Dodaj do ulubionych

Mapa szczescia

02.08.06, 19:51
bi.gazeta.pl/im/8/3522/m3522188.jpg
Obserwuj wątek
    • waldek.usa Ubiegles mnie 02.08.06, 20:20
      wlasnie mialem zamiar wkleic...

a co na to pompiarze?

hehehe
    • jp.hi Re: Mapa szczescia 02.08.06, 20:51
      Czy mnie oczy nie myla. Mongolia na rowni z Niemcami?
      • viper39 Re: Mapa szczescia 02.08.06, 21:02

jp.hi napisał:

> Czy mnie oczy nie myla. Mongolia na rowni z Niemcami?

a co mongolowie nie moga byc szczesliwi?
        popatrz na "mongola" feluisaka jaki szczesliwy, niedlugo watroba mu padnie ze
        szczescia...heheheh

i kto by pomyslal ze w USA i Kanadzie tacy ludzie sa szczesliwi, a te podobno
        szczesliwcy z korei czy rosji nic....
        choc kto wie, podobno to sie zmienilo troche jak fidel zostal odstawiony do
        szpitala...heheh
        • feluisak No to teraz uwazaj 03.08.06, 03:03
          Ty sobie dalej w mojej osobie probujesz chlopca do bicia swinski ryju znalezc
          chociaz tyle razy dostales w roznych postach po swym glupim pysku.
          A teraz powaznie: Jeszcze raz zobacze ze uzyles do czegokolwiek moj nick w swym
          glupim poscie, to tym razem OSOBISCIE ZADZWONIE do twego bossa w Plaza
          Construction z tak wymyslona historia, by cie wzieli za twoja glupia morde i
          nie tylko zwolnil z pracy ale jeszcze wsadzili do pudla.
          Wtedy bedziesz bladzil brudnym paalcem po mapie szczescia i szukal go- w
          Wietnamie.
          • viper39 feluisak ty swinski ryju!!! 03.08.06, 13:36
            feluisak napisał:

> Ty sobie dalej w mojej osobie probujesz chlopca do bicia swinski ryju znalezc
            > chociaz tyle razy dostales w roznych postach po swym glupim pysku.

feluisak ty smieciu, ty juz raz napidales do mojej pracy z wymyslonymi smieciami
            ty jestes jak wsza, nic wiecej,
            nie posiadasz zadnej wiedzy nie wiesz co to logiczne myslenie
            tobie sie wydaje ze komus dowalisz, ale tak naprawde to sam wiesz jak jest
            wstajesz tano patrzysz na swoja zapijaczona morde i znow musisz leciec do pacy
            jak pomocnik sprzatacza

> A teraz powaznie: Jeszcze raz zobacze ze uzyles do czegokolwiek moj nick w
            swym
            > glupim poscie, to tym razem OSOBISCIE ZADZWONIE do twego bossa w Plaza
            > Construction z tak wymyslona historia, by cie wzieli za twoja glupia morde i
            > nie tylko zwolnil z pracy ale jeszcze wsadzili do pudla.

zrob to, na co czekasz smieciu...

> Wtedy bedziesz bladzil brudnym paalcem po mapie szczescia i szukal go- w
            > Wietnamie.

nie przejmuj sie mna, ja sobie daje rade zawsze.
      • waldek.usa A Chiny na rowni z Japonia i Francja... 02.08.06, 21:56
        ciekawostka.

Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle!
    • polonus5 Re: Mapa szczescia 02.08.06, 21:01
      chardonnay napisał:
      Mapa szczescia

www.le.ac.uk/pc/aw57/world/sample.html
      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

oj chardonnay oberwie sie Tobie za ta Mape Szczescia jak sie tu pojawia czosnek
      i felusiak -smile))))

"Najlepszy kraj do życia"

Lista państw świata według Wskaźnika Rozwoju Ludzkiego - 2005 !!

1 Norwegia 2 Islandia 3 Australia 4 Luksemburg 5 Kanada 6 Szwecja 7 Szwajcaria
      8 Irlandia 9 Belgia 10 Stany Zjednoczone 11 Japonia 12 Holandia 13 Finlandia 14
      Dania 15 Wielka Brytania 16 Francja 17 Austria 18 Włochy 19 Nowa Zelandia 20
      Niemcy 36 Polska 63 Brazylia

pl.wikipedia.org/wiki/Lista_pa%C5%84stw_%C5%9Bwiata_wed%C5%82ug_Wska%C5%BAnika_Rozwoju_Ludzkiego
      • piss.doff Re: Mapa szczescia 02.08.06, 21:16
        pytanie zachodzi kto takie bzdury pisze i po co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka