eljotka1 19.06.06, 14:17 Moja corka konczy 4 lata i jak mam jej znalezc szkołe bo wszystkie do ktorych ja mogłam zapisac nie maja juz miejsc.pomozcie bo zwariuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darma13 Re: szkoła 19.06.06, 15:55 Pobierasz formularz ze swojego councilu z dzialu ktory zajmuje sie edukacja dzieci. Telefon do nich podadza Ci w kazdej szkole, dzwonisz i przysylaja Ci taki formularz.Wypelniasz go, wpisujesz (albo i nie) 3 szkoly preferowane przez Ciebie.Jezeli nie mam miejsc, to juz oni musza Ci poszukac szkole gdzie miejsca beda.Pozdrawiam.Musze leciec do szkoly po syna.Jakby co, pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
eljotka1 Re: szkoła 19.06.06, 17:26 Dziekuje za odpowiedzi.Pisze z Londynu a jezeli chodzi o council to formularz do nich wysłalm juz w kwietniu i do tej pory cisza.pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
eljotka1 Re: szkoła 20.06.06, 10:08 do aniaheasley. Aniu mieszkam w langley .Gdzies kiedys wyczytałam,ze jest polskie przedszkole na Ealingu ale nie mam pojecia gdzie.nie wiem co mam robic.Jak mała nie pojdzie do szkoly ja nie pojde do pracy i co dalej> Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: szkoła 21.06.06, 00:16 Nie wiem czy zauwazylas ,ze jest to forum dla ludzi z CALEGO SWIATA . Wiec nastepnym razem napisz przynajmniej o jaki kraj ci chodzi. Nie wiem dlaczego niektore z was mieszkajacych w UK mysla ,ze sa TU same! Koko Odpowiedz Link Zgłoś