Gość: Sydney IP: proxy / *.prem.tmns.net.au 18.01.03, 06:41 Prawdziwy polonus powinien to miejsce zobaczyc -szczegolnie latem ,wstep platny , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel_z_Melbourne bylem - IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 19.01.03, 06:21 na szkoleniu Furnel/ICL; (laaadnych pare lat temu) zarcie bylo 'wykwintno-pretensjonalne' - choc nie rewelacyjne. palac - jak palac. co Ci sie podobalo? Co mi umknelo? pozdrowko Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 ja nie bylem i nie chce byc 19.01.03, 06:25 bo to kolejny pic i fotomontaz dla glupkow, a reszta innych [typu Moskal] jada tam za darmoche !!! a ci inni placa ciezkie $$$$$ za dobe + zarcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydney Re: Dom Poloni w Pultusku-watpie zeby ktos z was IP: proxy / *.prem.tmns.net.au 19.01.03, 11:15 Dobre miejsce na spedzenie ciekawie niedziely szczegolnie w lato gdy jest cieplo i slonecznie dobra kawiarnia ,60 km od warszawy no ale wiekszosc z was jest z wroclawia ,szczecina lub walbrzycha a Luiza z poznania ,ja tam bywam bo mam blisko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dom Poloni w Pultusku-watpie zeby ktos z was IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 18:15 Gość portalu: Sydney napisał(a): > Dobre miejsce na spedzenie ciekawie niedziely szczegolnie w lato gdy jest > cieplo i slonecznie dobra kawiarnia ,60 km od warszawy > no ale wiekszosc z was jest z wroclawia ,szczecina lub walbrzycha a Luiza z > poznania ,ja tam bywam bo mam blisko ! a po zdrodze masz najlepsze miejsce w okolicy z rybami. Nazywa się Złoty Lin . Miejscowość Serock. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Dom Poloni w Pultusku-watpie zeby ktos z was IP: *.dialup.xtra.co.nz 23.01.03, 07:50 Zloty Lin to najlepsze ryby w Polsce. Buda wyglada jak stolowka FWP z lat 70tych, ale zarlo rewelacyjne. Gdy mieszkalem w Warszafce, to bywalem tam czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych bylem tam kilka dni IP: *.bredband.skanova.com 23.01.03, 11:59 podobalo mi sie, takich smacznych ryb nigdy nie jadlem, ladnie utrzymany, tylko ciagle remontuja cos. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_b Re: Dom Poloni w Pultusku-watpie zeby ktos z was 23.01.03, 19:52 Fajne miejsce bylem ale dosc dawno temu - hotel/restauracja - kozystajac nawet tylko z restauracji proponuje wjechac na teren zamku gdzie jest parking strzezony - bo za murami kradna profesjonalnie, wyjezdzajac spotkalem faceta ktory oplakiwal ze tylko na 5min zostawil... Odpowiedz Link Zgłoś