bozena_l 29.01.03, 20:05 Monica Lewinsky's to Polka ! Tylko dla niepoznaki swinia urodzila sie w San Francisco ale i tak jest Polka ! Tym bardziej ze jej ojciec byl Zydem !!! Wiec ona Polka jak w pysk strzelil ? No nie mam racji moi drodzy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republican Re: UWAGA ! Monica Lewinsky to ZYDOWA 30.01.03, 02:21 ..smierdzaca Zydowa i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydney Re: UWAGA ! Monica Lewinsky to ZYDOWA IP: 3* / 144.138.143.* 30.01.03, 11:06 Ale sie na tobie zawiodlem ,musze chyba obudzic canadiana. Dopiero teraz sie o tym dowiedzialas ?????????????????????? to nie zadna nowosc !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne jej... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 30.01.03, 23:23 dyc od downa to wsytki wiedzom... Polscy zydzi - i juz... dla rozszerzenia 'rod - czy plemie Lewitow to bylo biblijne plemie kaplanow; nazwiska do zidentyfikowania: wszystko od Lewi Levin (Kurt - slynny psycholog Lewi-Strauss zapewne tez Lewiccy ------- a poza tym zydzi to tez Janusz Korczak (Krol Macius) i Zamenhoff - od esperanta... i John Monash - glownodowodzacy sil Australijskich z WWI(dla kangurow ), rowniez przemyslowiec (zydzi z Poznanskiego) (i Mickiewicz w 1/4 podobno tez... a ostatnio mam klientow - i znajomych - ktorzy bardzo sobie chwala wspolprace z Zydami... a wiec? co za problem czy ktos Zyd czy nie? Czy to Polak, rusek czy Chinczyk... pytanie czy pozadny czlowiek.. pozdrawiam w pokojowym nastroju Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosiek Re: jej... IP: *.net435.nj.sprint-hsd.net 01.02.03, 01:11 Jezeli chodzi o wyjasnienie innych spraw w tym znaczeniu Who Is Who polecam nastepujaca strone i radze wczystac sie dokladnie Shalom www.jewwatch.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne aha.... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 01.02.03, 02:33 najbardziej podoba mi sie ze zydowskie sprawki to: Jewish Mind Control Mechanisms Judaism, Marxism, Communism, Liberalism, Civil Rights, Genocide Via Immigration, Anarchism, Freudianism, Millenium, Atheism, Homosexuality, The New Left (1960-Present), )))))))) LOL - to jeszcze cos zostalo oprocz tego? to jak w starym dowcipie: tylko zakrzyknac,,Jezus, Maryja!!!" - a na to prelegent: 'tez Zydzi" nie? )) buzka P. jak mawia Swiatlo: 'the main thing is to keep the main thing, the main thing!" Odpowiedz Link Zgłoś