jasia37 29.06.06, 19:54 sluchajcie,super impreza w hildesheimie-zapomnialam wczesniej dac znac informacja 05064 950501 do zobaczenia ps. tam imprezy sa zawsze super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasia37 Re: Polska Impreza 29.06.06, 19:58 sorry zapomnialam daty 01.07 o godz.21.00 jak raz przyjdziecie to bedziecie czesciej do nich zagladac Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Polska Impreza ?? jaka ?? igdzie?? 30.06.06, 05:28 w jakim kraju ?/ pod jaka szerokoscia geograficzna ?,co ty myslisz ze wszyscy tu pisza z jednego miejsca ??? A pozatym to beda tam z pewnoscia jak zwykle , golabki i pierogi ,hehehehehehehhe!, bo coz innego pani Misia moze zrobic na taka impreze i do tego pau pijanych wiesniakow i polskie baby w papilotach ze spruchnialymi zebami. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kowalski.1960 Re: Polska Impreza 30.06.06, 07:01 jasia37 napisała: sorry zapomnialam daty 01.07 o godz.21.00 jak raz przyjdziecie to bedziecie czesciej do nich zagladac ... .. aa czy bedzie bygos ? i flaczki ? , majom "Zywiec" ? ,jezeli tak to juz lecem Odpowiedz Link Zgłoś
jasia37 Redo hot doga1 30.06.06, 08:09 sluchaj hotdogu1,impreza jest dla ludzi z okolic wiadomo ze nikt z monacium czy stanow nie przyjedzie,a co do papilotow to tobie wspolczuje widocznie tam gdzie sie osadziles tak wlasnie imprezy pol wygladaja-szkoda mi ciebie ze nic innego nie widziales pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
coyote.ugly Dobra, babo, rwij kapcie albo papiloty 30.06.06, 18:19 Nie jestes u siebie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Dobra, babo, rwij kapcie albo papiloty 01.07.06, 15:24 heheh fsciekasz siem, ze ci na tom imprezem za daleko? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Jasie zostawcie w spokoju 30.06.06, 18:35 zawsze mozna kupic bilet i przeleciec sie do okolic Hildesheim. Jedni leca na Kube, a drudzy na impreze u Hildy. Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle! Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 gdzie to jest ?? 30.06.06, 21:09 dalej nie wiem gdzie tzn w jakim kraju ?? piszecie jak poje..bani ,kto ma ma wiedziec gdzie znajduje sie jakies zadupie o nazwie hildsheim w jakim kraju ??, nigdy o takim czyms nie slyszalem ,ten co tworzy takie posty to zdrowo z glowa ma do czynienia.bo mysli ze na forum sa tylko ludzie z jego wioski.,hehehehehehe! i z tego zadupia o nazwie hildesteine Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa gdzie to jest : 30.06.06, 21:18 ja wiem moze dlatego, ze bylo to jedno z miast hanzeatyckich en.wikipedia.org/wiki/Hildesheim Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Waldi, mistrzu trzepania. 01.07.06, 15:27 heheh powiedz mi malenki jaka jest roznica, miendzy imprezom u Hildy i u Maggy? heheh U Maggy dostaniesz wiencej Chippsow? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa powiedz mi malenki 01.07.06, 16:33 donk napisała: > heheh > powiedz mi malenki jaka jest roznica, miendzy imprezom u Hildy i u Maggy? > heheh > U Maggy dostaniesz wiencej Chippsow? ► heheh fsciekasz siem, ze ci na tom imprezem za daleko? heheh Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: powiedz mi malenki 01.07.06, 16:52 U nas na zlomowisku bendzie dzisiaj tez impreza. Bendom smazone kielbasy i zapalamy ognicho i trochu piwa. Szkoda, ze ortalion nie moze pszyjsc bo siem koza na niego obrazila i mu zabrala harmoniem. heheh Odpowiedz Link Zgłoś