soup.nazi Beczki po sledziach, zaciski na nosy do uzycia 08.06.06, 23:19 w srodkach masowej komunikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff a ja myslalem ze te chodaki co obgryzasz z kory 09.06.06, 00:54 na sniadanie. Jestes cholernym cwokiem! Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Wymysl cos swojego ofermo 09.06.06, 03:30 Bo dostaniesz szlaban na kasze, gliniak Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff ale cie ten kapec drewniany ktory regularnie 09.06.06, 05:43 obgryzasz ruszyl! kapusta i kasza strawa nasza. wlasnie wrocil stojkowy Drewniak z politrowka sluzbowym Gazikiem... ty normalnie chlejesz wieczorem czy tylko wsuwasz sproszkowane grzyby? Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff jeszcze jedno ty swinski ryju 09.06.06, 05:46 przypomnialem sobie twoje chamskie grozby w stosunku do polonii po co tu przychodzisz... ty mendo, moze to jeszcze raz powtorzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi You're reelin' and seethin', gliniak, hehehe 09.06.06, 15:15 Uwazaj, bo cie z roboty wyrzuca. Pompa z goovnem pompa z goovnem, ale miotanie sie nie jest nigdzie produktywne. I co wtedy zrobisz? Swiadectwo mylycynej szkoly wyplatania koszykow i obslugi pompy z goovnem ma zastosowanie w niewielu galeziach gospodarki. Nawet bulbonskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff you are getting pretty good at this 09.06.06, 18:20 myslisz ze jak upniesz trepem kanadyjskim to ktos sie twoim antypolska pisanina przejmie? Jestes upadlym emigrantem. Mozesz wreszcie napisac po kiego nie-bulbonskiego grzyba wyjechales do Kanady, ktora USA traktuje jak ten dol za dragiem o ktorym sie tak okresowo rozpisujesz a ktory pamietasz z dziecinstwa. Ja przynajmniej mam pewna miske kaszy z omasta i pol litra brynolu co piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: you are getting pretty good at this 09.06.06, 19:11 pis.doff napisał: > myslisz ze jak upniesz trepem kanadyjskim to ktos sie twoim antypolska pisanina > > przejmie? Nie mysle - wiem. Wy sie przejmujecie - gliniaki i wasi zasrani mocodawcy - juz od dlugiego czasu. W normalnym cywilizowanym kraju nikt by sie oczywiscie nie przejal, but then again - czemu mialbym pisac o normalnym kraju? > > Mozesz wreszcie napisac po kiego nie-bulbonskiego > grzyba wyjechales do Kanady A gdzie mialem wyjechac, gliniak, do Kutna? Kanada to bardzo dobry kraj, gliniak, jeden z najlepszych na swiecie, jesli nie najlepszy. , ktora USA traktuje jak ten dol za dragiem o ktorym > > sie tak okresowo rozpisujesz a ktory pamietasz z dziecinstwa. Owszem, pamietam go z twojego dziecinstwa. Poza tym nie jest tak zle, Stany ludzie panisko, da Kanadolom pozyc, nawet bardzo lepiej, hehehe. A poza tym, co cie to boli, Stany a Kanada? Panska sprawa, chlopu hooy do tego, hehehe. Ani jedni ani drudzy i tak cie nie wpuszcza, popatrzywszy na twa cwarz, dumpsterom podobna. Ja przynajmniej > mam pewna miske kaszy z omasta i pol litra brynolu co piatek. To ty sobie tam, gliniak, te kasze miej, ty sobie ja miej. Przeciezy my ci jej nieodbierzemy, co najwyzej twoi posrani mandaryni, hehehe, jak znow bedzie walka o byt przy kolejnym obrocie bulbonskiej karuzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 samochody, silniki, podzespoły i częsci samochodow 09.06.06, 01:32 węgiel i koks, elektronika i sprzęt elektryczny, sprzet AGD, statki, usługi niematerialne Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: samochody, silniki, podzespoły i częsci samoc 09.06.06, 01:57 alez drogi corganie, obce montownie, z obcymi maszynami skladajace obce samochdy zaprojektowane przez obcych profesjonalistow, z obcych materialow , polskimi tanimi rencyma nazywasz eksportem? troszki to chyba przesadzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: samochody, silniki, podzespoły i częsci samoc 09.06.06, 09:31 jot-23 napisał: > alez drogi corganie, obce montownie, z obcymi maszynami skladajace obce > samochdy zaprojektowane przez obcych profesjonalistow, z obcych materialow , > polskimi tanimi rencyma nazywasz eksportem? troszki to chyba przesadzasz! Tak, to jest polski eksport, każdy kto podstawową znajomość ekonomii ci to powie. Tak samo jak Mercedesy lub Toyoty produkowane w USA i wysyłane np. do Kanady lub Meksyku są eksportem amerykańkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: samochody, silniki, podzespoły i częsci samoc 09.06.06, 18:24 co prawda to prawda w USA to juz niewiele wytwarzaja bo wszysko jest robione a to w Chinach a to w Indiach. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: samochody, silniki, podzespoły i częsci samoc 09.06.06, 18:54 chiny sa znacznie madrzejsze od polski, mysla perspektywicznie, i tam tanie produkowanie ma zawsze "strings attached"... przez parenascie lat, bazujac na produktach wytwazanych dla "zachodu" stwozyli podaliny wielu, nie istniejacych wczesniej , rodzimych galezi przemyslu... elektronika, samochody i mnostwo innych...podczas gdy polska byla i bedzie niemieckim pucybutem, i calkowicie uzalezniona od niemieckiej gospodarki... jesli przyjdzie im ochota/ beda zmuszeni...zamknac te swoje fabryki w polce, caly przemysl motoryzacyjny nagle przestanie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Oczywiście chodzi o malarzy wystawowych, 09.06.06, 12:35 takiego, co z głowy maluje, a nie o jakiegoś tam zwykłego wałkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Oczywiście chodzi o malarzy wystawowych, 09.06.06, 12:47 Jeszcze ci watroba na nocnym dyzurze nie wypadla? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Re: Oczywiście chodzi o malarzy wystawowych, 09.06.06, 15:46 Zapaść tfurcza, no nie? żołądek ci jescze przez zardzewiałe dno furgonetki nie wyleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 exportowa fanclub1 09.06.06, 18:13 Przy ktorej latarni wystajesz wieczorami, bo normalna to ty nie jestes....Fotze. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Uwieczniam ciocię mą Marysię, 09.06.06, 18:16 Uwieczniam ciocię mą Marysię, Bez złośliwości, Boże broń! Wszystko udało świetnie mi się, Lecz zamiast cioci siedzi słoń! Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Tfardziel artur zna życie, ale 09.06.06, 19:02 CG to on chyba nie zna. Wiedza daje władzę, niewiedza uszczęśliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 09.06.06, 03:22 alez drogi corganie, obce montownie, z obcymi maszynami skladajace obce samochdy zaprojektowane przez obcych profesjonalistow, z obcych materialow , polskimi tanimi rencyma nazywasz eksportem? troszki to chyba przesadzasz! Odpowiedz Link Zgłoś
bercik48 Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 09.06.06, 03:48 gowno no i jak gliniasty wam sie nie kse spac po trzeciej nad ranem pobudka wkrotce i to ma byc zagluszanie gliniak/ z pelnym plecaczkiem siem meldujeta zaraaaz tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: wysokoprzetworzone produkty rolne n/t 09.06.06, 05:45 dlaczego plesn pojawia sie na wspolczesnych dzemach bardzo szybko? Dawniej sloik stal w akademiku miesiacami i nic na nim nie roslo ateraz po kilku dniach zachodzi fermentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
logar Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 09.06.06, 05:14 Koszyki wyplatane , pamiatki strugane w drewnie , palety . Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus UE lubi polskie jablka o... 09.06.06, 08:05 wdziecznej polskiej nazwie... golden delicious oraz polskie produkty mleczarskie typu... jogurt Danone Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 09.06.06, 11:44 wódka? Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub00 Re: mlodzi,piekni,wyksztalceni... 09.06.06, 18:01 to jest polski produkt exportowy,z plecaczkami i konserwami ,wysylaja uciulane grosze do domu a tu jeszcze urzad podatkowy chce z nich skore zedrzec Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: mlodzi,piekni,wyksztalceni... 09.06.06, 18:23 piszesz wlasnie o mnie. Mam plecak przetarty na plecach a w nim konserw sporo na ktorych oszczedzam obgryzajac sobie lupierz z korzonka. Napisz o mnie ksiazke, obywatelu obojga narodow. Wy wszyscy piszacy paszkwile znacie sie z tej samej boznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: mlodzi,piekni,wyksztalceni... 09.06.06, 18:47 pis.doff napisał: > Wy wszyscy piszacy paszkwile znacie sie z > tej samej boznicy? Nie, z tej samej lozy. I dopie..my na tym samym rowerze, hehehe, garrison toy twoja gliniacza mamusia. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik48 Re: gliniak to idiota z SB 10.06.06, 02:36 tluste konserwy i herbatka z czajnika bylem w hotelu na wegrzech w ubieglym roku sniadanie kosztowalo exstra 450 forint to chyba 2 euro okolo 5 samochodow z bulbonska rejestracja i co nikogo na sniadanu za to marsze po konserwy do samochodu i herbatke plus czajnik kroczem tow. do europy tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Dolaczyles do kolegow z SB? 11.06.06, 12:07 A jednak nie Hawaii!!!!! Wreszcie dowiadujemy sie na jakie urlopy wyjezdzaja towarzysze z hameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 11.06.06, 12:37 Nie wiem jak jest w Polsce, ale Australia zyje glownie z eksportu wegla do Japonii - jak Polska za Gierka, i tak tez i pewnie skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 11.06.06, 19:25 polska jest nr 1 na swiecie w exporcie klechow.. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ja juz siem o tym napisalem. 11.06.06, 23:40 Chyba juz wszystkie coorwy wyjechaly. Tera czas na politykow. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
10.mira Re: co jest nr 1 polskiego exportu???kto wie 14.06.06, 02:03 Witam!!!Tania siła robocza!! Odpowiedz Link Zgłoś