Dodaj do ulubionych

Malzenstwa z obcokrajowcami

IP: *.oho.com.pl 31.01.03, 13:37
Co sadzice na temat malzenstw z obcokrajowcami?czy popieracie?moze ktos z was
ma meza/zone nie z Polski?co sadzicie na temat takich zwiazkow,malzenstw
ukladow?maja szanse przetrwanie?co z roznicami kulturowymi..problemem
jezykowym?Jak to sie odnosi do osob mieszkajacych na stałe w Australii?USA?
ANGLII I INNYCH KRAJOW...chetnie poczytam wasze wypowiedzi-z gory dziekuje

Pozdrawiam
Waterfall
Obserwuj wątek
    • xurek Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 13:44
      Waterfall, przede wszystkim sadze o takich malzenstwach, ze rozmowa na ich
      temat nie nadaje sie na to forum. Dlaczego nie bede wyjasniac, bo i tak zaraz
      przyjdzie Gadula, Chomiczek, Balwanek & Co. i bardzo plastycznie Ci wyjasni.
      Nie musze tez nic pisac o moim zwiazku, poniewaz ow oni tez znacznie
      plastyczniej i doglebniej Ci przedstawia / wyjasnia.

Xurek
      • _waterfall_ Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 14:02
        Drogi xurek..łatwo powiedziec,ze nie nadaje sie na forum...ale co ma zrobic
        osoba ,ktora moze sie spotkac z takim problemem do rozwiazania jesli nie zna
        nikogo takiego(kto by mial obcokrajowca za zone/meza) wiec co w takim razie
        poczac?uwazam ,ze o wiele lepiej wziac i rozpoczac temat na forum niz siedziec
        samemu i gdybac po cichu ...czlowiek uczy sie na bledach...cudzych rowniez...

Pozdrawiam Waterfallwink

xurek napisała:

> Waterfall, przede wszystkim sadze o takich malzenstwach, ze rozmowa na ich
        > temat nie nadaje sie na to forum. Dlaczego nie bede wyjasniac, bo i tak zaraz
        > przyjdzie Gadula, Chomiczek, Balwanek & Co. i bardzo plastycznie Ci wyjasni.
        > Nie musze tez nic pisac o moim zwiazku, poniewaz ow oni tez znacznie
        > plastyczniej i doglebniej Ci przedstawia / wyjasnia.
        >
        > Xurek
      • _waterfall_ Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 14:06
        jeszcze raz ja...mnie nie chodzi o szczegoly,detale ale o wyrazenie opinii... a
        co do tematow na forum...uwazam,ze jesli temat zadany przez mezczyzne "czy
        golic wlosy pod pachami "jest ok to czemu nie taki lub jakikolwiek inny?

formum jest po to by rozpczynac nowe watki...dyskusje ...

Pozdrawiam...Waterfallwink
        p.s.nie odbierz tego jako wyrazenia agresjitongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out

xurek napisała:

> Waterfall, przede wszystkim sadze o takich malzenstwach, ze rozmowa na ich
        > temat nie nadaje sie na to forum. Dlaczego nie bede wyjasniac, bo i tak zaraz
        > przyjdzie Gadula, Chomiczek, Balwanek & Co. i bardzo plastycznie Ci wyjasni.
        > Nie musze tez nic pisac o moim zwiazku, poniewaz ow oni tez znacznie
        > plastyczniej i doglebniej Ci przedstawia / wyjasnia.
        >
        > Xurek
        • xurek Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 15:27
          Waterfall, chyba mnie nie zrozumiales. Jako ze Gaduly chyba jeszcze spia, dla
          lepszego zobrazowania mojej mysli proponuje lekture:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=44&w=3712596&a=3719028
          dodajac, ze byla jedna z bardzo wielu i z pewnoscia nie ta najgorsza.

A jezeli masz jakies konkrete pytania, to napisz na skrzynke gazety.

Xurek tez zdania, ze lepiej sie zapytac i podyskutowac niz myslec samemu w
          kaciku.
          • jaleo Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 16:04
            Waterfall, zgadzam sie z Xurek. Nie ma co klawiatury strzepic na tym forum,
            dostaniesz tylko stek inwektyw. Daj znac na moja skrzynke. Jestem polowka
            mieszanego malzenstwa.
    • minggu Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 15:31
      Drogi waterfall,

Zycie jest jak waterfall, czyzbys o tym nie wiedzial????

Co ty tu takie asekuranckie smutki zapodajesz???
      Pamietaj:

Nie ma nic bez ryzyka....

Jesli nie mozesz tego zaakceptowc, to znaczy zes tchorzliwym jest, jeslis
      tchorzliwy to daj se spokoj, najlepiej potnij sie, zaoszcedzi ci to dylematow
      na pzryszlosc...
      • _waterfall_ Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 15:59
        po pierwsze to nie jestem on ale ona i nie smutne tylko realistycznetongue_out
        pozdrwaiam anyway...papa

waterfall
    • Gość: ewa Re: Malzenstwa z obcokrajowcami IP: 80.236.72.* 31.01.03, 16:03
      Waterfall,

To temat rzeka...
      Zalezy gdzie sie mieszka (w Polsce, czy za granica, i to tez zalezy od tego,
      czy w kraju tej drugiej "polowki" czy moze jeszcze gdzies indziej), w jakich
      warunkach (np. wlasne lub wynajete mieszkanie, czy oboje pracuja, czy tylko
      jedno), nie wspomne juz o ROZNICACH INDYWIDUALNYCH czlowieka (temperament,
      osobowosc)
      Jesli chodzi o roznice kulturowe, to ich plusem jest to, ze zawsze mozna sie
      nimi bronic, kiedy zrobi sie cos "dziwnego" w oczach tej drugiej osoby.
      Podobnie jest z jezykiem, jesli uzywa sie trzeciego (ani pol., ani tej drugiej
      pol.), najczesciej ang. W zaleznosci od relacji rodzinnych problemem moze byc
      np. to, ze tesciowie nie moga sie dogadac.
      I cale mnostwo innych rzeczy, ktore...
      prawdziwe uczucie i ciezka praca obu stron jest w stanie pokonac

trudno wszystko przewidziec w zyciu wiec najlepiej jest sprobowac!!!

powodzenia wink
      • _waterfall_ Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 16:25
        wiem,ze temat rzeka ale wlasnie mi o taka odpowiedz chodzilo,dziekuje
        bardzo...chodzi o plki/polakow ,ktorzy wyjechali maja wyjechac za granice i tam
        miec zwiazek zx obcokrajowem...

pozdrawiam]

waterfall
    • Gość: --Michal Sam fakt ze sobie zadajesz takie pytania. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 16:06
      Sam fakt ze sobie zadajesz takie pytania swiadczy ze Cie na to emocjonalnie nie
      stac i lepiej nie probuj.
      • _waterfall_ Re: Sam fakt ze sobie zadajesz takie pytania. 31.01.03, 16:26
        wcale ze nie...kto pyta ten nie bladzismilewiec smiem pytac..czlowiek uczy sie na
        bledach -nie tylko swoich...a tylko idiota sie nie boi

pozdrawiam
        waterfall
        • emre_baran Nie zgadzam sie, 31.01.03, 16:43
          Kazde czlowiek jest inny i czyjes bledy w kwestii wlewania wody do kwasu czy
          odwrotnie to nie to samo co uczucia. No chyba ze rozmawiamy o sprawach
          technicznych? Wiec podobno czarni maja wielkie chuje ale, krotko moga, a niemcy
          pierdza w lozku a chinczycy ...
          • _waterfall_ Re: Nie zgadzam sie, 31.01.03, 16:51
            nie zrozumiales mnie najwyrazniej...to o co mi chodzilo...

pozdrawiam,

waterfall
            • emre_baran No to powiedz o co Ci chodzilo. 31.01.03, 16:56
              Czy uwaszasz ze nie warto tracic czasu dla mnie?
        • emre_baran Acha? 31.01.03, 16:45
          To ja niby jestem idiota bo sie nie boje? Strach to odruch zwierzecy moja droga.
          • _waterfall_ Re: Acha? 31.01.03, 16:48
            nie drogi...kazdy sie boi...ma to zakodowane..a ,ze jedni bardziej to odczuwaja
            i wyrazaja swoje uczucia a drudzy nie?czymze nie jest instynkt?>ktory mowi nam
            o ucieczce -ucieczka to reakcja na strach..wiec wszystko jest naturalne...

pozdrawiam

waterfall
            • emre_baran Znaczy sie ze mna zgadzasz. 31.01.03, 16:55
              Tak jak kazdy facet ma okazje przeleciec wszystki towara w swoim typie? Znaczy
              ze tylko idiota sie boi! Przecierz tu chodzi o kontrole instynktownych
              zachowan. Nie martw sie czasami trzeba cos powiedziec glosno zeby sie przekonac
              ze to bzdura.
              • _waterfall_ Re: Znaczy sie ze mna zgadzasz. 31.01.03, 17:01
                NIE NIE NIE zgadzam siesmile)))hehehe uwazam,ze fakt ,ze myslisz,zastanwaisz sie
                nad czyms ,szukasz podazasz w sprawie rozwiazania tego problemu,sprawy swiadczy
                o duzym zainteresowaniu...ze ci zlaezy i chcesz by bylo jeszcze lepiej

pozdrawiam hehehehehe

waterfall
                • Gość: --Michal Spokojnie. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 17:12
                  Mialem nadziej ze sie ze mna zgadzasz ze srach to zachowanie instynktowne,
                  czyli oparte NIEWIADOMO NA CZYM czyli idiotyczne.

Ze sie zastanawiasz to swietnie, ze myslisz to jeszcz lepiej, tylko to akurat
                  swiadczy o tym ze masz watpliwosci a jak masza watpliwosci to IMHO: nie masz
                  szans na powodzenia. Bo bedzie tylko jeszcze wiecej watpliwsci. "Prolemy" wbrew
                  powszechnie przyjetej opinni nie maja w zywczaju rozwiazywac sie same wrecz
                  przeciwnie.
                  • _waterfall_ Re: Spokojnie. 31.01.03, 17:33
                    nie mam watpliwosci...tylko pytam sie co o tym myslicie????????

pozdrawiamsmile
                    waterfall
                    • Gość: --Michal Co ja mysle? IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 17:39
                      Ja mysle ze moze byc byle byl dobry seks. hm?
                      • _waterfall_ Re: Co ja mysle? 31.01.03, 17:44
                        ale ja sie pytalam o zwiazek z obcokrajowcami a nie o sekstongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                        • Gość: --Michal Oj dziecko. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 17:46
                          A ja CI odpowiadam ze zwiazek z obcokrajowcem/com jest Ok pod warunkiem ze w
                          lozku jest sensacyjnie inaczej nie ma po co.
                          • _waterfall_ Re: Oj dziecko. 31.01.03, 17:54
                            ale ja uwazam,ze zwiazek z polakiem tez moze byc sensacyjny w lozkutongue_outPPPPhehe a
                            co do tego...to serce nie sluga ..nikogo wina,ze akurat padlo na obywatelka
                            innego krajusmile))))))))))))))

pozdrawiam Michale

waterfall
                            • _waterfall_ Re: Oj dziecko. 31.01.03, 17:58

a tak nawiasem mowiac to zwiazek to nie tylko seks-jak mowi lew starowicz-udany
                              seks to tylko20% dobrego zwiazku-reszta to przyjazn,wsparcie,zaufanie

waterfall
                              • Gość: --Michal Znowu o punkcie widzenia. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 18:03
                                Lew to stary rupieci i mu juz nie staje. No moze staje ale tylko 20% dlatego
                                pierdoli. Albo poprostu nikt mu jeszcze nie zrobil dobrze i bredzi.
                                • _waterfall_ Re: Znowu o punkcie widzenia. 31.01.03, 18:15
                                  bez przesady tak sie wypowiadac..myslalam,ze jestes choc troszke na poziomie-a
                                  co do lwa...to nie jego fanaberie-tylko nauka..badania

pozdrawiam

waterfall
                                  • Gość: --Michal Nie jestem na zadnym poziome. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 18:24
                                    Co to za poziom, i dlaczego ja mam na nim byc? Myslalem ze wykszatlcone osoby
                                    potrafia prowadzic konwersacje z plebsem czyli zemna czyli przedstawicielem
                                    nizin spolecznych. A Ty mnie tu skarbie warosciujesz! A FE! A jakie to BADANIA?
                                    Napewno bardzo wazne, no i pewno zapisane krwia Lwa na baraniej skorze!
                                    • _waterfall_ Re: Nie jestem na zadnym poziome. 31.01.03, 18:25
                                      lol tyle moge powiedziec -dawnoi juz sie tak nie usmialam,dzieki...

pozdrawiam

Waterfall
                                      • Gość: --Michal To nic! IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 18:32
                                        Jezeli tylko masz slodki perakty nosek i jestes rudzielcem to moge Cie
                                        przekonac co naprawde jest warte uwagi w zwiazkach damsko-meskich! Ze nawet nie
                                        spojzysz drogi razy na tego swojego ZAGRANICZNIAKA! Ja tu gadam o zwierzecym
                                        seksie z wykozystaniem rekwizytow! Bow-wow-wow!
                                        • _waterfall_ Re: To nic! 31.01.03, 18:42
                                          hmmmm nie dziekuje...kochama mojego zagraniczniaka a poza tym wierna i co
                                          najwazniejsze-nie jestem ruda ni nie mam perkatego noskatongue_outPPPPPPPPPPP

pozdrawiam

Waterfall
                                          • Gość: --Michal Szkoda! IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 18:45
                                            W wypadku nierudodsci i tak dalej to by mi nawet nie stanol. Trudno, a
                                            wiernosc, moja droga. I ja Cie nie namawiam do zdrady Twoich uczuc tylko na
                                            dobra zabawe.
                                            • _waterfall_ Re: Szkoda! 31.01.03, 18:48
                                              oj prosze tylko bez opisow co do fizjologii i fizjonomii badz na poziomie...a
                                              dla mnie ta Twoja dobra zabawa to by byla wlasnie zdrada

Waterfall
                                              • Gość: --Michal Nam nie kazano IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 18:52
                                                Ponoc "bycie na poziomie" odbywa sie na jakims bisie, sam nie wiem gdzie, nam
                                                tu nie kazano, wiec kozystam z wolnosci. Ale skoro Twoje sliczne oczeta
                                                niepokoi czytac o tym ze mnie nie stanie, to juz nie bede z wielkim smutkiem
                                                jednak. Moge napisac cos o labedziach, albo krukach, czy slodkowodnych
                                                delfinach - piekna kreatura!
                                                • _waterfall_ Re: Nam nie kazano 31.01.03, 19:00
                                                  you are off you barnet-that's all I have to say

waterfall
                                                  • Gość: --Michal Co poeta chcial powiedziec? IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 19:19
                                                    Znaczy co? ze jestem POJEBANY? Dziekuje [milo slyszec ze nas doceniaja]! Oj.
                                                    Ale Twoje sliczne usta by takiego wyrazu przecie nie popelnily. Ide wiec
                                                    spokora to kota sie wyplakac, obcieszam sie jednak mysla ze nawet Artek AK 3on1
                                                    czy Truman by Cie nie poradzili zniewolic i wykozystac. Plakac jednak bede mimo
                                                    wyszystko!
                                                  • _waterfall_ Re: Co poeta chcial powiedziec? 31.01.03, 20:44
                                                    Masz racje -nie powiedziałabym tak Michaletongue_out hehehehe

Nie wiem kogo wymieniłes potem...nie znam tych osób ..le jedno co jest pewne to
                                                    jestem wierna...smile)))))))))))))))))))

pozdrawiam i zycze wytrwalej ,wiernej partnerki (takiej jak ja)

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Aboslutnie NIE! IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 21:02
                                                    Po co mi jedndna, jeszcze pewnie by odemnie wymagala zebym byl wierny! NIE! A
                                                    Kysz!
                                                  • _waterfall_ Re: Aboslutnie NIE! 31.01.03, 21:32
                                                    No mam nadzieje,ze to a kysz nie było na mnie...

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Yeaaaaaaaa. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 21:35
                                                    A kto mi rzyczy smyczy i obrozy i nawet nie chce zapokoic mojeje fantazji?
                                                    Pewnie ze na Ciebie!
                                                  • _waterfall_ Re: Yeaaaaaaaa. 31.01.03, 21:40

Nic nikomu nie zycze...
                                                    o to ja tu przytocze slowa piosenki,ktora tera
                                                    z slucham...

As he came into the window
                                                    Was a sound of a crescendo
                                                    He came into her apartment
                                                    He left the bloodstains on the carpet
                                                    She was sitting at the table
                                                    He could see she was unable
                                                    So she ran into the bedroom
                                                    She was struck down
                                                    It was her doom

Annie, are you OK
                                                    Are you OK
                                                    Are you OK, Annie
                                                    Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    Are you OK, Annie
                                                    Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    You OK, Annie
                                                    Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    Are you OK, Annie

Annie, are you OK
                                                    Will you tell us that you're OK
                                                    There's a sign at the window
                                                    That he struck you
                                                    A crescendo, Annie
                                                    He came into your apartment
                                                    He left the bloodstains on the carpet
                                                    Then you ran into the bedroom
                                                    You were struck down
                                                    It was your doom

Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    Are you OK, Annie
                                                    Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    Are you OK, Annie
                                                    Annie, are you OK
                                                    You OK
                                                    Are you OK, Annie
                                                    You've been hit by
                                                    You've been struck by
                                                    A smooth criminal

Are you a smooth criminal?Michael??????????hehehehehe

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Ja tez slucham IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 21:45
                                                    Chyba nie jestem. Mam calkiem cos innego na mysli:

So While You Sit Backand Wonder Why
                                                    I Got This F@cking Thorn In My Side
                                                    Oh My, It's A Mirage
                                                    I'm Tellin' Y'all It's a Sabotage
                                                  • _waterfall_ Re: Ja tez slucham 31.01.03, 21:50
                                                    Ooooooooo mile...wiesz bo jakbys sie okazał a smooth criminal to moi znajomi by
                                                    mnie wlasnie tak wolali:Annie are you Ok?

hahahaha

pozdrawiam

Waterfall

p.s. a kto to jest ta banda patafianow?winkhahahahaah
                                                  • emre_baran Dobre pytanie. 31.01.03, 22:08
                                                    _waterfall_ napisała:
                                                    > p.s. a kto to jest ta banda patafianow?winkhahahahaah

Patafian to ktos z kim sie nie moge porozumiec. Nienawidze wszystko czego nie
                                                    rozumie.
                                                  • _waterfall_ Re: Dobre pytanie. 31.01.03, 22:13
                                                    hehesmile))))))dobrewink

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • _waterfall_ Re: Ja tez slucham 31.01.03, 21:53
                                                    Aaaaaaaaaaaaaj amusiles sluchac mojej ulubionej piosenki Beastie Boys?

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Prosze! IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 22:04
                                                    Wiesz jak jest moj ulubiony kawalek zydakow z BR? No jak myslisz. Oczywoscie
                                                    Girls!

Girls - all I really want is girls
                                                    And in the morning it's girls
                                                    Cause in the evening it's girls
                                                    I like the way that they walk
                                                    And it's chill to hear them talk
                                                    And I can always make them smile
                                                    From White Castle to the Nile

Moze jest jakas nadziej? Pasuje Ci cos jak Thomas Crown? hmmmmmmmmmm Rene
                                                    Russo PALCE LIAC!

• _waterfall_ Re: Prosze! 31.01.03, 22:08
                                                    Areyou obsessed with them?(girls)and if?y?

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • emre_baran no tak : gunz and gels 31.01.03, 22:12
                                                    A co w tym zlego?
                                                    Jak mowi kolejny klasyk recytacji melotonicznej:

Lodi Dodi, we likes to party
                                                    We don't cause trouble, we don't bother nobody
                                                    [...]
                                                    Just to see you smile N' enjoy yourself
                                                    Cuz it's cool when ya cause a cozy conditionin'
                                                    Which we create, cuz that's our mission
                                                  • _waterfall_ Re: no tak : gunz and gels 31.01.03, 22:15
                                                    oh I ve heard it before-girl I am on the mission...

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • emre_baran No i jak? 31.01.03, 22:18
                                                    Zmienilas juz zdanie? Jest pozno, mozesz zwalic na nietrzezwosc umyslowa?
                                                  • _waterfall_ Re: No i jak? 31.01.03, 22:19
                                                    zdanie na temat czego emretongue_out???????????????
                                                  • emre_baran Jakto! 31.01.03, 22:23
                                                    W delegacji to nie zdarada, raz do roku tez nie zdrada, a pozatym dopuki serce
                                                    nie zdradza to tez nie zdrada?
                                                  • _waterfall_ Re: Jakto! 31.01.03, 22:28
                                                    Jk podaje psychologia i zdrowy rozsadek mozemy wyroznic dwa rodzaje
                                                    zdrady:zdrada psychiczna i fizyczna...tylko ,ktora jest mniej szkodliwa i mniej
                                                    rani?

zdrada psychiczna...hm...to juz samma mysl o innej osobie...
                                                    zdrada fiyczna to oczywiste nie musze tu wyjasniac...

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • emre_baran To juz znacznie lepiej. 31.01.03, 22:33
                                                    Nie slysze stanowczego nie! I nigdy! Wogole to ta konwersacja to sie nadaje na
                                                    czat raczej, a nie na zasmiecanie tego forum. Szkoda bo zawsze o tej poze
                                                    zbieraja sie polonia "kulturalna" czyli z bisa na czacie.
                                                  • _waterfall_ Re: To juz znacznie lepiej. 31.01.03, 22:38
                                                    no masz racje..rozmowa...kiedy ja nie moge na czat wejsc...moj wspanialy
                                                    administrator porobil ograniczenia...dopiero za kilka dni bedzie to mozliwe...

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Wielka szkoda. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 23:01
                                                    Mogla bys sprawdzic jak to sta zdrada. No przeciez tu sie nie bedziemy
                                                    publicznie obnazac? albo.
                                                  • _waterfall_ Re: Wielka szkoda. 31.01.03, 23:12
                                                    nie dziekuje ,serio -kocham swojego -zagraniczniaka-i nie potrzebuje zdradysmile

a obnazac w miejscu publicznym?michale czy jestes ekshibicjonista?hehehetongue_outtongue_outtongue_out

pozdrawiam i zmykam spac...
                                                    wiesz rano trzeba wstac by porozmawiac z NIMsmile

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Wlasnie ze jestem. IP: *.tiaa-cref.org 31.01.03, 23:24
                                                    Rezerwista-exhibicjonista, ale sie zastanow okazja nie zdarza sie codzien!
                                                  • _waterfall_ Re: Wlasnie ze jestem. 31.01.03, 23:29
                                                    nie ,dzieki serio...mam swojego prtnera i on mi calkowice wystarza a pozatym
                                                    jesli maialabym sie juz do czegos posunac to tylko z osoba ,ktora kocham(bez
                                                    urazy tutaj ale sie nie znamy i ja mam serce juz zajete)

pozdrawiam

Waterfall
                                                  • Gość: --Michal Byc moze tak, byc moze nie. IP: *.client.attbi.com 01.02.03, 03:36
                                                    Kto to wie?
    • s1udent_inzynier Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 17:15
      Ameryka zacofana i nie moge sie ozenic tutaj.
      Moze pojade do Szwecji i wysmarkam sie Karelii w majtki.
      • _waterfall_ Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 31.01.03, 17:34
        rob jak chceszskoro chcesz to zrobic tylko po to by sie "wzenic"ja mowilam o
        prawdziwej milosci...

waterfall
        • Gość: studencik paszport za dupe IP: *.proxy.aol.com 01.02.03, 08:32
    • dundee_girl Re: Malzenstwa z obcokrajowcami 01.02.03, 11:13
      Roznice sa i owszem ale to chyba dodaje zwiazkowi pikanterii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka