Dodaj do ulubionych

Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?]

IP: *.client.attbi.com 23.01.03, 04:43
Mazy mi sie plaza do MX za daleko, moze San Diego. Czy jezeli plaza w San
Diego to Coronado Island? Ja tam znam tylko marine. Tam jest chyba tylko
Hotel Del Coronado i Loews Coronado Bay Resort? Ktory z nich jest po stronie
oceanu. Wszelkie wskazowki mile widziane.
Aloha amigos.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] IP: *.oc.oc.cox.net 23.01.03, 05:02
      Zapraszam do Orange County: 12 mil od plazy.
    • Gość: --Michal No i co? Mam p()pierd@lac do biblioteki? IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 17:43
      Nikt? Nic? Krap.
      • Gość: Jankes Re: No i co? Mam p()pierd@lac do biblioteki? IP: *.broadcom.com 23.01.03, 18:07
        Czyz nie zaprosilem?
        • _narval_ Re: No i co? Mam p()pierd@lac do biblioteki? 23.01.03, 19:00
          Miszel a w ramach wymiany miedzynarodowej nie lepiej sie zalapac na
          lotniskowca wujka Busza i odwiedzic hurysowe plaze krasnyj morja; trip
          organizowany na koszt podatnika, takze Kanadian, Jot i innymi zrobia sciepke,
          portowe panny beda lzy za Toba wylewac, a Ty machajac para slipek do tlumu
          spiewal ... nie placz, kiedy odjade, sercem bede ...itd;

• Gość: Jankes Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] IP: *.broadcom.com 23.01.03, 19:13
      Przetraszyl sie sie. Nie to nie.
      • _narval_ Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 19:18
        Oh yeah! MrJ&DrHsmile
        • Gość: Jankes Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] IP: *.broadcom.com 23.01.03, 19:24
          Nie rozumiem ? O co to chodzi?
          • _narval_ Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 19:48
            Gość portalu: Jankes napisał(a):

> Nie rozumiem ? O co to chodzi?

smile) j'ai schmecté un certain schnocksmile)
            • Gość: Jankes Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] IP: *.broadcom.com 23.01.03, 19:58
              schnock du schmecté un de j'ai certain???

Je ne vous comprends pas dame. J'essaye juste d'être
              gentil à votre amour Miszel. Vous avez brisé mon coeur.
              Je veux le rencontrer ainsi je puis le tuer. Vous n'aurez
              aucun choix mais tombez amoureux de moi.

A bientôt mon amour!
              • _narval_ Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 20:30

> schnock du schmecté un de j'ai certain???
                >
                > Je ne vous comprends pas dame. J'essaye juste d'être
                > gentil à votre amour Miszel. Vous avez brisé mon coeur.
                > Je veux le rencontrer ainsi je puis le tuer. Vous n'aurez
                > aucun choix mais tombez amoureux de moi.
                >
                > A bientôt mon amour!

schmecter=sentir
                schnock=un individu ... et ça suffira smile)

Je ne crois pas mes yeux!! Vous me causez dans un français très chatillésmile)
                Misza est un brave type, plein de bon sens et d'espièglerie de bon aloismile)
                Mais, fais-je une confusion entre vous et quelqu'un d'autre?

la vie est pleines de surprisessmile)
                • falszywystarywiarus Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 21:34
                  Certainement je pense que vous confondez avec quelqu'un
                  d'autre. Je pas pourquoi? Il était arrivé à moi
                  beaucoup malheureusement.
                  • Gość: Jankes A Ty kolego czego tu? n/txt IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:36
    • Gość: --Michal Wakacja sa in order. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 19:23
      Wlasni poworocilem z mytingu i tak pierdolili ze nic nie zrozumialem, chyba sie
      trzeba jednal nuczyc tego tubylczego zargonu. W kwesti turystyki wojennej to ja
      jestem KURWA MAC Strazak-Aspirant a nie czlonek gwardi narodowej, moze w drugim
      zucie sie uda.

Pozatym to ja zadalem konkrenten putania, a w odpowiedzi dostaje jakies
      niemoralne propozycji, OPANUJTA SIE! Najpierw artkowi sie wydawalo ze mam cycki
      a teraz jankes chce mnie zwabic i wykozystac.
      • Gość: Jankes Re: Wakacja sa in order. IP: *.broadcom.com 23.01.03, 19:27
        Well, your choice kolego.
        Chcialem byc mily isc rodakowi na reke, ewentualnie wypic
        piwko. Jedz do SD, i nie zapomnij wlezc na gore zeby
        popatrzec na port wojenny. Jest impressive naprawde.
        I zadzwon to moze na piwko skoczynmy popatrujac na Marines.
        • Gość: --Michal Plan jeszcze nie jest SET. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 19:30
          W takim razie dziekuje za propozycje, podwarnkiem ze nie byla niemoralna. Jak
          sie zdecyduje to dam znac. MX tez kusi, ale to godzina dluzej. Dzieki.
    • Gość: marcel_prostak Re: jankes zcesc IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 19:58
      co tak dlugo ciem na forumie nie bylo? a tera zaszczycasz narvala i michala
      soba a ja?????

a tak mnie kiedys lubiles...
      • Gość: Jankes Re: jankes zcesc IP: *.broadcom.com 23.01.03, 20:03
        Lubie Cie nadal ale niechcialas ze mna jechac do Las
        Vegas to mi sie przykro zrobilo. Teraz Michala namawiac
        ale widac sie chlop boi. Nie myslalem ze on taki
        strachliwy ale coz zrobic.
        • Gość: marcel_prostak Re: ha ha jankes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 20:37
          cos sciemniesz, wcale mnie nie zapraszales do las vegas tylko jakis jądro o ile
          pamietam ale w ogole to ja sie razc\ej wpraszalam do tego las vegas tak ze
          maniak nawet nick zmienil )))))

co do michala to widozcnie wyczyl ze to nie jest powazna propozycja ha ha ha

co tak dlugo ciem nie bylo w Pierdolniku?
          • Gość: narval Re: ha ha jankes IP: *.abo.wanadoo.fr 23.01.03, 20:46
            Marcee, Misza niz nie wyczul on poszedl kuc slowka do Wucetu!! pewno przyswaja
            trzecia kolumne nieregularnych i ten tiaa'tjowy zargon kuluarowysmile

No i zapanowala nam, bardzo naukowa atmosfera, smolista czern i makabryczna
            ciszasmile)

• marcepanna Re: narvalowa 23.01.03, 20:55
              ja sie chcialam dopisac w kwestii bursztynow u jana.krana ale mnie roberecik
              wyjebal na ament chociaz pare osob chcialo zebym miala wstep na bisa
              to gdzie mam pisac? zostal mi Pierdolnik i towarzystwo WC (dzisiaj chyab jest
              podpity zdrowo)
              • _narval_ Re: narvalowa 23.01.03, 21:10
                Och Marcee! Coz tu pisac! Od dwoch dni zrobila sie taka podbramkowa sytuacja,
                taki jakis wrzod wsrod wielu ludzi, ktory nagle pekl, zolc zalala wnetrznosci
                i wynik ... nokaut dla co po niektorychsad

bursztyny, czy lawa przysieglych, to tylko takie detale; widzisz, dla mnie tez
                ta cala sytuacja jest taka wewnetrzna zmora; moze dlatego, ze Cztery znajome
                mi osoby tak zostaly uwiklane w ten precedens i ich forowe drogi chyba na
                dlugo sie rozeszly!
                tak to jest jak nie ma tozsamosci pogladow;
                • Gość: Albertine A my tu ciemni jak tabaka w mysiej cipie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:16
                  Schiz na bisie? Czy nie ma juz dla ludzi nic swietego. Blasfemia, tfu. Ide na
                  forum obok gadac o obwodzie meskiego penisa, nic innego mi juz nie zostaje.
                  • Gość: marcel-prostak Re: A my tu ciemni jak tabaka w mysiej cipie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:25
                    no wlasnie

narval a co ty tu nam wciskasz ze ja jakies malzenstwo rozwalilam bo czyjes
                    drogi sie rozeszly???

chyba sie Luiza nie rozeszla ze swym ukochanym z usa pzreze mnie albo karelia z
                    deska?????

o co chodzi?
                    • Gość: Albertine kaczawdoopedlugoiposuwisciejeb@namac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:31
                      Luiza miala narzeczonego! Z USA! Jankes? Jotek? czyco!!! Rzucila go, ale dla
                      kogo, dla roberta? A Ty Marcepruscie bruzdzilas im, wiec robert aby pokazac
                      Luizie swoich chuci moc, scial Cie z bisa, czy to tak bylo? Mowcie wszystko.
                      Narvalka, otrzasnij sie z grantowych rojen i zeznawaj.
                      • Gość: marcel_prostak Re: kaczawdoopedlugoiposuwisciejeb@namac! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:41
                        no nie wiem byla jakas rozroba w sidni, byla zona bylego meza luizy scigala
                        luize w sidni noca z gnatem w dloni
                        padly ajkies stzraly i od tego luiza kocha sie juz wylacznie platonicznie w
                        internecie wychodzac z zalozenia ze najlepszy to taki facet ktorego zona jest
                        daleko
                        stad padlo na usa

ja tam nie wim ktory to Pan Wyjechany uwiklan w ten romans internetowy z luiza
                        ale chyba ten glupek tato

po czym poroznilam karelie z deska bo napisalam o jej mocach pzrerobowych w
                        zwiazku z pzrerobieniem ilosci godzin w pracy

i to by bylo na tyle
                        jestem niewinna

a roberecik od razu mnie wykopal choc tyle osob sie wstawilo za mna nawet Dyzio
                        czyli Baloo ale widze ze Baloo juz tam nic nie znaczy bo ich opetal ten czart
                        ro-berecik

a jak tam twoje zyciem milosne dorot?
              • Gość: Albertine Co za rozroba z tym robertem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:14
                Wyjebal Cie z bisa Marcepurscie? Nie wierze. On Cie wszak kocha miloscia
                kazirodczo onanistyczna - czyli po forumowemu. Moze to jakas forma zalotow?
                Moze chce zebys go prosila i blagala, co sprawi mu krotkotrwala lecz
                wstrzasajaca satysfakcje?
                • Gość: marcel_prostak Re: Co za rozroba z tym robertem? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:30
                  no widzisz
                  4 osoby sie pozarly pzreze mnie

widac karelia z deska i luiza ale z kim?

widze ze ro-beret was powiadomil ze mnie wywala skoro juz to wiesz co ja teraz
                  widze
                  a poza tym pzreciez mnie lubicie
                  nawet Dyzio (baloo1) sie odezwal w mojej sprawie za co mu niniejszym ndziekuje
                  bo tez nie gadal ze mna od dawna

czy ja jestem ajkis demon?
                  • Gość: Albertine Nic nie pedziol - przynajmniej mnie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:36
                    Jak napisalas, to sie dowiedzialam dopiero. Ja tam tez wstepu nie mam bo pania
                    zmuszona bylam sprzedac w jasyr zeby sobie nowa pare szpilek (no wiesz, od
                    Polliniego) kupic, ale jakas nerwowosc tu na primie byla. Artur sie o dupow
                    pierdoleniu rozwinal ze ho ho. Wpierw myslalam ze go moj brat podkrecil, ale
                    teraz widze ze o co innego chodzilo.
                    • Gość: marcel_prostak Re: Nic nie pedziol - przynajmniej mnie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:48
                      A tak sie chwalili fotkami jakiejs doroty to myslalam ze im wyslalas swe
                      wdzieki w szpilkach Polliniego , musze obejrzec to cudo kiedy bedem w wawce
                      gdzie mozna sobie kupic to cacko?

na primie to pisze juz chyba 4 osoby tylko, coza ruina MAtecznika !!!

• Gość: Albertine Choojowinowatosc i polityczna poprawnosc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 21:57
                        Jakis dupek na forum obok mnie wmawia, ze jak ja nie chce z Murzyna w lozku z
                        dyplomem Harvardu to ja jestem rasistka. Ze rasistka to racja, ale po co mi w
                        lozku ten dyplom, w tylek by uwieral, abstrahujac od Murzyna, czarne niedobre,
                        za duzy ten, no, kontrast.

A w ogole nic im nie poslalam, wymienilam sie tylko z dwoma laskami, zdjecie
                        zreszta z Krakowa, wiec moze to Ty Marcepruscie jestes, idz sprawdz. Bez
                        szpilek zreszta, sa czescia rynsztunku bojowego, uzywac nalezy z wyczuciem.
                        • Gość: Jankes Re: Choojowinowatosc i polityczna poprawnosc. IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:59
                          Jakie forum ze sie zapytam bezwstydnie?
                        • Gość: Albertine Pollini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 22:01
                          Najlepiej zagramanica, sklep Polliniego w Wawie jest na Chmielnej, no wszystkie
                          sklepy Apia (np. w Klifie) maja troche, ale asortyment wdupny.
                          • Gość: marcel_prostak Re: Pollini IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:06
                            sprawdzem ten na chmielnej i zdam relacjem

alez ty jestes ...jaka ja tam i zagramanica
                            tylko juz ta wawka nam zostaje , nam prostakom z zadupiatego lajkonikowa
                            ech
                            • Gość: Albertine Nie pierd()lta glodnych kawalkow Marcepruscie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 22:11
                  • _narval_ Re: Co za rozroba z tym robertem? 23.01.03, 21:39
                    Marcee, nie tylko Robby adminiastym najwyzszym tam jest! Adminow kilku, ale
                    jacy nie wspomne bo nie wiem!

A jak doszlo do glosowania tez nie mam pojecia! Moze zliczyli glosy? kto za
                    kto przeciw? no przeciez chyba czytalas? tylko, ze tam porobily sie watki
                    klonowane i trzeba tegiej glowy do przebadania sytuacji!

skoro bylo referendum widocznie zliczyli glosy?!
    • Gość: Jankes Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:39
      Rany!!! Co tutaj sie dzieje???
      • _narval_ Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 21:44
        Jak to co Jankes?
        Miszka wlazl do Wucetu i kuje! tylko co, albo kogo? łat ys de kłestszyn?! a my
        stoimy za drzwiami ... rajcujemy i nogami przebieramy!

• Gość: --Michal Tylko nie myszka! IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 21:48
          Ja sie szykuje to razdwatrzy, takeoff. Nasluchuje do rymow SSD, ten kolo jest
          dojebany. Szkicuje wykresy rzuce im troceh mojego slangu popoludniu zobaczymy
          kto ma wiekszego kutasa.
        • lolo271 Re: Zbliza sie lykend prezydencki [San diego?] 23.01.03, 21:48
          <>...Tak jak zawsze!
          Najpierw sie liza a potem bija!
          Najgorsze ze wracaja na Polonie1.............
          ....wc?..........a my jestesmy babcie klozetowe?.........
          ....mha......
      • Gość: --Michal Magiel. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 21:46
        Babsak se uzadzily MAGIEL!
        • Gość: Jankes Re: Magiel. IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:49
          Michal,
          Podobaja mi sie te dwie kreski przed imnieniem.
          Moge szpapugowac?

• lolo271 Re: Magiel. 23.01.03, 21:51

> Michal,
            > Podobaja mi sie te dwie kreski przed imnieniem.
            > Moge szpapugowac?
            >
          • Gość: --Jankes Re: Magiel. IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:51
            Czyli babiniec szaleje. No i dobrze bo poza tym to tchnie
            nuda.
            • Gość: marcel_prostak Re: ha ha Narval IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 21:54
              wlasnie lecim u mnie w tv o polakach w chicago ha ha ha

no to mowisz ze to nie roberecik mnie wykurzyl? pewnie ani chybi frakcja
              australijska a szkoda
              nie pamieta Ozzi ajk go bronilam pzred sciekowiskiem tutaj?
              • Gość: Jankes Re: ha ha Narval IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:56
                Znam paru Polakow w Chicago. Calkiem fajne ludzie.

I co z tym programem?
                • Gość: marcel_prostak Re: Jankes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:01
                  strasznie obsrali naszych w chicago, samych pojebow filmuja no nie narval?

ale z kolei Zielona KArta jest tak sklecona ze chyba jakas propaganda zeby nasi
                  sie starali o to cudo gdyz wszyscy sa szzcesliwi i zachwyceni Amerykom

i tak czlowiek ma dylemat, jechac do tej ameryki czy nie jechac?
                  • Gość: Jankes Chicago IP: *.broadcom.com 23.01.03, 22:05

Przyjedz na wakacje i tyle.
                    • Gość: marcel_prostak Re: ha ha jankes IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:09
                      no i widzisz co sie porobilo z naszym forumem? cos strasznego
          • Gość: --Michal yo mf bimbo! IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 21:51
            Jebaj sie od moich kresek. One maja znaczenie symboliczne-religyjne. A tak
            wogole po co Ci te kreski? Moze ++ albo == albo co, Tylko BLAGAM! Zostaw mi
            krezki! To wszystko co mam!
            • Gość: Jankes Re: yo mf bimbo! IP: *.broadcom.com 23.01.03, 21:53
              O crap! Sorka!
              • Gość: --Michal no zeby to bylo ostatni raz. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 22:08
            • Gość: Albertine Splyw kajakowy Panie Michal. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 22:09
              Jak Ci magiel nie pasi, to czego tu tkwisz i sie nadstawiasz? Uwazaj, bo Ci
              przeprasujem co nieco, lepiej odplyn z pradem i zaluzcie z obecnym tu
              Kapelutkiem klub glupiej czapki.
              • Gość: --Michal Spokojnie, nie nerwowo. IP: *.tiaa-cref.org 23.01.03, 22:13
                Ja tu wystepuje w roli stroza-pozadku-wlasciciela. A jak sie nie bedziecie
                zachowac to spuszcze PSY! Ide sie popatrzec w lustro:

"Mirror mirror, on, the wall Who is the top Dogg of them all?"
                There was a rubble dubble, five minutes it lasted
                The mirror said, "You are you conceited bastard"

• Gość: Albertyne Nie strasz mnie spuszczaniem Michal (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.03, 22:17
    • Gość: narval CHICAGO 23/01/03 IP: *.abo.wanadoo.fr 23.01.03, 22:12
      wlasnie przerwa w transmisjismile)
      • Gość: marcel_prostak Re: ale straszna sparwa z tym Bisem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 22:24
        nie potrzebnie sie wysunelam pzred szereg...okropne
        ale zeby Ozzi pzreciwko mnie? on jest zbyt nerwowy przez ospola
        • _narval_ Re: ale straszna sparwa z tym Bisem 23.01.03, 22:32
          No i jak wrazenia na swiezo po filmie?
          Patrz Tereska chce zostawac, ten Andrzej Gorak przy Piotrku Fronczewskim to
          taki maly kmiotek mimo, ze w Amerycesmile) patrz jak go podpuszczal z
          Holywoodemsmile) a Jedrkowi nadal Oscar sie marzy?! z czym do oskara?!!

Ale lubie ogladac Zielona Karte; przeniesli na wtorek! calkiem sympatyczna ta
          rodzinka z W-wki, Goreckichsmile

Misza, jak juz wykules kilka slowek to ja cie graduuje i masz w tej intencji
          taka czworokatna toge z pomponem na koncu co sie tak myjda kolo uszu!
          I ku chwale ... zadka! Amen!
          • Gość: marcel_prostak Re: ale straszna sparwa z tym Bisem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:27
            tez mi sie bardzo podoba zielona karta, bardzo sympatycznie tam ameryka wyglada
            nie moge wejsc na chat teraz nawet
            chyba ide spac juz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka