studentinzynier 24.01.03, 21:29 Jak dlugo czeka sie na staly pobyt po zawarciu zwiazku malzenskiego z obywatelka USA?Po jakim czasie moge pojechac do Polski i bez problemu wrocic do USA? bastard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_gruber Re: Jak dlugo trzeba czekac ? 24.01.03, 21:35 Kilka miesiecy na zmiane statusu i tymczasowa 'zielona karte'. Tak bylo przed 9/11. Jak to teraz wyglada nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
falszywystarywiarus Re: Jak dlugo trzeba czekac ? 24.01.03, 21:48 I tak cie chuju wyjebia. Juz rozjebales BISa wiec po co takich jak ty mamy tu tzrymac. Odpowiedz Link Zgłoś
student__inzynier to falszywy student! 24.01.03, 21:54 falszywystarywiarus napisała: > I tak cie chuju wyjebia. > Juz rozjebales BISa wiec po co takich jak ty mamy tu tzrymac. Uwaga!ten studentinzynier to falszywy izynier!Ja jestem prawdziwy student_inzynier , zawsze bylem i zawsze bede czy to w USA czy w Polsce. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
falszywystarywiarus Re: to falszywy student! 24.01.03, 22:13 Z ciebie taki inzynier jak z koziej dupy traba. Odpowiedz Link Zgłoś