flipflap 27.06.06, 05:35 www.attheforum.com/forums/posting.php?mforum=forumpolonia Az sie nie chce wierzyc ze zyjemy w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: Dobry Biznes - dobry link 27.06.06, 06:08 jakos mnie to nie dziwi, wspolczesna Polska to jeden wielki burdel Polecam film "Human Trafficking" shop.mtv.com/Human-Trafficking-Docudrama_stcVVproductId4401807VVcatId421276VVviewprod.htm Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Dobry Biznes 27.06.06, 06:58 "Niewolnictwo XXI wieku W najnowszym raporcie Rady Europy dotyczącym handlu kobietami Polska została określona (podobnie jak Rumunia i Ukraina) jako europejskie centrum tego procederu. Autorzy raportu zarzucają naszym władzom bagatelizowanie problemu. Domagają się przyjęcia europejskiej konwencji zakazującej handlu kobietami, powołania narodowych pełnomocników do walki z tym procederem, zaostrzenia kar za zmuszanie do prostytucji oraz większego nadzoru nad pośrednikami załatwiającymi pracę na Zachodzie. Na razie Polska jest dla handlarzy kobiet prawdziwym eldorado. W ten sposób w środku Europy kwitnie swego rodzaju niewolnictwo." Mozna sobie wyobrazic tok myslenia rzadzacych. Kobiety dla nich sa niewazne. Po cholere przyjecie konwencji europejskiej, z tej, jak jej tam, zgnilej zachodniej Unii? Kobity maja znac swoje miejsce, a nie domagac sie jakichs praw! Poza tym teraz jest lustracja, a to naprawde wazna rzecz dla przyszlosci Polski, czyz nie? Nie chcialabym byc kobieta w Polsce. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link Zgłoś
donk No to ja juz nic nie rozumiem. 27.06.06, 16:08 Ladne mi niewolnictwo. One takie som wykorzystywane, takie biedne i nieszczensliwe. heheh, sciemniasz stara i tyle. One same siem sprzedajom bo som leniwe. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=41237046 Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Tylko ciecia moze to interesowac. 28.06.06, 13:30 buahahaha jacy wy jestescie yebnieci. Odpowiedz Link Zgłoś