innych
                  mowic to mozesz miec do siebie preteche "Czlowiek czlowiekowi wilkiem"Nie
                  jesteś lepszy od tych o ktorych tak sie wypowiadasz kto wie moze i 100kroc
                  gorszy!!!!moze jednak warto sie nad soba zastanowic
                  • paszkwil Pro_fesior, jestes najwiekszym pisarzem 22.01.03, 13:32
                    fantastyki.
                  • Gość: No i co? Stlozman mowi - nieprawda IP: 168.143.113.* 22.01.03, 15:42
                    pozostaje czekac na Jole. Ta moglaby sprzedac troche
                    prawdy do jakiegos szmatlawca i bedzie nadal wesolo.
                  • Gość: tez_Profesur Re: takie scierwo zostalo wybrane przez ten narod IP: 209.234.157.* 23.01.03, 09:03
                    nazywanie kurewstwa po imieniu nie jest obrazaniem!
                    Kogos, kto klamie cale zycie bardzo trudno jest obrazic.
                    Jestem pewien,ze mi sie i tak nie uda.
    • Gość: Tez Mis Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.sympatico.ca 22.01.03, 16:02
      No i wyjasnilo sie! Prezydent zaprzeczyl, ze bzykal kogokolwiek w Koreii i
      zbesztal swinie dziennikarzy za plotkarstwo. Glupio wam teraz? Przeciez by nie
      klamal tak publicznie do swego narodu.
      Porownaj innego prezydenta, B. Clinton: "I did not have a sexual relationship
      with this woman, Miss Lewinski."
      • leniwe Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 22.01.03, 16:06
        Albo dostala co chciala i wiecej albo jej powiedziano, ze Wisla w tym okresie
        roku jest szczegolnie zimna w poblizu dna, rowniez dla dziecka plywajacego w
        czwartym miesiacu przez 3 dni z rzedu. Dobra mamusia!
        • Gość: Tez Mis Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.sympatico.ca 22.01.03, 16:16
          Mamusi, i tatusia, sie nie wybiera. Poza tym rosnie Edytka w moich oczach, bo
          uratowala dziecko nie tylko od smierci, ale i uchronila przed wpieprzaniem
          prezydenckiej kuti.
    • Gość: :) Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.acn.waw.pl 22.01.03, 16:45

> Okazuje sie, ze prezydent Kwasniewski szturchnal ta mala Edytke Gorniak
      > podczas mistrzostw swiata w pilce noznej. Gorniak jest w piatym miesiacu
      > ciazy, Kwasniewski ma mine niepewna i zona Jolanta nie przyjechala do USA z
      > mezem. Po Warszawie kraza plotki. W "NIE" Miller gratuluje Kwasniewskiemu, a
      > we Wprost sami zobaczycie.
      >
      > <a href="www.wprost.pl/ar/?
      O=38227&C=57"target="_blank">www.wprost.pl/ar
      > /?O=38227&C=57</a>
      minał tydzien i już pojawiają się zaprzeczeniasmilesmile
      • Gość: polishAM KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka IP: *.nas33.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 23.01.03, 04:15
        KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka.

Chyba niejednokrotnie mijal sie z prawda. Widzialem wywiad z Gorniak w ktorym
        stwierdza, ze sama bedzie wychowywac dziecko.
        • canadian Re: KWASNIEWSKI PRAWDE CI POWIE-cyganka 23.01.03, 04:23
          No i dobrze. Niech se dupczy.
    • prawdziwystarywiarus Pardonnez moi, w czym tu problem? 23.01.03, 12:21
      Ja się ponownie pytam: w czym tu problem?

Edytka zadowolona.

Nikt nie bedzie sypiać pod mostem, bo na biednego nie trafiło.

Joli się w sam raz przyda przypomnienie, że życie nie samymi kwiatami i
      bankietami płynie, bo już się zaczynala mieć za cesarzową.

Publika ma darmową rozrywkę.

Prasa ma temat.

Kościół ma satysfakcję, że nauka moralna nie idzie w las, bo mogli dzidziusia
      wyskrobać cichcem, a nie wyskrobali.

Niezliczone tłumy ludzi, którzy sami kiedyś "wpadli" poczuwają się do
      solidarości i ciepło myślą o rodzicach, to jest panie ciepło myślą o Edytce a
      panowie o Olu.

W sumie jest bardzo miło – gratulacje dla rodziców!

W sprawie kaca moralenego u Ola, nie przesadzajmy. Tak jak każda dorosła
      kobieta powinna wiedzieć, jak wygląda członek męski i do czego służy, tak każdy
      dorosły facet powinien umieć to narzędzie we właściwy sposób obsługiwać.
      Obejmuje to także wliczenie sobie w koszty ewentualnej wpadki, bo nic w życiu
      nie jest pewne na sto procent. Brak podstaw do pretensji do Opatrzności jak
      ktoś wpadnie, i zawsze należy się z tym liczyć.

A jeżeli na dodatek Olo, a pod jego wpływem i inni, wyciągną trafny wniosek z
      afery, że gentleman nie powinien się uchlewać jak świnia, natomiast powinien
      zawsze, na wszelki wypadek, mieć przy sobie gumkę, to jeszcze i ogólniejszy
      pożytek będzie z tej całej historii. Nie bez powodu każdy porządny garnitur
      męski ma specjalnie w tym celu co najmniej jedną dyskretną, malutką kieszonkę.
      • Gość: polishAM Re: Pardonnez moi, w czym tu problem? IP: *.nas16.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.01.03, 05:22
        To znaczy ja tez jestem w sympatii z Edytka. Po raz kolejny sprawdza sie, ze
        slynne aktorki wcale tak czesto nie stosuja aborcji ile to by sie wydawalo.
        Podobnie Madonna. Rodzila dzieci juz w kwiecie wieku. Zycze Edytce wszystkiego
        najlepszego i dzidziusiowi. Po ojcu nie ma czego sie spodziewac.
        • Gość: :) :):):):) IP: *.acn.waw.pl 24.01.03, 21:46
          W czym problem??Problem jest w tym, ze jak sie towarzystwo bawilo w gwiazde to
          teraz ma...Naczytają się staruchy takiego Bravo Girl a potem probujasmile
          Drogie Bravo Girl!
          Mam piętnście lat i od trzech miesięcy jestem w ciąży. Ostatnio
          powiedziałam o tym rodzicom. Zareagowali bardzo wyrozumiale, tylko
          mama nie przestaje pytać, kto jest ojcem. A ja naprawdę nie wiem,
          bo to była impreza i bawiliśmy się <<w gwiazdę>>".
          SŁOWNICZEK:
          Zabawa w gwiazdę: Imprezowa zabawa, która zastąpiła popularną niegdyś butelkę.
          Polega ona na tym, że rozebrane dziewczęta, kładą się na brzuchach na podłodze
          stykając się głowami. Uczestniczący w zabawie chłopcy, chodzą w kółko i na
          dany znak, przez określony czas...robią co mogą. Wygrywa ten, kto skończy
          ostatni.
    • staryviarus Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje 24.01.03, 19:37
      Drogie Panie i Panowie
      Teraz bajke Wam opowiem:
      Byla sobie piosenkarka
      Zgrabny tylek, waska szparka,
      Ta Edytka - niezla sztuka,
      Kto by nie chcial takiej pukac?
       I byl sobie misio Kwasek,
       Nasz prezydent, nasz grubasek.
       Lubil pilke, disco polo,
       Lecz nie lubil seksu z Jola,
       Wiec Edytke zbajerowal
       (Caly naród tak czarowal)
       Do Korei polecieli,
       Bo chytrasny plan tam mieli,
       Kupil Kwasek dwa cygara:
       "Jak Edytka sie postara,
       Zrobim druga Ameryke,
       Ma Edytka za Monike!"
       Buzi dupci, dupci buzi,
       Teraz skandal wybuchl duzy,
       "Co tu robic" mysli Kwasek
       Jak juz w drodze jest bobasek?
       Nie spodoba sie to Joli,
       To ze mezus tak swawolil!
       Bedzie w domu awantura,
       Czeka Kwaska wielka bura
       A to wszystko jest dlaczego?
       Latwo sie domyslec tego,
       Bo nasz Kwasek poczciwina
       Nie wzial gumek a zaczynal...
       Stad tez rada moja taka:
       Nos kondomy jak masz ptaka!

autor: gitman
    • Gość: wowa Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 25.01.03, 19:20
      dzisiaj pisza w the gazette o tow. i panience . panna w94 pozowala do playboya polskiego,ma dom w london ma 30
      lat i jest pop star , a tow. 49 lat jest extremely pro- us i ostatniego lata z close friend bushem podrozowali 5 dni po
      stanach .tow jest faworytem aby objac szefostwo NATO i ma wielki szanse po Hawlu zostac leaderem regionu
      central Europe , i ze jest smartest polityk nie tylko w polsce ale w regionie
      panna na glupia tez nie wyglada nic nie zostaje tylko pogratulowac zycie jest piekne ale nie dla dzieciolow czy innych
      oslow czy baranow
    • Gość: ADAM Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.cyberia.com.pl 25.01.03, 19:38
      AM jest kumnplem Am WIEC \JEST TO JASNE!!
      • Gość: marcel_prostak Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 10:02
        Panowie Wyjechani, mam dla was zla wiadomosc odnosnie stanu majatkowego Edytki.
        Ona ma oprocz apartamenu w Londynie (i to bynajmniej nie jest taki apartament
        jak ma pan Yonder kolo detroit) wille na maderze. Tak tak.
        A tera mozecie glupki wypisywac ze zwariowalam o osleplam na jedno oko. Ha ha
        ha kretyni.

Ma ktorys z was wille na maderze?
        • Gość: Me- 110 Re: Polacy, bedziemy mieli dzidziusia. Gratulacje IP: *.bc.hsia.telus.net 26.01.03, 10:17
          Gość portalu: marcel_prostak
          >
          > Ma ktorys z was wille na maderze?
          ..nie mamy,i nie chcemy!
          My kretyni chcemy zyc na Krecie ,nie ma tu prostakow i jest nam tu dobrze.
          • Gość: marcel_prostak Re: ha ha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 10:23
            co innego willa na krecie a co innego willa na krecie

ty nie masz willi na krecie dla swojej przyjemnosci, tylko ty masz tam swoje
            miejsce pracy, pewnie robisz salaltki z fety w kuchni
            • Gość: Me- 110 Re:i epissis IP: *.bc.hsia.telus.net 26.01.03, 10:50
              ..robienie salatek w kuchni (nawet na Krecie ) nie jest zadnym ponizeniem.
              Praca to jest praca.Wiele dziewczyn9po studiach ,nawet ) w Polsce chcalo by
              sprzatac u zamoznych rodzin i otwieraly swoje bissnesy lecz nikt ich nie chcee
              przyjac w obawie ze sa "czujkami " mafii zlodziejskiej.
              PS.
              jak juz tak sie nabijacie na kazdym forum ze my Polacy na zachodzie
              sprzatamy ,to KTO sprzata w Polsce ? niektorzy mowia ...ze NIK(t).!
              • Gość: Wolny Re:i epissis IP: *.dialsprint.net 26.01.03, 11:29
                Gość portalu: Me- 110 napisał(a):

> ..robienie salatek w kuchni (nawet na Krecie ) nie jest zadnym ponizeniem.
                > Praca to jest praca.Wiele dziewczyn9po studiach ,nawet ) w Polsce chcalo by
                > sprzatac u zamoznych rodzin i otwieraly swoje bissnesy lecz nikt ich nie
                chcee
                >
                > przyjac w obawie ze sa "czujkami " mafii zlodziejskiej.
                > PS.
                > jak juz tak sie nabijacie na kazdym forum ze my Polacy na zachodzie
                > sprzatamy ,to KTO sprzata w Polsce ? niektorzy mowia ...ze NIK(t).!

Zdaje sie, ze w Polsce dla absolwntow nie ma pracy do sprzatania.
                Do 50%-ego bezrobocia coraz blizej.

Frustraci ciagle posluguja sie sprzataniem, bo zielonego pojecia nie maja jak
                mozna zyc na normalnym poziomie bo zamieszkujacy na stale nie sprzata poza
                nielegalnymi "turystami". Alemio to: Kiedys juz pisalem i powtorze, ze
                sprztaczke z zachodu stac na raz w roku na wakacje, bilet i wyjazd za granice
                przez ocean.
                Acha, ile sprzataczka zarabia w Polsce? - zdaje sie musi byc po studjach i
                nadzwyczaj urocza? Tu tez potrzebne kwalifikacje?

Bezrobotnemu w Polsce slina na jezyku, widocznie nie zalapal sie na nielegalna
                turystyke sprzatajaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka